Saksa Berliini elokuvamaailma ja Trooppinen vesipuisto

Berliini elokuvamaailma Babelsberg ja trooppinen vesipuisto ja lomamaailma Tropical Islands ovat suositus perhelomakohteet Berliinin lähellä. Saksan matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini elokuvamaailma ja Trooppinen vesipuisto

Elokuvamaailma Babelsbergissä

Filmpark Babelsberg  Babelsbergin elokuvamaailma kuuluu Berliinin ympäristön suosituimpiin vierailukohteisiin. Puistossa vierailla on mahdollisuus tutustua elokuvien ja sarjojen sekä niiden tähtien kiehtovaan maailmaan. Lisäksi puistossa voi osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa voi esimerkiksi nähdä lavastajia tai maskeeraajia työssään, tai eläytyä ohjaajan ja elokuvatähden rooliin. Berliini elokuvamaailma ja trooppinen vesipuisto sopii ystäville ja lapsiperheille. Berliinin matkat lapsille ja aikuisille!

Berliini elokuvamaailma ja Trooppinen vesipuisto

Tropical Islands  Euroopan suurin trooppinen vesipuisto ja lomamaailma Tropical Islands sijaitsee noin 60 km Berliinistä etelään. Vesipuisto jakautuu kahteen osaan: elämyspuistoon sekä kattavaan saunaosastoon. Altaiden lisäksi vesipuisto sisältää muun muassa maailman suurimman sisätiloissa sijaitsevan sademetsän, laguunin sekä hiekkarannan. Saunaosastolla voi rentoutua mitä erilaisimmissa eksoottisissa saunoissa tai hemmotteluhoidoissa. Toisin kuin useimmissa vesipuistoissa Tropical Islandsissa voi myös yöpyä.

Saksa Berliini elokuvamaailma ja Trooppinen vesipuisto

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  779
Lapsihinta lisävuoteessa 759 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Berliiniin
* Majoitukset Potsdamissa 3 yötä aamiaisin

Lisämaksusta:
*
Filmpark Babelsberg, perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta (4-16 vuotta) alk € 60,00
* Tropical Island sisäänpääsymaksu
* Suosittelemme vuokra-auton varaamista kauttamme, hinnat alk 310 €

Ohjattu syyslomamatka Berliiniin
minimi 10 hengen pienryhmille

Lähde mukaan viettämään unohtumatonta syyslomaa Berliinissä!

Matkan aikana nähdään Berliinin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Brandenburgin portti, Checkpoint Charlie, Berliinin tuomiokirkko ja käydään ihailemassa maisemia myös historiallisesta TV-tornista käsin. TV-torni on tuttu ainakin kaikille Nukkumatin ystäville!

Sunnuntaina lähdetään päiväretkelle Euroopan suurimpaan trooppiseen vesipuistoon ja lomamaailmaan Tropical Islandiin. Tropical Island on 66 000 neliömetrin kokoinen katettu elämyspuisto, jossa perinteiset vesiliukumäet, uimaaltaat, maailman suurin sisätiloissa sijaitseva sademetsä, laguuni, hiekkaranta sekä saunaosasto. Tropical Island sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä Berliinin keskustasta ja siellä niin lapset kuin aikuisetkin viettävät varmasti unohtumattoman päivän!

Lauantaipäivän ohjelman jokainen voi suunnitella itse! Voimme hankkia liput etukäteen Berliinin eläintarhaan tai vaikka Lego Discovery Centeriin, joka on varmasti jokaisen legoystävän paratiisi!

Matkan esimerkkihinta:
895€/aikuinen
675€/lapsi 2-15v. lisävuoteessa

Hinta sisältää:
* Finnairin lennot m/p veroineen
* Lentokenttäkuljetukset Berliinissä
* 3 yön majoituksen Berliner Hof -hotellissa
* Hotelliaamiaisen
* Kiertoajelun saapumispäivänä
* Sisäänpääsyn TV-torniin kiertoajelun aikana
* Kuljetukset ja sisäänpääsyn Tropical Islandille
* Suomenkielisen oppaan palvelut retkien aikaan

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huone
* Pääsyliput Berliinin eläintarhaan, Legoland Discovery Centeriin tai AquaDom & Sealife -Akvaarioon
* Muu ohjelma Berliinissä
* Matkavakuutus

 

Matkaohjelmaesimerkki:

perjantai
08.10-09.05 Finnairin suora lento Berliiniin, kevyt aamupala lennon aikana.
Bussi ja suomenkielinen opas vastassa lentokentällä, josta aloitetaan kiertoajelu. Kiertoajelun aikana nähdään Berliinin tärkeimmät nähtävyydet ja saadaan yleiskuva kaupungista. Opas kertoo kierroksen aikana paljon kaupungin historiasta ja nykypäivästä ja matkan varrella pidetään sopivasti valokuvaustaukoja, jotta kaupungin kohokohdat voi myös ikuistaa.
Kaupunkikierros huipentuu entisen Itä-Berliinin puolella sijaitsevaan TV-torniin, jonka huipulle kiivetään (hissillä toki) katsomaan huikeita näkymiä.
Kaupunkikierros päättyy hotellille noin kello 13.00. Jos hotellihuoneet eivät ole vielä valmiina, tavarat voi jättää hotellin matkatavarahuoneeseen ja lähteä lounaalle johonkin lähikatujen lukuisista ravintoloista. Hotellihuoneet ovat valmiit viimeistään kello 15.00.

lauantai
Aamiainen hotellissa klo 06.30-11.00.
Päivä vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.
Lisämaksusta voimme jo etukäteen varata liput Berliinin elokuvamaailmaan, eläintarhaan, Lego Discovery Centeriin tai vaikka AquaDom & Sealife -akvaarioon.
Vai haluatteko ehkä lähteä kiertämään kaupunkia aidoilla Trabanteilla? Tämänkin voimme hoitaa etukäteen.

Babelsbergin elokuvamaailma kuuluu Berliinin ympäristön suosituimpiin vierailukohteisiin. Puistossa vierailla on mahdollisuus tutustua elokuvien ja sarjojen sekä niiden tähtien kiehtovaan maailmaan. Lisäksi puistossa voi osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa voi esimerkiksi nähdä lavastajia tai maskeeraajia työssään, tai eläytyä ohjaajan ja elokuvatähden rooliin. http://www.filmpark-babelsberg.de

Berliinin eläintarha sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja se on yksi maailman suurimmista eläintarhoista. Eläintarha on avattu jo 1800-luvun puolivälissä ja eläinlajeja on näytillä noin 1500 ja eläimiä yli 10 000, mm. isopandat, joita Berliinin lisäksi vain harvoissa eläntarhoissa koko maailmassa. Katso lisää: http://www.zoo-berlin.de/

Legoland Discovery Center sijaitsee Sony Centerissä, Potzdameplatzilla, johon on hotellilta vain muutaman minuutin metro- tai bussimatka. Täällä legofanit pääsevät itse rakentelemaan, katsomaan huikeita rekennelmia ja tutustumaan legopalikoisen syntyyn sekä näkemään 4D filmejä. Legopalikoita on yhteensä yli 5 miljoonaa! Katso lisää: http://www.legolanddiscoverycentre.de/berlin/en/

sunnuntai
Aamiainen hotellissa klo 06.30 alkaen.
10.00 bussi ja opas noutaa hotellilta ja noin tunnin matka Tropical Island -vesipuistoon ja elämysmaailmaan.
Koko päivä aikaa nauttia puiston uima-altaista, vesiliukumäistä, saunoista ja muusta tarjonnasta. Saunoja on tarjolla puolen kymmentä erilaista, mm. viidakkosauna. Tarjolla (lisämaksusta) myös erilaisia hemmotteluhoitoja.  Tropical Islandissa on myös ravintoloita ja kahviloita, joten paikassa viihtyy varmasti koko päivän niin lapset kuin aikuisetkin. Pienemmille lapsille on myös omat altaansa sekä leikkipaikka, minigolfrata,
Katso lisää: http://www.tropical-islands.de/en/attractions/

maanantai
Aamiainen hotellissa kello 06.30 alkaen.
09.30 huoneenluovutus ja bussikuljetus Berliinin lentokentälle.
12.10-15.00 Finnairin suora lento Helsinkiin, kevyt välipala lennolla.


Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Filmhotel Lili Marleen***

Großbeerenstraße 75, 14482 Potsdam

Tämä 3 tähden hotelli sijaitsee vain 4 minuutin ajomatkan päässä Babelsbergin elokuvastudiolta. Hotellin teemana toimii elokuvamaailma, ja tilavia huoneita koristavat muun muassa filmijulisteet. Hotellin ainutlaatuinen ravintola tarjoaa paikallisen keittiön antimia, ja hyvällä säällä vieraat voivat nauttia esimerkiksi aamiaisen terassilla. WLAN on saatavilla koko hotellissa. Vierailla on myös mahdollisuus lainata polkupyöriä hotellista. Matka Berliinin keskustaan taittuu 800 metrin päässä sijaisevalta Babelsbergin kaupunkijuna-asemalta noin puolessa tunnissa.

Arcona Hotel am Havelufer Potsdam****

Zeppelinstr. 136, 14771 Potsdam

Tämä neljän tähden hotelli tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden ja modernisti sisustetut huoneet taulu-tv:llä, ilmastoinnilla ja minibaarilla. Hotelli sijaitsee Havel-joen rannalla keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Potsdam Charlottenhofin juna-asemalta. Weinwirtschaft-ravintolassa voi nauttia paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja, ja aulabaari tarjoaa myös juomia ja pieniä välipaloja. Hotellilta lähtee iltapäivisin kerran tunnissa jokiristeilyalus, ja polkupyöriä voi vuorata vastaanotosta.

 

Steigenberger Hotel Sanssouci Potsdam****

Allee nach Sanssouci 1, 14471 Potsdam

Tämä ainutlaatuinen hotelli sijaitsee kuuluisan Sanssouci-puiston vieressä Potsdamin keskustassa, ja se tarjoaa eleganttia majoitusta kävelymatkan päässä kaikista nähtävyyksistä. Kaikissa Steigenbergerin huoneissa on kaapeli-tv, minibaari, radio ja hiustenkuivaaja. Viehättävät sisätilat on sisustettu lämpimillä väreillä ja luonnonmateriaaleilla. Huoneissa on lisäksi muistoesineitä saksalaisen elokuvan kulta-ajalta, mikä antaa ripauksen nostalgista hohtoa. Steigenberger Hotel Sanssoucissa yöpyessäsi voit käyttää ilmaiseksi julkisen liikenteen palveluja kaikkialla Berliinissä ja Potsdamissa. Voit myös lainata yhden hotellin polkupyöristä, ja tutustua sillä ympäröivään alueeseen omaan tahtiisi. Jännittävän päivän jälkeen voit nauttia monenlaisia ​​ruokia hotellin ravintolassa tai rentoutua spa-alueella. Steigenberger Hotel Sanssoucin asiakkaat voivat käyttää saunaa ja höyrysaunaa ilmaiseksi.

Hotelli Berliner Hof***
Osoite: Tauentzienstr. 8, Charlottenburg, 10789 Berliini
http://www.berliner-hof.com/en/

Täydellinen sijainti Berliinin Kurfürstendamm-ostoskadun varrella!

Hyvä valinta perheille - huoneisiin mahtuu jopa 2 lisävuodetta ja huoneet ovat erittäin tilavia ja niissä on kaikki modernin hotellin mukavuudet, kuten ilmainen langaton nettiyhteys. Hotellin ravintolassa tarjoillaan runsas buffetaamiainen. Hotellissa on myös spa (lisämaksusta).
Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KaDeWe -tavaratalosta ja läntisen Berliinin pääostoskadusta ja Kurfürstendammin metroasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>