Skotlanti Edinburgh Military Tattoo 2–24.8.2024

Näe Rosslynin kappeli ja jaarlien linnat, maista viskiä tislaamossa ja innostu tattoon rytmeistä! Skotlanti Edinburgh Military Tattoo tapahtuma järjestetään 02. – 24.08.2024

Skotlanti Edinburgh Military Tattoo 2–24.8.2024

Rosslynin kappeli – Da Vinchi koodi

Skotlanti matkakohteena on upea, ja sen keskiaikainen pääkaupunki Edinburgh ympäristöineen kuin suoraan sadusta. Edinburghin kaupunkikierroksen jälkeen odottavat retket huikeisiin maalaismaisemiin. Näet Da Vinci -koodi -elokuvasta tutun Rosslynin kappelin, joka on Rosslynin kreivin mailla yksityisomistuksessa. Etsi täältä graalin maljaa! Matkat Edinburgin Tattooseen räätälöimme toiveidesi mukaan.

Royal Edinburgh Military Tattoo, Skotlanti

Illalla koet rytmien huumaa Edinburghin linnan pihalla, Royal Edinburgh Military Tattoo -soitilasmusiikkitapahtumassa, joka on Skotlannin suurin spektaakkeli. Saat viettää rennon railakasta iltaa skottilaiseen tapaan, nauttien viihteestä, ruoasta ja juomasta.

Jaarlien linnat ja viskitislaamo

Jos vauhdikkaan illan jälkeen jaksat, voit osallistua retkelle Sconen palatsiin ja Glenturret-viskitislaamoon. Viskitislaamossa tutustut mallasviskin valmistamiseen – ja pääset tietenkin myös maistamaan! Ylväässä, goottilaisessa Sconen palatsissa, Mansfieldin kreivin kodissa, voit kuvitella, millaista olisi olla mukana menneiden aikojen skottikunikaiden kruunajaisissa.

Skotlannin maisemat ja historia kutsuvat sinua elämykselliselle lomalle!

 

Skotlanti Edinburgh Military Tattoo

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 930 € / henkilö

 

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Lento Helsinki – Edinburgh. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin.
(lisämaksusta)

2 pv
Puolenpäivän Edinburghin kaupunkikierros

Nautittuamme tyypillisen skotlantilaisen aamiaisen lähdemme Edinburghin panoraama kaupunkikierrokselle suomenkielisen oppaan johdolla (lisämaksusta).

Edinburgh on kaunis kaupunki, mutta myös sitä ympäröivä maaseutu on kaunista. Lähdemme tutustumaan Rosslynin kappeliin. Kappelin peruskivi muurattiin vuonna 1446 ja se on edelleen yksityisomistuksessa Rosslynin kreivin mailla. Kaunis kappeli on oikea arkkitehtoninen mestariteos. Täällä kuvattiin vuonna 2005 elokuvaa Da Vinci -koodi ja kappelia tullaan sen vuoksi katsomaan kauempaakin. Myös VisitScotland on nostanut Rosslynin kappelin maan hienoimpien historiallisten nähtävyyksien joukkoon. (lisämaksusta)

Military Tattoo show (21.00)

3 pv Kokopäiväretki Sconen Palatsi ja viskitislaamo
Aamiaisen jälkeen lähdemme Edinburghista ja suuntaamme matkan yli Forth Road sillan Perthshireen jossa käynti Glenturret viskitislaamossa, joka on vanhin mallas viskitislaamo Skotlannissa. Opastettu kierros tislaamossa antaa hyvän kuvan siitä miten monta prosessia tapahtuu ennenkuin viski on juomakelpoista ja lopussa saamme maistaa valmista tuotetta. Matka jatkuu Sconen linnaan joka oli muinaisten skottikuninkaiden kruunauspaikka ja Mansfieldin Kreivin koti (lisämaksusta).

Scone Palace on Perthin kaupungin pohjoispuolella sijaitseva vanha linna, jonka rakennutti Mansfieldin jaarli, punaisesta hiekkakivestä 1808. Linna on klassinen esimerkki myöhäisen 1700-luvun goottilaisesta rakennustyylistä. Se on yhä Mansfiedlin jaarlien kotilinna ja yksi alueen vierailluimmista kohteista. 1500 vuotta sitten alue oli piktikuningaskunnan keskus ja kelttiläisen muinaiskirkon keskus. Vuosisatojen aikana linna on ollut skotlantilaisen parlamentin istuntopaikka sekä skottikuninkaiden kruunajaispaikka. Vieraat kulkevat linnan huoneissa omaan tahtiin. Jokaisessa huoneessa on opas jolle voi esittää kysymyksiä. Opastettuja kierroksia tilauksesta.

Old Servants’ Hall – kahvila on avoinna koko päivän ja tarjoilee kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja pasteijoita. Linnan ravintola on auki lounasaikaan heinä- ja elokuussa. Matkamuistomyymälä.

4 pv

Aamiainen hotellissa.
Kuljetus lentoasemalle (lisämaksusta)
Lento Edinburgh – Helsinki

Skotlanti Edinburgh KM Central Hotel

Moderni hotelli Edinburghin vanhassa kaupungissa vain lyhyen kävelymatkan päässä Princes Streetiltä.

Lue lisää
Skotlanti Edinburgh tekemistä ja käyntikohteita

Edinburghin linna

Edinburghin linna on korkealle kalliolle rakennettu upea vanha linnoitus Edinburghin keskustassa. Nykyisen linnan vanhin rakennus on Pyhän Margaretin kappeli (St Margaret’s Chapel).  Linnan korkeimmalla kohdalla, Crown Squarella, sijaitsee ritarisali (The Great Hall), sekä kuninkaallinen palatsi (Royal Palace). Nykyään linna on yksi Skotlannin suosituimmista nähtävyyksistä.

Holyroodin palatsi

Yhdistyneen kuningaskunnan kuningasperheen Skotlannin-asuntona palveleva Barokkityylinen Holyroodin palatsi sijaitsee idyllisellä paikalla Royal Mile -kadun päässä. Palatsi on tärkeä maamerkki, ja se muistuttaa maan vaiherikkaasta ja myrskyisästä historiasta.

St Giles’ Cathedral

St Gilesin katedraali eli High Kirk of Edinburgh on Skotlannin kirkkoon kuuluva maailman presbyteriaanien pääkirkko Edinburghin vanhassa kaupungissa Royal Milen varrella. Katedraalin torni on Edinburghin tunnetuimpia maamerkkejä, ja kirkko on suosittu turistinähtävyys.

Scott Monument

Scottin muistomerkki on Edinburghissa sijaitseva kirjailija Walter Scottin kunniaksi pystytetty, tyliltään viktoriaanista uusgotiikkaa edustava muistomerkki ja 61 metriä korkea näkötorni.  Se sijaitsee aivan Waverleyn rautatieaseman vieressä. Rautatieaema on nimetty Scottin samannimisen romaanin mukaan. Monumentin alatasanteella olevan Scottin ja hänen koiransa Maidan patsaan teki kuvanveistäjä John Steell. Muistomerkissä on 64 Scottin teoksiin liittyvää hahmoa, joiden tekemiseen osallistui useita kuvanveistäjiä.

Arthur’s Seat

Arthur’s Seatin huippu sijaitsee Edinburghin kaupungin keskellä seisovan  Holyroodin kukkuloilla. Arthur’s Seatin huippu kohoaa noin 250 metriä kaupunkia korkeammalle ja sieltä avautuu erinomainen näköala kaupunkiin.

Royal Mile

Royal Mile sijaitsee Edinburghin vanhankaupungin sydämessä, alkaa Edinburghin linnasta ja päättyy Palace of Holyroodhousn juurelle. Nimi juontaa juurensa perinteisestä kuninkaiden ja kuningattareiden kulkuereitistä.
Royal Mile reitillä on monia historiallisia rakennuksia, joihin kannattaa tutustua lähemmin, kuten Gladstone’s Land, Writers’ Museum, Mary King’s Close, Tron Kirk, John Knox House ja Edinburghin museo. Jos haluat kuitenkin saada todellista makua menneisyydestä, astu ajassa taaksepäin, tutustu vanhaan kaupunkiin, sen kapeisiin käytäviin ja kujiin jotka reunustavat Royal Milea, esimerkiksi Riddles Court, Tweedale Court, Bakehouse Close ja Dunbar’s Close.

Rosslyn Chapel

Rosslyn Chapel on nauttinut rikkaasta ja joskus myrskyisästäkin historiasta. Sen ympäristön kauneus Midlothianin maaseudulla ja sen koristeellisen kivityön salaperäinen symboliikka ovat inspiroineet, houkutelleet ja kiehtoneet kirjailijoita, taiteilijoita ja vierailijoita siitä lähtien, kun Sir William St Clair perusti Rosslynin kappelin vuonna 1446.

Rosslyn Chapel nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi Dan Brownin kirjoittaman Da Vinci Code -romaanin kautta, joka julkaistiin vuonna 2003. Tarinan päähenkilöt, Robert Langdon ja Sophie Neveu, tutkivat murhaa Louvressa ja seuraavat vihjeitä mysteerin selvittämiseksi ja tämä tapahtumaketju vie heidät Lontooseen ja sitten lopulliseen ratkaisuun Rosslynin kappeliin. 

HMY Britannia

HMY Britannia on entinen Britannian kuningasperheen huvijahti.

 

Skotlanti

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Edinburgh-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus hotelli KM Central jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lippu Tattoo näytökseen

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Retkiohjelmat

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.