Carnival Cruise risteily

Tule Carnival Cruisesin risteilyille nauttimaan kiehtovista kohteista, hyvästä ruuasta ja viihteestä ja rentoutumaan. Varaa Carnival Cruise risteily >

Carnival Cruise risteily

Varaa tästä Carnival Cruise risteily:
carnival_cruises

Carnival Corporation on maailman suurin risteily-yhtiö ja sen alaisuudessa operoi useita risteilyvarustamoja, joista Carnival Cruise Line on suurin 24 aluksellaan. Carnival Cruise risteilyalukset seilaavat pääasiassa Karibialla ja Pohjois-Amerikassa. Carnival Cruise risteily – pyydä lisätiedot toimistoltamme.

Risteilyjä monilla merillä

Aluksilla on paljon aktiviteetteja, ravintoloita mutta myös tilaa rentoutumiseen ja rauhallisuudesta nauttimiseen. Rennot vaatteet käyvät aluksella lähes aina, ainoastaan illallisella pääravintolassa toivotaan hieman muodollisempaa pukeutumista ja muutamana juhlallisempana iltana viikossa à la carte ravintoloissa näkee iltapukuja.

Carnival Cruise risteily hytit

Laivojen hytit ovat moderneja, viihtyisiä ja niistä löytyvät samat palvelut kuin hyvistä hotelleistakin. Sisähytit ovat kooltaan 15-17 m², ulkohytit 20 m² ja parvekehytit 17 m². Sviitit sijaitsevat ylemmillä kansilla ja niiden koot ovat välillä 26-46 m².

Kysy eri reittivaihtoehdoista toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

 

Carnival Cruise risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä Carnival Cruisesin risteilyille. Kysy eri reiteistä lisää toimistoltamme!

7 yön Pohjois-Amerikan itärannikon risteily
New York-meripäivä-Boston-Portland-St.John-Bay of Fundy-Halifax-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 699€/hlö

14 yön Panaman Kanavan risteily
New York-meripäivä-meripäivä-Grand Turk-meripäivä-Grand Cayman-meripäivä-Limon-Panaman Kanava-meripäivä-meripäivä-Half Moon Cay-meripäivä-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 1116€/hlö

7 yön Panaman Kanavan risteily
Galveston-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Panaman Kanava-Limon-meripäivä-Cozumel-meripäivä-Galveston

Hinta alkaen: 864€/hlö

4 yön Pohjois-Amerikan länsirannikon risteily
Los Angeles-meripäivä-Catalina Island-Ensenada-Los Angeles

Hinta alkaen: 242€/hlö

7 yön Eteläisen Karibian risteily
San Juan-St.Thomas-meripäivä-Barbados-St.Lucia-St.Kitts-St.Maarten-San Juan

Hinta alkaen: 404€/hlö

 

Carnival Cruises Carnival Fascination

Fantasy laivaluokan alus Carnival Fascination aloitti liikennöinnin vuonna 1994 ja se uusittiin vuonna 2018. Alus on lähes 260 m pitkä ja laivalla on 1028 hyttiä, johon mahtuu reilu 2000 matkustajaa. Laivalta löytyy muun muassa vesipuisto sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Imagination

Laivalta löytyy useita monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, joista suurin osa kuuluu risteilyn hintaan. Illallista voi nauttia esimerkiksi tyylikkäässä à la carte ravintolassa tai rennommin Lido-kannen ravintoloissa, joissa ruokailusta voi nauttia myös ulkoilmassa.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Sunshine

Laivan 1500 hytissä on tilaa 3000 matkustajalle. Ruokailuvaihtoehtoja aluksella on useita: voit nauttia kolmen ruokalajin illallista yhdessä à la carte ravintoloista tai valita rennomman vaihtoehdon.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Valor

Carnival Valor on osa Conquest-laivaluokka ja se aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Alus on kunnostettu vuonna 2016 ja siellä on 1490 hyttiä ja tilaa lähes 3000 matkustajalle, ja aluksella onkin saatavilla valtavasti aktiviteetteja ja viihdettä.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>