USA Floridan kiertomatka autolla Fly&Drive

Vie perheesi nauttimaan Floridan niin monista kiehtovista retkikohteista! Orlandosta Key Westiin ja Miamiin omalla autolla, huikea seikkailu! Floridan matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Floridan kiertomatka autolla Fly&Drive

Aurinkoinen Florida ja Miami

Florida tunnetaan ennenkaikkea auringon paisteestaan, onhan sen lempinimikin Sunshine State. Tietysti Florida tunnetaan myös hurmaavista Disneyn puistoista, joista jokaisen mieleen löytyy varmasti oma suosikkinsa! Mielenkiintoisesta Kennedy Space Centeristä, jossa pääsee tapaamaan myös astronautteja sekä näkemään mm. vanhoista elokuvista tutut komentokeskukset ja avaruussukkulat. Villieläinsafarista Bushgardenissa Tampassa, jossa päivä Villieläinpuistossa on mitä hauskin, sekä simpukoiden keräämisestä ihanalla ja rauhallisella Sanibel Islandilla uskomattoman valkoisilla hiekkarannoilla. Puhumattakaan tunnelmasta, joka syntyy matkalla Sanibel Islandilta Miamiin tai Key Westiin Alligator Alleyllä.

Floridan kiertomatka

Miami yllättää art deco alueellaan ja rennolla lomatunnelmallaan – Key Westin saarelle ajatte Miamista autolla halki upeiden maisemien yhden USA:n upeimpien teiden kautta! Perillä odotttaa rentoa lomailua, snorkarlausta, sukellusta, kalastusta ja delfiiniretkiä.

Miamista Fort Myersiin

Koe syviä tunteita matkalla Miamista Sanibel Islandille Alligator Alleyllä (myös tunnettu nimellä Everglades Parkway), tiellä, joka kulkee krokotiilialueen läpi.

Rentoudu rannalla

Viettäkää aikaanne ihanalla ja rauhallisella  Sanibel Islandilla, tänne saarelle matkataan sillan kautta Fort Myersista. Kohde on ehdottomasti oleskelun arvoinen! Täällä voit nähdä uskomattoman valkohiekkaisia rantoja, joissa myös simpukat hohtavat valkoisina rannalla! Kerää simpukoita, nauti auringosta ja merestä tällä ihastuttavalla saarella.

Fort Myers on USA:n eteläisin saari, jossa on kulttuurin ystävä voi kävellä Ernest Hemingwayn jalanjäljillä, kalastaa, uida delfiinien kanssa, tehdä meriretkiä, tutustua aquariumiin ja harrastaa kaikkea merellisiin aiheisiin liittyen, kuten snorklausta ja sukellusta.

Orlandon avaruuskeskus

Kennedy Space Center on ehdoton nähtävyys Orlandossa! ”Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri harppaus ihmiskunnalle”. Täällä pääsee tapaamaan myös astronautteja sekä näkemään mm. vanhoista elokuvista tutut komentokeskukset ja avaruussukkulat. Pääset myös paikan päälle tutustumaan USA:n tekemään avaruustutkimukseen, seisomaan samoilla paikoilla kuin astronauttien perheet katselemassa rakettien lähtöä, ohjauskeskukseen, avaraudessa olleisiin laitteisiin ja monen muuhun mielenkiintoa herättävään aiheeseen.

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille

Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Huvipuisto on noin 120 neliökilometrin kokoinen. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa. Koe vaikkapa huikeat Walt Disney World, SeaWorld tai Universal Studios!

Siis kiinnittäkää turvavyönne ja lähtekää matkaan! Suosittelemme Floridan kierrosta sekä perheille että pariskunnille iästä riippumatta! Räätälöimme Floridan kiertomatkat kanssanne yhteistyössä.

USA Floridan kiertomatka autolla

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 13 pv: 2195 € / aikuinen
Lasten hinta (2-11v.) kysy toimistoltamme

Matkaa voi mukata oman makunne mukaan, kysykää  lähtöpäivänne ja matkaseurueenne mukainen tarjous toimistoltamme!

 

Päivä 1 MIAMI SAAPUMINEN

Saavutte Floridan Sunshinen osavaltioon. Noutakaa vuokra-autonne ja ajakaa hotellillenne.

Päivä 2 MIAMI – KEY WEST

Tämän päivän matka vie steidät kohti etelää. Matkalla ylitätte 42 siltaa ja 32 saarta ajaessanne Overseas Highwayllä (US1) aina Key Westiin saakka. Matkaa Kuubaan täältä tulee vain 90 mailia. Key Largo on ensimmäinen Keysiksi tunnetussa korallisaariketjussa. Tähtivierailukohde on epäilemättä Yhdysvaltain ainoa vedenalainen puisto, John Pennekamp Coral Reef State Park, joka sijaitsee Key Largossa. Siihen kuuluu noin 70 meripeninkulmaa viereisiä Atlantin valtameren vesiä. Puisto on noin 25 mailia pitkä ja ulottuu 3 mailia Atlantin valtamerelle.  Huikeaa kokemusta rikkaampana jatkatte matkaa Key Westiin ja kävelette Pelican Pathia tai menette Conch Tour Trainiin saadaksenne makua Key Westistä. Älkää missatko Hemingway Housea, joka on yksi Key Westin kuuluisimmista julkkispyhäköistä.

Päivä 3 KEY WEST – KEY LARGO

Päivän ohjelmassa on tänään ajomatka Key Largoon. Muistakaa pysähtyä matkan varrella ottamaan kuvia tästä ainutlaatuisesta tieosuudesta ja nauttimaan tuoreesta kalasta valitsemassanne ravintolassa. Yöpyminen Key Largossa.

Päivä 4 KEY LARGO – EVERGLADESIN KANSALLISPUISTO – NAPLES

Tänään ylitätte ”Alligator Alleyn” Evergladesin kansallispuiston kautta. Vietätte aikaa luontokeskuksessa ja suosittelemme hyppäämään lentoveneeseen saadaksenne jännittävän kokemuksen. Jatkakaa matkaanne upeaan Napolin kaupunkiin, jossa design-ostoksia ja fine dining -ruokailua täydentävät kauniit Gulf Coast -rannat.

Päivä 5 NAPLES

Koko päivä rentoutumista ja Napolista nauttimista.

Päivä 6 NAPLES – SARASOTA

Jatkakaa ajomatkaanne pohjoiseen, Sarasotaan ohittaen suositut Fort Myersin ja Venetsian rannat. Pysähtykää vierailemaan Thomas Edisonin ja Henry Fordin talviasunnossa Fort Myersin ulkopuolella.  Voisitte harkita poikkeamista Sanibelin ja Captivan trooppisille estesaarille (maksullinen silta). Ding Darling State Parki Captivassa, voitte vuokrata polkupyöriä nauttiaksesenne Floridian kasvistosta ja eläimistöstä tai tehdä kajakkimatkan mangrovemetsien läpi.

Päivä 7 SARASOTA – CRYSTAL RIVER

Matkustatte pohjoiseen ja sisämaahan tänään, kun suuntaatte auton keulan  kohti Crystal Riveriä. Pysähdytte matkalla Homosa Springsissä, jossa sijaitsee Nature World, luonnonsuojelualue uhanalaisten manaattien luona.

Päivä 8 CRYSTAL RIVER – ST. AUGUSTINE

Tänään vierailette Silver Springs Parkissa, jossa kuvattiin ensimmäiset Tarzan-elokuvat, voitte myös nauttia venematkasta lasipohjaisella aluksella Silver Springsin kristallinkirkkailla vesillä. Ylitätte Ocalan kansallismetsän Palatkan kautta St. Augustinukselle.  – Ponce De Leon laskeutui tänne vuonna 1513 etsimään ikuista nuoruutta. –  Voitte vierailla myyttisellä Nuoruuden lähteellä ja rentoutua odotellessanne vierailun vaikutusta.

Päivä 9 ST. AUGUSTINE – ORLANDO

Vierailkaa tänään kuuluisalla Daytona Beachillä ennen kuin keinutte sisämaahan päin. Seuratkaa Interstate 4 -tietä maailman teemapuistopääkaupunkiin Orlandoon, joka on tukikohtanne seuraavien kolmen yön ajan.

Päivä 10 ORLANDO

Nyt on aika päättää, missä puistoissa haluatte vierailla. Valitkaa Disney’s Magic Kingdom, Epcot Center, MGM ja Animal Kingdom, Universal Studios, Islands of Adventure tai SeaWorld. Suosittelemme ottamaan mukaan suojaavaa aurinkovoidetta ja mukavia kävelykenkiä. (pääsymaksu ei sisälly hintaan)

Päivä 11 ORLANDO

Teille on varattu koko päivä vapaa-aikaa, jotta saatte tutustua kaupunkiin ja sen inspiroinnin lähteen, minkä varaan tätä kaupunkia on rakennettu.

Päivä 12 ORLANDO – COCOA BEACH

Ajakaa nyt itään Floridan avaruusrannikolle ja laskeutukaa Cocoa Beachille, joka on East Coast Surfing Hall of Famen kotipaikka. Haluatte ehkä tutustua maailmankaikkeuteen NASAn Kennedyn avaruuskeskuksessa ja kävellä kuuluisalla Cocoa Beachin laiturilla ja nauttia kaupoista, ruoasta ja meri-ilmasta.

Päivä 13 COCOA BEACH – MIAMI LÄHTÖ

Jatkakaa Miamiin hyvissä ajoin palauttaaksenne vuokra-autonne ennen paluulentoa ja varatkaa aikaa lähtöselvityksen tekemiseen.

Hyvää kotimatkaa!


USA Florida Orlando Disney tekemistä ja käyntikohteita

Orlando sijaitsee Floridassa, USAn kaakkoisosassa. Turismi on kaupungin pääelinkeino etupäässä Walt Disney Worldin ansiosta. Kaupungin ympärillä toimii useita viihdekeskuksia, teemapuistoja ja eläintarhoja.

WonderWorks on huvipuisto aivoille, josta löytyy lukematon määrä opettavaista viihdettä. Huvi ja hyöty yhdistyvät ja pääset itse omin käsin testaamaan yli sataa näyttelyesinettä, jotka haastavat aivosi. Tämä huippusalainen tutkimuslaboratorio sijaitsi aikoinaan Bermudan Kolmiossa ja sieltä se lipui aaltoja pitkin Orlandoon, Floridaan, jossa se rantautui, mutta rakennus päätyi ylösalaisin! Sisältä löydät kuusi erillistä aluetta: Natural Disasters Zone, Physical Challenge Zone, Light and Sound Zone, Space Discovery, Imagination Lab ja Far Out Art Gallery. Ryhdy ukkosenjohdattimeksi, kokeile, miltä maanjäristys tai hurrikaani tuntuu ja testaa fyysisiä rajojasi.

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille
Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Huvipuisto on noin 120 neliökilometrin kokoinen. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa.

Magic Kingdom
on onsimmäinen ja myös tunnetuin alueen huvipuistoista ja sen tunnuksena on prinsessa Ruususen linna. Macig Kingdom jakaantuu useaan eri teemapuistoon, esim: Fantasyland, Adventureland, Tomorrowland ja Frontierland.

Epcot Centerin Future World
on täynnä toinen toistaan upeampia erikoistehosteita. Valittavana on erilaisin teemoin varustettuja alueita: Wonders of life, Horizons, Universe of Energy ja World of Motions, Repertuaari on aina valtameren syvyydestä ulkoavaruuteen saakka.

Animal Kingdom
teemapuistossa elää vakituisesti satoja eläimiä ympäri maailman. Voit tutustua myös sukupuuttoon kuolleisiin dinosauruksiin ja mystisiin taruolentoihin. Alueella on myös kaksi suurta vesipuistoa

Disney MGM Studiosilla
pääset kokemaan suosikkielokuvien, kuten esim Star Wars ja Indiana Jonesin seikkailuita erilaisten tehosteiden ja laitteiden avulla.

Universal Orlando Resort

Universal Studios
on toinen Orlandon tunnetuimmista huvipuistoista joka ehdottomasti kannattaa kokea Orlandon matkalla. Tämä valtava huvipuisto on täynnään eri elokuviin liittyviä simulaatio laitteita, vuoristoratoja, 4 D-elokuvia ja stunt näytöksiä.

Islands Of Adventure
seikkailupuistossa pääset tutustumaan mm. Jurassic Parkin saareen, Harry Potter teemapuistoon ja Tylypahkaan.

Sea World
on yksi maailman suurimpia meren elämästä kertovia teemapuistoja. Se on jaettu useaan erilaiseen teema-alueeseen ja sieltä löytyy mm. Gatorland Orlando eli alligaattorien maa, rantakylä sekä Floridan kuuluisa Key Westin alue. Puisto on tietysti varustettu myös erilaisilla huvilaitteilla.

Orlando Science Center
tiedekeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua tieteeseen ja teknologiaan.


Apua

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Orlando 4 yötä

Seralago Hotel and Suites Main Gate East**
Perheystävällinen hotelli hyvällä paikalla Kissimmeessä, lähellä Disney Worldiä sekä muita Orlandon teemapuistoja ja nähtävyyksiä. Hotelli Seralago tarjoaa hyvän sijainnin ja hyvät tilat perheille. Hotelli on virallinen Walt Disney World Good Neighbor®-hotelli, ja tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelu Disney Worldin lippu- ja kuljetuskeskukseen. Hotellissa on kaksi uima-allasta, poreallas, kaksi lasten allasta, ravintola, food court, allasbaari (avoinna kausittain), kolikoilla toimiva itsepalvelupesula, kuntosali, tenniskenttä, videopelejä ja lasten leikkipaikka. Kaikissa vierashuoneissa on TV, mikroaaltouuni, pieni jääkaappi, kahvin/teenkeitin, puhelin, silitysrauta ja hiustenkuivain.
Standard-huone: kaksi tupla-vuodetta tai yksi king size-vuode.
Kids Sviitti: Queen size-vuode, erillisellä lasten alueella kerrossänky ja erillinen vuode, ylimääräinen TV ja Nintendo-pelikonsoli.
Sviitti: Makuuhuoneessa kaksi tupla-vuodetta, olohuoneessa vuodesohva ja yksi seinäsänky. Lisäksi sviitissä on baarikaappi lavuaarilla ja yksi ylimääräinen TV.

Kahden hengen huoneissa mahdollista majoittaa 3/4 henkilöä (jos varattu). Kaikki jakavat huoneessa jo olevat vuoteet; 2 henkilölle 1 parivuode; 3 henkilöä tai enemmän 2 erillistä vuodetta.

Tampa 2 yötä

Sailport Waterfront Suites***
Huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniilla Rocky Pointin saarella, josta näkymä Tampa Bay:hin ja noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampan kansainväliseltä. Superior-turistiluokan merenrantahotelli Tampa Bayssa, lähellä lentokenttää, Tampan keskustaa ja noin 20 minuutin ajomatkan päässä Clearwater Beachilta.

Vastaanottopalvelu sekä kauppa auki ympärivuorokautisesti. Ranta hotellin ulkopuolella ja lämmitetty ulkoilmauima-allas. Ilmainen lentokenttäkuljetus hotellilta lentokentälle (07:00-22:00 joka päivä). Ilmainen parkkimahdollisuus.
Yhden ja kahden makuuhuoneen sviiteissä on kylpyamme/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Kaksi puhelinta, kaapeli-TV ja CD-soitin. Täysin varusteltu keittiö, jossa täysikokoinen jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kaikilta parvekkeilta näköala Tampa Bayhin. Ilmainein langaton internetyhteys.

Kahden hengen huoneissa mahdollista majoittaa 3/4 henkilöä (jos varattu). Kaikki jakavat huoneessa jo olevat vuoteet; 2 henkilölle 1 parivuode; 3 henkilöä tai enemmän 2 erillistä vuodetta.

Sanibel Island 3 yötä

Pink Shell Beach Resort ja Marina**** 
Sijaitsee Esteron saaren laidalla Fort Mayersin ja Sanibelin rannoilla. Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee Esteron saaren laidalla Fort Myersin ja Sanibel rannoilla, 26 km:n päässä Southwestin kansainvälisestä lentokentästä.
Hotellissa on runsaasti virkistysmahdollisuuksia, kuten kolme lämmitettävää uima-allasta, satamapalvelut, kalastuslaituri, spa, perhospuutarha ja purjeveneiden ja moottoriveneiden vuokraus, ravintolat, baarit, grilli, konferenssihuoneet ja pysäköinti.
Huoneistossa on TV, puhelin, hiustenkuivaaja, kahvinkeitin ja tallelokero.

Kahden hengen huoneissa mahdollista majoittaa 3/4 henkilöä (jos varattu). Kaikki jakavat huoneessa jo olevat vuoteet; 2 henkilölle 1 parivuode; 3 henkilöä tai enemmän 2 erillistä vuodetta.

Key West 3 yötä

Silver Palms Inn***
Hotelli sijaitsee 1 km rannalta, 2 km Key Westin Taide ja Historian Museosta, 5 km Martello Galleriasta - Key Westin Art and Historical Museosta ja 6 km Key Westin Kasvitieteellisestä Metsästä ja Puutarhasta. Hotellissa on 24-tuntia auki oleva vastaanotto, aamiaishuone, koko hotellin kattava langaton internet yhteys, hissi, ulkouima-allas, aurinkoterassi, kuntosali ja parkkipaikka.

Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niissä on TV, puhelin, työpöytä ja tuoli, ilmastointi, tallelokero, mikroaaltouuni, jääkaappi, hiustenkuivaaja, kahvinkeitin, silitysrauta ja -lauta, kelloradio ja parveke/terassi.
Kahdenhengen huoneessa voi majoittua 3/4 henkilö (varattava), jakaen huoneessa olevat vuoteet, 2 henkilöä 1 kaksoisvuode, 3 tai 4 henkilöä 2 erillistä vuodetta.

 

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Miami-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 12 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset Miamissa
* Autonvuokraus Nissan versa tai vastaava 13 päivää

Lisämaksusta:

* Pääsyliput (esim. DisneyWorld, Sea World ja Kennedy Space Center)
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >