Islannin opastettu talvimatka

Tutustu Islannin etelärannikon ihmeisiin, näe Islannin hämmästyttävät luonnonvoimat lähietäisyydeltä upealla Islannin kierroksellamme. Varaa matka Islantiin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Islannin opastettu talvimatka

Salattujen voimien ja revontulien metsästystä

Tutustu Islannin etelärannikon ihmeisiin. Näe Islannin hämmästyttävät luonnonvoimat lähietäisyydeltä tällä upealla Islannin kierroksella. Koe kaikkien rakastamat kohteet, kuten kuumat lähteet, Gullfoss-vesipuotus, Jökulsárlón jäätikköjärvi, Diamond beach, Eyjafjallajokull-tulivuori ja Blue Lagoon. täältä löydät myös useita yöpymiskohteita, jotka ovat talvella otolliset revontulien metsästämiseen. Lähde mukaan Islannin opastetulle talvimatkalle!

Luonnonihmeitä, hevosia ja ruisleipää

Anna meidän tarjota sinulle loistava esittely Islannista ja sen ainutlaatuisista ihmeistä. Johdatamme sinut monen klassisen luonnonihmeen äärelle, mukaan lukien Golden Circle -alueelle, Glacier Lagooniin ja Reynisfjara Rannalle. Tutustu islantilaisten arkeen eri aktiviteettien kautta, kuten tapaamalla ja rapsuttelemalla islantilaisia ​​hevosia ja vierailemalla maaperän sisäisellä lämmöllä toimivassa ulkoilmaleipomossa, jossa voit maistella tuoretta ruisleipää. Opi tuntemaan Islanti ja sen salat taitavilta ja intohimoisilta paikallisilta oppailtamme, jotka tuntevat maan läpikotaisin.

Matka on täynnä ihmeellisiä retkiä, joilla opit tuntemaan Islannin talviset maisemat ja nähtävyydet. Jos kuitenkin jäit vielä kaipaamaan jotain, on matkaan mahdollista lisätä vapaavalintaisia retkiä tai pyörähtää vaikka Reykjavikin museoissa ja kahviloissa. Kysy toimistoltamme lisää vapaavalintaisten retkien saatavuudesta ja hinnoista.

Erityiset sesonkimatkat

Joulumatka – juhli joulua tulen, jään ja revontulien maassa. Löydä kauniit jouluvalot, lumoavat paikalliset perinteet ja herkullinen jouluruoka. Voit myös nauttia kaikista Hidden Powers -retkemme nähtävyyksistä ja kokemuksista.

Uudenvuodenaaton matka – Haluatko viettää uudenvuodenaaton kanssamme? Kokeile sitten erityistä vuodenvaihteeseen ajoittuvaa Hidden Powers -lähtöämme, joka sisältää gaalaillallisen ja ilotulitteiden katselua Reykjavikissa. Tarjoamme myös räätälöidyt versiot tästä retkestä ranskaksi, espanjaksi ja italiaksi.

Tuemme Islannin luontoa ja paikallisia yhteisöjä!

Oppaamme kertoo sinulle Iceland Search and Rescue Associationin (ICE SAR) toiminnasta retken aikana. Opastetut matkamme sisältävät myös hiilidioksidipäästöjen kompensoinnin Islannin hiilirahaston (ICF) Kolvidurin kautta.

Islannin opastettu talvimatka

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1599 € / hlö

Matkaohjelma

Matkanteko tapahtuu hyvään tahtiin ja päivät ovat täynnä tekemistä. Kuljetus lähtee hotellilta aamiaisen jälkeen, ja seuraavan yön majoituspaikkaan saavutaan yleensä myöhään iltapäivällä. Bussikuljetuksiin kuluu päivittäin noin 45-60 minuuttia, kun matkaamme eri nähtävyyksien ja sijaintien välillä

Matkan aktiivisuus/vaikeustaso: 1/5 (erittäin helppo)

Päivä 1: Saapuminen Islantiin

Saapuminen Keflavikin kansainväliselle lentokentälle. Kuljetukset Reykjavikiin eivät sisälly retkeen. Järjestämme mielellämme yhteiset tai yksityiset kuljetukset, joten ilmoita siitä meille varauksen yhteydessä.

Mikäli saavut kaupunkiin aikaisemmin päivällä, voit harkita päiväkierroksen lisäämistä ohjelmaan. Teemme mielellämme ehdotuksia kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Esimerkiksi vierailu yhdessä naapuruston geotermisistä altaista. Lennon jälkeen on virkistävää rentoutua lämpimässä vedessä ja hengittää raikasta Islannin ilmaa. Se on myös upea tapa nähdä islantilaista arkea ja ehkä tavata muutamia paikallisia. Voit myös lähteä kävelylle Vanhankaupungin keskustaan ja vaikkapa vierailla yhdessä paikallisista museoista tai rentoutua kahvikupin ääressä viihtyisässä kahvilassa.

Illallisella voit käydä tänä iltana mieltymystesi mukaan. Reykjavik tarjoaa lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joten illallinen on loistava tapa tutustua paremmin Islannin pääkaupunkiin.

Huomaa, että Islannin hotelleissa check-in alkaa noin klo 14.00, eikä aikaista sisäänkirjautumista voida taata. Useimmat hotellit säilyttävät kuitenkin mielellään matkatavarasi, jos aikainen check-in ei ole mahdollinen.

 

Vapaavalintaiset retket/palvelut tälle päivälle:
* Yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille, hinta alkaen 145€
* Bussikuljetukset lentokentältä hotellille, hinta alkaen 30€
* FlyOver Iceland simulaatio, hinta alkaen 36€
* Revontulienmetsästys veneretki, hinta alkaen 81€
* Revontulien ja tähtienkatseluretki bussilla, hinta alkaen 36€

Päivä 2: Thingvellir – Geysir – Gullfoss

Aamiainen hotellissasi. Tapaatte oppaan hotellin aulassa. Seikkailu alkaa vierailulla kiehtovaan Aurora Reykjavikin revontuletkeskukseen. Saat loistavan johdatuksen revontulien maailmaan, aina niiden muodostumisesta niitä ympäröiviin kansanperinteisiin. Saat myös vinkkejä revontulien kuvaamiseen. Voit myös saada henkilökunnalta apua kamerasi asetusten säätämiseen revontulikuvausta varten.

Lähdemme Reykjavikista ja matka jatkuu Thingvellirin kansallispuistoon (UNESCOn maailmanperintökohde), jossa maailman vanhin parlamentti kokoontui vuosisatojen ajan Islannin suurimman järven rannalla. Oppaamme esittelee teille kaikki parhaat sijainnit tästä islantilaisille rakkaasta perintökohteesta. Sinulla saattaa jopa olla harvinainen tilaisuus kävellä kahden mantereen välillä!

Seuraavaksi saavumme Geysirin geotermisille kentille, jossa näet kuplivat muta-altaat ja korkealle pärskähtelevän Strokkurin kuuman lähteen. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vierailet dramaattisen kaksikerroksisen Gullfoss-vesiputouksen luona. Talvisin putouksen vesi jäätyy upeasti matkalla alas, luoden pysäyttävän näkymän myös kylmillä säillä. Pysähdymme myös Skalholtissa, Islannin keskiaikaisessa pääkaupungissa, joka on nykyisin kauniilla kirkolla varustettu kulttuurikeskus.

Päivän aikana vierailemme myös Laugarvatnin kaupungissa. Kaupunki on rakennettu kolmen kuuman lähteen ympärille, joiden lämmön paikalliset asukkaat ovat taitavasti valjastaneet lämmitykseen, kasvihuoneisiin ja jopa ruoanlaittoon. Pääset todistamaan tätä käytännössä ainutlaatuisessa maalämpöleipomossa, jossa kuumassa hiekassa leivotaan makeaa islantilaista ruisleipää. Sinulla on mahdollisuus maistaa vastaleivottua leipää, joka on erityisen herkullista makealla Islannin voilla voideltuna.

Jos sääolosuhteet ovat sopivat, oppaamme vie sinut vielä kävelylle metsästämään revontulia hotellisi ulkopuolella sijaitsevalle alueelle tänä iltana tai 3. tai 4. päivän iltana.

Illallinen ja yöpyminen Etelä-Islannissa.

Arvioitu ajoetäisyys: 185 km

Päivä 3: Islannin eteläranta

Vesiputoukset – LAVA-keskus – Jäätikkönäkymät – Mustat hiekkarannat

Aamiainen hotellissasi. Ajamme pitkin etelärannikkoa, joka on kaunis aluetta erityisesti talvella. Tämä on yksi maan tärkeimmistä maatalousalueista, ja tie kulkee tyypillisten islantilaisten maatilojen ohitse. Useilla pelloilla on myös nähtävissä islantilaisia ​​hevosia. Tässä osassa Islantia sijaitsee upea LAVA-keskus, jonka interaktiivinen, huipputekniikkaa sisältävä näyttely opettaa tulivuoren toiminnasta, maanjäristyksistä ja Islannin synnystä miljoonien vuosien saatossa. Nauti sekä näyttelystä että mielenkiintoisesta elokuvasta Islannin tulivuorista keskuksen elokuvateatterissa. Kun jatkamme matkaa ja jos taivas on selkeä, saatat nähdä alueen kaksi kuuluisinta tulivuorta kauempana: Mount Hekla (viimeisin purkaus 2000) ja Eyjafjallajokull (viimeisin purkaus 2010). Saatat myös nähdä vilauksen Westman Islands -saaristosta.

Seuraava pysähdys on upeilla Seljalandsfossin ja Skogafossin vesiputouksilla. Jos olosuhteet ovat sopivat, saatat jopa päästä kävelemään Seljalandsfossin putouksen takana. Skogafoss on kauniin muotoinen vesiputous, joka täydellinen tausta muutamalle lomakuvalle! Putouksella on geologisesti mielenkiintoinen historia ja se saattaa myös kätkeä sisuksiinsa keskiaikaisia hautautuneita aarteita.

Suuntaamme eteenpäin ohittaen sjokull-jäätikön, kunnes pääsemme Reynisfjaran rannalle. Lähde kävelylle mustille hiekoille ja ihaile Atlantin valtameren poikkeuksellisia kivimuodostelmia ja jyliseviä aaltoja. Ylitämme myös Eldhraun, valtavan laavakentän, joka syntyi erittäin tuhoisasta 1700-luvun purkauksesta, kun suuntaamme lumiseen ja salaperäiseen Kaakkois-Islantiin.

Illallinen ja yöpyminen Kirkjubaejarklausturin alueella.

Arvioitu ajoetäisyys: 200 km

Päivä 4: Vatnajokullin kansallispuisto – Jokulsarlonin jäätikkölaguuni

Länsi-Euroopan suurin kansallispuisto – Glacial Lagoon ja jäävuoria – Euroopan suurin jäätikkö

Aamiainen hotellissasi. Tänään hyppäämme jäätiköiden maailmaan! Vierailet Vatnajokullin kansallispuiston eteläpuolella, joka on nimetty Euroopan suurimman jäätikön mukaan. Puiston kokonaispinta-ala kattaa lähes 14 % Islannista, mikä tekee siitä Länsi-Euroopan suurimman kansallispuiston! Aja valtavien jäätiköiden synnyttämien hiekkatasankojen läpi suunnatessasi itään. Vieraile Jokulsarlon Glacier Lagoonissa, jossa voit nauttia majesteettisista jäävuorista, jotka kelluvat jopa 180 metriä syvässä jäätikkölaguunissa. Kannattaa varmistaa, että kamera on ladattu ja valmis! Lähistöllä on myös dramaattisen kaunis Diamond Beach, jossa kutistuvat jäävuoret asettuvat mustalle hiekalle ja ajautuvat siitä merelle.

Seuraavaksi näet Svinafellsjokullin, joka on yksi kauneimmista jääkauden ”kielistä”, joka hiipii hitaasti alas Vatnajokullista. Vieraile kansallispuiston kuuluisalla Skaftafell-alueella, upealla luonnonkauniilla paikalla, jota hallitsevat useat upeat jäätiköt. Tämän hämmästyttävän päivän jälkeen palaamme hotellille.

Illallinen ja yöpyminen Kirkjubaejarklausturin alueella.

Arvioitu ajoetäisyys: 260 km

Päivä 5: Hveragerdi – Blue Lagoon – Reykjavik

Kasvihuonekylä – Islanninhevoset – Hurjat aallot – Geoterminen laguuni

Aamiainen hotellissa. Palaamme takaisin päin etelärannikkoa pitkin ja nautimme kuvankauniista talvimaisemista. Ensimmäinen vierailukohteemme tänään on Hveragerdin kylässä, joka on yksi harvoista paikoista maailmassa, joka sijaitsee suoraan geotermisen alueen keskellä. Hveragerdiä kutsutaan usein ”Kukkakyläksi”, kauniiden kukkakasvihuoneidensa ansiosta. Näitä kasvihuoneita lämmitetään lähellä olevien lähteiden kuumalla vedellä.

Seuraavaksi matkaamme hevostilalle tapaamaan muutamia paikallisia: islanninhevosia. Islantilaisten uskollisimpana ystävänä ja palvelijana tunnettuna viikinkihevosrotu, jolla on keskeinen rooli Islannin historiassa. Nauti näiden ystävällisten hevosten läheisyydestä silittämisen ja muutaman yhteiskuvan muodossa. Voit myös maistaa islantilaisten maatilojen perinteisiä, makeita virvokkeita.

Käännymme etelärannikon tielle ja lähdemme seuraamaan rantaviivaa sekä henkeäsalpaavia meren aaltoja. Matkamme kulkee autioituneen yhteisön läpi, joka oli aikoinaan alueen kukoistava keskus.

Sitten matka vie meidät Reykjanesin niemimaan surrealististen maisemien halki ja saat mahdollisuuden pulahtaa kuuluisaan Siniseen laguuniin. Ainutlaatuinen luonnonihme miellyttävän lämpimällä, mineraalirikkaalla vedellä keskellä mustaa laavakenttää. Palaamme lopulta Reykjavikiin, jossa oppaamme jättää hyvästit. Ilta on vapaa omatoimista ohjelmaa ja nauttimista varten. Illallinen on omakustanteinen.

Yöpyminen Reykjavikissa.

Arvioitu ajoetäisyys: 365 km

Vapaaehtoiset retket/palvelut tälle päivälle:
* Revontulienmetsästys veneretki, hinta alkaen 81€
* Revontulien ja tähtienkatseluretki bussilla, hinta alkaen 36€

Päivä 6: Jäähyväiset tulen ja jään maalle

Aamiainen hotellissasi. Huomaathan, että kyseessä saattaa olla kevyt aamiainen, jos olet lähdössä aikaisin aamulla paluulennolle. Oma kuljetus kansainväliselle lentokentälle. Lentokenttäkuljetus ei sisälly hintaan, mutta autamme mielellämme jaettujen tai yksityisten kuljetusten järjestämisessä.

Suosittelemme, että lähdet hotelliltasi viimeistään kolme tuntia ennen lähtölentoasi. Toivotamme sinulle miellyttävää matkaa takaisin kotimaahan ja toivottavasti näemme sinut Islannissa uudelleen!

Vapaavalintaiset retket/palvelut tälle päivälle:
* Yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille, hinta alkaen 145€
* Bussikuljetukset lentokentältä hotellille, hinta alkaen 30€

Islanti

Islanti on tunnettu majesteettisista tulivuoristaan ja Geyshireistään. Reykjavik, Islannin pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, sijaitsee Atlantin valtameren rannalla ja tarjoaa upeita näkymiä vuorille, lahdille ja laajalle avomerelle. Reykjavikin erottuva piirre on sen ainutlaatuinen luonto, jossa yhdistyvät tulivuoret, geysirit, jäätiköt ja kuumat lähteet. Islannista ei voi lähteä pulahtamatta Blue Lagoonin kuumaan veteen.
Pääkaupunki: Reykjavik
Virallinen kieli: Islanti
Valuutta: Islannin kruunu(ISK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Kesäaika ei ole käytössä.

Islannin ilmasto on Golfvirran ansiosta leuto ympäri vuoden. Lämpötila laskee Etelä-Islannissa talvella alimmillaan noin -10 C asteeseen. Pohjois-Islannissa taas noin -15 C astetta. Heinäkuun lämpimimmän päivän ylin lämpötila on etelässä n. + 21 C astetta ja pohjoisessa + 18 C astetta. Etelä-Islannissa sateisin aika on lokakuusta maaliskuulle. Kuivinta aikaa on loppukevät, touko-ja kesäkuu. Pohjois-Islanti on kuivempaa aluetta kuin etelä.
Tiedot sitoumuksetta.

Islanti Reykjavik tekemistä ja käyntikohteita

* Luonnonkauneus

Reykjavik sijaitsee upean luonnon ympäröimänä. Vierailijat voivat ihailla kaupungin läheisyydessä sijaitsevia geotermisiä alueita, kuumia lähteitä, tulivuoria ja jääpeitteisiä vuoria. Golden Circle -reitti, joka kulkee Reykjavikin lähistöllä, tarjoaa mahdollisuuden kokea Islannin upeat luonnonnähtävyydet, kuten Geysirin kuumalähteet, Gullfossin vesiputouksen ja Thingvellirin kansallispuiston.

* Kulttuurikohteet

Reykjavik on Islannin kulttuuripääkaupunki, jossa on runsaasti museoita, gallerioita ja näyttelyitä. Suosittuja kulttuurikohteita ovat esimerkiksi Harpa-konserttitalo, joka on moderni arkkitehtoninen mestariteos, sekä Islannin kansallismuseo, jossa voi oppia maan historiasta ja kulttuurista. Myös kaupungin lukuisat taidegalleriat ja teatterit tarjoavat monipuolista kulttuuritarjontaa.

* Hallgrimskirkja-kirkko

Reykjavikin symboli ja tunnetuin maamerkki on Hallgrimskirkja-kirkko. Tämä vaikuttava kirkko on kaupungin korkein rakennus ja sen tornista avautuu upeat näköalat yli Reykjavikin ja sen ympäristön. Kirkko on myös suosittu nähtävyys, jonka arkkitehtuuri on vaikuttava ja sisältä löytyvät urut ovat huomionarvoisia.

* Blue Lagoon -kylpylä

Reykjavikin lähistöllä sijaitsee kuuluisa Blue Lagoon -kylpylä, joka on yksi Islannin suosituimmista nähtävyyksistä. Blue Lagoon tarjoaa vierailijoille rentouttavan kylpyläkokemuksen geotermisessä lähteessä, jossa voi nauttia lämpimästä vedestä, mutahoidoista ja kauniista maisemista.

* Kultainen Kolmio Gullfoss

Vierailu Gullfoss putouksella ja maailman kuululla Geysir lähteellä, jonka yhteydessä myös museon ja multimeidia esitys luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Matka kulkee myös Thingvellir luonnonpuiston läpi jossa maailman ensimmäisen parlamentin kokoontuneen – ja jossa Euraasian ja Amerikan mannerlaatat kohtaavat.

 

* Blue Lagoon Express

Voit valita useasta lähtöajankohdasta päivittäin – ja valita itse itse perilläoloajoista sopivimman. Rentoudu ja virkistäydy Sinisen Lagoonin turkoosissa ja lämpöisessä vedessä.

* Valas-safari

Näe meren suuret nisäkkäät omin silmin.  Hvalalif tarjoaa kolmen tunnin safarin Reykjavikin keskusta ja todennäköisyys nähdä valaita on suuri.
Upea mahdollisuus nähdä valaat omassa ympäristössä luonnon ehdoilla.

* Riemastuttava jäätikkökävely

Kävely elämys jättiläismäisellä jäätiköllä. ”Blue Ice – Glacier Hiking” päivämatka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ikijäällä. Vertikaalia ja horisontaalia voi halutessasi kokeilla jäätikkökiipeilyllä. Päiväretki suuntautuu Sólheimajökull – jäätikölle kauniiseen Etelä-Islannin kauniilla rannikolla.  Matka kestää kuljetuksineen kokonaisuudessaan 9 tuntia. Lähtö Reykjavikista.

* Reykjavik

Reykjavikin keskusta värikkäine puutaloineen on mukavan pieni ja parhaiten siihen tutustuu kävellen. Voit tutustua maan syntyvaiheisiin Islannin kansallismuseossa tai kansantaruihin eli saagoihin Kulttuuritalossa. Iltapäivästä voit nauttia yhdessä keskustan kuudesta ulkoilmauimalasta, joissa jokaisessa on normaalin uima-altaan lisäksi 32-45 –asteisia kuumia altaita ja saunoja. Reykjavikistä käsin pääset ihastelemaan myös Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa. Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää. Uinti laguunin mineraalipitoisessa vedessä, rosoisten laavalohkareiden keskellä, on elämys.

 

* Geldingadalurin tulivuori

Älä missaa tätä kerran elämässä kokemusta. Todista omin silmin raaka voima, millä kuuma laava purkautuu maan sisältä. Kuljettajasi ja oppaasi vie teidät vaellusreitin alkupisteeseen, josta lähdetään kohti Geldingadalurin tulivuorta. Vaellus kestää noin 1,5-2 tuntia kumpaankin suuntaan merkittyä reittiä pitkin. Vaikeustaso: kohtalainen. Sinun tulee olla kohtuullisessa fyysisessä kunnossa ja vaelluskokemusta. Etäisyys: 7 km. Korkeus: 300 m. Alaikäraja: 6 vuotta, mutta lapsilla tulee olla kokemusta vaelluksesta vuoristoalueilla. Perillä on noin 2 tuntia aikaa nähdä tulivuorenpurkaus.

Seydisfjordur

Seydisfjordur sijaitsee kuvankauniin vuonon pohjukassa. Tämä pieni idyllinen 700 asukkaan kalastajakylä on pitänyt pintansa alkuperäisenä islantilaisena kylänä. Patikkaretkillä pääset tutustumaan vuonon ainutlaatuiseen luontoon.

Akureyri, Islanti

Akureyri on viehättävä islantilainen kalastajakaupunki. Kaupungin ympäristössä sijaitsee lumoavan kaunis Mývatn-järvi, joka on tunnettu upeasta kasvillisuudestaan ja linnustostaan. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös lähistöllä oleva Dettifoss-vesiputous.

Isafjord

Isafjord on Länsivuonojen alueen viriili pääkaupunki. Luvassa Islannin jylhää loistoa ja karua kauneutta. Islannin länsivuonot tunnetaan maailman parhaiten säilyneistä erämaistaan ja rannikon vuonomaisemat mielletään Islannin kauneimpina.

Grundafjord

Grundafjordin kalastajakylä sijaitsee Snaefellsnesin mystisellä – mustista hiekkarannoista, vuorista, järvistä sekä tulivuoren kraattereista tunnetulla – niemimaalla. Aluetta hallitsee jäätikön peittämä tulivuori Snaefellsjökull, joka kohoaa 1450 metrin korkeuteen.

 

 

 

* Kultainen Kolmio & Fontana kylpylä

Retkellä pääset tutustumaan kolmeen Islannin kuuluisimmista nähtävyyksistä – Gullfossin vesiputouksiin, Geysireihin ja Þingvellir kansallispuistoon. Pysähdymme matkalla myös Laugarvatnissa, pienessä kylässä, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kaupunki on kuuluisa saunastaan, joka on rakennettu kuuman lähteen päälle. Alkuperäinen sauna on rakennettu 1920 luvulla, jolloin se muistutti lähinnä pientä vajaa. Tänään sauna on ultra modernin Fontana Laugarvatn kylpylän keskipiste. Saunan lisäksi voit nauttia kylpylässä eri altaiden lämpimistä vesistä. Vierailu tässä ainutlaatuisessa luonnon saunassa on kokemus, jota ei kannata ohittaa. Kylpemisen jälkeen pääset maistamaan kuuman lähteen kypsyttämää tummaa leipää sekä paikallista savustettua lohta.

Hintaan sisältyy

* Reittilennot veroineen Helsinki – Reykjavik – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Menopaluukuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä
* Opastetut bussiretket päivästä 2 päivään 5
* Asiantunteva englanninkielinen paikallinen opas päivästä 2 päivään 5
* Ilmainen Wi-Fi linja-autossa
* Majoitus 2 yötä standard-huoneessa Reykjavikissa
* Majoitus 3 yötä standard-huoneessa maaseudulla
* Islantilainen aamiainen (paitsi tulopäivänä)
* 3 kahden ruokalajin illallista (pääruoka ja jälkiruoka) maaseudulla paikallisen keittiön mukaan.  Tarjotaan kahvin/teen kera (päivät 2, 3, 4)
* Matkamuisto : Iceland Search and Rescue Associationin (ICE SAR) avaimenperä
* Pääsymaksu Aurora Reykjavik Northern Lights Centeriin (päivä 2)
* Vierailu geotermiseen ulkoleipomoon ja maistelemaan höyryssä paistettua ruisleipää (päivä 2)
* Pääsymaksu LAVA Centeriin ja tulivuorielokuva LAVA Centerin elokuvateatterissa (päivä 3)
* Vierailu paikallisella hevostilalla tapaamaan islanninhevosia. Vierailu sisältää myös perinteisiä islantilaisia ​​virvokkeita. (päivä 5)
* Sisäänpääsy Blue Lagooniin, sisältää myös pyyhkeen vuokrauksen, silikamutanaamion ja yhden juoman (päivä 5)
* Nastojen/kiinnikkeiden käyttö (tarvittaessa) lumi-/jääpeitteisillä pinnoilla kävelemiseen
* Upeita valokuvapysähdyksiä
* Istumapaikkojen kierto retken aikana
* Ohjattu revontulien metsästys jalkaisin yhtenä valittuna iltana
* Revontulienmetsästysvälineet (peitto ja otsalamppu)
* Asiakaspalvelu toimistoaikoina
* 24 tuntia käytössä oleva Islanti Travel puhelinnumero hätätapauksiin, kun olet Islannissa

Lisämaksusta:
* Revontuli ”herätys” yöaikaan päivinä 2-4 (huomaa: saatavilla useimmissa maaseutuhotelleissa)
* Vapaavalintaiset retket

Hintaan ei sisälly

* Aamiainen saapumispäivänä
* Henkilökohtainen matkavakuutus (suositellaan hankittavaksi)
* Uimapuku Blue Lagoonissa (vuokrattavissa)
* Juomat, välipalat, lounaat, illalliset joita ei ole mainittu ”hintaan sisältyy” osiossa
* Taattu aikainen check-in (check-in useimmissa Islannin hotelleissa alkaa klo 14.00–16.00)
* Taattu myöhäinen check-out

Tärkeää
*Jokaisen lähdön takaamiseen vaaditaan vähintään 3 matkustajaa
*Revontulet riippuvat sääolosuhteista, eikä näkyvyyttä voida taata
*Pidätämme oikeuden muuttaa reittejä ilman ennakkoilmoitusta tieolosuhteiden vuoksi
*Ilmoita meille varauksen yhteydessä, jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai ruokavaliotoiveita

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>