Bandos Island Resort_Dinner Romantic_800x600
Malediivit

Malediivit on 800 km pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Päivälämpötilat ovat ympäri vuoden +24 C ja + 33 C välillä. Merituuli tuo helpotuksen muuten kuumaan ilmastoon. Malediiveihin kuuluu lähes 2000 saarta ja atollia, mutta vain 200 niistä on asuttuja. Useimmiten hotellit sijaitsevat muuten asumattomilla saarilla, joten matkaaja kohtaa täällä turkoosin veden äärellä rauhan ja hiljaisuuden ilmapiirin… Saarten ympäristö on koralliriuttojen, laguunien ja atollien täyttämää… merenalainen maailma on täällä uskomattoman kaunis!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malediivit

Kristallinkirkkaita vesiä, rauhaa ja rakkautta Malediiveilla

Malediiveilla rentoutuisimme palmujen katveessa valkoisella hiekkarannalla leudon tuulen vilvoittaessa oloamme….snorklaus kuuluisi ehdottomasti päivän kohokohtiin.  Rentoutuneena kävelisimme  tunnelmalliselle illalliselle rannan tuntumaan.  Täällä eivät kulinaristiset nautinnot lopuisi kesken.

Jo pelkästään oleilu rannalla kirkkaiden vesien äärellä, kuunnellen aaltojen hiljaista kohinaa, maistaen suolaisen veden ilmasta, tuntien pehmeän valkoisen hiekan jalkojesi alla herättää aistisi eloon. Malediiveja ei ole turhaan kutsuttu maailman parhaimmaksi rentoutumiskohteeksi juuri upeiden, autioiden rantojen ja heleiden värien johdosta.

Jos jossain, niin juuri Malediiveilla on sukeltaminen ja snorkaaminen erityinen kokemus. Tuhannet sateenkaaren väreissä uivat kalaparvet näkyvät kirkkaassa vedessä parhaimmillaan jopa 50 metrin päähän. Suosittelemme myös retkeä malediiviläisten asuttamille saarille, joissa pääsee lähemmäksi tavallista elämää Malediiveilla.

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1670 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäverot Maleen
* Vastaanotto Malen kentällä
* Pikavenekuljetus Malen kenttä – hotelli menopaluu
* Majoitus Bandos Island Resort**** kahden hengen huoneessa aamiaisin

Lisämaksusta:
Puolihoito 7 yötä 256 €
Täysihoito 7 yötä 421 €
All Inclusive 7 yötä 650 €
(min. 6 yötä all inclusive)

Häämatkaedut,  Vihkipari, sekä kulta-ja hopeahääpäivää viettävät:
Pullollinen shampanjaa ja hedelmiä huoneeseen saavuttaessa.
Suunnittelemme matkan kanssanne yhdessä.


Malediivit

Tekemistä ja retkiä Malediiveille

Suosittelemme retkeä malediivien asuttamille saarille, jossa pääsee lähemmäksi tavallista elämää Malediiveilla.

Malediiveilla järjestetään kuvauslentoja vesitasolla – lähtekää lennolle ja nähkää Malediivit ilmasta käsin!

Malediivien yöelämä on rauhallista ja sopii erinomaisesti paikallisesta hyväntuulisesta ja hillitystä yhdessäolosta nauttiville matkaajille. Useat hotellit järjestävät iltaohjelmana kuitenkin esimerkiksi tanssia. Varsinaisia ostoskeskuksia ei Malediiveilla ole, mutta turisteille on tarjolla ostosmahdollisuuksia, joista löytää tuliaiset kotiinviemisiksi.

Malé on rauhallinen pääkaupunki, jossa vietetään aikaa kiireettömästi. Maléssa voi käydä markkinoilla ja rantaelämän lisäksi tutustua malediivilaisiin ruokiin.

Malediivien paratiisisaarilla voit tehdä retkiä muille saarille tai valita omaksi matkakohteeksesi jonkin muunkin, kuin pääsaaren.

Ari Atoll on häämatkalaisten keskuudessa suosittu kohde, koska saarella on runsaasti tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja. Saarella saa ajan kulumaan myös snorklaamalla koralliriutoilla.

Addu Atoll on seitsemän saaren muodostama atolli, joka tarjoaa matkailijalle eniten aktiviteetteja. Addu Atollilla voi lähteä pyöräretkelle, harrastaa lukuisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta ja surffausta. Malén lisäksi eniten asukkaita on Addu Atollilla.

Raa Atoll on oikea rauhan ja rentoutumisen saari. Siellä ei ole kuin yksi hotelli, joten sinne kannattaa matkustaa, kun kaipaat omaa rauhaa ja haluat nauttia elämästäsi valkeiden hiekkarantojen ja kristallinsinisen meren syleilyssä. Palveluita ei tältäkään saarelta puutu, sillä hotellimajoitukseen sisältyy ateriat ja virvokkeet.

Bandos Island Resort****

Tunnelmallinen neljän tähden hotelliresort rannalla. Resortissa on oma hyvinvointi-ja kylpyläkeskus, jacuzzi, uima-allas, snackbaari sekä tenniskenttä. Ilmainen wi-fi yhteys.

Hotellissa myös lasten allas, lasten klubi, mahdollisuus vesiurheilulajeihin, kuten laitesukellukseen, sekä surffaukseen.

Moderneissa ja tilavissa huoneissa jääkaappi, minibaari ja kaapelitv, kylpyhuone ja hiustenkuivain. Jokaisessa huoneessa on myös istuinryhmä.

Bandos Islan Resort_Sea Breeze Cafe - Exterior_800x600 Bandos Islan Resort_Deluxroom_800x600

Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediivit tunnetaan kauniista luonnostaan ja upeista hiekkarannoistaan. Pääkaupunki: Malé Virallinen kieli: Divehin kieli
Valuutta: Malediivien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset saavat viisumin Malen lentokentällä maahan saapuessaan. Tiedot sitoumuksetta.
Aikaero +3
Kesäajalla + 2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.