Huippuvuorten risteily

Huippuvuorten risteily arktisten alueiden tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä. Tustu arktisen jäämeren kiehtoviin Huippuvuoriin! Varaa Huippuvuorten risteily >

Huippuvuorten risteily

Arktinen Norjan manner

Lähde kulkemaan arktisten alueiden ensimmäisten tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä ja lähde tutustumaan arktisen jäämeren kiehtovimpaan kohteeseen, Huippuvuoriin! Laiva matkaa Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavan upeissa maisemissa ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kulttuurista ja villistä luonnosta. Huippuvuorten risteily vie sinut tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kyliin, jotka ovat jo pitkään pärjänneet eristyksissä Norjan mantereesta.

Huippuvuorten risteily

Nostalgisuutta henkivä MS Nordstjernen on juuri oikean kokoinen laiva, jos haluat nähdä Huippuvuorten rannikon mielenkiintoisimpia arktisia kohteita lähietäisyydeltä. Jokainen matka on ainutlaatuinen johtuen paikallisista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, jääkarhuhavainnoista tai muista mielenkiintoisista ja yllättävistä tapahtumista, joita seikkailulla voi odottaa.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Huippuvuorten risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Risteile Huippuvuorten ympäri 12 päivässä! Tällä risteilyllä nähdään Huippuvuorten upeimmat luontokohteet, ihastutaan arktisiin pikkykyliin ja bongaillaan jääkarhuja. Näet vuonomaisemia, villieläimiä, kansallispuistoja ja arktista elämänmenoa. Matkan hintaan sisältyvät lennot Oslosta Longyearbyeniin.

Risteilyajankohta 2023:  17.7., 27.7., 6.8., 16.8., 26.8., 5.9. (12 pv)

Hintaesimerkkimme 6 pv: 6800 € / hlö

Matkaohjelma

PÄIVÄ 1. Oslo – Longyearbyen

Seikkailu alkaa iltalennolla Norjan pääkaupungista Oslosta Longyearbyeniin. Ennen lennon lähtöä voit halutessasi tutustua Osloon omatoimisesti. Longyearbyenissä odottaa toisenlainen maailma. Norjan kuhisevan pääkaupungin ja arktisen erämään reunamilla sijaitsevan pienen kylän välillä on suuri kontrasti. Yöpyminen hotellissa.

PÄIVÄ 2. Longyearbyen

Tämä norjalainen siirtokunta on ainutlaatuinen paikka. Arktisen ympäristön vaikutus on ilmeinen, mutta Longyearbyen on myös yllättävän kosmopoliittinen kaupunki taidegallerioineen, pubeineen, ravintoloiden pitkine viinilistoineen, putiikkeineen ja ostoskeskuksineen. Nauti kylän tunnelmasta ennen laivaan nousemista iltapäivällä.

PÄIVÄT 3-5. Luoteis-Huippuvuorten kansallispuisto

Huippuvuorten luoteisosia täplittävät saaret, vuonot ja rannat. Reitti nähtävyyksille saattaa kuitenkin olla jään peitossa, joten kapteeni ja miehistö etsivät parhaan reitin jääolosuhteiden mukaan. Suunnitelmiin kuuluu ainakin pysähdys Kongsfjordenissa ja Ny-Ålesundissa. Kongsfjordenia pidetään yhtenä Spitsbergenin kauneimmista vuonoalueista. Jäätiköistä suistuu valtamereen valtavia jäävuoria ja koko maisemaa kehystävät dramaattiset vuoret. Aiemmin hiilikaivostoiminnasta tunnettu Ny-Ålesundin alue toimii nykyään arktisena tutkimuslaitoksena.

PÄIVÄT 6-8. Huippuvuorten itäiset luonnonpuistot

Huippuvuorten itärannikolla asustelee saariston suurin jääkarhupopulaatio, joten matkalla on hyvät mahdollisuudet nähdä yksi jos toinenkin yksilö. Idässä Pohjoisen jäämeren hyytävät maisemat vaihtuvat jatkuvasti, joten myös matkareitti muuttuu olosuhteiden mukaan. Arvaamaton luonto tekee matkasta todellisen tutkimusmatkan. Mikäli olosuhteet sallivat, risteilyalus suuntaa Sjuøyanen saariryhmän maisemiin, saariston itäisimmälle Kvitøya-saarelle ja lopuksi saariston kolmanneksi suurimmalle saarelle Edgeøyalle.

PÄIVÄT 9-10. Etelä-Spitsbergenin kansallispuisto ja Bellsund

Matka jatkuu kohti Huippuvuorten eteläisintä kärkeä ja Hornsund-vuonon monipuolisia maisemia. Vuonoon työntyvä jää houkuttelee paikalle jääkarhuja, joilla on tapana metsästää jäällä.

PÄIVÄ 11. Isfjord

Päivä vietetään tutustuen saariryhmän suurimpaan vuonojärjestelmään Isfjordiin. Vuosituhansien saatossa jäätiköt ovat kaivertaneet kallioperään kaarevia laaksoja, joita asuttavat suuret poroyhteiskunnat.

PÄIVÄ 12. Longyearbyen – Oslo

Rantautuminen Longyearbyenin värikkääseen kylään tarkoittaa tutkimusmatkan loppua. Kuljetus lentokentälle ja lento Osloon. Matka päättyy.

 

 

Hurtigruten M/S Nordstjernen

Kaunis laiva henkii vielä vanhan ajan tunnelmaa ja kattojen ansiosta ulkokannella pystyy nauttimaan arktisen alueen luonnosta huonossakin säässä.

Lue lisää
Norja

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Oslosta Longyearbyeniin
* Lentokenttäverot ja yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa täysihoidolla (ei sisällä juomia)
* Tee ja kahvi risteilyn aikana
* Kuljetus Longyearbyenin lentokentältä hotellille
* Majoitus hotellissa Longyearbyenissa aamiaisineen ennen ja jälkeen risteilyn
* Longyearbyenin kiertoajelu
* Englanninkielinen opastus
* Maininnousut Polar Circle -veneillä
* Aktiviteetit laivalla ja maissa
* Kuljetus laivalta hotellille

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>