Australia kaukomatka

Australia kaukomatka – lue lisää Adelaide matkakohteet, Melbourne nähtävyydet, Perth lomavinkit, Sydney parhaat paikat, Unelmien lomakohde Australian matkat >

Australia kaukomatka

Unelmien Seikkailu

Lähde unohtumattomalle Australian kaukomatkalle lumoaviin kaupunkeihin ja koe maan monipuolinen kauneus! Tämä matka vie sinut Adelaiden, Melbournen, Perthin ja Sydneyn sykähdyttäviin kohteisiin, tarjoten unohtumattomia hetkiä, upeita maisemia ja ainutlaatuisia elämyksiä. Valmistaudu seikkailuun, joka jää mieleen loppuelämäksesi!

Adelaide – Viinialueiden ja Rantojen Paratiisi

Matkamme alkaa Adelaidesta, joka tunnetaan upeista viinialueistaan ja kauniista rannoistaan. Vieraile Barossa Valleyssa, jossa pääset maistelemaan maailmanluokan viinejä ja nauttimaan maalaismaisemista. Kävele pitkin Glenelg Beachin kultaisia hiekkarantoja ja ihastele auringonlaskuja, jotka maalaavat taivaan punaisen ja oranssin sävyillä.

Melbourne – Kulttuurin ja Kahvilakulttuurin Sydän

Seuraavaksi suuntaamme Melbourneen, Australian kulttuuriseen sydämeen. Tämä kaupunki hurmaa monipuolisella taiteellaan, vilkkaalla kahvilakulttuurillaan ja eläväisillä kaduillaan. Käy Federation Squarella, tutustu maailmankuuluihin taidegallerioihin ja uppoudu kaupungin ainutlaatuiseen tunnelmaan. Älä unohda vierailla ikonisen Great Ocean Roadin varrella, jossa pääset näkemään henkeäsalpaavia maisemia ja kuuluisat Kaksitoista Apostolia.

Perth – Länsi-Australian Helmi

Perth, Länsi-Australian pääkaupunki, tarjoaa upeat maisemat ja rentoa tunnelmaa. Vieraile Kings Parkissa, joka on yksi maailman suurimmista kaupunkipuistoista, ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä Swan-joelle ja kaupungin siluetille. Käy myös Cottesloe Beachillä, joka on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia aurinkoisista päivistä. Rottnest Islandin suloiset quokkat odottavat sinua vain lyhyen venematkan päässä!

Sydney – Ikonisia Nähtävyyksiä ja Kaupungin Vauhtia

Matkan huipennus on Sydney, Australian suurin ja tunnetuin kaupunki. Ota selfie maailmankuulun Sydney Oopperatalon edessä ja ihastele Harbour Bridgeä. Vietä päivä Bondi Beachillä, jossa voit surffata tai rentoutua rannalla. Darling Harbour tarjoaa lukemattomia ravintoloita, kauppoja ja viihdettä – täydellinen paikka päättää unohtumaton matkasi.

Canberra ohjattu kiertomatka

Canberralla on enemmän tarjottavaa kuin odottaisit! Mene kulissien taakse joillakin Australian ikonisimmista maamerkeistä. Nauti yksinoikeudesta jälki-illan kierroksesta, yhdessä ainutlaatuisen ruokailuelämyksen kanssa, Kansallisen Australia-gallerian tiloissa. Huomaa, että parlamenttitalossa on enemmän kuin politiikkaa. Kuule liikuttavia tarinoita uhrauksesta, rohkeudesta ja ystävyydestä Australian sodanmuistomerkillä. Ja vaikka Canberra District ei ehkä ole Australian tunnetuin viinialue, selvitä miksi sen viinit ovat jo tehneet vaikutuksen viininystäviin ja kriitikoihin.

Varaa Matkasi Nyt!

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta kokea Australian monipuoliset kohteet. Tämä kaukomatka tarjoaa jokaiselle jotakin – rentoutumista, seikkailuja, kulttuuria ja ennen kaikkea unohtumattomia hetkiä. Varaa paikkasi nyt ja lähde elämäsi matkalle!

Australia kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Australian kiertomatka >>>

Hintaesimerkkimme 15 pv: 2279 € / hlö

 

Adelaide

Australian viini- ja festivaalipääkaupunki Adelaide on elinvoimainen ja tyylikäs kaupunki. Se tarjoaa suurkaupungin vilinää, kulttuuria ja mukavuutta ilman suurkaupunkien ärsykkeitä.

Adelaiden keskustaa ympäröivät puistoalueet, ja se on viehättävä sekoitus historiallisia rakennuksia, leveitä katuja, trendikkäitä kauppoja, katukahviloita ja ravintoloita. Koska Adelaide tunnetaan ”20 minuutin kaupunkina”, voit kokea kaiken kätevästi lyhyiden kävelyjen avulla.

Matkusta Adelaideen nauttimaan joistakin Australian elävimmistä lomaelämyksistä. Maista ja osta Etelä-Australian parhaita tuotteita Adelaide Central Marketilta, joka on eteläisen pallonpuoliskon suurin katettu markkina. Sitten ota raitiovaunu Victoria Squarelta keskustassa Glenelgin rannalle, jossa on lempeitä aaltoja, vilkkaita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Tai suuntaa historialliselle Port Adelaideen delfiiniristeilylle ja tutustu merihistoriaan, ja sen jälkeen läheiseen Semaphoreen nauttimaan merenrantakylän tunnelmasta.

Adelaiden kasvitieteellisessä puutarhassa, kaupungin keskustassa, on kotoperäisiä ja eksoottisia kasvinäyttelyjä ja 5000 ruusua kansainvälisessä ruusutarhassa. Kävele trooppisessa sademetsässä Bicentennial Conservatoryssa, joka on eteläisen pallonpuoliskon suurin kasvihuone. Kulman takana voit vierailla Kansallisessa viinikeskuksessa, joka on loistava aloituspaikka matkallesi Etelä-Australian viinialueilla.

Voit tutkia maailman suurinta alkuperäiskansojen esinekokoelmaa Australian Aboriginal Cultures Galleryssa, joka on palkittu näyttely Etelä-Australian museossa. Nykyaikaista alkuperäiskulttuuria varten suuntaa muutama kortteli eteenpäin Tandanyaan, Kansalliseen aboriginaalien kulttuuri-instituuttiin.

Etelä-Australian taidegalleriassa on yksi maailman parhaista Australian kolonialismin ajan taidekokoelmista, kuuluisia Lännen aavikon pistekuvia ja rakastettujen australialaisten taiteilijoiden teoksia.

Adelaide järjestää jännittäviä festivaaleja ja tapahtumia, kuten Adelaide Festival of Arts, Tour Down Under -pyöräilytapahtuman, Clipsal 500 V8 -kilpailun, Adelaide Fringen, WOMADelaide – kansainvälisen musiikin viikonlopun ja paljon muuta. Se on porttisi jännittävälle Australian lomalle.

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: SAAPUMINEN ADELAIDEEN
Saavuttuasi sinut kuljetetaan majoitukseesi Hughes Leisure Limousines Services -palvelun toimesta. Loppupäivä on vapaata aikaa, joten miksi et tutustuisi Adelaideen? Kävele yhdessä kauniista puistoista, kokeile paikallista ruokaa tai shoppaile Rundle Mall -ostoskeskuksessa.

Päivä 2: ADELAIDE
Nauti päivästä omassa tahdissasi. Adelaide on elinvoimainen kaupunki, joka on tunnettu maailmankuuluista festivaaleistaan, ruoastaan ja viinistään. Se on elegantti kaupunki, jolla on rikas historia ja intohimo hienoon elämään. Voit valita vapaaehtoisen kävelykierroksen Adelaideen tai tehdä päiväretken Barossa Valleyyn.

Päivä 3: ADELAIDE
Nauti päivästä omassa tahdissasi.

Päivä 4: LÄHTÖ ADELAIDESTA
Tänään Hughes Leisure Limousines Services kuljettaa sinut takaisin Adelaiden lentokentälle lähtöäsi varten tai voit valita jatkaa matkaasi Kangaroo Island Extension -vaihtoehdolla ja jatkaa matkailua Etelä-Australiassa.

Valinnaiset retket

Opastettu perintökävely – 2 tunnin kierros – Tourabout Adelaide

Jokaisella kaupungilla on erityinen katu, joka vangitsee sen perinnön ja olemuksen. Adelaiden katu on North Terrace, ”Kulttuuribulevardi”. Laita kävelykengät jalkaan ja lähde asiantuntevan paikallisoppaan johdolla tutustumaan tähän upeaan katuun, jota reunustavat hallintorakennukset, taiteen, kirjojen ja historiallisten aarteiden suuret kokoelmat sekä pihat ja julkiset patsaat, jotka ovat sekä nykyaikaisia että historiallisia.

Päivämäärät 01APR24 – 31MAR25

Barossan ruoka- ja viinikokemus – Adelaide Sightseeing

Matkusta Adelaiden kaupungista pohjoiseen maailmankuululle Barossan viinialueelle. Nauti maiseman vaihtumisesta, kun saavut Etelä-Australian huippuviinialueen viinitarhoille. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on Pindarie, moninkertaisesti palkittu viinitila, joka tuntuu enemmän australialaiselta maatilalta kuin viinitilalta. Ystävällinen henkilökunta kertoo tarinoita viineistä samalla kun maistelet heidän kuuluisia sekoituksiaan historiallisissa talleissa. Ihaile upeita viinitarhanäkymiä samalla kun nautit aamuteetä. Seuraava pysähdyspaikka on Provenance Barossa, alkuperäinen Penfoldsin koti, joka on ollut keskeinen paikallisessa viiniteollisuudessa 1900-luvun alusta lähtien. Provenance Barossa tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä tarjoavien ruoka- ja juomayritysten eksklusiivisen kokoelman. Sinulla on vapaa-aikaa vierailla yhdessä tai useammassa kuudesta ruoka- ja juomapaikasta (saat alennuskuponkeja näihin paikkoihin). Saavuttuasi Lambert Estate -tilalle Angastonissa, nautit ohjatusta viininmaistelusta samalla kun maistelet paikallisia kauden tuotteita gourmet-levyiltä. Pääruokana on aistien juhla, jossa on kaksi nimikkoruokaa, salaattia ja vihanneksia. Voit halutessasi ostaa lasin viiniä vaikuttavasta viinivalikoimasta tai nauttia kahvia yhdessä heidän suosittujen suklaiden (Chocolate Port) kanssa. Lähtiessäsi Lambert Estatesta, matkusta Mengler Hill Lookout -näköalapaikalle ihailemaan laakson laajoja näkymiä ja sitten Barossa Valley Chocolate Company -yhtiöön, joka on päivän viimeinen pysähdyspaikka. Täällä maistat talon omia suklaata yhdessä Vineyard Roadin käsityönä tehtyjen viinien kanssa, mikä on loistava tapa päättää Barossan ruoka- ja viinikokemus.

Päivämäärät 01APR24 – 31MAR25
Kierros saatavilla maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kangaroo Islandin retki lisäkohteena

Kahden päivän kohokohdat Kangaroo Island

Päivä 1

Varhainen aamun nouto Adelaide-hotellistasi ja maisemallinen bussimatka Cape Jervisille, joka kulkee kauniin Fleurieu Peninsula -niemimaan läpi, jossa on viinitarhoja, rannikonäkymiä ja kumpuilevia kukkuloita. Saavuttuasi, nouse SeaLink Kangaroo Island -lautalle 45 minuutin ylitystä varten Penneshaw’hun Kangaroo Islandilla – vain lauttaoptiot. Saavuttuasi Penneshaw’hun tapaat paikallisen oppaasi, ja saarikokemuksesi alkaa johdatuksella Kangaroo Islandiin. Kierrä useiden saaren elinympäristöjen läpi ja näe villieläimiä niiden luonnollisissa ympäristöissään. Kangaroo Island on turvasatama Australian villieläimille, jotka elävät luonnollisessa elinympäristössään ilman vieraiden petojen uhkaa. Kuuntele alkuperäisen lintuelämän erottuvia ääniä, kun ne laulavat korkeista eukalyptuspuista. Kangaroo Islandilla elää noin 250 lintulajia, joista monet ovat kehittyneet eristyksissä mantereesta omiksi alalajeikseen ja ovat siten ainutlaatuisia Kangaroo Islandille. Matkustaessasi saarella pidä silmällä nokkaeläimiä, wallabeja, matelijoita ja villikukkia. Seal Bay Conservation Parkissa oppaasi johdattaa sinut unohtumattomalle kävelylle rannalla. Tämä lahti on terveen australialaisen merileijonayhdyskunnan koti. Kävele merileijonien joukossa, kun ne loikoilevat rannalla tai hiekkadyyneillä pitkän kalastusretken jälkeen. Oppaasi kanssa voit seistä turvallisella etäisyydellä näistä upeista, uhanalaisista eläimistä ja kuunnella niiden huokailuja ja katsella niiden leikkejä. Tämä on todella unohtumaton kokemus – sellainen, jonka muistat ikuisesti. Saavu yksinomaiselle, perintöluetteloon merkitylle luonnonmukaiselle kiinteistöllemme nauttimaan herkullisesta gourmet-piknik-tyylisestä lounaasta, johon kuuluu Kangaroo Islandin viiniä. Lounaan jälkeen voit tehdä miellyttävän luontopolun tai kävelyn rannalla. Matkusta saaren sisäosiin ja pidä silmällä koaloja ja nokkaeläimiä. Tutustu upeisiin rantoihin ja nauti luontopolusta. Kuuntele Australian harvinaisinta kakadua, Kangaroo Islandin kiiltomustaa kakadua, ja pidä silmällä Tammar-wallabia, jonka pienet hienot piirteet löytyvät sen luonnollisesta elinympäristöstä. Myöhemmin iltapäivällä, päivän alkaessa päättyä, näe kengurut, jotka jättävät pensaiden suojan alkaakseen laiduntamaan avoimilla laitumilla. Päiväsi päättyy valitsemaasi majoituspaikkaan yöksi Kangaroo Islandilla.

Päivä 2

Nautittuasi tukevan aamiaisen, matkusta saaren länsipäähän ja tutustu Flinders Chase National Park -puistoon, joka on yksi Etelä-Australian vanhimmista ja tärkeimmistä kansallispuistoista. Puisto kattaa lähes 20 prosenttia saaresta, ja suuri osa siitä on luonnonsuojelualuetta, jossa asuu monenlaisia Kangaroo Islandille ainutlaatuisia eläimiä ja kasveja. Admirals Archissa näet, miten luonnon voimakkaat voimat ovat leikanneet läpi niemen, luoden tämän luonnollisen geologisen muodostelman. Katso noin 10 000:n terveenä elävän pitkänokkahylkeen yhdyskuntaa Cape du Couedicissa ja kävele historiallisella Cape du Couedicin majakalla ja Weir’s Covessa. Seuraavaksi löydät Remarkable Rocks -muodostelmien kuvankauniit muodot. Nämä suuret graniittilohkareet tasapainottuvat dramaattisesti kallion reunalla, joka putoaa 75 metriä Eteläiseen valtamereen. Nauti herkullisesta gourmet-tyylisestä pikniklounaasta, johon kuuluu Kangaroo Islandin viiniä, suojaisassa ja kauniissa paikassa. Nauti mahdollisuudesta etsiä kenguruita, wallabeja ja erilaisia lintuja. Koaloita voi tarkkailla rauhallisesti elävän puiden latvustoissa. Iltapäivällä tutustu joihinkin Kangaroo Islandin upeimmista rannoista ja ihaile saaren tarjoamia upeita rannikkoja. Matkalla on monia valokuvausmahdollisuuksia, jotta voit tallentaa pitkäaikaisia muistoja ajastasi kauniilla Kangaroo Islandilla. Kierroksesi päättyy Penneshaw’hun ajoissa paluumatkalle mantereelle ja bussikuljetukseen Adelaideen.

Päivämäärät: 01APR24 – 31MAR25

Melbourne

Melbourne, Victorian osavaltion pääkaupunki, sijaitsee Port Phillip Bayn rannoilla ja on tunnettu tyylistään ja eleganssistaan. Melbourne tarjoaa loistokkaita festivaaleja ja tapahtumia, suuria näyttelyitä ja maailmanluokan musiikkiesityksiä, Australian parasta shoppailua sekä intohimoa ruokaan ja viiniin. Etsitpä sitten couture-vaatteita tai vintage-pukuja, matkamuistoja tai kuplivaa chardonnayta, tyylikkäitä baareja, klubeja tai jazz-tiloja, Melbourne tarjoaa kaiken!

Kaupunki sijaitsee Yarra-joen varrella, noin viiden kilometrin päässä lahdelta. Yksi vilkaisu karttaan ja on selvää, että Melbourne on suunniteltu kaupunki: siisti, tasapainoinen ruudukko siististi kulmittain asetettuja katuja. Mutta tämän pidättyväisyyden alla piilee levoton luova energia.

Melbournen kalenteri on täynnä kulttuuri-, urheilu- ja kulinaarisia tapahtumia ja festivaaleja. Grand Slam -tenniksestä Formula 1 -moottoriurheiluun, ilmailunäytöksiin, ruoka- ja viinifestivaaleihin, jazziin, komediaan, surffaukseen tai AFL:n finaaleihin, mitä ikinä haluatkaan, Victoria sykkii koko vuoden.

Kansainvälisen tenniskalenterin ensimmäinen Grand Slam -turnaus käynnistyy Melbournessa tammikuussa, ja sitä seuraa Australian kansainvälinen ilmailunäytös Avalonissa. Adrenaliiniryöppy jatkuu Australian Formula 1 Grand Prix -kilpailun vauhdikkaassa energialla. Phillip Island on kuuluisa moottoriurheilutapahtumistaan, mukaan lukien Australian MotoGP ja V8 Supercar Championship. Mikään ei kuvaa Melbournen henkeä niin hyvin kuin kevään laukkakarnevaali ja Melbourne Cup, yhdistelmä korkeaa muotia, suuria panoksia ja fantastisia juhlia.

Keskusta itsessään koostuu monista alueista ja kortteleista, joilla on oma erityinen makunsa ja viehätyksensä. Jotkut ovat vain yksi tai kaksi kujaa, kun taas toiset kattavat kokonaisen kaupunginosan tai vilkkaan kadun keskustassa. Vietä aikaa kokien Melbournen eri kulttuurien rikkautta: kreikkalainen kortteli Lonsdale Streetin ympärillä, italialainen Lygon Streetillä, vietnamilainen Victoria Streetillä, kiinalainen kulttuuri Chinatownissa ja ylellinen Collins Streetin Pariisin pääty. Varaa aikaa ihaillaksesi elegantteja viktoriaanisen aikakauden katunäkymiä, osallistu elokuva- tai ruokafestivaaleille ja vieraile yhdessä monista gallerioista ja upeista teattereista.

Matkaohjelmaesimerkki

PÄIVÄ 1: SAAPUMINEN MELBOURNEEN

Saavuttaessa Melbournen lentokentälle Royale Limousinesin yksityiskuljetus vie sinut Melbourne-majoitukseesi. Loppupäivä on vapaata aikaa.

PÄIVÄ 2: MELBOURNE

Nauti vapaasta päivästä. Tutustu Melbournen ikonisiin kujille ja kapeille kaduille, joilta löydät kaupungin parhaat kahvilat, baarit, putiikit ja galleriat, tai valitse lisäretki Phillip Islandille, Great Ocean Roadille tai Yarra Valleyyn.

PÄIVÄ 3: MELBOURNE

Nauti vapaasta päivästä.

PÄIVÄ 4: LÄHTÖ MELBOURNESTA

Tänään Royale Limousines kuljettaa sinut takaisin Melbournen lentokentälle lähtöäsi varten.

Valinnaiset retket

Oceania – Phillip Islandin päiväretki

Retki alkaa ajomatkalla Melbournesta kaakkoon kohti Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Parkia, missä tapaat uhanalaisia lajeja, kenguruita, wallabeja, koaloja ja värikkäitä lintuja ja matelijoita. Matka jatkuu sitten Phillip Islandille, Australian moottoripyöräilyn suurkilpailujen ja kuuluisien Little Penguins -pingviinien kotiin. Saavuttaessasi saarelle, vuodenajasta ja mielenkiinnostasi riippuen, vierailet Woolamai Beachilla nähdäksesi surffaajia aalloilla. Kesäaikaan matkustat Cowesin kaupunkiin, jossa sinulla on vapaata aikaa illallista varten. Talvikuukausina voit syödä jotain Pingviiniparaden vierailukeskuksessa. Lopuksi, matka Phillip Islandille ei ole täydellinen ilman sen mustat kauluspaitagaala-tapahtumaa: Pingviiniparade. Siirry vierailukeskukseen shoppailemaan, juomaan kahvia ja kävelemään pitkin kävelypolkua katselutasolle, jossa näet pikkupingviinit saapuvan rannalle, pukeutuneina frakkeihinsa, kiirehtien etsimään pesiään.

Päivämäärät 01APR24 – 31MAR25

Great Ocean Roadin koko päivän retki

Koe tämä majesteettinen rannikkoreitti tyylillä pienen ryhmäsi kanssa ja nauti ajasta rentoutua ja täysin arvostaa tämän maailmankuulun matkareitin ihmeitä. Pidä silmällä joitain erittäin erityisiä eläimiä, mukaan lukien valaat, delfiinit, nokkaeläimet ja bandikutit. Kamerasi saa hyvän treenin tämän jännittävän matkan varrella, jolla pysähdymme runsaasti valokuvamahdollisuuksia varten. Aluksi asiantunteva Oceania-opas noutaa sinut Melbourne-hotellistasi aloittaaksesi jännittävän tien. Seuraava pysähdys on Apollo Bayssa, rauhallisessa merenrantakaupungissa, joka on erityisen huomionarvoinen pehmeiden kukkuloiden keskellä. Siellä on hyvä valikoima kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia lounaan. Tämän jälkeen nautimme kävelystä Otway Ranges -metsässä. Todella ainutlaatuinen päivä, joka päättyy vierailuun Twelve Apostlesin ja Loch Ard Gorgen ikivanhojen kallioiden luona. Lopuksi Oceania-opas kuljettaa sinut takaisin mukavuuteen Melbourne-hotelliisi.

Päivämäärät 01APR24 – 31MAR25

Koko päivän Yarra Valleyn viinikokemus

Australian Wine Tour Company:n ajoneuvo noutaa sinut valitusta noutopisteestä aloittaaksesi täysipäiväisen Yarra Valleyn viinikokemuksen, joka sisältää vierailun neljään huippuviinimyyntiin maistelua varten. Aloita päivä vierailulla Greenstone Vineyardiin, joka sijaitsee kauniisti kuvallisessa Yarra Valleyssa, tunnin ajomatkan päässä Melbournesta. Viinintekijä ja viinikellari, jotka ovat sijoittuneet Christmas Hills -vuoren juureen, tarjoavat vertaansa vailla olevia näkymiä Estate-viinitarhaan ja Great Dividing -vuoristoon. Täältä matka jatkuu Balgownie Estateen, missä voit nauttia opastetusta maistelusta ennen lounasta, johon sisältyy lasi viiniä. Lounaan jälkeen vierailet Yering Farmissa, missä vanha heinävaja, joka sijaitsee kukkulan huipulla, tarjoaa upeita näkymiä ja on muutettu hurmaavaksi ruostaiseksi viinikellariksi, jossa esitellään ylpeästi antiikkisia kuparityökaluja, joita pioneeriviinintekijät käyttivät yli sadan vuoden ajan sitten. Fantastinen ympäristö nauttia erinomaisista viineistä, jotka on valmistettu perinteisillä viininvalmistusmenetelmillä. Viimeinen pysäkki on Soumah of Yarra Valley – viileä ilmasto keskittyy mahdollistaa tämän viinitilan erikoistumisen Pohjois-Italian ja Kaakkois-Ranskan viinilajikkeisiin ja -tyyleihin. Palkittuja Chardonnay- ja Pinot Noir -viinejä löytyy varmasti, kun katsot viinitarhan kukkuloita ja majesteettisia Warramate Hills -vuoria. Lähde Yarra Valley -alueelta noin klo 15.30 ja palaa Melbourneen noin klo 16.30-17.

Koko päivän Yarra Valley viinikokemus 01APR24 – 31MAR25

Perth

Perth on elinvoimainen kaupunki, joka sijaitsee Swan-joen rannalla – sää on upea, rannat eivät ole ruuhkaisia ja ruokailumahdollisuuksia on runsaasti ja monipuolisesti. Shoppaile trendikkäissä putiikeissa tai tutustu taidegallerioihin tyylikkäällä King Streetillä, kävele Kings Parkin kasvitieteellisessä puutarhassa tai kokeile kävelyä puiden latvojen tasolla saadaksesi ainutlaatuisen näkymän kaupunkiin.

Kaupungin keskustassa kiertää ilmainen bussi, mikä tekee CBD:n nähtävyyksiin tutustumisesta helppoa.

Swan-joella on tarjolla monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia, yli 50 kilometriä joenrantareittejä kävelyyn ja pyöräilyyn, useita keskustan puistoja ja kauniita rantoja vain muutaman minuutin päässä. On helppo ymmärtää, miksi Perthin rento ulkoilmaelämäntyyli on koukuttavaa kaikille vierailijoille.

Lyhyen matkan päässä Perthin keskustasta on Fremantle, jossa löydät joitakin parhaista mereneläväravintoloista, upean erilaisia australialaisia muotiluomuksia, uusinta alkuperäiskansojen taidetta, pioneeriaikojen historiaa, joka odottaa uudelleenkerrottavaksi, sekä katuesiintyjiä ja viikonlopun markkinoita, joita ei kannata jättää väliin. Tai vieraile jollain Perthin suosituista rannoista. Suosikkirannat, kuten Cottesloe Beach ja Scarborough Beach, tarjoavat vilkkaita kahviloita ja lasten leikkipaikkoja, kun taas City Beach ja Floreat Beach ovat täydellisiä body boardingiin ja kalastukseen.

Vähän matkan päässä Perthin rannikolta sijaitsee Rottnest Island. Se on loistava paikka rentoutua muutaman päivän ajan tai nauttia monista aktiviteeteista, kuten surffauksesta, snorklauksesta tai kalastuksesta. Vuokraa polkupyörä tutkiaksesi saarta ja bongataksesi quokka, suloiset kotoperäiset pussieläimet, jotka kutsuvat Rottnest Islandia kodikseen.

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: SAAPUMINEN PERTHIIN
Saapuessasi Perthin lentokentälle sinut kuljetetaan majoitukseesi Airlink Ground Transportin toimesta. Nauti loppupäivästä omassa rauhassa.

Päivä 2: PERTH
Nauti päivästä omassa rauhassa. Koe Perthin parhaat puolet, joissa pehmeät hiekkarannat ja kauniit puistot kohtaavat eläväisen metropolin, joka on täynnä pieniä baareja, luovia ravintoloita ja huolella valittua katutaidetta. Voit halutessasi valita yhden lisämaksullisista päiväretkistä hyödyntääksesi aikasi Perthissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivä 3: PERTH
Nauti päivästä omassa rauhassa.

Päivä 4: LÄHTÖ PERTHISTÄ
Tänään Airlink Ground Transport kuljettaa sinut takaisin Perthin lentokentälle lähtöäsi varten.

Valinnaiset Retket

Aamupäivän Perth & Fremantle City Explorer & Swan River Cruise

Erinomainen makumatka Perthin ja Fremantlen läpi, tarjoten mahdollisuuden kiertää näissä ikonisissa kaupungeissa ja tehdä useita pysähdyksiä. Kierros alkaa Perthistä ja kattaa kaikki uudistuneen Perthin keskustan tärkeimmät nähtävyydet, mukaan lukien Western Australian Cricket Ground (WACA) ja Optus Stadium. Seuraavaksi siirrytään Kings Parkin kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa voit ihailla villikukkia tai nauttia upeista näkymistä sodan muistomerkiltä kaupunkisiluetin ylle.

Jatka matkaa Perthin varakkaiden länsiosien läpi, joita kutsutaan Miljonäärien riviksi, ennen kuin ohitat Cottesloe Beachin, jossa Intian valtameri kimmeltää. Matka jatkuu historiallisessa Fremantlessa, jossa näet tämän suojellun kaupungin vaikuttavat julkisivut ja teet lyhyen pysähdyksen. Kierroksen jälkeen voit nauttia rentouttavasta Swan River -risteilystä Fremantlesta takaisin Perthiin.

Aikaväli 01.04.2024 – 31.03.2025

Tutustu Rottnestiin bussilla

Suuntaa Pier 4 Elizabeth Quay Perth Barrack Street Jettyyn, saapuminen klo 08:15. Lähde Rottnest Express -lautalla Rottnest Islandille klo 08:45 (kaikki Perthistä lähtevät matkat sisältävät täysin opastetun Swan River -risteilyn). Saavu ja poistu lautalta Rottnest Islandilla klo 10:45. Tutustu Rottnestin kauneuteen ja rauhaan mukavasti ilmastoidussa bussissa. Tämä 90 minuutin kiertoajelu vie sinut Rottnestin upeimmille paikoille ja tarjoaa kattavan tulkinnan saaresta. Saat syvällisen käsityksen saaren kulttuurisesta ja historiallisesta perinnöstä, monimuotoisesta eläimistöstä, kasvistosta ja sosiaalisesta perinnöstä. Nauti iltapäivästä saarta itsenäisesti tutkien ja rentoutuen. Lähde Rottnest Islandilta Rottnest-lautalla, joka vie sinut takaisin Barrack Street Jettyyn, Perthiin klo 16:30.

Aikaväli 01.04.2024 – 31.03.2025

Sydney

Australian suurin ja kuuluisin kaupunki, Sydney, on koti kauniille rannoille, ikonisille rakennuksille, historiallisille maamerkeille, palkituille ravintoloille ja ainutlaatuisen eloisalle kulttuurille. Sydneyn sataman henkeäsalpaavista näkymistä Hyde Parkin rauhallisuuteen, Sydneyssä on jokaiselle jotakin. Etsitpä sitten energistä seikkailulomaa, suunnittelet häämatkaa tai etsit vain rentouttavaa lomaa, Sydney on matkailijan unelma.

Jos tämä on ensimmäinen vierailusi Sydneyssä, ensimmäinen asia, jonka sinun täytyy nähdä, on satama. Vaikka se on yksi maailman valokuvatuimmista satamista, mikään ei vedä vertoja sille, että näet upean Sydneyn satamasilta ja Oopperatalon omin silmin. Kävele pitkin Circular Quayta ja nauti tunnelmasta tai hyppää lauttaan Cockatoo Islandille tai Watsons Bayhin ja nauti raikkaasta meri-ilmasta ja aurinkoisesta säästä. Circular Quaylla on myös joitakin Sydneyn parhaita ravintoloita.

Kaupungin sydämessä sijaitseva Queen Victoria Building on toinen pakollinen nähtävyys. Tämä 1890-luvulle ulottuva suuri ja kaunis rakennus on nyt Sydneyn ensisijainen ostoskohde.

Vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Sydneyn kaupungintalolta sijaitseva Darling Harbour on täydellinen paikka viihdyttää perhettä, nauttia herkullisesta satamaravintola-ateriasta tai kokea Sydneyn energinen yöelämä. Darling Harbourista löydät myös Kiinan Ystävyyspuutarhan, Sydneyn akvaarion ja Sydneyn villieläinmaailman.

Linnun näkymää Sydneyyn tarjoaa Sydney Tower, joka vie sinut 309 metrin korkeuteen CBD:n yläpuolelle – tarjoten unohtumattoman näköalan, joka ulottuu aina Blue Mountainsille asti. Jännityksen etsijöiden tulisi kokeilla Sydney Skywalkia, jossa osallistujat kävelevät liikkuvalla lasilattiaisella katselutasanteella Sydney Towerin huipulla.

Matkaohjelmaesimerkki

PÄIVÄ 1: SAAPUMINEN SYDNEYYN

Saapuessasi Sydneyn lentokentälle, Royale Limousinesin yksityiskuljetus vie sinut Sydneyssä sijaitsevaan majoituspaikkaasi. Tämän jälkeen voit viettää loppupäivän tutustuen Sydneyyn omaan tahtiisi.

PÄIVÄ 2: SYDNEY

Nauti vapaapäivästä, jolloin voit tutustua auringon paahtamiin rantoihin, kiehtovaan perintöön ja upeisiin nähtävyyksiin. Voit valita esimerkiksi opastetun kierroksen Sydneyssä tai päiväretken Sinisille vuorille.

PÄIVÄ 3: SYDNEY

Nauti vapaapäivästä.

PÄIVÄ 4: LÄHTÖ SYDNEYSTÄ

Tänään Royale Limousines kuljettaa sinut takaisin Sydneyn lentokentälle lähtöäsi varten.

Valinnaiset retket

Auringonlaskun illalliskierros

Astukaahan Captain Cook Cruisesin alukselle aloittaaksenne auringonlaskun illalliskierroksen. Matkustakaa MV Sydney 2000 -aluksella ja löytäkää Sydneyn taika auringonlaskun aikaan. Nauttikaa 3 ruokalajin illallinen laivalla. Voitte ostaa juomia baarista, mukaan lukien viiniä, olutta ja virvoitusjuomia. Risteily päättyy noin klo 18.45 King Street Wharfiin tai klo 19.30 Circular Quayn Wharf 6:een.

Lähdöt keskiviikosta sunnuntaihin
Päivämäärät 01HUH24 – 31MAA25

Panoramic Sydney

Beach Safariksen ajoneuvo noutaa teidät hotelliltanne aloittaaksenne aamuisen Panoramic Sydney -kiertoajelun. Vieraillaan historiallisella Rocks-alueella ja kuullaan varhaisesta vankien historiasta. Jatketaan keskustan ja Macquarie Streetin läpi ja ihastellaan 1700-luvun hiekkakiviarkkitehtuuria, kuten NSW Parliament Housea, Rum Hospitalia, Hyde Park Barracksia ja St Mary’s Cathedralia. Jatketaan sitten Mrs Macquarie’s Pointille ihailemaan upeita näkymiä Sydney Opera Houseen ja Harbour Bridgeen. Sitten jatketaan Sydney’n itäisille esikaupungeille, jotka ovat rikkaiden ja kuuluisien koti. Matkustaen yhden maailman vaikuttavimman sataman lahdenlahtien ja rantojen varrella, pysähdytään valokuvamahdollisuuksiin, mukaan lukien panoraamakuva Sydneyn taivaanrannasta. Ajetaan alueiden, kuten Kings Crossin, Double Bayn ja Rose Bayn, läpi ennen saapumista Watsons Bayhin, jossa voit valita lyhyen rannikkokävelyn Etelä-Tyynellemerelle ja sisäänkäyntiä Sydney Harbouriin. Matka jatkuu kuuluisalle Bondi Beachille 30 minuutin pysähdyksellä. Vieraillaan rantakävelyllä, laitetaan varpaat hiekkaan, nautitaan kahvia tai virkistävää juomaa (omakustanteinen). Nähdään auringonottajia ja surffaajia Bondin aalloilla. Palataan ajoneuvoon ja jatketaan matkaa Tamaramaan ja Bronten rannoille ennen paluuta kaupunkiin Centennial Parkin ja Paddingtonin kautta, trendikkääseen kaupunginosaan, jossa on elegantteja rivitaloja ja boutique-kauppoja Oxford Streetillä. Kiertoajelu päättyy Darling Harbourissa tai Circular Quayssa klo 11.30–12.00 välillä.

Päivämäärät 01HUH24 – 31MAA25

Blue Mountains Wildlife Tour

Beach Safariksen ajoneuvo noutaa teidät hotelliltanne aloittaaksesi täyden päivän Blue Mountains Wildlife -päiväretken. Blue Mountains on todellinen matka ainutlaatuiseen maailmanperintöalueeseen. Ensimmäinen pysähdys on Calmsley Hill, työskentelevä maatilapohjainen nähtävyys, joka on mukana eläinten uudelleenhoitoa tarjoavassa toiminnassa tarjoten upeita bush-ympäristöjä lähellä Sydneyn keskustaa. Pääset lähelle joukkoa alkuperäis- ja maatilan eläimiä, kuten kenguruita ja koaloja, nauttien kevyestä aamuteestä. Sitten aloitetaan ajomatka Blue Mountainsille moottoritiellä. Vieraillaan yhdellä valikoimalla upeita näköaloja Jamison Valleyhin kauniilla näköaloilla, mahdollisuuksien mukaan poissa väkijoukoista. Jatketaan Eaglehawk Lookoutiin, josta näet kuuluisat Three Sisters -kalliot ja opit tarinoita tämän kuuluisan kalliomuodostelman takana. Matkustetaan ympäri vuoria ja saavutaan Hydro Majesticiin lounaalle – täällä voit ostaa ja maksaa suoraan valikosta tai ostaa lounaan Pavillionista. Iltapäivä vietetään käymällä valikoimalla maisemakatselmuksia. Näköala Govett’s Leapistä on yksi Australian kuuluisimmista näköalapaikoista. Täältä upea vesiputous tippuu huikeat 180 metriä kallion pohjaan. Viimeinen pysähdys on viehättävissä Mt Tomahin kasvitieteellisissä puutarhoissa, joissa voit nauttia laajasta näköalasta ja lasista kuohuviiniä tai appelsiinimehua ennen paluuta hotellille.

Ajalla: 01APR24 – 31MAR25

Canberra

Tämä täysin ohjattu pienryhmäkierros on paras tapa kokea Australian kansallisaarteet. Kysy hinta toimistoltamme.

PÄIVÄ 1: PERJANTAI – KURATOITU RUOKAILUELÄMYS
KANSALLISESSA AUSTRALIAN GALLERIASSA

Tervetuloa Canberraan, joka on koti joillekin Australialle tärkeimmistä kansallisista aarteista. Saavuttuasi Canberraan lentokentälle sinut noudetaan ja kuljetetaan hotellillesi. Päivän loppuosa on vapaa-aikaa tutustua Australian pääkaupunkiin.

Tänä iltana sinua odottaa unohtumaton kokemus Kansallisessa Australian galleriassa.

Nauti lasillinen kuohuviiniä ja osallistu sitten yksinoikeudella jälki-illan kierrokselle, jossa gallerian upeasta kokoelmasta paljastetaan salaisuuksia ja tarinoita ikonisista teoksista, mukaan lukien Jackson Pollockin Blue poles, asiantuntevan oppaasi johdolla.

Elävän musiikin äänet ja maalauksellinen auringonlasku toivottavat sinut tervetulleeksi Skyspace Gardeniin, jossa kierros päättyy mutta ilta on vasta alkamassa. Nauti cocktail James Turrellin Within without -teoksen innoittamana, yhdessä canapeiden ja herkullisen paikallisista raaka-aineista koostuvan noutopöydän kanssa.

Kun olet asettunut mukavasti puutarhaan, ota paikkasi ylellisesti ja kauniisti katetun pöydän ääressä, jossa tarjoillaan räätälöity kolmen ruokalajin illallinen. Illallinen sisältää ruokia ja paikallisia viinejä, jotka on valittu ja yhdistetty ympäristön taiteen teemoihin. Tämä tulee todella olemaan ikimuistoinen ruokailuelämys.

Majoitus: QT Canberra
Ruokailu: Illallinen paikallisten viinien kanssa

PÄIVÄ 2: LAUANTAI – KULISSIEN TAKANA PARLAMENTTISSA & MUISTOJEN PAIKKA

Nauti rauhallinen aamiainen hotellin Capitol Bar and Grillissä, tarjoillaan klo 7 alkaen.

Tämän aamun aikana vieraillaan parlamenttitalossa ja huomaat, että politiikan lisäksi siellä tapahtuu paljon muutakin! Tämä kerran elämässä -kokemus tarjoaa sinulle harvoin nähtävän pääsyn yksityisiin, virallisiin ja seremoniallisiin tiloihin yhdessä Australian merkittävimmistä rakennuksista. Tutustu päivittäin parlamenttia tukeviin tiloihin, kuten yksityisiin sisäpihoihin, vallan käytäviin ja lehdistösalin. Saat käsityksen arkkitehti Romaldo Giurgolan ainutlaatuisesta visiosta – sen eurooppalaisista juurista aina australialaisiin materiaaleihin ja Walter Burley-Griffinin Canberra-suunnitelman kruunaavaan tulkintaan. Pue kypärä päähäsi yksinoikeudellista vierailua varten parlamentin taide- ja huonekalukokoelmiin. Sen jälkeen nauti ruokailuelämyksestä, joka on yleensä varattu vierailijoille, kun talon omat kokit valmistavat perinteisen iltapäiväteen moderneilla vivahteilla.

Tänä iltapäivänä suuntaa Australian sodanmuistomerkille ja osallistu asiantuntijaoppaan johdolla kiinnostavalle yksityiskierrokselle Australian sodanmuistomerkin muistopihaan. Kuulet tarinoita rohkeudesta, uhrauksesta, omistautumisesta ja ystävyydestä yli 103 000 nimen takana Australian kunniajulistuksessa. Astu henkeäsalpaavaan muistojen saliin ja katsele yhtä maailman suurimmista ja vaikuttavimmista mosaiikeista. Osoita kunnioitusta ja aseta muistopoppeli Tuntemattoman Australian sotilaan haudalle.

Klo 16.45 kokoontukaa Muistopihaan koskettavaan Viimeinen postaus -seremoniaan. Seremonia alkaa Australian kansallislaululla, ja sen jälkeen kuullaan säkkipillin valittavaa ääntä. Kuuntele liikuttavaa tarinaa yhden kunniajulistuksen nimistä ja Australian puolustusvoimien jäsenen lausumaa Oodia. Seremonia päättyy Viimeisen postauksen ääneen.

Tänä iltana saat maistaa modernin Canberran ruokailua kevyellä italialaisella sävyllä, kun nautit kolmen ruokalajin juhlaillallisen Capitol Bar and Grillissä. Hanki hienoimpia paikallisia raaka-aineita niin läheltä kuin kattopuutarhasta ja nauti maatilasta pöytään -ruokailun parhaasta tarjonnasta. Voit sanoa ’grazie’ myöhemmin!

Majoitus: QT Canberra
Ruokailu: Aamiainen, iltapäivätee ja illallinen

PÄIVÄ 3: SUNNUNTAI – CANBERRAN VIILEÄN ILMASTON VIINITILAT

Nauti aamiainen Capitol Bar and Grillissä klo 7 alkaen ennen kuin suuntaat tutkimaan Canberran alueen viileän ilmaston viinitiloja.

Brindabellas-vuoret ovat kansallisen pääkaupungin taustana ja päivän ensimmäinen pysäkki on Brindabella Hills Vineyard, joka sijaitsee harjanteella Murrumbidgee-joen yläpuolella. Brindabella-vuorten länsipuolella ja etelässä olevat kukkulat muodostavat luonnollisen amfiteatterin, ja viinitila hyödyntää ilmastollisia etuja lämpimällä sivustolla viileässä piirissä. Viime vuosien aikana heidän Chardonnay- ja Shiraz-viininsä ovat voittaneet useita kansallisia ’boutique winery’ -palkintoja, ja maistelemme näitä upeita viinejä heidän kellari-ovellaan.

Seuraavaksi suunnataan Shaw Winesille. Kääntyessäsi ajotielle ensimmäinen asia, jonka huomaat, on vaikuttavan rakennuksen arkkitehtoniset linjat, jotka kurkistavat puiden yli. Vaikuttava leveä puuovi avautuu kellarin aulaan, ja täällä voit odottaa odottamatonta! Shaw’n huomaavainen ja asiantunteva henkilökunta opastaa sinut istumaan maistelullesi yläkerran maistelualueella. Sen jälkeen nautitaan jakamiseen tarkoitetusta lounaasta Olleyvillessa Shaw Vineyard Estatella.

Lounaan jälkeen matkaa lyhyt matka McKellar Ridge Estate -tilalle, boutique-viinitilalle ja viinitilalle, joka tuottaa premium-palkittuja, käsintehtyjä viinejä, jotka heijastavat Canberran viileän ilmaston alueen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tapaa viinintekijät John ja Marina ja kuule viinitilan historiasta ja siitä, miten John muutti unelmansa perheen viininvalmistusperinteen uudelleen perustamisesta todellisuudeksi.

Ja sopivan päätöksen päivälle, poikkea Big River Distilling Co:lle viskitehtaalle ja maistele tasting-lautasta, jossa on kolmea ginia.

Palattuasi hotelliin noin klo 17, ilta on vapaa tutkimaan Canberran vilkasta baari- ja ravintolatarjontaa tai nauttimaan rentouttavasta illasta.

Majoitus: QT Canberra
Ateriat: Aamiainen, lounasmaistiaiset

PÄIVÄ 4: MAANANTAI – HYVÄSTI CANBERRA
Valitettavasti kaikki hyvät asiat päättyvät joskus. Nauti viimeinen rauhallinen aamiainen ennen kuin sinut siirretään yksityiskuljetuksella Canberra Airportille kotimatkaasi varten.
Ateriat: Aamiainen

4 PÄIVÄN / 3 YÖN KOKEMUS SISÄLTÄÄ:

* 3 yön majoitus QT Canberrassa QT Superior King -huoneessa
* Täysi aamiainen päivittäin
* Yksityinen allekirjoitusillalliskokemus National Gallery of Australiassa, jossa on räätälöity kolmen ruokalajin menu paikallisten viinien kera
* Yksityinen kierros veistospuutarhassa
* Yksityinen kulissien takana -kierros Parlamenttitalossa, jossa tarjoillaan korkea tee ja alkoholijuomat
* Yksityisopastettu kierros Australian sotamuistomerkissä ja liikuttava Last Post -seremonia
* Kolmen ruokalajin juhlaillallinen Capitol Bar & Grillissä
* Viininmaistelu Brindabella Hills Wineryssä
* Viininmaistelu Shaw Winesillä
* Lounaskokemus Olleyville Shaw Winesin viinitilalla
* Viininmaistelu McKellar Ridge Estatella
* Ginitasting-lautanen Big River Distilling Cossa
* Yksityinen autokuljetus Canberran lentokentältä QT-hotelliin ja takaisin
* Yksityiset ryhmäkuljetukset koko matkan ajan
* Ammattitaitoisen kiertuejohtajan ja kuljettaja/opas
* Pienryhmäkierros – enintään 12 vierasta

Huom: Turvallisuussyistä parlamenttitaloon on esitettävä valokuvatodistus.

 

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Australia Melbourne retkimahdollisuuksia

Yarra Valleyn gourmetkierros lounaalla

Vietä päivä Yarran laaksossa vierailemalla sen maailmankuuluissa viinitiloissa ja gourmet-ruoan tuottajissa. Sinulla on mahdollisuus maistaa hienoimpia viinejä sekä laakson parhaita gourmettuotteita koko päivän kiertueella Melbournessa.

Bilffin ja Healesvillen pyhäkön luonnonkaunis kiertue

Nouda Melbournen keskustasta ja aja Puffing Billy -höyryjunalla, nauti aamuteetä Emerald Lakella ja kävele rauhassa puistossa. Vieraile Healesville Sanctuaryssa ja maistele suklaata Yarra Valley Chocolateriessa.

Yarra Valleyn kuumailmapallolento ja samppanjaaamiainen

Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista. Aja vain yksi tunti Melbournesta tähän luonnolliseen amfiteatteriin: täydellinen paikka kuumailmapallokierrokseen. Anna tuulen tuoda sinut yli Yarra-joen ja upeiden maaseutujen. Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista.

Peninsula Hot Springs & Bathing Boxes -kierros

Rentoudu päivällä Morningtonin niemimaan omissa kuumissa lähteissä. Ihaile panoraamanäkymiä kallion laella Arthurs Seat Lookoutista ennen kuin pysähdyt värikkäisiin Peninsula Bathing Boxes -kylpylöihin.

Great Ocean Road ja Wildlife Tour

Koe Great Ocean Road ja sen uskomattomat maisemat. Katso koaloja ja lintuja, kävele sademetsässä, tutustu 12 apostoliin ja Loch Ardin rotkoon ja nauti aamuteetä Torquayn surffausrannalla.

Phillip Island Penguin Parade Eco Tour

Koe Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Parkin taika bussimatkalla Melbournessa. Nauti näkymistä Cape Woolamaissa ennen kuin vierailet Phillip Islandin maailmankuulussa Penguin Paradessa.

Australia Sydney tekemistä ja käyntikohteita

* Sydneyn oopperatalo on vuonna 1973 valmistunut oopperatalo. Sydneyn oopperatalo on yksi erikoisimmista ja kuuluisimmista 1900-luvulla rakennetuista rakennuksista. Australialaisille oopperatalo on tärkeä ikoni Australialaisessa kulttuurissa. Oopperatalossa esitetään jatkuvasti teatteriesityksiä, balettiesityksiä musiikkinäytöksiä ja oopperaa. Oopperataloon mahtuu muutama tuhat ihmistä ja rakennus sisältää viisi teatteria, viisi harjoittelustudiota, kaksi päähallia, neljä ravintolaa, kuusi baaria ja  paljon matkamuistomyymälöitä.

* Darling Harbour Satama-alueella Darling Harbourilla on paljon turistikauppoja ja ravintoloita. Darling Harbour on ihmisistä kuhiseva alue jossa sijaitsee muun muassa kiinalainen ystävyyden puutarha, 3D Imax-teatteri ja Australian kansallinen merenkulkumuseo.

* Sydney Aquarium Sydney Aquarium on yksi maailman suurimmista näyttelyaltaista ja se esittelee yli 5000 Australialaista kalalajia niiden luonnollisessa ympäristössä. 145 Metrin mittaisessa tunnelissa voi ihmetellä vedenalaista elämää.

* Australian Museum Australialainen museo avattiin yleisölle vuonna 1857, ja se on yksi parhaimmista luonnonhistoriallisista museoista maailmassa. Museo esittelee Australian alkuperäiskansojen ihmisten rituaaleja, nisäkkäitä sekä erikoisia ja mielenkiintoisia esineitä. Museossa järjestetään jatkuvasti näyttelyjä, esityksiä ja opastettuja museokierroksia. Museo esittelee kirjavasti eläinten ja ihmisten historiakaaren Australiassa.

* Bondi Beach Bondi Beach on uimaranta ja sitä ympäröivä lähiö Sydneyn itärannikolla. Ranta sijaitsee 7 kilometriä Sydneyn keskustasta. Bondi Beach on noin kilometrin pituinen ranta ja siellä käy suuri määrä vierailijoita vuoden aikana. Ranta on tunnettu ympäri maailmaa tv ohjelmista, elokuvista ja sen monipuolisista tapahtumista. Bondi Beach isännöi myöskin rantapallokilpailun vuoden 2000 kesäolympialaisissa.

* Sydney Tower on Sydneyn korkein ja Australian toiseksi korkein rakennelma Q1-pilvenpiirtäjän jälkeen.

* Manly Beachin uimaranta Sydneyn pohjoisessa kaupunginosassa Australiassa on suosittu turistikohde. Rannan kolme osaa pohjoisesta etelään ovat Queenscliff, Pohjois-Steyne ja Etelä-Steyne. Rannan maisemaa hallitsevat norfolkinaraukariat.

* Blue Mountains – Alle kahden tunnin ajomatkan päässä länteen on tämä jylhä vuoristo, jonka maalauksellisen vehreitä rinteitä peittävät syrjäiset metsät.

* Hunter Valley -viinialue – Aja vehreän maaseudun läpi saapuaksesi tälle kuuluisalle viinialueelle maistelemaan herkullisia viinejä ja paikallista ruokaa. Sopii hyvin päiväretkeksi.

* Port Stephens – Kahden ja puolen tunnin matkan päässä Sydneystä löydät nämä tyrmäävät, hiekkarantojen ja -dyynien ympäröimät lahdet.

* Canberra – Australian pääkaupunkiin ehtii päiväretkellä Sydneystä. Tarkkaan suunniteltu kaupunki on maan vallan keskus ja sijaitsee keskellä tyypillisiä australialaisia ’bushland’-maisemia.

Australia

Sydney on Australian suurin kaupunki. Se on myös yksi maailman kauneimmista kaupungeista.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Australian Dollari
Passi ja viisumi: Australiaan matkustavien täytyy hankkia etukäteen viisumi.
Viisumin voi hankkia kätevästi netistä osoitteesta http://www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm
Aikaero Suomeen: +6-8 Kesäaika ei ole käytössä
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Australiassa on subtrooppinen aavikko- ja aroilmasto, lauhkea vyöhyke etelä- ja itärannikolla ja pohjoisessa trooppinen savanni. Pyörremyrskyt pohjoisosissa ja metsäpalot etelä- ja keskiosissa ovat yleisiä kesäkuukausina.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen turistiluokassa
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Ohjelman mukaiset kuljetukset
* Ohjelman mukaiset retket
* Englanninkielinen opastus retkillä
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.