Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Näe Rosslynin kappeli ja jaarlien linnat, maista viskiä tislaamossa ja innostu tattoon rytmeistä! Skotlanti Edinburgh Military Tattoo tapahtuma 05.-27.08.2022.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Rosslynin kappeli – Da Vinchi koodi

Skotlanti matkakohteena on upea, ja sen keskiaikainen pääkaupunki Edinburgh ympäristöineen kuin suoraan sadusta. Edinburghin kaupunkikierroksen jälkeen odottavat retket huikeisiin maalaismaisemiin. Näet Da Vinci -koodi -elokuvasta tutun Rosslynin kappelin, joka on Rosslynin kreivin mailla yksityisomistuksessa. Etsi täältä graalin maljaa! Matkat Edinburgin Tattooseen räätälöimme toiveidesi mukaan.

Royal Edinburgh Military Tattoo, Skotlanti

Illalla koet rytmien huumaa Edinburghin linnan pihalla, Royal Edinburgh Military Tattoo -soitilasmusiikkitapahtumassa, joka on Skotlannin suurin spektaakkeli. Saat viettää rennon railakasta iltaa skottilaiseen tapaan, nauttien viihteestä, ruoasta ja juomasta.

Jaarlien linnat ja viskitislaamo

Jos vauhdikkaan illan jälkeen jaksat, voit osallistua retkelle Sconen palatsiin ja Glenturret-viskitislaamoon. Viskitislaamossa tutustut mallasviskin valmistamiseen – ja pääset tietenkin myös maistamaan! Ylväässä, goottilaisessa Sconen palatsissa, Mansfieldin kreivin kodissa, voit kuvitella, millaista olisi olla mukana menneiden aikojen skottikunikaiden kruunajaisissa.

Skotlannin maisemat ja historia kutsuvat sinua elämykselliselle lomalle!

Edinburgh Military Tattoo tapahtuma järjestetään 05. – 27.08.2022

Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 930 € / henkilö.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
* Majoitus hotelli KM Central kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Lippu Tattoo näytökseen

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Lento Helsinki – Edinburgh. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin. (lisämaksusta)

2 pv
Puolenpäivän Edinburghin kaupunkikierros

Nautittuamme tyypillisen skotlantilaisen aamiaisen lähdemme Edinburghin panoraama kaupunkikierrokselle suomenkielisen oppaan johdolla (lisämaksusta).

Edinburgh on kaunis kaupunki, mutta myös sitä ympäröivä maaseutu on kaunista. Lähdemme tutustumaan Rosslynin kappeliin. Kappelin peruskivi muurattiin vuonna 1446 ja se on edelleen yksityisomistuksessa Rosslynin kreivin mailla. Kaunis kappeli on oikea arkkitehtoninen mestariteos. Täällä kuvattiin vuonna 2005 elokuvaa Da Vinci -koodi ja kappelia tullaan sen vuoksi katsomaan kauempaakin. Myös VisitScotland on nostanut Rosslynin kappelin maan hienoimpien historiallisten nähtävyyksien joukkoon. (lisämaksusta)

Military Tattoo show (21.00)

3 pv
Kokopäiväretki Sconen Palatsi ja viskitislaamo Lähdemme Edinburghista ja suuntaamme matkan yli Forth Road sillan Perthshireen jossa käynti Glenturret viskitislaamossa, joka on vanhin mallas viskitislaamo Skotlannissa. Opastettu kierros tislaamossa antaa hyvän kuvan siitä miten monta prosessia tapahtuu ennenkuin viski on juomakelpoista ja lopussa saamme maistaa valmista tuotetta. Matka jatkuu Sconen linnaan joka oli muinaisten skottikuninkaiden kruunauspaikka ja Mansfieldin Kreivin koti (lisämaksusta).

Scone Palace on Perthin kaupungin pohjoispuolella sijaitseva vanha linna, jonka rakennutti Mansfieldin jaarli, punaisesta hiekkakivestä 1808. Linna on klassinen esimerkki myöhäisen 1700-luvun goottilaisesta rakennustyylistä. Se on yhä Mansfiedlin jaarlien kotilinna ja yksi alueen vierailluimmista kohteista. 1500 vuotta sitten alue oli piktikuningaskunnan keskus ja kelttiläisen muinaiskirkon keskus. Vuosisatojen aikana linna on ollut skotlantilaisen parlamentin istuntopaikka sekä skottikuninkaiden kruunajaispaikka. Vieraat kulkevat linnan huoneissa omaan tahtiin. Jokaisessa huoneessa on opas jolle voi esittää kysymyksiä. Opastettuja kierroksia tilauksesta.

Old Servants’ Hall – kahvila on avoinna koko päivän ja tarjoilee kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja pasteijoita. Linnan ravintola on auki lounasaikaan heinä- ja elokuussa. Matkamuistomyymälä.

4 pv

Kuljetus lentoasemalle (lisämaksusta)
Lento Edinburgh – Helsinki

Skotlanti Edinburgh KM Central Hotel

Moderni hotelli Edinburghin vanhassa kaupungissa vain lyhyen kävelymatkan päässä Princes Streetiltä.

Lue lisää

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555