Hamina_Tattoo2_400x300
Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Royal Edinburgh Military Tattoo on Skotlannin suurin, bestseller-spektaakkeli. Koe yksi maailman upeimmista ja näyttävimmistä tapahtumista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Royal Edinburgh Military Tattoo

on Skotlannin suurin, bestseller-spektaakkeli. Koe yksi maailman upeimmista ja näyttävimmistä tapahtumista. Osallistu legendaariseen Royal Military Tattooseen Edinburghin linnan pihalla. Vietä iltaa skottilaiseen tapaan, nauttien viihteestä, ruoasta ja juomasta. Edinburgissa kannattaa käydä retkellä kauniissa maaseutumaisemissa, lähellä kaupunkia. Samalla matkalla näet myös Da Vinci -koodista tutun Rosslynin kappelin.

Tapahtuma järjestetään 3.-25.8.2018.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 930 € / henkilö.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
* Majoitus hotelli Crowne Plaza Edinburgh The Roxburghe jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lippu Tattoo näytökseen

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Lento Helsinki – Edinburgh. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin. (lisämaksusta)

2 pv
Puolenpäivän Edinburghin kaupunkikierros

Nautittuamme tyypillisen skotlantilaisen aamiaisen lähdemme Edinburghin panoraama kaupunkikierrokselle suomenkielisen oppaan johdolla (lisämaksusta).

Edinburgh on kaunis kaupunki, mutta myös sitä ympäröivä maaseutu on kaunista. Lähdemme tutustumaan Rosslynin kappeliin. Kappelin peruskivi muurattiin vuonna 1446 ja se on edelleen yksityisomistuksessa Rosslynin kreivin mailla. Kaunis kappeli on oikea arkkitehtoninen mestariteos. Täällä kuvattiin vuonna 2005 elokuvaa Da Vinci -koodi ja kappelia tullaan sen vuoksi katsomaan kauempaakin. Myös VisitScotland on nostanut Rosslynin kappelin maan hienoimpien historiallisten nähtävyyksien joukkoon. (lisämaksusta)

Military Tattoo show (21.00)

3 pv
Kokopäiväretki Sconen Palatsi ja viskitislaamo Lähdemme Edinburghista ja suuntaamme matkan yli Forth Road sillan Perthshireen jossa käynti Glenturret viskitislaamossa, joka on vanhin mallas viskitislaamo Skotlannissa. Opastettu kierros tislaamossa antaa hyvän kuvan siitä miten monta prosessia tapahtuu ennenkuin viski on juomakelpoista ja lopussa saamme maistaa valmista tuotetta. Matka jatkuu Sconen linnaan joka oli muinaisten skottikuninkaiden kruunauspaikka ja Mansfieldin Kreivin koti (lisämaksusta).

Scone Palace on Perthin kaupungin pohjoispuolella sijaitseva vanha linna, jonka rakennutti Mansfieldin jaarli, punaisesta hiekkakivestä 1808. Linna on klassinen esimerkki myöhäisen 1700-luvun goottilaisesta rakennustyylistä. Se on yhä Mansfiedlin jaarlien kotilinna ja yksi alueen vierailluimmista kohteista. 1500 vuotta sitten alue oli piktikuningaskunnan keskus ja kelttiläisen muinaiskirkon keskus. Vuosisatojen aikana linna on ollut skotlantilaisen parlamentin istuntopaikka sekä skottikuninkaiden kruunajaispaikka. Vieraat kulkevat linnan huoneissa omaan tahtiin. Jokaisessa huoneessa on opas jolle voi esittää kysymyksiä. Opastettuja kierroksia tilauksesta.

Old Servants’ Hall – kahvila on avoinna koko päivän ja tarjoilee kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja pasteijoita. Linnan ravintola on auki lounasaikaan heinä- ja elokuussa. Matkamuistomyymälä.

4 pv

Kuljetus lentoasemalle (lisämaksusta)
Lento Edinburgh – Helsinki

Crowne Plaza Edinburgh The Roxburghe***
Sijaitsee keskustassa lähellä historiallista Charlotten aukiota sekä George Street-ja Princes Street-katuja.
Hotellissa on 24h vastaanotto, salonki, ravintola, cocktail baari, business centre, sisäuima-allas, kuntoslai, sauna, hierontaa, pesula, pysäköintimahdollisuus ja Internet (lisämaksu).
Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin, minibaari ja kahvin/teenkeitin.

Osoite: 38 Charlotte Square, EH2 4HG, Edinburgh, Skotlanti, U.K.

 

 

 

 

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.