Saksa Berliini pääsiäinen

Berliini pääsiäinen on saksalaistraditioita, kuten pääsiäismunien maalaamista, piilottamista, pääsiäiskirkkoa ja pääsiäisherkkujen valmistusta. Berliinin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini pääsiäinen

Pääsiäiskokko ja ritarikarnevaalit

Berliinissä järjestetään pääsiäisen aikana useita isoja ja pieniä karnevaaleja, joilla juhlitaan kevään alkamista. Karnevaalialueilta löytyy tivoleja ja Spandau Citadelissa järjestetään ritarikarnevaalit. Spandaussa poltetaan myös pääsiäislauantaina perinteisesti iso pääsiäiskokko. Berliini pääsiäinen sopii koko perheen matkaksi.

Berliini pääsiäinen

Saksassa vietetään pääsiäisenä paljon aikaa perheen parissa. Berliinissä Alexanderplatz-aukiolla ja Kurfürstendammilla on myös pääsiäismarkkinat, joilta löytyy upeasti koristeltujen pääsiäismunien, leivonnaisten ja muiden pääsiäisherkkujen lisäksi iloista tunnelmaa ja paljon tekemistä lapsille.
Perinteiset pääsiäisen traditiot ovat Saksassa pääsiäismunien maalaaminen ja niiden piilottaminen (ja myöhemmin tietysti etsiminen), pääsiäiskirkkoon meno ja erilaisten pääsiäisherkkujen valmistaminen ja syöminen.

Berliini pääsiäinen

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv:  770 € / hlö

Matkaohjelmaesimerkkimme:

1 pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Berliiniä. Saavuttuamme lentoasemalle opas ja kuljettaja on odottamassa ja jatkammekin matkaa suoraan kaupunkikierrokselle.  Kierroksen aikana näemme tärkeimmät nähtävyydet, kuten arkkitehtuurinen komean Potsdamer Platz -aukion, Museumsinsel -museosaaren, viehättävän Gendarmenmarktin aukion, Hackescher Markt -aukion Mitten kaupunginosassa, lasikupuisen Reichstag (valtiopäivätalon), Unter den Linden -bulevardin ja tietenkin Berliinin maamerkin Brandenburgin portin. Loppupäivä on aikaa omatoimisesti tutustua Berliinin tarjontaan vaikkapa ostoskatu Kurfürstendammilla, jossa on KaDeWe-ostoskeskus.

2 pv

Aamiainen hotellissa

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Berliinin ulkopuolella Brandenburgissa sijaitsevaan Potsdamiin, jonka loistokkaasta ajasta muistuttavat yhä Potsdamin monet upeat palatsit ja mahtavat puutarhat.  Vierailemme Neues Palais’n palatsissa sekä kuuluisassa Sanssoucin palatsissa, joka rakennettiin 1745–1747 Fredrik II Suuren kesäasunnoksi. Sanssouci upeine puutarhoineen kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon, kuten itse asiassa suurin osa Potsdamin nähtävyyksistä. Vierailemme myös hollantilaisessa korttelissa, josta löytyy runsaasti kahviloita, pieniä kauppoja ja baareja ja ennen kaikkea hollantilaistyylisiä tiilitaloja.

3 pv

Aamiainen hotellissa

Nauti rentouttavasta jokiristeilystä Spreellä ihaillaksesi tämän vilkkaan kaupungin sydämessä olevia nähtävyyksiä.  Tunnin kiertoajelu vie sinut Reichstagin (Saksan parlamenttitalo) ohi uuden Regierungsviertelin (hallituskorttelin) kautta aina Haus der Kulturen der Weltiin (Maailman kulttuurien talo). Käännyttyäsi Lutherbrückelle (Luther-sillalle), pidä silmällä Schloss Bellevuea (Bellevuen palatsi), ”Beamtenschlangea” (virkamiehen asunto) ja Siegessäulea (Voittopylväs). Ihaile Hauptbahnhofia (keskusrautatieasema), Berliner Domia (Berliinin katedraali), Museumsinseliä (museosaari) ja Nikolaiviertalia, joka on Berliinin vanhin asuinalue.

4 pv

Aamiainen hotellissa

Luovutamme huoneet ja lähdemme Berliinin lentoasemalle, josta lennämme Helsinkiin.


Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Saksa Berliini Mercure Berlin City

Moderni Merure Berlin City hotelli sijaitsee Berliinin keskustassa, vain 100 metrin päässä tunnetulta Friedrichstrassen ostoskadulta. Hotellissa on ravintola ja ilmastoituja huoneita, joissa on taulu-TV.

Lue lisää
Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaesimerkkimme 5 pv:  695 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Lisämaksusta:
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä opastettuna
* Retkiohjelmat opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia muita retkiä toimistoltamme

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>