Islanti Reykjavik kaupunkiloma

Reykjavik kaupunkiloma – pulahda Blue Lagoonin kuumaan lähteeseen, näe kaunis, karu luonto sekä tulivuoret. Varaa Islannin matkat ja Reykjavikin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Islanti Reykjavik kaupunkiloma

Satujen mystinen saari kutsuu

Blue Lagoon, kuumat lähteet ja karu luonto muodostavat satujen saaren, josta ei mystiikkaakaan puutu. Islanti on vastakohtaisuuksien maa, karu ja lempeä samalla kertaa. Reykjavik kaupunkiloma näyttää sinulle myös modernin Reykjavikin ostoskeskuksineen ja ravintoloineen, mutta samalla Reykjavikin, jossa tulivuoret ja geysirit kohoavat heti kaupungin ulkopuolella. Reykjavik on kuuluisa upeasta luonnostaan, vilkkaasta kulttuurielämästään ja lämpimästä tunnelmastaan. Räätälöimme Islannin matkat ja Reykjavikin matkat toiveidenne mukaan.

Reykjavik nähtävyydet

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Reykjavikissa on Hallgrímskirkja, joka on kaupungin tunnetuin maamerkki. Tämä moderni ja vaikuttava luterilainen kirkko tarjoaa upeat näköalat yli kaupungin. Harpa-konserttitalo on tunnettu lasirakenteestaan ja tarjoaa monipuolista kulttuuriohjelmaa. Perlan-museo tarjoaa mahdollisuuden tutustua Islannin luontoon ja historiaan, ja siellä on myös jännittävä jääluola. Islannin kansallismuseo kertoo maan historiasta ja kulttuurista, ja siellä voit nähdä arvokkaita esineitä ja näyttelyitä.

Islanti Reykjavik kaupunkiloma

Reykjavikin sydän on sen vilkas keskusta, jossa on lukuisia ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja. Luonto on aina lähellä Reykjavikia, ja kaupungin ympäristö tarjoaakin upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnon ihailuun. Lähellä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisa Geysirin kuumalähdealue, Golden Circle -reitti, Thingvellirin kansallispuisto ja upeat vesiputoukset, kuten Gullfoss ja Seljalandsfoss. Reykjavik on myös tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästään. Kaupungissa järjestetään lukuisia musiikki- ja taidefestivaaleja ympäri vuoden, ja siellä on monia museoita, gallerioita ja teattereita. Myös yöelämä on aktiivista, ja Reykjavikissa on paljon baareja, klubeja ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta. Islanti  tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä upeita revontulia talvisaikaan. Monet matkailijat vierailevat Reykjavikissa ihailemassa pohjolan upeata Aurora Lighs valoesitystä.

Retket Reykjavikista

Reykjavik on myös hyvä tukikohta, jos haluat tutustua Islannin upeaan luontoon. Voit osallistua veneretkille, valasretkille, retkille jäätiköille tai jopa sukeltaa Silfra-kraatterijärvessä, joka on tunnettu kristallinkirkkaasta vedestään. Grottan saarelle voi kävelläkin, mutta pidä huoli, että olet poissa nousuveden aikaan, jolloin koko saari peittyy veden alle. Mantereella Reykjavikin lähiympäristössä on kuumia lähteitä, geysirejä ja luontopolkuja. Reykjavikista käsin voit myös järjestää retkiä lähialueille, kuten Kuumaan Kultaiseen kiertueeseen, joka sisältää geysirit, Gullfossin vesiputouksen ja Thingvellirin kansallispuiston. Lisäksi voit tutustua Blue Lagoon -kylpylään, joka on maailmankuulu kuumien lähteiden kylpylä ja tarjoaa rentouttavan kokemuksen.

Shoppaile Reykjavikissä

Shoppailijalle täällä on tarjolla sekä merkkituotteita että paikallisia valmisteita. Reykjavikin tasokkaat ravintolat, hotellit, viikinkimuseot ja vauhdikas iltaelämä takaavat onnistuneen matkan. Reykjavik kaupunkiloma jää takuuvarmasti mieleesi iäksi!

Islannin perinteistä ruokaa

Ruuassa erityisesti kala on keskeisessä roolissa ja kahvikissalle Reykjavik on paratiisi. Voit maistella Islannin perinteistä ruokaa, kuten kalaa, lammaspataa ja erilaisia mereneläviä. Kaupungin yöelämä on myös vilkasta, ja siellä on paljon baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia ​​musiikkityylejä ja elävää musiikkia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Reykjavik on kaunis ja ainutlaatuinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät upea luonto, rikas kulttuurielämä ja ystävällinen ilmapiiri.

Islanti Reykjavik kaupunkiloma

Islannin matkat kaikki >

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 460 €/hlö

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Lähtö Helsinki-Vantaalta klo 15.35. Iltapäivällä klo 16.00 saavut maailman pohjoisimpaan pääkaupunkiin Reykjavikiin. Opas ja bussi odottavat lentoasemalla. lähdemme kaupunkikierrokselle oppaan johdolla  ja katsomme Reykjavíkin tärkeimpiä nähtävyyksiä, vanhankaupungin keskusta, Laugadalurin uimalan sekä Hallgrimskirkja-kirkon torneineen. Kierros päättyy hotellille.

2 pv
Aamiaisen jälkeen lähdemme Kultainen Kolmio kierrokselle oppaan johdolla.

Kultainen Kolmio Vierailu Gullfoss putouksella ja maailman kuululla Geysir lähteellä, jonka yhteydessä myös museon ja multimedia esitys luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Matka kulkee myös Thingvellir luonnonpuiston läpi jossa kerrotaan maailman ensimmäisen Viikinkien parlamentin kokoontuneen – ja jossa Euraasian ja Amerikan mannerlaatat kohtaavat.

3 pv
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Reykjanesin niemimaata. Tutustumme tämän satujen saaren ihmeelliseen luontoon. Näemme muinaisen laavaviran päälle rakennetun Hafnarfjöðurin kaupungin sekä Kleifarvatnin järven, Krísuvíkin geotermisen alueen ja Grindavikin satamakaupungin. Vierailemme maailmankuuluisalla Sinisellä Laguunilla, jossa  vietämme unohtumattoman elämyksen kylpemällä sähkönsinisessä vedessä, joka sijaitsee mustan laavakentän keskellä. Laguunin mineraalipitoinen vesi on noin 35 asteista.

4 pv
Varhaisen aamiaisen jälkeen lähdemme oppaamme johdolla hotellilta kohti Keflavíkin lentoasemaa. Klo 07.30 aamulento Helsinkiin, jonne saavumme klo 13.50.

Islannin kierto omalla vuokra-autolla

Hintaesimerkkimme sisältäen autonvuokran 5 pv: 1160 € / hlö

Saga alueet Islannin eteläosissa, sisältäen autonvuokrauksen.

Saga alueiden reitti keskittyy saaren eteläosan kauniisiin rantamaisemiin ja kulkee Saga Viikinkien jalanjälkiä kohdaten upeita vesiputouksia. Tällä reitillä voi nähdä niin mahtavat Geysirit, kuumat suihkuavat lähteet, kuin jäätikötkin. Vaikka reitti on suhteellisen lyhyt, vie se näkemään kaikki merkittävät saaren eteläosan nähtävyydet, kuten Gullfoss’in vesiputouksen, Geysirin kuumat lähteet, vieden myös historialliseen osaan maata,  Thingvellirin kansallispuistoon.

Saga-alueet kierroksen hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Reykjavik – Helsinki veroineen
* Majoitukset aamiaisineen jaetussa kahden hengen huoneessa
* Mahdollisuus nostaa majoitustasoa superior tasolle lisämaksusta
* Hertz autonvuokraus sisältäen CDW:n ja varkausvakuutuksen (alk.Toyota Yaris Automatic tai vastaava)
* Auton nouto ja palautus Keflavikin kansainväliselle kentälle, sekä ensimmäisen yön majoitus Hveragerdin alueella.
* Ilmainen GPS systeemi, ei maksuja lisäkuljettajasta
* Islannin kartta
* Hätäpalvelunumero 24 h (toukokuu – syyskuu)


Islanti Reykjavik tekemistä ja käyntikohteita

* Luonnonkauneus

Reykjavik sijaitsee upean luonnon ympäröimänä. Vierailijat voivat ihailla kaupungin läheisyydessä sijaitsevia geotermisiä alueita, kuumia lähteitä, tulivuoria ja jääpeitteisiä vuoria. Golden Circle -reitti, joka kulkee Reykjavikin lähistöllä, tarjoaa mahdollisuuden kokea Islannin upeat luonnonnähtävyydet, kuten Geysirin kuumalähteet, Gullfossin vesiputouksen ja Thingvellirin kansallispuiston.

* Kulttuurikohteet

Reykjavik on Islannin kulttuuripääkaupunki, jossa on runsaasti museoita, gallerioita ja näyttelyitä. Suosittuja kulttuurikohteita ovat esimerkiksi Harpa-konserttitalo, joka on moderni arkkitehtoninen mestariteos, sekä Islannin kansallismuseo, jossa voi oppia maan historiasta ja kulttuurista. Myös kaupungin lukuisat taidegalleriat ja teatterit tarjoavat monipuolista kulttuuritarjontaa.

* Hallgrimskirkja-kirkko

Reykjavikin symboli ja tunnetuin maamerkki on Hallgrimskirkja-kirkko. Tämä vaikuttava kirkko on kaupungin korkein rakennus ja sen tornista avautuu upeat näköalat yli Reykjavikin ja sen ympäristön. Kirkko on myös suosittu nähtävyys, jonka arkkitehtuuri on vaikuttava ja sisältä löytyvät urut ovat huomionarvoisia.

* Blue Lagoon -kylpylä

Reykjavikin lähistöllä sijaitsee kuuluisa Blue Lagoon -kylpylä, joka on yksi Islannin suosituimmista nähtävyyksistä. Blue Lagoon tarjoaa vierailijoille rentouttavan kylpyläkokemuksen geotermisessä lähteessä, jossa voi nauttia lämpimästä vedestä, mutahoidoista ja kauniista maisemista.

* Kultainen Kolmio Gullfoss

Vierailu Gullfoss putouksella ja maailman kuululla Geysir lähteellä, jonka yhteydessä myös museon ja multimeidia esitys luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Matka kulkee myös Thingvellir luonnonpuiston läpi jossa maailman ensimmäisen parlamentin kokoontuneen – ja jossa Euraasian ja Amerikan mannerlaatat kohtaavat.

 

* Blue Lagoon Express

Voit valita useasta lähtöajankohdasta päivittäin – ja valita itse itse perilläoloajoista sopivimman. Rentoudu ja virkistäydy Sinisen Lagoonin turkoosissa ja lämpöisessä vedessä.

* Valas-safari

Näe meren suuret nisäkkäät omin silmin.  Hvalalif tarjoaa kolmen tunnin safarin Reykjavikin keskusta ja todennäköisyys nähdä valaita on suuri.
Upea mahdollisuus nähdä valaat omassa ympäristössä luonnon ehdoilla.

* Riemastuttava jäätikkökävely

Kävely elämys jättiläismäisellä jäätiköllä. ”Blue Ice – Glacier Hiking” päivämatka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ikijäällä. Vertikaalia ja horisontaalia voi halutessasi kokeilla jäätikkökiipeilyllä. Päiväretki suuntautuu Sólheimajökull – jäätikölle kauniiseen Etelä-Islannin kauniilla rannikolla.  Matka kestää kuljetuksineen kokonaisuudessaan 9 tuntia. Lähtö Reykjavikista.

* Reykjavik

Reykjavikin keskusta värikkäine puutaloineen on mukavan pieni ja parhaiten siihen tutustuu kävellen. Voit tutustua maan syntyvaiheisiin Islannin kansallismuseossa tai kansantaruihin eli saagoihin Kulttuuritalossa. Iltapäivästä voit nauttia yhdessä keskustan kuudesta ulkoilmauimalasta, joissa jokaisessa on normaalin uima-altaan lisäksi 32-45 –asteisia kuumia altaita ja saunoja. Reykjavikistä käsin pääset ihastelemaan myös Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa. Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää. Uinti laguunin mineraalipitoisessa vedessä, rosoisten laavalohkareiden keskellä, on elämys.

 

* Geldingadalurin tulivuori

Älä missaa tätä kerran elämässä kokemusta. Todista omin silmin raaka voima, millä kuuma laava purkautuu maan sisältä. Kuljettajasi ja oppaasi vie teidät vaellusreitin alkupisteeseen, josta lähdetään kohti Geldingadalurin tulivuorta. Vaellus kestää noin 1,5-2 tuntia kumpaankin suuntaan merkittyä reittiä pitkin. Vaikeustaso: kohtalainen. Sinun tulee olla kohtuullisessa fyysisessä kunnossa ja vaelluskokemusta. Etäisyys: 7 km. Korkeus: 300 m. Alaikäraja: 6 vuotta, mutta lapsilla tulee olla kokemusta vaelluksesta vuoristoalueilla. Perillä on noin 2 tuntia aikaa nähdä tulivuorenpurkaus.

Seydisfjordur

Seydisfjordur sijaitsee kuvankauniin vuonon pohjukassa. Tämä pieni idyllinen 700 asukkaan kalastajakylä on pitänyt pintansa alkuperäisenä islantilaisena kylänä. Patikkaretkillä pääset tutustumaan vuonon ainutlaatuiseen luontoon.

Akureyri, Islanti

Akureyri on viehättävä islantilainen kalastajakaupunki. Kaupungin ympäristössä sijaitsee lumoavan kaunis Mývatn-järvi, joka on tunnettu upeasta kasvillisuudestaan ja linnustostaan. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös lähistöllä oleva Dettifoss-vesiputous.

Isafjord

Isafjord on Länsivuonojen alueen viriili pääkaupunki. Luvassa Islannin jylhää loistoa ja karua kauneutta. Islannin länsivuonot tunnetaan maailman parhaiten säilyneistä erämaistaan ja rannikon vuonomaisemat mielletään Islannin kauneimpina.

Grundafjord

Grundafjordin kalastajakylä sijaitsee Snaefellsnesin mystisellä – mustista hiekkarannoista, vuorista, järvistä sekä tulivuoren kraattereista tunnetulla – niemimaalla. Aluetta hallitsee jäätikön peittämä tulivuori Snaefellsjökull, joka kohoaa 1450 metrin korkeuteen.

 

 

 

* Kultainen Kolmio & Fontana kylpylä

Retkellä pääset tutustumaan kolmeen Islannin kuuluisimmista nähtävyyksistä – Gullfossin vesiputouksiin, Geysireihin ja Þingvellir kansallispuistoon. Pysähdymme matkalla myös Laugarvatnissa, pienessä kylässä, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kaupunki on kuuluisa saunastaan, joka on rakennettu kuuman lähteen päälle. Alkuperäinen sauna on rakennettu 1920 luvulla, jolloin se muistutti lähinnä pientä vajaa. Tänään sauna on ultra modernin Fontana Laugarvatn kylpylän keskipiste. Saunan lisäksi voit nauttia kylpylässä eri altaiden lämpimistä vesistä. Vierailu tässä ainutlaatuisessa luonnon saunassa on kokemus, jota ei kannata ohittaa. Kylpemisen jälkeen pääset maistamaan kuuman lähteen kypsyttämää tummaa leipää sekä paikallista savustettua lohta.

Center Hotel Arnarhvoll ***+

Hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä satamaa. Pääostoskadulle on noin 300 m.
Hotelli on avattu elokuussa 2007.  Hotellissa on 104 huonetta, 8 kerrosta, hissi, suomalainen sauna, islantilainen höyrysauna ja hot pot. Hotellin ylimmässä kerroksessa aamiaishuone/ravintola.
Hotelli edustaa modernia skandinaavista tyyliä. Ylimmän kerroksen Panoraama baarista avautuu avautuu upeat näkymät merelle sekä vuorille. Hotelli Arnahvollin Spa osastolla rentoudut jacuzzissa, turkkilaisessa sekä suomalaisessa saunassa.
Huoneissa on suihku tai kylpy ja wc, laattalattia, tv, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja internet.

Hotellin osoite:
Ingolfsstraeti 1, 101 Reykjavík

 

Fron Hotel ***

Hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä keskustan kahviloista, ravintoloista, kaupoista, gallerioista ja teattereista. Hotellissa on vastaanotto, hissi, ravintola, baari ja langaton internetyhteys. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, minibaari, tallelokero ja internetyhteys.

Hotellin osoite on: Laugavegur 22 A, 101 Reykjavik.

Reykjavik_hotel_Fron_400x300Reykjavik_hotel_Fron_ulko_400x300

 

 

Islanti

Islanti on tunnettu majesteettisista tulivuoristaan ja Geyshireistään. Reykjavik, Islannin pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, sijaitsee Atlantin valtameren rannalla ja tarjoaa upeita näkymiä vuorille, lahdille ja laajalle avomerelle. Reykjavikin erottuva piirre on sen ainutlaatuinen luonto, jossa yhdistyvät tulivuoret, geysirit, jäätiköt ja kuumat lähteet. Islannista ei voi lähteä pulahtamatta Blue Lagoonin kuumaan veteen.
Pääkaupunki: Reykjavik
Virallinen kieli: Islanti
Valuutta: Islannin kruunu(ISK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Kesäaika ei ole käytössä.

Islannin ilmasto on Golfvirran ansiosta leuto ympäri vuoden. Lämpötila laskee Etelä-Islannissa talvella alimmillaan noin -10 C asteeseen. Pohjois-Islannissa taas noin -15 C astetta. Heinäkuun lämpimimmän päivän ylin lämpötila on etelässä n. + 21 C astetta ja pohjoisessa + 18 C astetta. Etelä-Islannissa sateisin aika on lokakuusta maaliskuulle. Kuivinta aikaa on loppukevät, touko-ja kesäkuu. Pohjois-Islanti on kuivempaa aluetta kuin etelä.
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Reykjavik-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg/matkustaja
* Majoitus 3-4 tähden hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa, yhteiskuljetuksella

Lisämaksusta:

* Kaupunkikiertoajelu opastettuna
* Retkiohjelmat opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia muita retkiä toimistoltamme

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>