Islanti revontulimatka

Tule kokemaan legendaarinen Islanti revontulimatka ja tärkeimmät nähtävyydet Islannin talven kauneudella ja revontulilla höystettynä. Varaa Islannin matkat >

Islanti revontulimatka

Revontulien taikaa Islannissa

Tule kokemaan unohtumaton – Islanti revontulimatka Reykjavikiin, Islannin sydämeen, jossa luonnon kauneus ja mysteeri kohtaavat toisensa. Tämä matka tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä yhden luonnon suurimmista ihmeistä – revontulet. Islanti on tunnettu kiehtovasta kulttuuristaan ja upeasta luonnostaan, se on myös täydellinen paikka ihailla revontulia. Tämä ainutlaatuinen luonnonilmiö, joka tunnetaan myös nimellä Aurora Borealis, on yksi maailman kauneimmista näytelmistä ja taivaan halki tanssivat värit ovat näky, joka jää mieleesi ikuisiksi ajoiksi. Lähde mukaan, sillä – Islanti revontulimatka – on samalla taianomainen seikkailu, jolla voit kokea villin luonnon omakohtaisesti. Revontulien katselu on elämys, joka jokaisen tulisi kokea vähintään kerran elämässään ja Reykjavikin taivas tarjoaa siihen täydelliset puitteet.

Reykjavikin nähtävyydet

Haluat varmaan tutustua myös Reykjavikin historiallisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin, joten tällä reissulla saat samalla tilaisuuden kokea Reykjavikin   tarjoamia monipuolisia elämyksiä ja nähtävyyksiä. Kaupungin historiallinen keskusta kapeine mukulakivikatuineen ja värikkäine taloineen on täynnä charmia, kaupungista löytyy myös useita museoita ja gallerioita, jotka esittelevät islantilaista historiaa ja taidetta. Lisäksi Reykjavik on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja musiikkifestivaaleistaan ja kaupunkia ympäröivä ainutlaatuinen luonto on myös vaikuttava. Kaupungista siintävät vuoret, upeat laavakentät ja kuumat geysirit tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä. Tämä Islanti revontulimatka on paljon muutakin kuin vain revontulien ihailua – se on kokemus, joka rikastuttaa sinua monin tavoin. Älä missaa tätä mahdollisuutta kokea revontulet ja Reykjavikin lumo. Varaa paikkasi nyt ja lähde mukaan unohtumattomalle revontulimatkalle Islantiin. Islanti revontulimatka

Islannin revontulimatka

Voimme räätälöidä matkan teidän toiveidenne mukaiseksi. Suosittelemme  päiväretkiä Golden Circle -kierrokselle, vierailemaan höyryävien geysireiden luona tai rentoutumaan geotermisessä Blue Lagoonissa. Hurjemmille matkaajille suosittelemme snorklausta mannerlaattojen välissä tai moottorikelkkaretkeä jäätiköllä. Teille jää varmasti myös aikaa nauttia maailman pohjoisimman pääkaupungin monista nähtävyyksistä ja värikkäästä kulttuurista sekä mukavista kahviloista ja vilkkaasta yöelämästä. Islanti revontulimatka

 

Islanti revontulimatka

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme:  595 € / hlö

Valitkaa itse omat matkapäivänne.

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen Islantiin, Reykjavik

Saavumme Keflavikin kansainväliselle lentokentälle. Lentokenttäkuljetukset Reykjavikiin eivät sisälly retken hintaan. Järjestämme sinulle mielellämme yhteiset tai yksityiset kuljetukset, joten ilmoita siitä meille varauksen yhteydessä. Jos saavut aikaisemmin päivällä, voit harkita päiväretken lisäämistä. Teemme mielellämme ehdotuksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Kuten vierailu geotermisellä altaalla Sky Lagoonissa tai vaikka paikallisissa museoissa.

Päivä 2:

Aamiainen hotellissa.
Voit viettää ensimmäisen päiväsi tässä pohjoisimmassa pääkaupungissa tutustumalla Lava Show esitykseen. Näet, miten laava muotoutuu, taipuu ja muutta väriään taitavissa käsissä. Muista levätä päivällä, koska illalla alkaa revontulien metsästys.

Revontulien metsästysyö alkaa hotelliltanne. Kun kaikki matkustajat on kerätty, jätämme kaupungin valosaasteet taakse ja lähdemme Islannin maaseudun pimeyteen.  Matkustamme yleensä korkeintaan 90 minuutin ajomatkan päähän Reykjavíkista, ja oppaamme etsivät pilvetöntä taivasta. Aiemmin päivällä he ovat tutkineet illan revontulia ja pilviennusteita ja näiden tietojen perusteella heillä on hyvä käsitys parhaista paikoista valojen katseluun. Matkan aikana asiantunteva oppaasi jakaa tarinoita ja tietoja revontulista ja Islannista. Kun tulemme paikkaan, jonka olemme määrittäneet todennäköiseksi, saat mahdollisuuden venytellä jalkojasi odottaessasi valojen ilmestymistä. Opas voi myös tarjota neuvoja parhaista kamera-asetuksista, joita voit käyttää, kun yrität vangita revontulia. Kärsivällisyys on hyve revontulien suhteen ja saatat joutua odottamaan hetken pakkasessa. Tällä aikaa voimme herkutella kuumalla kaakaolla ja kevyillä virvoilla. Revontulet ovat luonnollinen ilmiö, eivätkä ennusteet ole aina luotettavia. Jos olet epäonninen etkä näe valoja kiertueella, voit kokeilla onneasi uudelleen seuraavana yönä ilmaiseksi!
Valitettavasti emme voi hyvittää epäonnistuneita matkoja. Yön päätteeksi viemme sinut takaisin Reykjavíkiin samaan paikkaan, josta sinut haettiin.

.

Päivä 3: Golden Circle and Blue Lagoon -päiväretki

Amiainen hotellilla.

Golden Circle and Blue Lagoon -päiväretki kattaa Islannin ikonisimmat nähtävyydet ja pääsylipun maailmankuuluun geotermiseen kylpylään, Blue Lagooniin.  Vierailemme Thingvellirin kansallispuistossa, jolla on tärkeä historiallinen ja geologinen sijainti ja joka on myös Unescon maailmanperintökohde.  Alþingi, maailman ensimmäinen parlamentti perustettiin tänne vuonna 930 jKr. Yksi Thingvellirin ainutlaatuisimmista kokemuksista on mahdollisuus nähdä ja kävellä kahden mantereen välillä. Toinen kohokohta on Geysirin geoterminen alue, koska geotermiset voimat ovat erityisen aktiivisia tällä alueella kuljettaen höyryäviä kuumia lähteitä taivaalle.
Pysähdymme myös ihailemaan mahtavaa, ainutlaatuista ja kaunista Gullfossin vesiputousta, joka houkuttelee ihailijoita kaikkialta maailmasta. Pysähdymme myös Kerið-tulivuoren kraatterijärvelle, jonka luona voimme nähdä silmiinpistäviä kontrasteja kastanjanruskean, mustan ja sammaleenvihreän värien välillä rinteessä, ja turkoosin veden täyttämän kraatterin. Ehkä päivän kohokohta on päästä nauttimaan terapeuttisesta geotermisestä vedestä Blue Lagoonissa, maailmankuulussa kuuman lähteen kylpylässä. Tämä on jännittävä päivä täynnä seikkailuja!
.

Päivä 4: Perlan

Aamiainen hotellilla.
Tänään voit käydä tutustumassa ainutlaatuiseen Perlanin museoon. Retken voi tehdä kävelle, matkaa Hallgrímskirkjalta sinne on noin 2 km.
Perlan on yksi Reykjavikin suosituimmista nähtävyyksistä. Upea lasikupolirakenne tarjoaa uskomattomat näkymät kaupunkiin ja ympäröiville vuorille. Sisällä vierailijat voivat tutustua erilaisiin näyttelyihin ja mukaansatempaaviin esityksiin, kuten jääluolaan, planetaarioon ja interaktiivisiin näyttelyihin Islannin luonnosta ja kulttuurista.

.

Päivä 5: Jäähyväiset tulen ja jään maalle

Aamiainen hotellilla.
Lentokenttäkuljetus ei sisälly hintaan, mutta autamme mielellämme jaettujen tai yksityisten kuljetusten järjestämisessä. Suosittelemme, että lähdet hotellistasi viimeistään kolme tuntia ennen lentosi lähtöä. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa takaisin kotimaahan!

 

Islanti Reykjavík Marina Berjaya Iceland Hotels

Reykjavik Marina sijaitsee Reykjavikin vanhan keskustan satama-alueella, jossa on ainutlaatuinen näköala merelle.

Lue lisää
Islanti Reykjavík Natura - Berjaya Iceland Hotels

Reykjavík Berjaya Natura sijaitsee upeissa maisemissa Öskjuhlíðin kukkulan ja Nauthólsvíkin rannan läheisyydessä.

Lue lisää
Islanti

Islanti on tunnettu majesteettisista tulivuoristaan ja Geyshireistään. Reykjavik, Islannin pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, sijaitsee Atlantin valtameren rannalla ja tarjoaa upeita näkymiä vuorille, lahdille ja laajalle avomerelle. Reykjavikin erottuva piirre on sen ainutlaatuinen luonto, jossa yhdistyvät tulivuoret, geysirit, jäätiköt ja kuumat lähteet. Islannista ei voi lähteä pulahtamatta Blue Lagoonin kuumaan veteen.
Pääkaupunki: Reykjavik
Virallinen kieli: Islanti
Valuutta: Islannin kruunu(ISK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Kesäaika ei ole käytössä.

Islannin ilmasto on Golfvirran ansiosta leuto ympäri vuoden. Lämpötila laskee Etelä-Islannissa talvella alimmillaan noin -10 C asteeseen. Pohjois-Islannissa taas noin -15 C astetta. Heinäkuun lämpimimmän päivän ylin lämpötila on etelässä n. + 21 C astetta ja pohjoisessa + 18 C astetta. Etelä-Islannissa sateisin aika on lokakuusta maaliskuulle. Kuivinta aikaa on loppukevät, touko-ja kesäkuu. Pohjois-Islanti on kuivempaa aluetta kuin etelä.
Tiedot sitoumuksetta.

Islanti Reykjavik tekemistä ja käyntikohteita

* Luonnonkauneus

Reykjavik sijaitsee upean luonnon ympäröimänä. Vierailijat voivat ihailla kaupungin läheisyydessä sijaitsevia geotermisiä alueita, kuumia lähteitä, tulivuoria ja jääpeitteisiä vuoria. Golden Circle -reitti, joka kulkee Reykjavikin lähistöllä, tarjoaa mahdollisuuden kokea Islannin upeat luonnonnähtävyydet, kuten Geysirin kuumalähteet, Gullfossin vesiputouksen ja Thingvellirin kansallispuiston.

* Kulttuurikohteet

Reykjavik on Islannin kulttuuripääkaupunki, jossa on runsaasti museoita, gallerioita ja näyttelyitä. Suosittuja kulttuurikohteita ovat esimerkiksi Harpa-konserttitalo, joka on moderni arkkitehtoninen mestariteos, sekä Islannin kansallismuseo, jossa voi oppia maan historiasta ja kulttuurista. Myös kaupungin lukuisat taidegalleriat ja teatterit tarjoavat monipuolista kulttuuritarjontaa.

* Hallgrimskirkja-kirkko

Reykjavikin symboli ja tunnetuin maamerkki on Hallgrimskirkja-kirkko. Tämä vaikuttava kirkko on kaupungin korkein rakennus ja sen tornista avautuu upeat näköalat yli Reykjavikin ja sen ympäristön. Kirkko on myös suosittu nähtävyys, jonka arkkitehtuuri on vaikuttava ja sisältä löytyvät urut ovat huomionarvoisia.

* Blue Lagoon -kylpylä

Reykjavikin lähistöllä sijaitsee kuuluisa Blue Lagoon -kylpylä, joka on yksi Islannin suosituimmista nähtävyyksistä. Blue Lagoon tarjoaa vierailijoille rentouttavan kylpyläkokemuksen geotermisessä lähteessä, jossa voi nauttia lämpimästä vedestä, mutahoidoista ja kauniista maisemista.

* Kultainen Kolmio Gullfoss

Vierailu Gullfoss putouksella ja maailman kuululla Geysir lähteellä, jonka yhteydessä myös museon ja multimeidia esitys luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Matka kulkee myös Thingvellir luonnonpuiston läpi jossa maailman ensimmäisen parlamentin kokoontuneen – ja jossa Euraasian ja Amerikan mannerlaatat kohtaavat.

 

* Blue Lagoon Express

Voit valita useasta lähtöajankohdasta päivittäin – ja valita itse itse perilläoloajoista sopivimman. Rentoudu ja virkistäydy Sinisen Lagoonin turkoosissa ja lämpöisessä vedessä.

* Valas-safari

Näe meren suuret nisäkkäät omin silmin.  Hvalalif tarjoaa kolmen tunnin safarin Reykjavikin keskusta ja todennäköisyys nähdä valaita on suuri.
Upea mahdollisuus nähdä valaat omassa ympäristössä luonnon ehdoilla.

* Riemastuttava jäätikkökävely

Kävely elämys jättiläismäisellä jäätiköllä. ”Blue Ice – Glacier Hiking” päivämatka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ikijäällä. Vertikaalia ja horisontaalia voi halutessasi kokeilla jäätikkökiipeilyllä. Päiväretki suuntautuu Sólheimajökull – jäätikölle kauniiseen Etelä-Islannin kauniilla rannikolla.  Matka kestää kuljetuksineen kokonaisuudessaan 9 tuntia. Lähtö Reykjavikista.

* Reykjavik

Reykjavikin keskusta värikkäine puutaloineen on mukavan pieni ja parhaiten siihen tutustuu kävellen. Voit tutustua maan syntyvaiheisiin Islannin kansallismuseossa tai kansantaruihin eli saagoihin Kulttuuritalossa. Iltapäivästä voit nauttia yhdessä keskustan kuudesta ulkoilmauimalasta, joissa jokaisessa on normaalin uima-altaan lisäksi 32-45 –asteisia kuumia altaita ja saunoja. Reykjavikistä käsin pääset ihastelemaan myös Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa. Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää. Uinti laguunin mineraalipitoisessa vedessä, rosoisten laavalohkareiden keskellä, on elämys.

 

* Geldingadalurin tulivuori

Älä missaa tätä kerran elämässä kokemusta. Todista omin silmin raaka voima, millä kuuma laava purkautuu maan sisältä. Kuljettajasi ja oppaasi vie teidät vaellusreitin alkupisteeseen, josta lähdetään kohti Geldingadalurin tulivuorta. Vaellus kestää noin 1,5-2 tuntia kumpaankin suuntaan merkittyä reittiä pitkin. Vaikeustaso: kohtalainen. Sinun tulee olla kohtuullisessa fyysisessä kunnossa ja vaelluskokemusta. Etäisyys: 7 km. Korkeus: 300 m. Alaikäraja: 6 vuotta, mutta lapsilla tulee olla kokemusta vaelluksesta vuoristoalueilla. Perillä on noin 2 tuntia aikaa nähdä tulivuorenpurkaus.

Seydisfjordur

Seydisfjordur sijaitsee kuvankauniin vuonon pohjukassa. Tämä pieni idyllinen 700 asukkaan kalastajakylä on pitänyt pintansa alkuperäisenä islantilaisena kylänä. Patikkaretkillä pääset tutustumaan vuonon ainutlaatuiseen luontoon.

Akureyri, Islanti

Akureyri on viehättävä islantilainen kalastajakaupunki. Kaupungin ympäristössä sijaitsee lumoavan kaunis Mývatn-järvi, joka on tunnettu upeasta kasvillisuudestaan ja linnustostaan. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös lähistöllä oleva Dettifoss-vesiputous.

Isafjord

Isafjord on Länsivuonojen alueen viriili pääkaupunki. Luvassa Islannin jylhää loistoa ja karua kauneutta. Islannin länsivuonot tunnetaan maailman parhaiten säilyneistä erämaistaan ja rannikon vuonomaisemat mielletään Islannin kauneimpina.

Grundafjord

Grundafjordin kalastajakylä sijaitsee Snaefellsnesin mystisellä – mustista hiekkarannoista, vuorista, järvistä sekä tulivuoren kraattereista tunnetulla – niemimaalla. Aluetta hallitsee jäätikön peittämä tulivuori Snaefellsjökull, joka kohoaa 1450 metrin korkeuteen.

 

 

 

* Kultainen Kolmio & Fontana kylpylä

Retkellä pääset tutustumaan kolmeen Islannin kuuluisimmista nähtävyyksistä – Gullfossin vesiputouksiin, Geysireihin ja Þingvellir kansallispuistoon. Pysähdymme matkalla myös Laugarvatnissa, pienessä kylässä, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kaupunki on kuuluisa saunastaan, joka on rakennettu kuuman lähteen päälle. Alkuperäinen sauna on rakennettu 1920 luvulla, jolloin se muistutti lähinnä pientä vajaa. Tänään sauna on ultra modernin Fontana Laugarvatn kylpylän keskipiste. Saunan lisäksi voit nauttia kylpylässä eri altaiden lämpimistä vesistä. Vierailu tässä ainutlaatuisessa luonnon saunassa on kokemus, jota ei kannata ohittaa. Kylpemisen jälkeen pääset maistamaan kuuman lähteen kypsyttämää tummaa leipää sekä paikallista savustettua lohta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Reykjavik – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
Vapaavalintaiset retket, hinnat alkaen hintoja, riippuen lähtöpäivästä:

* Revontulien metsästysyö 79 €
* Golden Circle and Blue Lagoon -päiväretki 199 €
* Englanninkielinen opastus retkillä
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

* Bussikuljetukset lentokentältä hotellille, hinta alkaen 30 €
* FlyOver Iceland simulaatio, hinta alkaen 36 €
* Revontulienmetsästys veneretki, hinta alkaen 81 €
* Revontulien metsästystä – Super Jeep Tour 197 €

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.