Cruice_The image of a cruise ship_800x600
Carnival Cruise Lines

Tule Carnival Legend -risteilylle ja nauttimaan kiehtovista kohteista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Carnival Cruise Lines

Varaa tästä Carnival risteilysi:
carnival_cruises

Tule Carnival Legend -risteilylle ja nauttimaan kiehtovista kohteista.

Alaska

Glacier Bayn luonnonkauniit maisemat ovat kärkisijoilla, kun maailmanmatkaajat listaavat kohteita, jotka täytyy nähdä kerran elämässä. Eteläisessä Alaskassa sijaitseva noin 13 000 neliökilometrin laajuinen kansallispuisto on tunnettu 15:stä merelle asti ulottuvasta jäätiköstään, jotka muodostavat jäävuoria merenlahteen. Puiston alueella pesii runsaasti merilintuja, saukkoja ja ryhävalaita.

Atlantin valtameri

Unelmiesi risteily alkaa mahtavasta Roomasta. Espanjassa tutustutaan kolmeen kauniiseen rannikkokaupunkiin: Barcelona, Palma de Mallorca ja Malaga. Espanjasta matka jatkuu Madeiran saarelle, joka kuuluu Portugalille. Laivamatka Madeiralta Atlantin valtameren yli Karibian merelle on risteilyelämää parhaimmillaan: ota rennosti, antaudu hemmoteltavaksi tai osallistu erilaisiin aktiviteetteihin laivalla. Laiva poikkeaa paratiisimaisella Saint-Martinin (eli Sint Maartenin) saarella Länsi-Intiassa, ja risteily päättyy Fort Lauderdalen satamaan Floridaan.

Havaiji

Oletko seikkailunhaluinen elämysten etsijä vai kaipaatko lomaa, jolla voit rentoutua ja ladata akkuja? Havaiji on erinomainen kohde kummassakin tapauksessa. Havaijilla on monenlaista tekemistä maalla ja merellä: voit snorklata, sukeltaa, uida, bongata valaita, ratsastaa, lentää helikopterilla, patikoida luonnossa, golfata, kalastaa valtamerikalaa ja – totta kai! – surfata. Aloha!

Kanada ja Uusi-Englanti

Yhdysvaltain koillisosan ja Kanadan rannikon historiallisissa kaupungeissa kuten Bostonissa ja Portlandissa on nostalgista tunnelmaa, jollaista ei löydy New Yorkin kaltaisista metropoleista. Täällä voit myös kokea elämäsi kauneimman ruskan, kun kesän vihreys vaihtuu syksyn väriloistoon. Carnival-risteilyillä kohteina ovat Kanadan kauneimmat satamakaupungit: Halifax Nova Scotian provinssissa ja Saint John New Brunswickin provinssissa. Ruska-aikaan nämä seudut ovat kauneimmillaan.

Karibia

Itäisen Karibianmeren trooppiset saaret ovat maailman kauneimpia. Saarilla on viehättäviä vanhoja kaupunkeja, kuten Puerto Ricon Old San Juan. St. Maarten on kaupunki, jossa ranskalainen ja hollantilainen kulttuuri sekoittuvat ihastuttavalla tavalla toisiinsa. St. Thomasin aurinkorannat ja sukellusvedet ovat vertaansa vailla. Saarilla voit shoppailla ja tehdä löytöjä verovapaasti. Carnival on ehdoton Karibian asiantuntija. Haluaisimme osoittaa sen myös sinulle!

Meksikon Riviera

Ainutlaatuisuudessaan Meksikon Riviera on kiinnostavimpia ja monipuolisimpia kohteita koko maailmassa. Mahtava autiomaa, vuoristoinen tropiikki, mäntymetsät ja satoja kilometrejä koskematonta hiekkarantaa ja rantaviivaa – Baja on täydellinen lomakohde.  Snorklaus ja laitesukellus kuuluvat tietysti asiaan, mutta niin myös kiertoajelu Bajan viinialueelle. Meksikon helmi odottaa löytäjäänsä!

Panaman kanava

Panaman kanava on insinöörityön taidonnäyte ja yksi maailman tärkeimmistä vesiväylistä, mutta se on myös maisemallisesti upea nähtävyys. Panamassa on kuitenkin paljon muutakin kanavan lisäksi. Panama on erinomainen kohde niin luonnonystävälle kuin vesiurheilun harrastajalle. Embera-intiaanien kylässä voit tutustua alkuperäiskansan elämään ja ostaa perinteisiä käsitöitä tuliaisiksi. Yksi asia on varma: et haluaisi lähteä täältä pois!

Carneval_kopie-von-miracle011_800x600

Retket maihin

Seuraavassa on esimerkkejä eri kohteissamme maihin tehtävistä retkistä.

BELIZE

Altun Han mayakaupunki ja Wallace-joki (kesto 5,5 tuntia)

Belizen retkellä pääset sekä jokiristeilylle että tutustumaan muinaiseen mayakaupunkiin. Aluksi ajetaan veneellä henkeäsalpaavan kaunista rannikkoa pitkin Belize-joelle, joka tunnetaan myös nimellä Rio Wallace.  Joki on suojaisa elinympäristö lukuisille lintulajeille, krokotiileille, manaateille ja jopa delfiineille. Jokiristeilyn jälkeen jatketaan ilmastoidulla turistibussilla kohti Altun Han rauniokaupunkia. Tästä muinaisesta mayakansan temppelikaupungista on löytynyt mm. jadeveistos, joka esittää aurinkojumala Kinich Ahaun päätä. Veistoksen löysi aikanaan Ontarion museon professori David Pendergast tutkimusryhmineen. Koskemattoman sademetsän keskellä olevat rauniot koostuvat kolmesta aukiosta ja kolmestatoista rakennuksesta. Altun Ha oli ns. klassisella ajalla (250–900 jaa.) vilkas kaupankäynnin keskus.

Huomaa: Jokimatka kestää noin 1,5 tuntia. Veneet ovat osittain kattamattomia, joten suosittelemme päähineen, aurinkosuojan ja hyönteiskarkotteen käyttöä.  Altun Hassa on käytettävissä WC. Paluumatka bussilla satamaan kestää noin 45 minuuttia. Osallistujien määrästä riippuen retki voidaan tehdä myös käänteisessä järjestyksessä.

Luolaretki Land Roverilla (kesto 5 tuntia)

Lähde viidakkoseikkailulle Indiana Jonesin tapaan! Nelivetoisella Land Roverilla ajetaan viidakkoon ja Sibun-joelle, jota pitkin päästään muinaisen mayakansan käyttämään luolastoon. Sibun virtaa mahtavana ainutlaatuisen trooppisen luonnon keskellä. Ensimmäinen etappi on matkailijoille tarkoitettu viidakkokylä, josta jatketaan syvälle sademetsän sydämeen retkikunnan leiripaikkaan (matka kestää noin 45 minuuttia). Leirissä on lyhyt perehdytys ennen varsinaisen retken alkua. Saattue etenee äärimmäisen haastavassa maastossa läpi viidakon, joka ympäröi Gracie Rockin kylää. Seuraavalta leiripaikalta siirrytään pieninä ryhminä paikallisten oppaiden johdolla riippusiltaa pitkin ensimmäiselle luolalle, joka jatkuu tunnelina vuorten keskellä piilossa olevaan laaksoon. Retkivarusteisiin kuuluvat suojakypärä ja otsalamppu. Oppaat johdattavat ryhmät luolien läpi ja kertovat samalla niihin liittyviä tarinoita.  Kun on palattu leiriin, on vielä aikaa pulahtaa jokeen uimaan ja rentoutua virvokkeita nauttien. Takaisin matkailukeskukseen siirrytään maastureilla.

Huomaa: Retkelle osallistujien täytyy olla vähintään 8 vuotta täyttäneitä. Land Roverin kuljettaminen edellyttää 21 vuoden ikää ja voimassa olevaa ajokorttia. Kaikissa autoissa on manuaalivaihteisto. Retki voidaan toteuttaa käänteisessä järjestyksessä. Retkeä ei suositella raskaana oleville eikä selkävaivoista kärsiville. Pelastusliivi on pakollinen retken jokiosuudella. Suosittelemme aurinkosuojan, aurinkolasien, päähineen ja hyönteiskarkotteen käyttöä.

 

COZUMEL

Isla Passion -saari Twister-pikaveneellä (kesto 5 tuntia)

Jos todella haluat tuntea adrenaliinin suonissasi, Twister-kyyti Karibian aalloilla on juuri sinua varten. Kohteena on Isla Passion, pieni saari Cozumelin saaren pohjoispuolella, ja venematka alkaa tiukoilla turvaohjeilla.  Kokeneet kuskit kiihdyttävät pikaveneen huippunopeuteen ja tekevät täydessä vauhdissa käsittämättömän taitavia käännöksiä – jopa 360°. Henkeäsalpaavan jännittävän merimatkan vastakohtana on Isla Passion, joka on kuin suljettu paratiisi kaukana arkisesta touhusta. Saari on täydellinen rantalomapaikka: upota varpaat valkeaan hiekkaan, loikoile aurinkotuolissa, anna lempeän tuulen keinuttaa riippukeinua. Turkoosinkirkas vesi houkuttelee uimaan, pomppimaan vesitrampoliinilla tai melomaan kajakilla. Torilla voit shoppailla hopeakoruja, keramiikkaa ja vaatteita. Lapsille on omaa ohjelmaa, voi vaikka temppuilla trampoliinilla tai tehdä taidetta meksikolaiseen tyyliin. Retkeen sisältyy lounasbuffetti mayojen tyyliin, ja Isla Passionilla on myös baari auki.

 

Maya-rauniokaupunki Tulum (kesto 7 tuntia)

Tulum on kunnioitusta herättävä kaupunki, jonka muinaiset mayat rakensivat hallitsijalleen kristallinkirkkaana välkehtivän Karibianmeren rannalle.  Kaupungissa on kolme korkeaa tornia ja ympärysmuuri, jotka yhä kohoavat korkealle jyrkällä rantakalliolla.  Kaupunki oli aikanaan erittäin tärkeä satama- ja temppelikaupunki.

Retkipäivä alkaa 45 minuutin venematkalla Playa del Carmeniin, josta matka jatkuu ilmastoidulla turistibussilla.  Tunnin ajomatkan aikana kuullaan totta ja tarua paikallisesta elämästä, ja matkan varrella pysähdytään puoleksi tunniksi kylään, josta voi ostaa käsitöitä ja matkamuistoja.  Tulumin rauniokaupunkiin tutustutaan 45 minuutin opastetulla kierroksella. Linnoituksen rauniot sijaitsevat huikaisevan komealla paikalla yli 12 metrin korkeudessa. Freskojen temppelinä tunnetussa rakennuksessa on ainutlaatuisia mayakansan maalauksia ja kirjoituksia sekä upeita veistoshahmoja.  Muita kiinnostavia kohteita ovat Laskeutuvan jumalan temppeli, muinainen vesilaitos ja pylväiden talo. Opastetun kierroksen jälkeen on noin 1,5 tuntia vapaata aikaa, jolloin voit kierrellä raunioilla omatoimisesti tai ihailla rauniokaupungin juurella avautuvaa maisemaa, kristallinkirkasta Karibianmerta ja valkeana hohtavaa hiekkarantaa. Paluumatkalla Playa del Carmeniin nautitaan kevyt välipala. Playa del Carmenin laiturista on kuljetus nopealla lautalla takaisin laivaan.

Huomaa: Playa del Carmenin ja mantereen väliset lauttamatkat (kesto 45 minuuttia) sisältyvät retken kokonaisaikaan. Merimatka voi olla rasittava huonossa säässä. Meksikon valtio perii matkailijoilta 3,50 dollarin maksun videokameralla kuvaamisesta raunioilla. Ammattilaiskameran tai jalustan käyttö ei ole sallittua. Retkeä ei suositella pyörätuolia käyttäville eikä liikuntaesteisille. Bussipysäkiltä pääsee raunioiden sisäänkäynnille ”junan” kyydissä (edestakainen kuljetus maksaa 2,00 dollaria/henkilö). Suosittelemme mukavaa vaatetusta, hyviä kävelykenkiä sekä aurinkolasien ja aurinkosuojan käyttöä. Kannattaa ottaa mukaan kamera, uimavarusteet ja vaihtovaatteet. Kevyt välipala ja pullovesi sisältyvät retken hintaan.

 

GRAND CAYMAN

Cayman-saaren helmet (kesto 3 tuntia)

Tutustu Grand Caymanin saareen ja sen parhaisiin kohteisiin mukavasti bussiretkellä. Osaava matkaopas kertoo saaren historiasta ja kulttuurista sen pääkaupungissa George Townissa. Matkalla nähdään historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä, kuten Fort George, sekä upea hiekkaranta Seven Mile Beach. Kuvernöörin virkatalo on mainio valokuvauskohde, ja sieltä matka jatkuu West Bayn alueelle, jossa voit ihailla vanhoja viehättäviä rakennuksia. Seuraava kohde on Cayman Turtle Farm. Kilpikonnia saa valokuvata ja halutessaan vaikka pitää kädessään, ainakin pienimpiä, isommat kun painavat jopa 270 kiloa! Matka jatkuu Tortuga Rum Cake -myymälään, josta voit ostaa saaren kuuluisaa rommikakkua ja hedelmämehua. Lopuksi käydään ”helvetissä” eli Hell-nimisessä kaupungissa, joka on tunnettu erikoisesta kivimuodostelmastaan. Retken päätteeksi palataan George Townin satamaan. Rannassa voi vielä kierrellä ja tehdä verovapaita ostoksia ennen paluuta laivalle.

 

Stingray City Sandbar & Rum Point Beach -safari (kesto 4,5 tuntia)

Maailmankuululla Stingray Sandbar -hiekkasärkällä voit snorklata ja ihailla värikästä vedenalaista elämää. Rum Point Beach puolestaan tarjoaa auringonpaistetta ja monenlaista huvia hiekkarannalla.  Laivasatamasta ajetaan ensimmäiseksi kuvauksellisen kaunista Seven Mile Beachin rantakatua pitkin veneelle, joka vie puolen tunnin ajomatkan päässä olevalle kuuluisalle hiekkasärkälle.  Vyötärölle ulottuvassa vedessä voit tehdä tuttavuutta rauskujen kanssa. Retki sopii kenelle tahansa eli aiempaa snorklauskokemusta ei tarvita. Matkaoppaat ovat koko ajan ryhmän mukana. Safarin toinen kohde on Rum Point Beach, jossa valkea hiekka ja kristallinkirkas vesi houkuttelevat rantalomalle. Rantabaarissa on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa (ei sisälly retken hintaan). Rannalla oloon on aikaa noin 1,5 tuntia, kunnes on aika palata laivalle.

Huomaa: Snorklausvälineet eivät sisälly retken hintaan. Veneessä on tarjolla hedelmämehua, virvoitusjuomia ja vettä.

 

ISLA ROATAN

Roatan West Side -retki (kesto 4 tuntia)

Nauti seikkailusta Roatan-saaren länsipään kauniissa maisemissa.  Trooppinen retki alkaa puolen tunnin ajolla Carambolan kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa tutustutaan viidakon kasveihin ja eläimiin asiantuntevan luonto-oppaan johdolla noin 50 minuutin kävelykierroksella. Puutarhassa pääset näkemään kolibreja ja voit ihastella puistojen runsaita istutuksia: saniaisia, ruohokasveja, orkideoita ja muita kukkivia kasveja. Välillä pidetään lyhyt tauko ja maistellaan tuoreita hedelmiä, minkä jälkeen jatketaan Roatanin perhos- ja lintupuistoon. Täällä näet perhosen elinkaaren kaikki vaiheet ja voit seurata loukkaantuneiden löytölintujen hoitoa sekä kuvata värikkäitä papukaijoja ja tukaaneja. Seuraavaksi matka jatkuu West Endin kylään, jossa voit kierrellä omatoimisesti, tehdä ostoksia tai vain istuskella rennosti rantabaarissa ja nauttia hondurasilaista kahvia, jääteetä tai virvokkeita ennen laivalle paluuta.

Huomaa: Retkellä kävellään suhteellisen paljon. Mukavat jalkineet, päähine, aurinkolasit ja hyönteiskarkote ovat välttämättömiä varusteita.

 

Itäinen Roatan-saari (kesto 3,5 tuntia)

Roatan-saaren itäinen puoli on eksoottinen kohde. Retkellä näet villiä luontoa ja maalauksellisia maisemia sekä tutustut Roatan- ja Bay Islands -saarten historiaan ja kulttuuriin. Ajomatka Dixon Coverin satamaan kestää noin puoli tuntia.  Satamasta alkaa opastettu venekierros riutoille ja särkille, joilla on yhä näkyvissä haaksirikkoutuneiden laivojen jäännöksiä. Kierroksen päätepiste on Punta Gorda, jossa asuu garifuna-kansaa. Garifunat periytyvät karib-intiaaneista, jotka asettuivat tälle alueelle asumaan vuonna 1797. Kylän nähtävyys on kansanjohtaja Satuyen patsas. Garifunien historiaan ja kulttuuriin voit tutustua seuraamalla Yubu-esitystä, joka koostuu perinteisistä tansseista ja musiikista.

Huomaa: Suosittelemme mukavia kävelykenkiä. Pullovesi ja virvoitusjuomat sisältyvät retken hintaan.

Loma Carnival-risteilyllä

Miksi kannattaa valita Carnival Cruise Lines? Mikä erottaa Carnival Cruise Linesin muista risteilyvarustamoista?

Ensinnäkin tietysti se tosiseikka, että Carnivalilla on enemmän risteilylaivoja kuin millään muulla yhtiöllä maailmassa. Yhteensä 23 laivaa, jotka vievät risteilymatkustajia mitä kiehtovimpiin kohteisiin eri puolilla maailmaa.

Laivamme ovat kelluvia lomaparatiiseja: ne tarjoavat maailman parhaiden lomakohteiden laatua ja jopa ylittävät odotukset. Haluamme tuottaa elämyksiä, joista jää unohtumattomat muistot. Puhumattakaan kaikista mielenkiintoisista kohteista, joihin pääset tutustumaan risteilyn aikana. Ja mikä parasta: sinun tarvitsee pakata laukkusi vain kerran!

Upea risteily ja korkeatasoiset palvelut odottavat sinua. 3,8 miljoonaa matkustajaa ei voi olla väärässä 98 %:n asiakastyytyväisyys: ainutlaatuinen saavutus matkailun alalla Yli 33 % Carnivalin asiakkaista tulee risteilylle uudestaan Tilavat ja viihtyisät hytit Huipputason viihdettä ja esiintyjiä Mahtavat ohjelmat lapsille ja nuorille Viiden tähden ruokaravintolat Suurimmat kasinot ja isoimmat jättipotit Laajin valikoima retkivaihtoehtoja

Laivat

Vietä unelmiesi loma Carnivalin kelluvassa lomaparatiisissa! Loistoristeilijällä on kaikki mitä tarvitaan luksuslomaan: monella eri kannella toinen toistaan upeampia ravintoloita, klubeja, baareja ja salonkeja. Tilavat hytit ja lapsille varatut omat tilat, verottomat myymälät, teatterit, kylpylät ja kasinot luovat kaikki osaltaan merellistä lomatunnelmaa. Jokainen Carnival-risteilijä on elämys itsessään. Laivalla olet todella lomalla!

Kohteet

Carnival Cruise Linesin risteilyillä käydään maailman upeimmissa kohteissa.

Pelikenttänä on koko maailma! Carnival-risteily vie sinut eksoottisiin kohteisiin ja unohtumattomiin elämyksiin. Laivat itsessään ovat ylellisiä lomakohteita, joilla matka sujuu tyylikkäästi, palvelu on erinomaista ja ohjelmatarjonta maailman huippua. Risteilyllä voit suunnata lämpimiin maihin, kuten aurinkoiselle Karibianmerelle tai syvänsiniselle Tyynelle valtamerelle, mutta yhtä kiinnostavia seutuja ovat Alaskan rannikon erämaat tai Välimeri ja sen kiehtovat historialliset kohteet. Carnival-risteilyjen reiteillä on yli 60 satamaa, joissa poiketaan eri risteilyillä. Jokainen risteily on yllätysten täyttämä unelmaloma.

Satamat

Carnivalin risteilylaivojen lähtösatamia on yhteensä 15 eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi Floridassa on 4 mielenkiintoista satamaa. Miamin, Fort Lauderdalen, Jacksonvillen ja Tampan lentokentiltä on kuljetukset Carnival-laivojen lähtösatamiin (muista varata paikka etukäteen). Pohjois-Amerikan lähtösatamista voidaan mainita esimerkiksi Vancouver, Los Angeles ja New York.

Ravintolapalvelut

Risteilyllä jokainen päivä on täynnä uusia elämyksiä ja jokainen ateria hellii makunystyjäsi.

Sukellusretki syvänmeren kalojen seuraan tai vaijeriliuku viidakon latvustossa ovat fyysistä toimintaa, joka taatusti kasvattaa ruokahalua. Laivalla voit valita monista eri vaihtoehdoista niin aamulla, päivällä kuin illallakin. Kun haluat syödä rennommin, Lido-kannen noutopöydästä voit valita, mitä kulloinkin mielesi tekee. Gourmetravintoloissa nautit kulinaaristen elämysten lisäksi huipputason palvelusta. Myös hyttipalvelu on käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

Menyyt on rakennettu jokaiselle jotakin -periaatteella. Kevyt ja hienostunut alkupala antaa esimakua tulevasta. Merelliseksi pääruuaksi sopii vaikka hummeri tai grillatut katkaravut. Toisaalta, vaikka merellä ollaankin, ei välttämättä tarvitse syödä kalaa tai äyriäisiä. Valinta on sinun.  Aterian päätteeksi tarjolla on erilaisia makeita houkutuksia, kuten klassinen Grand Marnier -kohokas.

Hintaan sisältyy:

Lähes kaikki sisältyy hintaan.

Parasta Carnival-risteilylomassa on se, että saat kaiken yhtenä helposti suunniteltavana pakettina. Kun nouset laivaan valitsemastasi satamasta, voit alkaa heti nauttia kaikesta, mikä sisältyy hintaan: Valitsemasi hytti sekä parveke ja poreallas, jos olet halunnut niin. Herkulliset ateriat laivan ravintoloissa sekä 24 tunnin hyttipalvelu. Viihdettä aamusta iltaan, esimerkiksi huikeat kabaree-esitykset. Rentoutumista vain aikuisille varatulla Serenity-alueella. Ohjelmaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Toinen toistaan kiinnostavampia kohteita, joita ikinä olet voinut kuvitella loma-albumiisi. Tämän kaiken sinulle tarjoilee taitava ja palkittu henkilöstömme, jota ystävällisempää saat maailman meriltä etsiä. Lisäksi Carnival-risteilyjen hinta-laatu-suhdetta on vaikea ylittää. Carnival-risteilyloma on täyskymppi verrattuna keskivertolomaan maissa, jolloin maksat erikseen kaikesta: majoituksesta, kuljetuksista, aterioista ja ohjelmasta.

Risteilyllä hintaan sisältyy kaikki tämä:

Ruuat ja juomat À la carte -ravintola (listalla jopa hummeria) Rentoa ruokailua ympäri vuorokauden eri ravintoloissa (Buffet, Rotisserie, Deli, Pizzeria, jäätelöbaari) Sushibaari Jäätee, vesi, kahvi, tee, mehut (Buffet-ravintolan automaateista) Spa Carnival Menu (terveelliset, vähäkaloriset ja -kolesteroliset vaihtoehdot) 24 tunnin hyttipalvelu (aamiainen ja pikkupurtavat)

Lapset ja nuoret

Lapset ovat erityisen tervetulleita risteilyille. Tarjoamme pienille matkustajille monenlaista hauskaa tekemistä ja jännittävää ohjelmaa. Haluamme heidän viihtyvän laivalla niin, että lomaristeilystä jää heille hyvät muistot. Järjestämme viihdyttävää toimintaa, juhlia ja pelejä, jotka avaavat oven ilon ja mielikuvituksen maailmaan. Taaperoista teineihin, meillä on sopivaa toimintaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Carnival toteuttaa täydellisen perheloman. Loman, jolla perhe voi viettää unohtumattomia hetkiä yhdessä ja toisaalta vanhemmat saavat mahdollisuuden rentoutua myös keskenään. Ystävällinen, koulutettu ja kokenut henkilökuntamme pitää huolta lapsistanne, ja kullekin ikäryhmälle on varattu omat alueet laivalla.

Carnival on todellinen perhelomien asiantuntija, ei siis ihme että Carnivalin lastenohjelma äänestettiin Porthole Cruise Magazinessa vuoden parhaaksi vuonna 2008.

Tervetuloa risteilemään upeille viihdelaivoillemme!