Carnival Cruise risteily

Tule Carnival Cruisesin risteilyille nauttimaan kiehtovista kohteista, hyvästä ruuasta ja viihteestä ja rentoutumaan. Varaa Carnival Cruise risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Carnival Cruise risteily

Varaa tästä Carnival Cruise risteily:
carnival_cruises

Carnival Corporation on maailman suurin risteily-yhtiö ja sen alaisuudessa operoi useita risteilyvarustamoja, joista Carnival Cruise Line on suurin 24 aluksellaan. Carnival Cruise risteilyalukset seilaavat pääasiassa Karibialla ja Pohjois-Amerikassa. Carnival Cruise risteily – pyydä lisätiedot toimistoltamme.

Risteilyjä monilla merillä

Aluksilla on paljon aktiviteetteja, ravintoloita mutta myös tilaa rentoutumiseen ja rauhallisuudesta nauttimiseen. Rennot vaatteet käyvät aluksella lähes aina, ainoastaan illallisella pääravintolassa toivotaan hieman muodollisempaa pukeutumista ja muutamana juhlallisempana iltana viikossa à la carte ravintoloissa näkee iltapukuja.

Carnival Cruise risteily hytit

Laivojen hytit ovat moderneja, viihtyisiä ja niistä löytyvät samat palvelut kuin hyvistä hotelleistakin. Sisähytit ovat kooltaan 15-17 m², ulkohytit 20 m² ja parvekehytit 17 m². Sviitit sijaitsevat ylemmillä kansilla ja niiden koot ovat välillä 26-46 m².

Kysy eri reittivaihtoehdoista toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

 

Carnival Cruise risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkejä Carnival Cruisesin risteilyille. Kysy eri reiteistä lisää toimistoltamme!

7 yön Pohjois-Amerikan itärannikon risteily
New York-meripäivä-Boston-Portland-St.John-Bay of Fundy-Halifax-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 699€/hlö

14 yön Panaman Kanavan risteily
New York-meripäivä-meripäivä-Grand Turk-meripäivä-Grand Cayman-meripäivä-Limon-Panaman Kanava-meripäivä-meripäivä-Half Moon Cay-meripäivä-meripäivä-New York

Hinta alkaen: 1116€/hlö

7 yön Panaman Kanavan risteily
Galveston-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Panaman Kanava-Limon-meripäivä-Cozumel-meripäivä-Galveston

Hinta alkaen: 864€/hlö

4 yön Pohjois-Amerikan länsirannikon risteily
Los Angeles-meripäivä-Catalina Island-Ensenada-Los Angeles

Hinta alkaen: 242€/hlö

7 yön Eteläisen Karibian risteily
San Juan-St.Thomas-meripäivä-Barbados-St.Lucia-St.Kitts-St.Maarten-San Juan

Hinta alkaen: 404€/hlö

 

Carnival Cruises Carnival Fascination

Fantasy laivaluokan alus Carnival Fascination aloitti liikennöinnin vuonna 1994 ja se uusittiin vuonna 2018. Alus on lähes 260 m pitkä ja laivalla on 1028 hyttiä, johon mahtuu reilu 2000 matkustajaa. Laivalta löytyy muun muassa vesipuisto sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Imagination

Laivalta löytyy useita monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, joista suurin osa kuuluu risteilyn hintaan. Illallista voi nauttia esimerkiksi tyylikkäässä à la carte ravintolassa tai rennommin Lido-kannen ravintoloissa, joissa ruokailusta voi nauttia myös ulkoilmassa.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Sunshine

Laivan 1500 hytissä on tilaa 3000 matkustajalle. Ruokailuvaihtoehtoja aluksella on useita: voit nauttia kolmen ruokalajin illallista yhdessä à la carte ravintoloista tai valita rennomman vaihtoehdon.

Lue lisää
Carnival Cruises Carnival Valor

Carnival Valor on osa Conquest-laivaluokka ja se aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Alus on kunnostettu vuonna 2016 ja siellä on 1490 hyttiä ja tilaa lähes 3000 matkustajalle, ja aluksella onkin saatavilla valtavasti aktiviteetteja ja viihdettä.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555