USA Florida Disneyworld Orlando perheloma Fly&Drive

Orlando perheloma on huikea kokemus koko perheelle! Koe paikan päällä ihmeelliset Walt Disney World, SeaWorld tai Universal Studios! Orlandon matkat >

USA Florida Disneyworld Orlando perheloma Fly&Drive

Aurinkoa, riemua ja fantasiaa perheloma

Tervetuloa Orlandoon! Valmistaudu lomaan, joka on täynnä hauskuutta, seikkailua ja hiekkarantoja. Orlando perheloma kutsuu teitä! Koe vaikkapa huikeat Walt Disney World, SeaWorld tai Universal Studios!  Entäpä ”Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri harppaus ihmiskunnalle” Kennedy Space Center, jossa pääset tapaamaan myös astronautteja sekä näkemään mm. vanhoista elokuvista tutut komentokeskukset ja avaruussukkulat.

Disney World teema- ja huvipuisto

Disneyworld Orlandon Disney World on maailman suurin huvipuisto.  Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon. Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille! Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa. Alueella on myös neljä eri Disneyn teemapuistoa; Epcot Center, Magic Kingdom, Animal Kingdom ja Hollywood Studios.

Florida on lapsiperheen unelmakohde

Orlandon avaruuskeskus – Kennedy Space Center on ehdoton nähtävyys Orlandossa! ”Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri harppaus ihmiskunnalle”. Täällä pääsee tapaamaan myös astronautteja sekä näkemään mm. vanhoista elokuvista tutut komentokeskukset ja avaruussukkulat. Pääset myös paikan päälle tutustumaan USA:n tekemään avaruustutkimukseen, seisomaan samoilla paikoilla kuin astronauttien perheet katselemassa rakettien lähtöä, ohjauskeskukseen, avaraudessa olleisiin laitteisiin ja monen muuhun mielenkiintoa herättävään aiheeseen. Perhelomat ja Disney world matkat Orlandoon

Disneyworld Orlando perheloma

Mutta löytyy Orlandosta muutakin kuin Disneyworld Orlando! Luonnon ystävälle Orlando ja sen lähialueet tarjoavat mm. orkideapuiston, arboretumin, maisemoidun puiston yms. sekä safareita läheisille rämealueille. Museoiden ystäville on tarjolla laaja valikoima erilaisia kohteita, samoin taiteesta ja teatterista nauttiville. Orlandon ostos- ja ruokailumahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset ja sopivat vaativampaankin makuun. Ja mikä parasta, hinnat ovat melko edullisia!

Orlandon perheloma jatkuu autoillen

Ajat kohti itää ja Space Coastia ja saavut Cocoa Beachille, East Coast Surfing Hall of Famen kotikaupunkiin. Halutessasi voit lähteä tutustumaan Kennedy Space Centeriin tai vain kävellä Cocoa Beachin rannalla ja nauttia kaupoista, ruoasta ja raikkaasta merituulesta.

Nauti koko päivä Miamin nähtävyyksistä. Vieraile South Beachilla, mene Key Biscayneen tutustumaan tropiikin elämään tai etsi piilossa olevia paratiisirantoja. Miamista suuntaa kohti Key Westiä. Kun ajat Keysien halki johtavalla tiellä, tuntuu melkein siltä kuin kelluisit meressä, koska tie kulkee lähes 160 kilometrin matkan pitkin siltoja Key Westiin asti kristallinkirkkaiden vesien ja pienten saarien ympäröimänä.

Key West on täynnä historiaa, onhan se Hemingwayn kotikaupunki ja paikka jossa hän kirjoitti suurimman osan kuuluisista kirjoistaan ja kaupunki on tunnettu myös festivaaleistaan, joita järjestetään Duval Streetillä.
Räätälöimme Orlandon matkat yhteistyössä kanssanne!

Räätälöimme Orlandon Disneyland matkat kanssanne yhteistyössä.

USA Orlando perheloma

 

Kymenmatkat FB>

Matkat USA

USA Florida Disneyworld Orlando perheloma 7 pv

 

USA Disneyworld 7 pv Orlandossa (ilman kiertomatkaa)

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1575 € / aikuinen
1419 € / lapsi (3 – 9 v.)
(2 aikuista + 2 lasta)


Hintaesimerkkimme 14 p: 2790 € / hlö aikuinen
lapsi alle 12 v. 1710 €/lapsi
(2 aikuista + 2 lasta)

Päivä 1: Orlando

Tervetuloa Orlandoon! Valmistautukaa lomaan, joka on täynnä hauskuutta, seikkailua ja hiekkarantoja. Noutakaa aluksi vuokra-autonne lentokentältä ja ajakaa hotellillenne, josta saatte huoneet. Ensimmäisenä päivänä voitte tutustua kaupunkiin.

Päivä 2: Orlando

Walt Disney World, jota usein kutsutaan maailman hauskimmaksi paikaksi, on täynnä jännittäviä huvipuistoja ja nähtävyyksiä (Eocot Center, Animal Kingdom, Magic Kingdom, Hollywood Studios ja monia vesipuistoja). Mukavaa perheen kanssa yhteistä ohjelmaa ja paljon katsomista tarjoaa myös Universal Studios tai Sea World, joista molemmista löytyy hauskaa ajanvietettä koko perheelle. (Sisäänpääsymaksut eivät sisälly matkan hintaan) Orlandoon voi hankkia kahden päivän liput ja maksimoida ilon ja hauskuuden. Lippujen hinnat 2 päivää n. 350 $ /hlö.

 

Päivä 3: Orlando

Toinen päivä aikaa viettää Disneyn huvipuistossa tai tutustua tämän huikean kaupungin tarjontaan.

Päivä 4: Orlando – Cocoa Beach

Aja kohti itää ja Space Coastia ja saavut Cocoa Beachille, East Coast Surfing Hall of Famen kotikaupunkiin. Halutessasi voit lähteä tutustumaan Kennedy Space Centeriin tai vain kävellä Cocoa Beachin rannalla ja nauttia kaupoista, ruoasta ja raikkaasta merituulesta.

 

Päivä 5: Cocoa Beach – Miami

Kun kruisaat A1A-tietä pitkin, ranta vasemmalla puolellasi ja oikealla appelsiinilehdot, ymmärrät, miksi floridalaiset kutsuvat kotiseutuaan nimellä ’The Land of Good Living’. Jatka pitkin Floridan itärannikkoa halki rauhallisen Vero-rannan ja Palm Beachin, jossa ovat majailleet sellaiset ikoniset amerikkalaissuvut kuin Kennedyt, Vanderbiltit ja Trumpit. jatka Floridan kärkeen, jota ympäröivät turkoosinsiniset vedet ja valkeat hiekkarannat, ja pian olet Atlantin valtameren helmessä – Miami Beachissa. Koe Miamin elämänmeno ja art deco arkkitehtuuri. Kun ne yhdistää monipuoliseen ruokakulttuuriin ja mukaansa tempaavaan yöelämään, on helppo nähdä, miksi monet jäävän kaupunkiin loppuelämäkseen. Tämä on paikka, johon julkkikset tulevat rentoutumaan. Levähdä patio-kahvilassa, makoile rannalla tai tee ikkunaostoksia Lincoln Streetin maailmankuuluissa putiikeissa – Miami on paikka, jossa nähdään ja kannattaa näyttäytyä!

Päivä 6: Miami

Nauti koko päivä Miamin nähtävyyksistä. Vieraile South Beachilla, mene Key Biscayneen tutustumaan tropiikin elämään tai etsi piilossa olevia paratiisirantoja.

Päivä 7: Miami – Key West

Kerää joukkosi ja lähde saariseikkailulle! Matkaa kohti etelää ja saavu ensimmäiselle 34:stä Key-saaresta. Key Largo on Florida Keysin suurin saari ja se on suosittu turistikohde, josta käytetään nimeä ’Maailman sukelluspääkaupunki’. Vuokraa snorklausvälineet ja lähde tutustumaan taianomaiseen vedenalaiseen maailmaan ja koralleihin. Kun ajat Keysien halki johtavalla tiellä, tuntuu melkein siltä kuin kelluisit meressä, koska tie kulkee lähes 160 kilometrin matkan pitkin siltoja Key Westiin asti kristallinkirkkaiden vesien ja pienten saarien ympäröimänä. Pidä silmäsi auki, jos vaikka näet hain tai merirosvolaivan!

Päivä 8: Key West

Key West on täynnä historiaa, onhan se Hemingwayn kotikaupunki ja paikka jossa hän kirjoitti suurimman osan kuuluisista kirjoistaan ja kaupunki on tunnettu myös festivaaleistaan, joita järjestetään Duval Streetillä. Suosittelemme vierailua Key West Shipwreck –museossa, josta kaupunkia pääsee tarkastelemaan lintuperspektiivistä, Conch Train –junamatkaa tai kävelyä Yhdysvaltojen eteläisimpään pisteeseen. Voit tietysti vain nauttia jokailtaisesta auringonlaskujuhlasta Mallory Square laiturilla.

Päivä 9: Key West – Fort Myers

Ajele kohti Everglades National Parkia, jota kutsutaan myös nimellä Alligator Alley, koska alueella on niin valtavat määrät makean veden alligaattoreita. Everglades National Parkissa on monipuolinen valikoima elinympäristöjä, joissa asustaa lukemattomia eläin- ja kasvilajeja. Kun matkustat Evergladesin halki, vieraile Miccosukee Indian Villagessa ja jatka sen jälkeen Naplesiin. Kaupunki perustettiin 1880-luvulla ja sai nimensä siitä, kun rakennuttajat mainostivat kaupungista tulevan komeamman kuin Italian Napolista. Naples on mainio paikka lekotella rannalla, tallustella ympäri historiallista keskustaa ja sen kauppoja tai ihailla espanjalaista arkkitehtuuria. Matkusta yöksi Fort Myersiin.

Päivä 10: Fort Myers

Alueella on yli 100 hiekkasärkkää ja yli 80 kilometriä valkoista hiekkarantaa, joten Fort Myersiltä löytyykin maailman kauneimpia simpukankuoria. Nauti päivästä rannalla ja kerää sieltä mukaan matkamuistoja.

 

Päivä 11: Fort Myers – Sarasota

Jatka Gulf Coastia pitkin pohjoiseen kauniiseen Sarasotan kaupunkiin, suosittuun rantakohteeseen, jossa on paljon viehättäviä pikkukauppoja ja joka on mahtava paikka nauttia viilentävästä jäätelötötteröstä. Sarasota tunnetaan myös Ringling Brothersien ’Greatest Show on Earth’ -sirkuksen kotikaupunkina ja kannattaakin vierailla heidän museossa, jossa opit enemmän sirkuselämästä.

Päivä 12: Sarasota

Etsi simpukankuoria rannalta, syvennä rusketustasi tai nauti lempikirjastasi – Sarasota on paras mahdollinen paikka olla tekemättä mitään ja vain rentoutua.

Päivä 13: Sarasota – Orlando

Aja itään I-4 –tietä Floridan maatalousalueen halki ja saavu Orlandoon viimeiseksi taianomaiseksi päiväksi.

Päivä 14: Orlando

matkan päätteksi voitte vaikkapa pulahtaa uimaan johonkin kaupungin lukuisista vesipuistoista, ennen kuin palaatte takaisin kotiin.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

USA Florida Orlando Disney tekemistä ja käyntikohteita

Orlando sijaitsee Floridassa, USAn kaakkoisosassa. Turismi on kaupungin pääelinkeino etupäässä Walt Disney Worldin ansiosta. Kaupungin ympärillä toimii useita viihdekeskuksia, teemapuistoja ja eläintarhoja.

WonderWorks on huvipuisto aivoille, josta löytyy lukematon määrä opettavaista viihdettä. Huvi ja hyöty yhdistyvät ja pääset itse omin käsin testaamaan yli sataa näyttelyesinettä, jotka haastavat aivosi. Tämä huippusalainen tutkimuslaboratorio sijaitsi aikoinaan Bermudan Kolmiossa ja sieltä se lipui aaltoja pitkin Orlandoon, Floridaan, jossa se rantautui, mutta rakennus päätyi ylösalaisin! Sisältä löydät kuusi erillistä aluetta: Natural Disasters Zone, Physical Challenge Zone, Light and Sound Zone, Space Discovery, Imagination Lab ja Far Out Art Gallery. Ryhdy ukkosenjohdattimeksi, kokeile, miltä maanjäristys tai hurrikaani tuntuu ja testaa fyysisiä rajojasi.

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille
Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Huvipuisto on noin 120 neliökilometrin kokoinen. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa.

Magic Kingdom
on onsimmäinen ja myös tunnetuin alueen huvipuistoista ja sen tunnuksena on prinsessa Ruususen linna. Macig Kingdom jakaantuu useaan eri teemapuistoon, esim: Fantasyland, Adventureland, Tomorrowland ja Frontierland.

Epcot Centerin Future World
on täynnä toinen toistaan upeampia erikoistehosteita. Valittavana on erilaisin teemoin varustettuja alueita: Wonders of life, Horizons, Universe of Energy ja World of Motions, Repertuaari on aina valtameren syvyydestä ulkoavaruuteen saakka.

Animal Kingdom
teemapuistossa elää vakituisesti satoja eläimiä ympäri maailman. Voit tutustua myös sukupuuttoon kuolleisiin dinosauruksiin ja mystisiin taruolentoihin. Alueella on myös kaksi suurta vesipuistoa

Disney MGM Studiosilla
pääset kokemaan suosikkielokuvien, kuten esim Star Wars ja Indiana Jonesin seikkailuita erilaisten tehosteiden ja laitteiden avulla.

Universal Orlando Resort

Universal Studios
on toinen Orlandon tunnetuimmista huvipuistoista joka ehdottomasti kannattaa kokea Orlandon matkalla. Tämä valtava huvipuisto on täynnään eri elokuviin liittyviä simulaatio laitteita, vuoristoratoja, 4 D-elokuvia ja stunt näytöksiä.

Islands Of Adventure
seikkailupuistossa pääset tutustumaan mm. Jurassic Parkin saareen, Harry Potter teemapuistoon ja Tylypahkaan.

Sea World
on yksi maailman suurimpia meren elämästä kertovia teemapuistoja. Se on jaettu useaan erilaiseen teema-alueeseen ja sieltä löytyy mm. Gatorland Orlando eli alligaattorien maa, rantakylä sekä Floridan kuuluisa Key Westin alue. Puisto on tietysti varustettu myös erilaisilla huvilaitteilla.

Orlando Science Center
tiedekeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua tieteeseen ja teknologiaan.

USA Florida Miami Beach tekemistä ja käyntikohteita

Miami Beachin monipuolisiin harrastuksiin kuuluvat sukellus, kalastus, tennis, rullaluistelu, pyöräily ja lenkkeily. Lenkkeilijät suosivat rantaan rakennettua, puista kilometrien pituista kävelytietä.

Rannalla voi surffata, vesihiihtää ja meloa kajakeilla. Lähistöllä sijaitsee kymmeniä golfkenttiä. Vapaamielinen ja latinalaishenkinen Miami Beach on Floridan tunnetuin, ja myös ensimmäinen, rantakohde. Miami Beach oli aikoinaan Yhdysvaltojen kerman suosiossa, mutta nykyään se on suosittu myös tavallisten tallaajien lomailupaikkana.

Virginia Key Trailin patikointialueella n. 20 km:n päässä Miami Beachista on monentasoisia patikkareittejä.  Key Biscaynen puistoalueella, n. 20 km:n päässä, on reittejä myös pyöräilijöille. Pyörävuokraamoja on useita ja myös pyöräretkiä järjestetään.

South Beachin hienohiekkaiset rannat ja kuuluisa Ocean Drive

Miamin Ocean Drivelle ja sitä reunustavalle palmurannalle tullaan nimenomaan näyttäytymään. Miamin aurinkorannat ovat saaneet suorastaan legendaarisen maineen. South Beach hienoine, valkohiekkaisine rantoineen ja turkoosinsinisenä hohtavine merineen on auringonpalvojan unelma.  Vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset etenkin surffauksen ja sukelluksen osalta. Uimassa kannattaa käydä myös 1920-luvulla rakennetussa, korallisessa Venetian Poolissa, jota koristavat kauniit vesiputoukset.

Tutustu merenalaisiin maisemiin, joita normaalisti pääsee katselemaan vain sukeltaen. Retki lasipohjaisella veneellä tutustuttaa sinut Key Westin vesien monen kirjavaan eläimistöön. Retken aikana asiantunteva henkilökunta opastaa sinua alueen eläimistöstä ja ekologiasta ja lasipohjainen alus tarjoaa koko retken ajan loistavat näkymät merenalaiseen luontoon.

Sukeltaa voi Miami Beachilla ja Key Biscaynen alueella Miamissa. Miami Beachistä tehdään sukellusretkiä n. 100 km:n päähän Florida Keysin alueelle, jossa suosittuja sukelluskohteita ovat Key Largo ja ja Key West.

Lumoavat art deco -rakennukset, Coconut Grove ja Little Havana

Pastellinväristen talojen täplittämä South Beachin art deco -alue ei jätä ketään kylmäksi. Kiertele myös aistimassa Coconut Groven taiteilijakaupunginosan boheemia ja Little Havanan kuubalaista, letkeää tunnelmaa. Little Havanassa järjestetään joka vuoden maaliskuussa mittava Calle Ocho Festival -korttelitapahtuma.

Paras paikka ostostentekoon on Collins Avenue ja kävelykatu Lincoln Road, jolla on erityisesti amerikkalaisten merkkien liikkeitä.

Tasokkaita ravintoloita ja sykkivää yöelämää

Ravintolatarjonta on käsittämättömän runsas – erilaisia ruokapaikkoja on yli 6000, ja monet niistä muuntautuvat illan tullen yökerhoiksi. Kaupungin oma ruokakulttuuri yhdistelee pohjois- ja eteläamerikkalaisia sekä karibialaisia makuja, mutta valita voi myös lukuisten eri maiden keittiöiden joukosta. Yöelämä on keskittynyt erityisesti South Beachille ja trendikkäälle Miami Design Districtille. Illanviettopaikaksi voi valita niin perinteisen yökerhon kuin vaikkapa viihtyisän ulkoilmaravintolan tai kiihkeätunnelmaisen salsaklubin.

Evergladesin kansallispuisto
The Eco-Tour on mainio tapa tutustua The Everglades –rämealueeseen. Tällä kierroksella pääset syvälle Evergladesin sydämeen ja näet monia alueen eläinlajeja alligaattoreista kilpikonniin käärmeisiin ja eksoottisiin lintuihin. Kierrokseen kuuluu 30 minuutin ajelu rämeveneellä, jonka aikana asiantuntevat oppaat kertovat rämealueen historiasta, kasveista ja eläimistöstä sekä alueen merkityksestä paikallisille asukkaille. The Alligator Show tutustuttaa sinut alligaattoreihin ja muihin alueen eläimiin ja Jungle Trail johdattaa vierailijat alligaattorifarmille, jossa asustaa yli 400 alligaattoria ja jonka Crocodile Exhibit -näyttely tutustuttaa vierailijat maailman erilaisiin krokotiili ja alligaattorilajeihin.

Floridan Venetsiaksi tituleerattuun Fort Lauderdaleen on taasen vain reilun puolen tunnin ajomatka.

Tekemistä lapsiperheille

Lapsiperheiden suosikkikohteeksi muodostunevat Miami Seaquarium -merimaailma ja Jungle Islandin trooppinen eläintarha. Miamissa liikkumiseen ei tarvitse autoa, sillä välimatkat ovat lyhyitä. Jos haluaa lähteä retkille lähialueiden muihin kiinnostaviin kohteisiin, autonvuokrausta kannattaa harkita. Tiet ovat hyvässä kunnossa, ja reitit on selkeästi merkitty.

NHL-jääkiekko- ja NBA-koripallo-otteluihin sekä konsertti- ja teatterilippuja voit varata kauttamme.

USA Florida Key West

Jätä arkihuolet taaksesi ja risteile Key Westin trooppisilla vesillä, lempeä merituuli kasvoillasi ja upea auringonlasku taustalla. Nosta malja täydellisen päivän päätteeksi modernin katamaraanialuksen kannella ja katso, kuinka aurinko hitaasti katoaa horisontin taakse. Nauti maksuttomasta oluesta, viinistä, shampanjasta ja virvoitusjuomista ja käperry sen oikean kainaloon nauttimaan auringon viimeisistä säteistä, kun taivas muuttuu sinisestä kultaiseksi ja punaisen oranssiksi. Auringonlasku veden päällä on Key Westin paratiisia aidoimmillaan.

USA Florida Kennedy Space Centre

Tervetuloa maailman mahtavimman avaruusseikkailun pariin! Kennedy Space Centre Visitor Complex on ainoa paikka, jossa voit kävellä maailman kaikkien aikojen suurimman raketin alla, koskea aitoa kuun kiveä, tavata NASA:n astronautin ja tutustua Kansainväliseen Avaruusasemaan – kaikki yhden päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus nauttia ateria yhdessä oikean astronautin seurassa ja kuunnella tarinoita avaruudesta, kun nautit maukkaan aterian. Voit myös esittää kysymyksiä ja päästä astronautin kanssa valokuvaan.

USA Florida Disneyworld Orlando perheloma 14 pv

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Orlando-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa 13 yötä, 3* hotellissa ohjelman mukaan
* Matkaohjelmassa mainitut palvelut
* Autonvuokraus Nissan Versa tai vastaava.
Autonvuokraushinta sisältää verot ja lisämaksut, vakuutuksen, 2.kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Lisämaksusta:

* Sisäänpääsymaksut
* Liput (esim. DisneyWorld, SeaWorld, Universal Studios, Kennedy Space Center)
* Family -hotellipaketti
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

**********************

USA Disneyworld Orlando  7 pv

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Orlando-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 6 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetus Orlandossa
* Disneyn 2 päivän lippu (yksi puisto/päivä), mutta kauttamme voit hankkia useamman päivän lippuja sopimushinnallamme.

Lisämaksusta:

* Pääsyliput muut
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Suosittelemme retkeä Kennedy Space Centeriin, jossa pääset tapaamaan myös astronautteja sekä näkemään mm. vanhoista elokuvista tutut komentokeskukset ja avaruussukkulat.

Hintaan ei sisälly hotellin Resort fee – maksua joka maksetaan paikan päällä suoraan hotelliin. Yhdistä lomaanne lisäviikko Miamissa tai Fort Lauderdalessa, kysy tarjousta toimistoltamme!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.