Huippuvuorten risteily

Huippuvuorten risteily arktisten alueiden tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä. Tustu arktisen jäämeren kiehtovii Huippuvuoriin! Varaa Huippuvuorten risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Huippuvuorten risteily

Arktinen Norjan manner

Lähde kulkemaan arktisten alueiden ensimmäisten tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä ja lähde tutustumaan arktisen jäämeren kiehtovimpaan kohteeseen, Huippuvuoriin! Laiva matkaa Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavan upeissa maisemissa ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kulttuurista ja villistä luonnosta. Huippuvuorten risteily vie sinut tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kyliin, jotka ovat jo pitkään pärjänneet eristyksissä Norjan mantereesta.

Huippuvuorten risteily

Nostalgisuutta henkivä MS Nordstjernen on juuri oikean kokoinen laiva, jos haluat nähdä Huippuvuorten rannikon mielenkiintoisimpia arktisia kohteita lähietäisyydeltä. Jokainen matka on ainutlaatuinen johtuen paikallisista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, jääkarhuhavainnoista tai muista mielenkiintoisista ja yllättävistä tapahtumista, joita seikkailulla voi odottaa.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Huippuvuorten risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1519 € / hlö

 

Matkaohjelma

Päivä 1. Longyearbyen
Seikkailumme alkaa Longyearbyenista, jossa majoitumme joko Spitsbergen Hotellissa tai Coal Miners Cabinsissa.

Päivä 2. Longyearbyen ja Barentsburg
Päivä alkaa opastetulla kierroksella, jolla vierailemme mm. Huippuvuorten museossa. Kierroksen lopuksi saavutaan satamaan, josta noustaanMS Nordstjernenin kyytiin ja matkataan kohti Barentsburgin venäläistä yhteisöä, jossa on mahdollisuus vierailla Pomor –museossa (lisämaksu) tai nauttia vauhdikkaasta folklore-esityksestä. Sen jälkeen jatketaan matkaa Isfjordista pohjoiseen pitkin Prins Karls Forlandia.

Päivä 3. Magdalenefjord ja the North West Corner
The North West Cornerilla on pitkä historia tutkimusmatkailijoiden suosikkikohteena ja alue koostuu upeista vuonoista ja rannoista. Alueelta löytyy myös monia kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita kuten 1500-luvulta peräisin oleva valaanpyyntiasema ja pieni hautausmaa. Magdalenefjordilla pyrimme rantautumaan ensimmäisen kerran  Polarcirkel -veneellä.

Päivä 4. Woodfjord ja Liefdefjord
Huippuvuorten pohjoisin osa ihastuttaa vaihtelevalla maisemallaan. Pääset nauttimaan Reindyrflya -tasangon upeista geologisista muodostelmista, tulivuorten jäännöksistä ja maailman pohjoisimmasta kuumasta lähteestä. Päivä vietetään purjehtimalla kohti Monaco-jäätikköä ja matkan aikana päästään ihastelemaan lukuisia pikkusaarilla pesiviä lintuja.  Alueella liikkuu myös jääkarhuja, joten kannattaa olla tarkkana! Jos jääolosuhteet ovat hyvät, matkaamme 80 leveysasteen ohi kohti Moffenin saarta, jolla tavataan usein mursuja.

Päivä 5. Kongsfjord
Tänään vieraillaan länsirannikon suurimmalla vuonolla ja saatamme käydä tutkimassa myös Kongsfjordista hajaantuvaa suurta sivuvuonoa Krossfjordia. Alueen maisemaa hallitsevat valtavat tundratasangot, lumihuippuiset vuoret ja valtamereen suistuvat jäätiköt. Aiemmin hiilikaivostoiminnasta tunnettu Ny-Ålesund on yksi maailman pohjoisimmista vuoden läpi asutetuista yhteisöistä ja se toimii nykyään arktisena tutkimuslaitoksena. Useat retkikunnat ovat aloittaneet pohjoisen mantereen valloituksen juuri täältä.

Päivä 6. Longyearbyen
Seikkailu loppuu aikanaan ja tänään on aika sanoa hyvästit uusille ystäville ja laivan miehistölle.

Kuvattu matkareitti on vain suuntaa-antava. Lopullinen matkareitti ilmoitetaan laivan lähtöhetkellä, perustuen sen hetkiseen säätilaan ja jääolosuhteisiin. 

 

Maanantailähtöjen reitti:
Päivä 1: Longyearbyen
Päivä 2: Longyearbyen ja Barentsburg
Päivä 3: Woodfjorden, Liefdefjorden, Moffen (80° pohjoista leveyttä)
Päivä 4: Kongsfkorden ja Ny-Ålesund
Päivä 5: Isfjorden ja Longyearbyen
Päivä 6: Longyearbyen

 

Torstai lähtöjen reitti:
Päivä 1: Longyearbyen
Päivä 2: Longyearbyen ja barentsburg
Päivä 3: Magdalenefjorden ja North West Corner
Päivä 4: Liefdefjorden, Woodfjorden ja Moffen (80° pohjoista leveyttä)
Päivä 5: Kongsfjorden ja Ny-Ålesund
Päivä 6: Longyearbyen

Hurtigruten M/S Nordstjernen

Kaunis laiva henkii vielä vanhan ajan tunnelmaa ja kattojen ansiosta ulkokannella pystyy nauttimaan arktisen alueen luonnosta huonossakin säässä.

Lue lisää

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Longyearbyen-Helsinki
* Lentokenttäverot ja yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa täysihoidolla (ei sisällä juomia)
* Tee ja kahvi risteilyn aikana
* Kuljetus Longyearbyenin lentokentältä hotellille
* Majoitus hotellissa Longyearbyenissa aamiaisineen ennen ja jälkeen risteilyn
* Longyearbyenin kiertoajelu
* Englanninkielinen opastus
* Maininnousut Polar Circle -veneillä
* Aktiviteetit laivalla ja maissa
* Kuljetus laivalta hotellille

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555