Carnival Cruise risteily

Tule Carnival Cruisesin risteilyille nauttimaan kiehtovista kohteista, hyvästä ruuasta ja viihteestä ja rentoutumaan. Varaa Carnival Cruise risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Carnival Cruise risteily

Varaa tästä Carnival Cruise risteily:
carnival_cruises

Carnival Corporation on maailman suurin risteily-yhtiö ja sen alaisuudessa operoi useita risteilyvarustamoja, joista Carnival Cruise Line on suurin 24 aluksellaan. Carnival Cruise risteilyalukset seilaavat pääasiassa Karibialla ja Pohjois-Amerikassa. Carnival Cruise risteily – pyydä lisätiedot toimistoltamme.

Risteilyjä monilla merillä

Aluksilla on paljon aktiviteetteja, ravintoloita mutta myös tilaa rentoutumiseen ja rauhallisuudesta nauttimiseen. Rennot vaatteet käyvät aluksella lähes aina, ainoastaan illallisella pääravintolassa toivotaan hieman muodollisempaa pukeutumista ja muutamana juhlallisempana iltana viikossa à la carte ravintoloissa näkee iltapukuja.

Carnival Cruise risteily hytit

Laivojen hytit ovat moderneja, viihtyisiä ja niistä löytyvät samat palvelut kuin hyvistä hotelleistakin. Sisähytit ovat kooltaan 15-17 m², ulkohytit 20 m² ja parvekehytit 17 m². Sviitit sijaitsevat ylemmillä kansilla ja niiden koot ovat välillä 26-46 m².

Kysy eri reittivaihtoehdoista toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

 

Carnival Cruise risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä Carnival Cruisesin risteilyille. Kysy eri reiteistä lisää toimistoltamme!

7 yön Pohjois-Amerikan itärannikon risteily
New York-meripäivä-Boston-Portland-St.John-Bay of Fundy-Halifax-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 699€/hlö

14 yön Panaman Kanavan risteily
New York-meripäivä-meripäivä-Grand Turk-meripäivä-Grand Cayman-meripäivä-Limon-Panaman Kanava-meripäivä-meripäivä-Half Moon Cay-meripäivä-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 1116€/hlö

7 yön Panaman Kanavan risteily
Galveston-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Panaman Kanava-Limon-meripäivä-Cozumel-meripäivä-Galveston

Hinta alkaen: 864€/hlö

4 yön Pohjois-Amerikan länsirannikon risteily
Los Angeles-meripäivä-Catalina Island-Ensenada-Los Angeles

Hinta alkaen: 242€/hlö

7 yön Eteläisen Karibian risteily
San Juan-St.Thomas-meripäivä-Barbados-St.Lucia-St.Kitts-St.Maarten-San Juan

Hinta alkaen: 404€/hlö

 

Carnival Cruises Carnival Fascination

Fantasy laivaluokan alus Carnival Fascination aloitti liikennöinnin vuonna 1994 ja se uusittiin vuonna 2018. Alus on lähes 260 m pitkä ja laivalla on 1028 hyttiä, johon mahtuu reilu 2000 matkustajaa. Laivalta löytyy muun muassa vesipuisto sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Imagination

Laivalta löytyy useita monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, joista suurin osa kuuluu risteilyn hintaan. Illallista voi nauttia esimerkiksi tyylikkäässä à la carte ravintolassa tai rennommin Lido-kannen ravintoloissa, joissa ruokailusta voi nauttia myös ulkoilmassa.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Sunshine

Laivan 1500 hytissä on tilaa 3000 matkustajalle. Ruokailuvaihtoehtoja aluksella on useita: voit nauttia kolmen ruokalajin illallista yhdessä à la carte ravintoloista tai valita rennomman vaihtoehdon.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Valor

Carnival Valor on osa Conquest-laivaluokka ja se aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Alus on kunnostettu vuonna 2016 ja siellä on 1490 hyttiä ja tilaa lähes 3000 matkustajalle, ja aluksella onkin saatavilla valtavasti aktiviteetteja ja viihdettä.

Lue lisää

Retket maihin

Seuraavassa on esimerkkejä eri kohteissamme maihin tehtävistä retkistä.

BELIZE

Altun Han mayakaupunki ja Wallace-joki (kesto 5,5 tuntia)

Belizen retkellä pääset sekä jokiristeilylle että tutustumaan muinaiseen mayakaupunkiin. Aluksi ajetaan veneellä henkeäsalpaavan kaunista rannikkoa pitkin Belize-joelle, joka tunnetaan myös nimellä Rio Wallace.  Joki on suojaisa elinympäristö lukuisille lintulajeille, krokotiileille, manaateille ja jopa delfiineille. Jokiristeilyn jälkeen jatketaan ilmastoidulla turistibussilla kohti Altun Han rauniokaupunkia. Tästä muinaisesta mayakansan temppelikaupungista on löytynyt mm. jadeveistos, joka esittää aurinkojumala Kinich Ahaun päätä. Veistoksen löysi aikanaan Ontarion museon professori David Pendergast tutkimusryhmineen. Koskemattoman sademetsän keskellä olevat rauniot koostuvat kolmesta aukiosta ja kolmestatoista rakennuksesta. Altun Ha oli ns. klassisella ajalla (250–900 jaa.) vilkas kaupankäynnin keskus.

Huomaa: Jokimatka kestää noin 1,5 tuntia. Veneet ovat osittain kattamattomia, joten suosittelemme päähineen, aurinkosuojan ja hyönteiskarkotteen käyttöä.  Altun Hassa on käytettävissä WC. Paluumatka bussilla satamaan kestää noin 45 minuuttia. Osallistujien määrästä riippuen retki voidaan tehdä myös käänteisessä järjestyksessä.

Luolaretki Land Roverilla (kesto 5 tuntia)

Lähde viidakkoseikkailulle Indiana Jonesin tapaan! Nelivetoisella Land Roverilla ajetaan viidakkoon ja Sibun-joelle, jota pitkin päästään muinaisen mayakansan käyttämään luolastoon. Sibun virtaa mahtavana ainutlaatuisen trooppisen luonnon keskellä. Ensimmäinen etappi on matkailijoille tarkoitettu viidakkokylä, josta jatketaan syvälle sademetsän sydämeen retkikunnan leiripaikkaan (matka kestää noin 45 minuuttia). Leirissä on lyhyt perehdytys ennen varsinaisen retken alkua. Saattue etenee äärimmäisen haastavassa maastossa läpi viidakon, joka ympäröi Gracie Rockin kylää. Seuraavalta leiripaikalta siirrytään pieninä ryhminä paikallisten oppaiden johdolla riippusiltaa pitkin ensimmäiselle luolalle, joka jatkuu tunnelina vuorten keskellä piilossa olevaan laaksoon. Retkivarusteisiin kuuluvat suojakypärä ja otsalamppu. Oppaat johdattavat ryhmät luolien läpi ja kertovat samalla niihin liittyviä tarinoita.  Kun on palattu leiriin, on vielä aikaa pulahtaa jokeen uimaan ja rentoutua virvokkeita nauttien. Takaisin matkailukeskukseen siirrytään maastureilla.

Huomaa: Retkelle osallistujien täytyy olla vähintään 8 vuotta täyttäneitä. Land Roverin kuljettaminen edellyttää 21 vuoden ikää ja voimassa olevaa ajokorttia. Kaikissa autoissa on manuaalivaihteisto. Retki voidaan toteuttaa käänteisessä järjestyksessä. Retkeä ei suositella raskaana oleville eikä selkävaivoista kärsiville. Pelastusliivi on pakollinen retken jokiosuudella. Suosittelemme aurinkosuojan, aurinkolasien, päähineen ja hyönteiskarkotteen käyttöä.

 

COZUMEL

Isla Passion -saari Twister-pikaveneellä (kesto 5 tuntia)

Jos todella haluat tuntea adrenaliinin suonissasi, Twister-kyyti Karibian aalloilla on juuri sinua varten. Kohteena on Isla Passion, pieni saari Cozumelin saaren pohjoispuolella, ja venematka alkaa tiukoilla turvaohjeilla.  Kokeneet kuskit kiihdyttävät pikaveneen huippunopeuteen ja tekevät täydessä vauhdissa käsittämättömän taitavia käännöksiä – jopa 360°. Henkeäsalpaavan jännittävän merimatkan vastakohtana on Isla Passion, joka on kuin suljettu paratiisi kaukana arkisesta touhusta. Saari on täydellinen rantalomapaikka: upota varpaat valkeaan hiekkaan, loikoile aurinkotuolissa, anna lempeän tuulen keinuttaa riippukeinua. Turkoosinkirkas vesi houkuttelee uimaan, pomppimaan vesitrampoliinilla tai melomaan kajakilla. Torilla voit shoppailla hopeakoruja, keramiikkaa ja vaatteita. Lapsille on omaa ohjelmaa, voi vaikka temppuilla trampoliinilla tai tehdä taidetta meksikolaiseen tyyliin. Retkeen sisältyy lounasbuffetti mayojen tyyliin, ja Isla Passionilla on myös baari auki.

 

Maya-rauniokaupunki Tulum (kesto 7 tuntia)

Tulum on kunnioitusta herättävä kaupunki, jonka muinaiset mayat rakensivat hallitsijalleen kristallinkirkkaana välkehtivän Karibianmeren rannalle.  Kaupungissa on kolme korkeaa tornia ja ympärysmuuri, jotka yhä kohoavat korkealle jyrkällä rantakalliolla.  Kaupunki oli aikanaan erittäin tärkeä satama- ja temppelikaupunki.

Retkipäivä alkaa 45 minuutin venematkalla Playa del Carmeniin, josta matka jatkuu ilmastoidulla turistibussilla.  Tunnin ajomatkan aikana kuullaan totta ja tarua paikallisesta elämästä, ja matkan varrella pysähdytään puoleksi tunniksi kylään, josta voi ostaa käsitöitä ja matkamuistoja.  Tulumin rauniokaupunkiin tutustutaan 45 minuutin opastetulla kierroksella. Linnoituksen rauniot sijaitsevat huikaisevan komealla paikalla yli 12 metrin korkeudessa. Freskojen temppelinä tunnetussa rakennuksessa on ainutlaatuisia mayakansan maalauksia ja kirjoituksia sekä upeita veistoshahmoja.  Muita kiinnostavia kohteita ovat Laskeutuvan jumalan temppeli, muinainen vesilaitos ja pylväiden talo. Opastetun kierroksen jälkeen on noin 1,5 tuntia vapaata aikaa, jolloin voit kierrellä raunioilla omatoimisesti tai ihailla rauniokaupungin juurella avautuvaa maisemaa, kristallinkirkasta Karibianmerta ja valkeana hohtavaa hiekkarantaa. Paluumatkalla Playa del Carmeniin nautitaan kevyt välipala. Playa del Carmenin laiturista on kuljetus nopealla lautalla takaisin laivaan.

Huomaa: Playa del Carmenin ja mantereen väliset lauttamatkat (kesto 45 minuuttia) sisältyvät retken kokonaisaikaan. Merimatka voi olla rasittava huonossa säässä. Meksikon valtio perii matkailijoilta 3,50 dollarin maksun videokameralla kuvaamisesta raunioilla. Ammattilaiskameran tai jalustan käyttö ei ole sallittua. Retkeä ei suositella pyörätuolia käyttäville eikä liikuntaesteisille. Bussipysäkiltä pääsee raunioiden sisäänkäynnille ”junan” kyydissä (edestakainen kuljetus maksaa 2,00 dollaria/henkilö). Suosittelemme mukavaa vaatetusta, hyviä kävelykenkiä sekä aurinkolasien ja aurinkosuojan käyttöä. Kannattaa ottaa mukaan kamera, uimavarusteet ja vaihtovaatteet. Kevyt välipala ja pullovesi sisältyvät retken hintaan.

 

GRAND CAYMAN

Cayman-saaren helmet (kesto 3 tuntia)

Tutustu Grand Caymanin saareen ja sen parhaisiin kohteisiin mukavasti bussiretkellä. Osaava matkaopas kertoo saaren historiasta ja kulttuurista sen pääkaupungissa George Townissa. Matkalla nähdään historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä, kuten Fort George, sekä upea hiekkaranta Seven Mile Beach. Kuvernöörin virkatalo on mainio valokuvauskohde, ja sieltä matka jatkuu West Bayn alueelle, jossa voit ihailla vanhoja viehättäviä rakennuksia. Seuraava kohde on Cayman Turtle Farm. Kilpikonnia saa valokuvata ja halutessaan vaikka pitää kädessään, ainakin pienimpiä, isommat kun painavat jopa 270 kiloa! Matka jatkuu Tortuga Rum Cake -myymälään, josta voit ostaa saaren kuuluisaa rommikakkua ja hedelmämehua. Lopuksi käydään ”helvetissä” eli Hell-nimisessä kaupungissa, joka on tunnettu erikoisesta kivimuodostelmastaan. Retken päätteeksi palataan George Townin satamaan. Rannassa voi vielä kierrellä ja tehdä verovapaita ostoksia ennen paluuta laivalle.

 

Stingray City Sandbar & Rum Point Beach -safari (kesto 4,5 tuntia)

Maailmankuululla Stingray Sandbar -hiekkasärkällä voit snorklata ja ihailla värikästä vedenalaista elämää. Rum Point Beach puolestaan tarjoaa auringonpaistetta ja monenlaista huvia hiekkarannalla.  Laivasatamasta ajetaan ensimmäiseksi kuvauksellisen kaunista Seven Mile Beachin rantakatua pitkin veneelle, joka vie puolen tunnin ajomatkan päässä olevalle kuuluisalle hiekkasärkälle.  Vyötärölle ulottuvassa vedessä voit tehdä tuttavuutta rauskujen kanssa. Retki sopii kenelle tahansa eli aiempaa snorklauskokemusta ei tarvita. Matkaoppaat ovat koko ajan ryhmän mukana. Safarin toinen kohde on Rum Point Beach, jossa valkea hiekka ja kristallinkirkas vesi houkuttelevat rantalomalle. Rantabaarissa on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa (ei sisälly retken hintaan). Rannalla oloon on aikaa noin 1,5 tuntia, kunnes on aika palata laivalle.

Huomaa: Snorklausvälineet eivät sisälly retken hintaan. Veneessä on tarjolla hedelmämehua, virvoitusjuomia ja vettä.

 

ISLA ROATAN

Roatan West Side -retki (kesto 4 tuntia)

Nauti seikkailusta Roatan-saaren länsipään kauniissa maisemissa.  Trooppinen retki alkaa puolen tunnin ajolla Carambolan kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa tutustutaan viidakon kasveihin ja eläimiin asiantuntevan luonto-oppaan johdolla noin 50 minuutin kävelykierroksella. Puutarhassa pääset näkemään kolibreja ja voit ihastella puistojen runsaita istutuksia: saniaisia, ruohokasveja, orkideoita ja muita kukkivia kasveja. Välillä pidetään lyhyt tauko ja maistellaan tuoreita hedelmiä, minkä jälkeen jatketaan Roatanin perhos- ja lintupuistoon. Täällä näet perhosen elinkaaren kaikki vaiheet ja voit seurata loukkaantuneiden löytölintujen hoitoa sekä kuvata värikkäitä papukaijoja ja tukaaneja. Seuraavaksi matka jatkuu West Endin kylään, jossa voit kierrellä omatoimisesti, tehdä ostoksia tai vain istuskella rennosti rantabaarissa ja nauttia hondurasilaista kahvia, jääteetä tai virvokkeita ennen laivalle paluuta.

Huomaa: Retkellä kävellään suhteellisen paljon. Mukavat jalkineet, päähine, aurinkolasit ja hyönteiskarkote ovat välttämättömiä varusteita.

 

Itäinen Roatan-saari (kesto 3,5 tuntia)

Roatan-saaren itäinen puoli on eksoottinen kohde. Retkellä näet villiä luontoa ja maalauksellisia maisemia sekä tutustut Roatan- ja Bay Islands -saarten historiaan ja kulttuuriin. Ajomatka Dixon Coverin satamaan kestää noin puoli tuntia.  Satamasta alkaa opastettu venekierros riutoille ja särkille, joilla on yhä näkyvissä haaksirikkoutuneiden laivojen jäännöksiä. Kierroksen päätepiste on Punta Gorda, jossa asuu garifuna-kansaa. Garifunat periytyvät karib-intiaaneista, jotka asettuivat tälle alueelle asumaan vuonna 1797. Kylän nähtävyys on kansanjohtaja Satuyen patsas. Garifunien historiaan ja kulttuuriin voit tutustua seuraamalla Yubu-esitystä, joka koostuu perinteisistä tansseista ja musiikista.

Huomaa: Suosittelemme mukavia kävelykenkiä. Pullovesi ja virvoitusjuomat sisältyvät retken hintaan.

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555