Intia Kultainen kolmio ja Etelä-Intian Kerala opastettuna

Lähde opastetulle yhdistelmämatkalle ja yhdistä matkallasi sekä elämyksellinen Pohjois-Intia, että rauhallinen, tyyni ja vihreä Etelä-Intia. Intian matkat >

Intia Kultainen kolmio ja Etelä-Intian Kerala opastettuna

Intia Kultainen kolmio

Lähde tälle opastetulle yhdistelmämatkalle Intiaan. Yhdistä matkallasi sekä elämyksellinen Pohjois-Intia, että rauhallinen, tyyni ja vihreä Etelä-Intia. Koe upea seikkailu Delhistä Jaiburiin ja Agraan, loppulomasi nautit Keralan upeilla hiekkarannoilla.

Etelä-Intian Kerala

Ehkäpä Etelä-Intian lumous on sen luonnon raakuudessa, ystävällisissä ihmisissä, vehreydessä, lämpimässä monsuunituulessa, muinaisissa taidemuodoissa tai Kerala Ayurveda kokemuksessa. Mitä ikinä se onkin, ihmiset puhuvat rauhallisuudesta, joka valtaa heidät tänne saavuttuaan.

Intia häämatka

Tämä matka sopii hyvin häämatkaksi, kun haluat saada huikeita lomamuistoja ja ikuistaa itsesi näissä unohtumattomissa maisemissa. Siispä jos häämatka on suunnitelmissamme, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva häämatka tänne luonnokauniisiin maisemiin. Intiann matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Intia Kultainen kolmio ja Etelä-Intian Kerala opastettuna

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Hintaesimerkkimme 13 pv: 3475 € / hlö

Päivä 1 – DELHI

Saapuminen Finnairin lennolla Delhiin, jonka jälkeen kuljetus paikallisen oppaan kanssa hotelliin. Majoittuminen, jonka jälkeen opastettu retki Vanhan ja Uuden Delhin alueille.

Retki alkaa vierailemalla Vanhassa Delhissä sijaitsevassa Raj Ghatissa, Mahatma Gandhin muistolle tehdyllä marmorisella laattamuistomerkillä. Retki jatkuu punaiselle linnoitukselle ” Red Fort” , jonka jälkeen tutustutaan yhteen Aasian suurimpiin moskeijoihin kuuluvaan Jama Masjidiin.

Vanhan Delhin jälkeen siirrytään Uuden Delhin alueelle, joka kuvastaa hyvin perintöä, jonka englantilaiset ovat jättäneet jälkeensä. Uudessa Delhissä siirrytään vanhoista intialaisista perinteistä modernimpaan elämäntapaan.

Vieraillaan Qutub Minarissa, joka on 72,5 metrisenä maailman korkein minareettikivitorni.  Paluumatkalla hotellille ajetaan Indian Gaten,parlamenttitalon ja presidentin asunnon kautta hotellille.  Yöpyminen Deluxe luokan hotelli The Suryaassa*****  , joka sijaitsee keskeisellä paikalla New Delhin alueella lähellä ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä.

Päivä 2 – JAIPUR

Aamiaisen jälkeen kuljetus Jaipuriin ( 255 km / 6 tuntia ) ja majoittuminen hotelliin. Loppupäivä omatoimista tutustumista kaupunkiin  Yöpyminen Four Points by Sheraton **** hotellissa.

Päivä 3 – JAIPUR

Aamiaisen jälkeen kuljetus Jaipurin ulkopuolella sijaitsevaan muinaiseen Amberin pääkaupunkiin, tutustuminen Amberin linnoitukseen. Elefanttiajelu tai jeeppikuljetus rinteen päällä olevalle linnoituksen osalle, jossa nähdään mm. upeat seinämaalaukset ja peilisali. Amberissa pysähdytään myös mielenkiintoiseen Tuulien palatsiin, Hawa Mahaliin.

Retki palaa Jaipurin kaupunkiin ja tutustutaan kaupungin päänähtävyyksiin, mm. kaupungin palatsiin, joka on valtava kokonaisuus palatseja, puistoja ja pihoja. Kävellen tutustutaan myös alueella sijaitsevaan Jantar Mantar multimediaprojektiin ja virtuaaliseen museoon tai tähtitorniin. Mahdollisuutena käydä myös paikallisilla markkinoilla. Palaaminen hotelli Four points by Sheratonille.

Päivä 4 – JAIPUR – AGRA

Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus Agraan. ( 235 km / 6 tuntia ). Matkalla vieraillaan Fatehpur Sikrissä, joka on autioitunut hiekkakivikaupunki. Tämä hylätty kaupunki on säilynyt näihin päiviin saakka lähes alkuperäisessä kunnossa yli 300 vuoden ajan. Kaupunki oli aikoinaan rakennettaessa suurempi kuin Lontoon kaupunki. Erikoinen vierailukohde vailla vertaa!  Agraan saavuttaessa majoittuminen hotelliin.   Loppupäivä vapaata ohjelmaa.
Majoittuminen Clarks Shiraz hotel****.

Päivä 5 – AGRA – DELHI

Buffet aamiaisen jälkeen vierailu Taj Mahal’issa, yhdessä maailman tarunhohtoisimmista rakennuksista. Mughalkeisari Shah Jahan rakennutti tämän valkoisen, upean marmoripalatsin rakkaudenosoituksena vaimolleen Mumtaz Mahalille 1700 luvun puolessavälissä.

Iltapäivällä vieraillaan Agra Fort’issa, Agran linnoituksella, jotka ovat todellinen taidonnäyte Mughal keisarikunnan aikaisesta arkkitehtuurista.

Agra Fortin vierailun jälkeen kuljetus Delhiin. ( 204 km / 4,5 tuntia )  Saavuttaessa majoittuminen hotelliin. Omatoimista tutustumista Delhiin.  Yöpyminen hotelli The Suryaa *****.

Päivä 6

Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus Delhin lentokentälle ja jatkolento Intian eteläosaan, Keralan päkaupunkiin, Trivandrumiin. Lähtö Delhistä 08:05, saapuminen Trivandrumiin 12:55. Saavuttaessa paikallinen opas on vastassa ja mukana lentokenttäkuljetuksella Kovalamin hotelliin. Ajomatka n. 30 min. Loppupäivä vapaata oleskelua. Majoittuminen viehättävään merenrantahotelli The Travancore Heritagesiin.

Päivät 7-12 

Rentoa lomailua. Yöpymiset Hotelliresort The Travancore Heritagesissa.

Päivä 13

Lentokenttäkuljetus Trivanrumin kentälle paluulennolle Suomeen.

Intia Delhi The Lalit New Delhi

The Lalit New Delhi sijaitsee vilkkaalla Connaught Place -alueella. Asiakkaiden käytettävissä on täysin varustettu spa-tila ja ulkouima-allas. Ylimmän kerroksen Oko-ravintolassa voi maistella aasialaisen keittiön herkkuja ja ihailla 360-asteista näkymää New Delhiin.

Lue lisää
Intia Delhi tekemistä ja käyntikohteita

* Humayunin mausoleumi on Persialaisarkkitehdin suunnittelema suurmoguli Humayunin viimeinen leposija, oodi symmetrialle. Kävele alueella ja ihaile keisarin menehtyneille perheenjäsenille omistettuja monumentteja.

* Lootustemppeli on bahá’í-uskonnon uskonnollinen rakennus. Lootuskukan muotoisen rakennuksen arkkitehtuuri on ällistyttävää ihailtavaa.

* Jama Masjid on Intian suurin moskeija, joka rakennettiin Suurmogulien valtakunnan aikaan 1600-luvulla. Kävellessäsi moskeijassa voit ihailla sen seinien upeita kaiverruksia.

* Akshardham tunnetaan sen upeista taideteoksista. Tämä ihmeellinen rakennus on esimerkki hienosta intialaisesta arkkitehtuurista. Historiasta kiinnostuneet nauttivat sisällä olevista lyhytelokuvista ja näyttelyistä.

* India Gate 70 000:lle ensimmäisessä maailmansodassa kaatuneen intialaissotilaan muistolle rakennettu 40-metrinen Intian portti on New Delhin merkittävimpiä maamerkkejä.

* Rashtrapati Bhavan on maailman suurin presidentinlinna ja Intian presidentin koti. Sen suurmoguleille kuuluneet puutarhat tarjoavat upeat puitteet kävelyretkelle.

* Punainen linnoitus on jokaisen New Delhissä vierailevan ykköskohde. 1600-luvulta peräisin oleva rakennus on tehty punaisista tiilistä ja se näkyy läheiselle moottoritielle. Käy opastetulla kierroksella saadaksesi nähtävyydestä kaikki irti.

* Qutub Minar on Delhin suurin minareetti, jonka torni symboloi sitä, miten islam voitti hindulaisuuden 1100-luvulla. 73 metriä korkeassa tornissa on myös Intian ensimmäinen mosaiikki.

* Old Delhi Vanhassa Delhissä kannattaa käydä opastetulla kierroksella. Voit kokea täysin uusia näkyjä, tuoksuja, ääniä ja makuja.

* Chandni Chowk Delhin metroverkoston ytimeesä sijaitseva Chandi Chowk on erinomainen ostosalue. Vieraile Janpat-torialueella, jossa on lukuisia intialaisia tuotteita. Muista tinkiä!

Intia

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot vberoineen Helsinki – Delhi – Trivandrum – Helsinki, sisäinen lento Delhi – Trivandrum
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset paikallisen oppaan johdolla
* Oma Englanninkielinen opas kiertomatkan ajan, eli päiville 1-6 matkaohjelman mukaan
* 12 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa sis. aamiaiset ohjelman mukaan.
* Kaikki retket ja siirtymiset omalla ilmastoidulla autolla.
(2-3 henkilöä ilmastoitu Toyota Innova, 4-5 henkilöä ilmastoitu Tempo Traveller, minivan)
* Sisäänpääsymaksut kaikkiin matkaohjelmassa mainittuihin kohteisiin
* Tieverot, parkkimaksut, polttoainemaksut, sekä maan sisäiset verot.
* Elefantti” ajelu” tai vaihtoehtoisesti ajelu jeepillä Amberin linnoituksessa Jaipurissa.
* Elefanttikuljetukseen jonotetaan itse ja siihen pääsy on saatavuuden mukaan.
* Paikallisen englanninkielisen oppaan palvelut kohteissa
* Paikallisen agentin palvelut saavuttaessa ja lähtiessä
* Paikalliset verot

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.