Saksa Berliinin kevät ryhmämatka

Berliinin matka Täysillä sykkivän elämän koet Berliinin toreilla, kaduilla ja aukioilla vuorokauden jokaisena tuntina. Varaa Berliinin kevät ryhmämatka >

Saksa Berliinin kevät ryhmämatka

Elävä ja dynaaminen suurkaupunki

Nyky-Berliini on toki paljon muutakin kuin museoita. Se on elävä ja dynaaminen suurkaupunki, mikä näkyy sen monissa kaupoissa, teattereissa ja vilkkaassa yöelämässä ja monissa festivaaleissa, Berliinin kevät ryhmämatka on samalla sukellus menneen ajan muistoihin muuriin nojaillessa. Berliinissä on monia puistoja ja ravintoloita, joissa voi lepuuttaa jalkojaan ja nauttia paikallisista antimista ja maistaa maailmankuulua saksalaista olutta tai viiniä.

Berliinin kevät ryhmämatka

Berliini mielletään usein kiireiseksi miljoonametropoliksi, mutta nykyisin se on paljon muutakin. Olitpa sitten historian, kulttuurin tai ostosten ystävä, Berliini tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet lomanviettoosi. Vaikka kaupunki on pinta-alaltaan suuri, pääset kaikkialle helposti ja nopeasti hyvin toimivan julkiseen liikenteen ansiosta.

Tavataan Checkpoint Charliella

Berliinissä uutta ja modernia kaupunkia rakennetaan koko ajan, mutta onneksi myös vanhaa kunnioitetaan. Huolella restauroidut rakennukset säilyttävät arvokasta kulttuuriperintöä. Unter den Linden, Alexanderplatz, Brandenburgin portti, Potsdamer Platz sekä Checkpoint Charlie liittyvät kaikki kiinteästi Berliiniin kertoen sen värikkäästä historiasta.

Nykypäivän täysillä sykkivän elämän koet Berliinin toreilla, kaduilla ja aukoilla vuorokauden jokaisena tuntina. Ostosmatkailijalle Berliini on taivas – tarjolla on kaikkea huippumuotiliikkeistä kirpputoreihin. Tule kokemaan Berliinin kevät ryhmämatka ilman kiirettä!

Saksa Berliinin kevät ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 645 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 795 €

1 pv
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mielellään 2 tuntia ennen  koneen lähtöaikaa.
Finnairin lento lähtee 08:10 ja saapuu Berliiniin klo 09:05.
Opas ja bussi ovat meitä vastassa lentoasemalla.

Teemme ensin Berliinin panoraamakierroksen, jonka yhteydessä vierailemme Alexanderplatzin TV-tornissa.  Tornista avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli Berliinin kaupungin. Näemme Berliinin suurimmat nähtävyydet, mm Reichstag eli Parlamenttirakennus, Brandenburgin aukio, päärautatieasema ja sieltä lähtevät kauniit kävelykadut, Olympiastadion, Museumsinsel ja Potsdamer Platz. Ilta vapaa

2 pv
Aamiainen hotellissa.

Potsdam on tunnettu Preussin kuninkaista ja Saksan keisareista, joiden loistokkaasta ajasta muistuttavat yhä upeat palatsit ja mahtavat puistot. Vierailemme niistä tunnetuimmassa, Sanssoucin palatsissa, joka puistoineen on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Palatsin perusti Preussin kuuluisin kuningas Friedrich II 1700-luvulla ja siitä käytetään myös nimitystä – Preussin Versailles.

Illalla yhteinen ravintolailta, ooppera, teatteri tai ohjelmaa mielenne mukaan, lisämaksusta.

3 pv
Spree-joen tunnelmaa

Spree-joella voit katsella Berliiniä hieman toisenlaisesta näkökulmasta. Berliinin läpi virtaava Spree-joki tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin vesiteitse. Noin tunnin kestävä risteily on rentouttava hetki ennen kotimatkaasi. Laivan lipuessa hiljalleen jokea pitkin näet vielä Berliinin nähtävyydet joelta käsin. Laivalta voi risteilyn aikana ostaa virvokkeita. Risteilylaiva lähtee päärautatieaseman (Hauptbahnhof) takaa joen varrelta. Sinne pääsee metrolla pysäkiltä Zoologischer Garten (pysäkki on kävelymatkan päässä hotellilta) matkaa on kolme pysäkinväliä.

4 pv
Berliinin juutalaiskierroksella tutustumme kaupungin vanhaan juutalaiskortteliin.

Berliinin juutalaisperintö on ainutlaatuinen: 1900-luvun alussa yksi kolmas osa Saksan juutalaisista asui täällä, mukaan lukien korkea-arvoisia henkilöitä, jotka myötävaikuttivat Berliinin taiteeseen ja kulttuuriin. Vain muuta vuosi myöhemmin, tämä maailma romahti natsien kiihkoilun ja ideologien vuoksi. Kerromme, miten historia on vaikuttanut tähän päivään ja miten juutalaisyhteisö on uudelleen rakentanut elämänsä Berliinissä.

tai vaihtoehtoisesti retki Stasin vankilamuseoon

Valtionpoliisi Stasin vankila Hohenschönhausenissa oli DDR:n tarkimmin varjeltu salaisuus aina muurin murtumiseen saakka. Lähisedun asukkaat eivät siitä tienneet, eikä sitä oltu merkittu edes karttaan. Henkinen kidutus vietiin mahdollisimman pitkälle, sillä vangit eristettiin täydellisesti toisistaan ja muista ihmisistä, lukuun ottamatta henkilökohtaista kuulustelijaansa.

Kierroksen jälkeen kuljetus lentoasemalle.

Auf Wiedersehen!


Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Hollywood Media Hotel****

Kurfürstendamm 202
10719 Berlin
www.filmhotel.de

Hotellissa on 185 huonetta, baari, kokoustilat, vuokrattava elokuvateatteri.
Sijaitsee länsi Berliinin keskustassa lähellä ostosaluetta. Matkaa muistokirkolle on noin 1 km. Hotellin lähellä on 2 supermarkettia. Suihku/WC, TV, puhelin, radio, minibaari.

Berlin_Hollywood_Media_Hotel_Marilynzimmer_Rother_Fensteransicht_400x300Berlin_Hollywood_Media_Hotel_ulko_400x300

 

 

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:
* Finnairin reittilennot Helsinki-Berliini-Helsinki
* Majoitus, 3 yötä, kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla
* Vierailu Tv tornissa
* Spree joen risteily

Lisämaksusta:
Musikaali/ooppera ym liput
* Puolihoitolisä 35 €/hlö
* Kolmen ruokalajin menu tv tornissa alkaen 45 € + juomapaketti 30 € kaksi lasia talonviiniä
Hinta edellyttää minimi 30 hengen ryhmää.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>