Balkanin kiertomatka – Serbia – Bosnia-Hertsegovina – Montenegro – Kroatia

Balkanin kiertomatkalla koet Balkanin luonnon, kylät ja Serbian, Bosnia-Hertsegovinan, Montenegron ja Kroatian kauneus odottaa. Varaa Balkanin kiertomatka >

Balkanin kiertomatka – Serbia – Bosnia-Hertsegovina – Montenegro – Kroatia

Adrianmeren kirkkaanturkoosit rannat

Serbia (Belgrad) – Bosnia-Hertsegovina (Sarajevo) – Montenegro (Kotor) – Kroatia (Dubrovnik) Balkanin kiertomatka vie sinut kauniiden vuoristokylien maisemiin ja Adrianmeren kirkkaanturkoosina kimaltaville rannoille. Koet neljän eri maan – Serbian, Bosnia-Hertsegovinan, Montenegron ja Kroatian – kauneuden. Matkalla ihastut upeaan luontoon, tutustut vanhoihin kaupunkeihin, luostareihin ja kirkkoihin, sekä nautit balkanilaisesta vieraanvaraisuudesta ja monipuolisesta ruokakulttuurista.

Tällä kiertomatkalla koet neljän maan fantastisimmat nähtävyydet samalla kertaa. Balkanin niemimaa on vuosisatojen ajan ollut kansojen sulatusuuni suurten imperiumien, uskontojen ja muinaisten kauppareittien risteyskohdassa. Tämä on jättänyt niemimaan maihin edelleen näkyvän leiman.

Balkanin kiertomatka

Serbian komeassa pääkaupungissa Belgradissa tutustut kaupunkiin niin omatoimisesti kuin ryhmän kanssa. Belgradin jälkeen matkustat historiallisella Sargan 8 -retrojunalla halki henkeäsalpaavien vuoristomaisemien ja tutustut ihastuttaviin pikkukyliin.

Bosnia-Hertsegovinassa näet niin kuuluisan Sarajevon kuin kuvankauniin Mostarin kaupungin. Mostarin vanha silta, Stari Most, on ohittamaton valokuvauskohde. Matka jatkuu Montenegroon ja Kotoriin Adrianmeren rannalle. Pääset veneretkelle turkooseille aalloille Kotorinlahdelle, sekä näet omintakeisen Our Lady of the Rocks -kirkon pienellä saarella.

Kiertomatkan kruunaa Kroatia – ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Dubrovnikin vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki on mielenkiintoista kiertää ympäri kaupunginmuuria pitkin, ja näköalat merelle ovat huimaavat.

Tällä matkalla koet monet Balkanin ihmeet samalla kertaa!

Balkanin kiertomatka

Kymenmatkat FB>

Armenia opastettu matka>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1959 € / hlö

Lähtöpäivät 2024:
4.5., 25.5.,
15.6., 1.7., 13.7., 15.6., 1.7., 13.7., 20.7., 2.9., 3.8., 28.8., 12.10., 26.10.

 

Matkaohjelma

1. päivä

Lento Helsingistä Belgradiin, majoittuminen hotelliin, vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Illalla tapaat matkanjohtajan ja muut ryhmäläiset.

2. päivä

Aamupäivällä Belgradin opastettu kierros, jossa tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Jugoslavian Historialliseen museoon, Tasavallan Aukioon, Pyhän Savan Katedraaliin ja Kalemegdan puistoon ja linnoitukseen.

3. päivä

Aamulla suunnataan kohti Zlatiborin vuoristomaisemia. Aluksi ajetaan Ovčar-Kablar -solan halki Taran Kansallispuistoon, jossa matkustetaan historiallisella Šargan -junalla henkeäsalpaavien vuoristomaisemien halki.  Tutustuminen Drvengradin kylään, joka on rakennettu suurimmaksi osaksi puusta ja jossa järjestetään vuosittain suuret elokuvajuhlat, joissa moni maailmankuulu näytelijäkin on vieraillut. Illalla majoittuminen Zlatiboriin ja hotellilla perinteinen serbialainen illallinen.

4. päivä

Matka jatkuu kohti Bosnia-Hertsegovinaa. Matkalla maan pääkaupunkiin Sarajevoon pysähdytään Višegradin kaupungissa. Monikulttuurisessa Sarajevossa tehdään kiertoajelu ja tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten kaupungintaloon, vanhaan kaupunkiin, kirkkoihin ja moskeijoihin. Kaupunkikierroksen aikana näet niin Euroopan ensimmäisen julkisen vessan kuin Latin Bridgen, jossa 1914 Gavrilo Princip ampui Itävalta-Unkarin arkkiherttuan Frans Ferdinandin ja näin aiheutti Ensimmäisen Maailmansodan.

5. päivä

Kierros jatkaa kohti Mostaria, joka on yksi Balkanin kauneimmista kaupungeista. Mostarissa nähdään tietenkin eräs Bosnian tunnetuimmista nähtävyyksistä, Stari Most -silta, mutta tutustaan myös Koskin-Mehmed Pashan -moskeijaan, kultaseppien katuun ja muihin paikallisiin nähtävyyksiin. Mostarissa sinulla on hieman vapaata aikaa vaikkapa lounaan nauttimiseen, ennen kuin matka jatkuu vanhaan Blagajin kaupunkiin ja Trebinjeen, jossa on lyhyt kaupunkikierros.

6. päivä

Tämä reissupäivä vie sinut Montenegroon. Matkalla Kotoriin pysähdytään pienessä Perastin kaupungissa ja tehdään veneretki Kotorin lahdella, tutustuen pieneen ihmisten rakentamaan ’Our Lady of the Rocks’ -saareen, jossa on kirkko. Adrianmeren rannalla sijaitsevan Kotorin vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1100-luvulta. Kävelykierroksen jälkeen sinulla on vielä hetki omaa aikaa tutustua tähän Balkanin kätkettyyn helmeen ennen kuin matka jatkuu Kroatiaan ja maan kenties tunnetuimpaan kaupunkiin Dubrovnikiin. Vanhaa kaupunkia ympäröivät kahden kilometrin mittaiset kaupunginmuurit, joita pitkin on hyvä kiertää tutustumassa kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin.

7. päivä

Kuljetus Dubrovnikin lentokentälle

Serbia Belgrad Hotel Royal Inn

Vuonna 1885 rakennettu historiallinen Hotel Royal sijaitsee erinomaisella paikalla Belgradin keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisista nähtävyyksistä, kuten Kansallismuseosta sekä Kalemegdan-puistosta ja -linnoituksesta. Kaikissa hotellin 97 huoneessa on ilmastointi ja niiden varusteluun kuuluu minibaari sekä taulutelevisio.

Lue lisää
Serbia Zlatibor Hotel Palisad

Jokaisessa 219 yksilöllisesti sisustetussa huoneessa on ilmainen langaton internetyhteys ja minibaari. Vieraiden käytössä on taulutelevisio, josta voit katsella kaapelikanavia ja muihin mukavuuksiin kuuluu oleskelualueet ja huonepalvelu.

Lue lisää
Bosnia-Hertsegovina

Bosnia-Hertsegovina tunnetaan Mostarin vanhasta sillasta, Stari Most, monista kivisistä moskeijoistaan ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Sarajevo
Virallinen kieli: Bosnia
Valuutta:  Bosnian markka
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: On yhdistelmä välimerellistä- ja mannerilmastoa. Kesät ovat kuumia, mutta talvet usein kylmiä. Talvisin sataa lunta.

Tiedot sitoumuksetta

Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Montenegro

Montenegro tunnetaan kauniista , kirkasvetisistärannoistaan Adrienmeren rannalla. Montenegro on valtio Balkanilla, Etelä-Euroopassa. Sen naapureita ovat Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kroatia, Kosovo ja Serbia. Maa rajoittuu osittain Adrianmereen.
Pääkaupunki: Podgorica
Virallinen kieli: Montenegro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta ei vaadita Montenegroon viisumia. Ilman viisumia Montenegrossa voi oleskella 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta maahan saapumisesta.
Aikaero Suomeen: +1

Tiedot sitoumuksetta

Serbia

Serbia on vielä koskematon maa useille turisteille, se on kuitenkin Balkanin alueen suurin valtio, mutta matkakohteena jäänyt Kroatian ja Slovenian varjoon.
Pääkaupunki: Belgrad
Virallinen kieli: Serbia
Valuutta: Serbian dinaari
Passi ja viisumi: Serbiaan matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat passin. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, jos oleskelu maassa kestää alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Aikaero Suomeen:  -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Belgrad / Dubrovnik-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset Belgradissa ja Dubrovnikissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset nykyaikaisella, ilmastoidulla linja-autolla
* Paikallinen englanninkielentaitoinen opas mukana kohteissa
* Illallinen Zlatiborissa

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.