Saksa Berliinin joulutorit ryhmämatka

Berliinin joulutorit ryhmämatkalla iltahämyssä vaellellaan tunnelmallisilla joulumarkkinoilla ja maistellaan kuumaa glögiä. Varaa Berliinin matka >

Saksa Berliinin joulutorit ryhmämatka

Tule ryhmäsi kanssa lumoaville Joulumarkkinoille!

Joulutoreilla nautitaan lämpimästä hehkuviinistä monenlaisten herkkujen kera. Mikä voisi olla mukavampaa kuin iltahämyssä vaellella tunnelmallisilla joulumarkkinoilla, samalla napostella keksejä ja sokeroituja manteleita ja maistella kuumaa glögiä? Berliinin joulutorit on juuri oikea paikka, kun etsit sydämeesi joulun tuntua!

Saksa Berliinin joulutorit ryhmille

Upeasti koristelluissa kojuissa kauppiaat myyvät taidekäsitöitä, makuhermot iloitsevat joululeivonnaisista ja paikallisista erikoisuuksista ja lapsille on tarjolla tivolihumua. Berliinissä on tapana viettää perheen yhteistä aikaa perinteisillä joulumarkkinoilla.

Berliinissä on pieniä ja suuria joulumarkkinoita, joilla koetaan perinteitä ja traditioita tunnelmallisessa, historiallisessa ilmapiirissä.  Berliinin joulumarkkinat ovat yhtä monipuolisia kuin Berliini itse.

Saksa Berliinin joulutorit ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 915 €/hlö

Finnairin lennot:
AY1433 HEL-BER 11.20-12:20
AY1436 BER-HEL 19:10-22:05

Matkaohjelma:

1 pv Torstai

Lähdemme matkaan Helsinki-Vantaa lentoasemalta päivälennolla kohti Berliiniä. Paikallinen suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentän saapumisaulassa.
Matkustamme tilausbussilla kiertoajelureittiä hotellille. Matkalla teemme kiertoajelun Berliiniin tunnetuimmille nähtävyyksille ja kuulemme kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Ajamme Branderburgin portin kautta, joka on ehkä kaupungin tunnetuin symboli ja jota pidetään myös Saksojen yhdistymisen tunnuskuvana. Näemme myös Saksan parlamenttitalon, jossa järjestetään mm. liittopäivät. Ajamme kuuluisan Checkpoint Charlien rajanylityspaikalle, josta Unter den Linden -bulevardille ja näemme vielä sekä itäisen että läntisen Berliinin keskusta-alueet. Kiertoajelun jälkeen saavumme hotellille ja majoitumme hotelliimme.

Tervetuliaismaljat ja Berliini-esitys hotellin aulabaarissa.
Paikallinen opas pitää ryhmälle puheenvuoron, joka perehdyttää Berliiniin ja sen erityispiirteisiin. Esitys on noin tunnin mittainen rento kokoontuminen, jonka aikana kuulijat oppivat niin Berliinin ja Saksan menneisyydestä kuin nykyhetkestä, kaupungin mentaliteetista, kulttuurista, politiikasta, eri alueista, siitä millaista Berliinissä on elää ja mikä tekee Berliinistä niin poikkeuksellisen.

Yhteinen illallinen hotellissa (tai muussa ravintolassa)

2 pv Perjantai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin.
Aamupäivä Vapaa-aikaa

klo 15.00 Retki länsiberliiniläiselle joulutorille
Lähdemme hotellilta paikallisen oppaan johdolla retkelle Breitscheidplatzin joulumarkkinoille Länsi-Berliinin ytimeen. Siirrymme julkisilla kulkuneuvoilla Zoon asemalle, jonne saavumme illan hämärtyessä ja joulumarkkinoiden valojen syttyessä. Nautimme kupposet Glühweinia joulutorilla Keisari Vilhelmin muistokirkon ympärillä ja katselemme saksalaista markkinahumua. Tutustumme lisäksi kuuluisan ostoskadun, joulutorin vieressä kulkevan Kurfürstendammin tarjontaan. Myös käynti KaDeWe-tavaratalossa on mahdollinen

Palaamme klo 18.00 takaisin hotellille tai vaihtoehtoisesti suoraan illalliselle. Paikallinen opas saattelee ryhmän hotellille, illalliselle tai vaikka lasilliselle matkalaisten toiveiden mukaisesti

3 pv Lauantai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin
Keskipäivä Vapaa-aikaa

Klo 14.00 Käynti TV-tornissa ja retki itäberliiniläisille joulutoreille

Tapaamme hotellilla Paikallisen oppaan kanssa ja lähdemme julkisilla kulkuneuvoilla kohti Alexanderplatzia. Nousemme hissillä ylos Itä-Berliinin kuuluun Fernsehturm-televisiotorniin (368 m), jonka ravintolassa nautimme lounaan ja ihailemme panoraama-maisemia ympäri Berliinin. Maan pinnalle palattuamme suuntaamme Glühweinille Alexanderplatzin joulumarkkinoille, jotka sijaitsevat aivan TV-tornin juurella. Halutessamme voimme sen jälkeen vielä jatkaa jalkaisin Unter den Linden -paraatikatua pitkin läheiselle Gendarmenmarktille, jossa järjestetään yhdet kaupungin tunnelmallisimmista joulumarkkinoista. Palaamme n klo 18.00 takaisin hotellille tai vaihtoehtoisesti suoraan illalliselle.

Paikallinen opas saattelee ryhmän hotellille, illalliselle tai vaikka lasilliselle matkalaisten toiveiden mukaisesti

4 pv Sunnuntai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin
Aamupäivä Huoneiden luovutus
Keskipäivä Vapaa-aikaa

Klo 16.30 Kokoontuminen hotellilla, matkatavaroiden nouto 16.45
Tilausbussi lentokentälle lähtee hotellilta Paikallinen opas on paikalla ja matkaa ryhmän mukana lentokentälle saattaen matkalaiset lähtöselvitystiskille saakka.

19.10 Finnairin lento AY1436 lähtee Berliinistä Helsinkiin 22.05 ja saavumme Helsinkiin.

Hyvää kotimatkaa!

Saksa Berliini Mercure Hotel Chateau Berlin am Kurfürstendamm

Hotelli sijaitsee Berliinin tyylikkäässä Charlottenburgin kaupunginosassa monien baarien ja ravintoloiden läheisyydessä. Kurfürstendammin ostoskatu on 1 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin kaupunkijuna-asema (S-Bahn) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Saksa Berlin Leonardo Hotel Berlin

Leonardo Hotel Berlin sijaitsee Charlottenburgin kaupunginosassa Messe Berlin ‑messukeskuksen ja Kurfürstendammin ostoskadun välissä.  Hotellilta vain 100 metrin päässä on Bismarckstraße-metroasema, jolta on suora yhteys Potsdamer Platz- ja Alexanderplatz-aukioille. Tegelin lentoasemalle liikennöivät bussit pysähtyvät 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Lue lisää
Berliini Holiday Inn Express City Centre

Tämä 3 tähden hotelli tarjoaa ilmastoidut huoneet ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle Berliiniin. Potsdamer Platzin viihdealue ja Checkpoint Charlie ovat vain 12 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Saksa Berliini Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg

Hotelli Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg sijaitsee Berliinin vilkkaalla Prenzlauer Bergin alueella ja tarjoaa asiakkailleen 24h-baarin ja tilavan kuntosalin.

Lue lisää
Saksa Berliini Mercure Berlin City

Moderni Merure Berlin City hotelli sijaitsee Berliinin keskustassa, vain 100 metrin päässä tunnetulta Friedrichstrassen ostoskadulta. Hotellissa on ravintola ja ilmastoituja huoneita, joissa on taulu-TV.

Lue lisää
Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Saksa Berliini Joulumarkkinat

Joulumarkkinat:
Berliinissä on useampia kivoja joulumarkkinoita.

* Joulun taikaa Gendarmenmarktilla 11.21.2017 – 12.31.2017
Berliinin yksi suosituimmista Joulumarkkinoista keskittyy pohjoismaisiin perinteisiin, tarjolla on esimerkiksi Luciakuoro, joka esittää mm Ruotsalaisia, Suomalaisia, Islantilaisia ja Norjalaisia joululauluja.

* Joulumarkkinat Charlottenburgin Linnassa 21.11.2017 – 26.12.2017
Barokkiajalta peräisin olevassa Charlottenburgin palatsissa on upeat puitteet joulumarkkinoille, jotka kylpevät upeassa valoinstallaatiossa.

* Talven ihmemaa Potsdamer Platz 04.11-01.01.2018
Marraskuun alussa Potsdamer Platz, aivan kaupungin keskustassa muuntautuu valtavaksi talven ihmemaaksi.
(Suljettu 13.11 ja 20.11.)

* POHJOISMAISET Lucian Joulumarkkinat Kulturbrauereilla
(Schönhauser Allee 36-39) 21.11.2017 – 22.12.2017
Historiallinen ja arkkitehtonisesti upea Kulturbrauerei monine sisäpihoineen tarjoaa kauniin taustan perheystävällisille joulumarkkinoille.

* 33. Joulumarkkinat Gedächtniskirchellä eli Keisari Wilhelmin muistokirkossa Breitscheidplatzilla 11.21.2017 – 01.01.2018
Joulun aika on koittanut, kun Keisari Wilhelmin kirkon alueella alkaa tuoksua paahdetut mantelit, kaakao ja glögi.

* Alexanderplatzin Joulumarkkinat 21.11.-26.12.2017
Koko Alexanderplatz muuttuu koko Joulun ajaksi valtaisaksi Joulutoriksi, jossa on paljon pieniä puukojuja, käsitöineen, herkkuineen ja lahjavinkkeineen.

* Berliinin Joulun aika markkinoita vietetään 21.11.-29.12.2016
Platz vor dem Roten Rathaus Aivan Alexanderplatzin aukion takana vietetään romanttista Berliinin Joulumarkkina-aikaa. Nostalginen viehätys johtuu markkinapaikan sijainnista Raatihuoneen ja Pyhän Marian kirkon välissä.

* Talven unelmamaa Alexa – Berliinin joulumarkkinat (Jannowitzbrücke Alexanderplatz) 21.11.2017 – 23.12.2017.
On yhdistetty Berliinin suurin vuosittainen juhla sekä joulumarkkinat, Alexanderplatzin tuntumassa sijaitsevassa ostoskeskuksessa.

* Altstadt Spandau 23.11.2017 – 23.12.2017
43. Perinteiset Spandaun Joulumarkkinat Yli neljänkymmenen vuoden ajan pienet kadut ja aukiot Spandaun Vanhassakaupungissa ovat muuntautuneet suuriksi, ainutlaatuisiksi Joulumarkkinoiksi.
46. Perinteiset Spandaun Joulu-unelma -markkinat
Rathaus Spandau 23.11.2017 – 27.12.2017 Perinteiset joulumarkkinat Spandaun kaupungintalon edustalla.

* Nostalgiset joulumarkkinat Opernpalaisissa 23.11.2017 – 25.12.2017
Nostalgiset joulumarkkinat on kuin talven ihmemaa; pienine katuineen ja puukojuineen. Alueella on ainakin 150 puukojua näytteilleasettajineen.

* 21. Berlin Ympäristö- ja joulumarkkinat, Sophienstraße 26.11.2017 – 18.12.2017
Berliinin ympäristö- ja joulumarkkinoita vietetään yhdellä vanhimmista kaduista Berliinissä

* Alt-Buckow Advent Market Dorfkirche Buckow 26.11.2017 – 27.11.2017
Ensimmäisenä adventtiviikonloppuna vietetään perinteisiä Old-Buckower Joulumarkkinoita.

* Joulumarkkinat Klunkerkranich (Karl-Marx-Str. 66) 26.11.2017 – 18.12.2017
Joulumarkkinat korkealla Berliinin kattojen tasolla, upeat panoraamanäkymät. (la ja su: 12 -18.)

* Alt-Rixdorfer joulumarkkinat Richardplatz 02.12.-04.12.2017
Perinteiset joulumarkkinat

* 12. Kädentaito Joulumarkkinat Frohnau Zeltinger Platz 1, Berlin
(Frohnau) 03.12-04.12.2017
Noin 140 näytteilleasettajaa esittelevät mm maalaus-, grafiikka- ja kuvataidetta sekä koruja ja puukäsitöitä.

* 15. Satumaiset Joulumarkkinat Jagdschloss Grunewald
Zeltinger Platz 1, Berlin (Frohnau) 03.12.-04.12.2017
Perinteiset Joulumarkkinat Renaissance palatsissa.

* Berliinin Joulumarkkinat koirille Forsthaus Paulsborn 03.12.-04.12.2017
Nuuskimista ja shoppailua 4. ainutlaatuiset Joulumarkkinat koirille.

Yllä olevat tiedot sitoumuksetta!

Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Berliini-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Hotelli Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset Berliinissä
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä
* Retki joulutoreille opastettuna
* 1.12. ja 2.12. retkipäivät julkisilla liikennevälineillä
* Ravintolassa illallinen
* Opastukset ja retket matkalla

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta.


 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.