Saksa_Berlin_Spree_Oberbaum Bridge over the Spree, evening_800x600
Saksa Berliini pääsiäinen

Perinteisiä pääsiäisen saksalaistraditioita ovat pääsiäismunien maalaaminen ja niiden piilottaminen ja myöhemmin etsintä, pääsiäiskirkkoon meno ja erilaisten pääsiäisherkkujen teko ja syöminen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini pääsiäinen

Pääsiäisen viettoon Berliiniin

Perinteiset pääsiäisen traditiot ovat Saksassa pääsiäismunien maalaaminen ja niiden piilottaminen ja myöhemmin etsintä, pääsiäiskirkkoon meno ja erilaisten pääsiäisherkkujen teko ja tottakai syöminen.

Saksassa vietetään pääsiäisenä paljon aikaa perheen parissa. Berliinissä Alexanderplatz-aukiolla on myös pääsiäismarkkinat, joilla on esillä kaikenkattavasti juhlaan kuuluvaa rekvisiittaa ja tietenkin myös herkkuja, kuten myös suklaata on tarjolla markkinakojuissa. 

 

Hintaesimerkkimme 5 pv:  479 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetus kohteessa

Berliini Holiday Inn Express City Centre

Tämä 3 tähden hotelli tarjoaa ilmastoidut huoneet ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle Berliiniin. Potsdamer Platzin viihdealue ja Checkpoint Charlie ovat vain 12 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.