Malediivit häämatka Intian valtameren syleilyssä

Malediivit häämatka tarjoaa kristallinkirkkaita vesiä, rauhaa ja rakkautta: Malediiveilla voit rentoutua palmujen katveessa lumenvalkoisella hiekkarannalla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malediivit häämatka Intian valtameren syleilyssä

Paratiisisaaret Intian valtameren syleilyssä

Malediivit ovat kuin syntyneet unelmakohteeksi rauhaa ja yksityisyyttä rakastaville häämatkalaisille, vuosipäivää viettäville, häävaloja uusiville ja juhlamatkaa viettäville pariskunnille. Malediivit häämatka meren sylissä on unelmiesi täyttymys! Intian valtameressä sijaitsevat Malediivit koostuvat 26:sta atollista tarjoten lukuisten saarien muodostaman helminauhan. Jokaista saarta ympäröi turkoosinsinisessä vedessä laguuni ja runsas koralliriuttojen tuoma merenalainen maailma. Riutat ovat maailmanlaajuisesti suojellut.

Malediivit häämatka

Tämä paratiisisaarten matka antaa mahdollisuuden rentoutua palmujen katveessa valkealla hiekkarannalla, leudon tuulen vilvoittavassa hyväilyssä. Snorklaus kuuluu ehdottomasti päivän kohokohtiin. Päivän retkeilyn ja uimisen jälkeen voi siirtyä tunnelmalliselle illalliselle rannan tuntumaan. Malediivit tarjoaa häämatkaajille kulinaristisia nautintoja.

Malediivien kylpylät

Mieli ja keho lepäävät täällä tyyneyden keskellä. Malediiveilta löytyy rauhallisen tunnelman lisäksi 110 erilaista kylpylää, joista jokaisella on kunniahimoinen tavoite viedä häämatkalaiset lomallaan syvemmälle tasolle kuin perinteisissä kylpylöissä. Täältä löydät puujalkojen päällä sijaitsevan kylpylän, josta näköalat avautuvat äärettömään, kylpylöitä omilla saarillaan, temppelirakennuksissa rannoillaan. Kokekaa ensimmäinen merenalainen kylpylä, jonka ikkunoista voi rentouttavan hieronnan ohessa seurata rauhallista kalojen uiskentelua. Hieronta huippuammattilaisen käsissä, joka hyödyntää tropiikin kasvien öljyjä työssään, on rentouttava yhteinen kokemus.

Malediivit aktiviteetit

Ympäröivä meri on omiaan tarjoamaan upeat vesiurheilumahdollisuudet. Kanootit ja katamaraanit, sekä pikaveneiden perässä vedettävät laskuvarjot ja skootteriajelut tuovat vaihtelua rauhan tyyssijaan. On hyvä muistaa, että Malediiveilla tehdään työtä erityisesti ympäristön säilymisen eteen ja tämän vuoksi monella saarella tarjotaan ei-motorisoituja vesiurheilumahdollisuuksia laidasta laitaan. Hääpareille on kuitenkin luvassa unohtumaton elämys Intian valtameren upeimmilla saarilla!

Resortien villat sijaitsevat joko erityksissä runsaan vihreän kasvillisuuden keskellä tai omassa rauhassaan merellisen laguunin yllä tarjoten panoraamanäkymät yli välkehtivän laguunin.

Malediivit ilmasto

Malediivit on lämmin kohde ympäri vuoden, kuumimpien aikojen sijoittuessa joulukuulta huhtikuulle. Ajankohta toukokuulta syyskuulle tarjoilee edelleen lämpimiä ilmoja, mahdolliset sateet ovat nopeita ja ohimeneviä. Veden lämpötila laskee tuskin koskaan alle 25 asteen.

Malediivit häämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Meeru Island ****

Meeru Island resort sijaitsee pitkien valkoisten hiekkarantojen äärellä, palmupuiden katveessa. Saarta ympäröi koralliriutta, joka tarjoaa runsaan merenalaisen maailman nähtäväksenne kristallinkirkkaissa vesissä. Resortille on noin tunnin pikavenematka lentokentältä.

Meeru Island Resort on palkittu ystävällisestä, kotoisasta tunnelmastaan ja hyvätasoisista majoituksistaan lähellä rantaa tai laguunin päällä.

Jacuzzi Beach Villa sis. täysihoidon tai All Inclusive

Hintaesimerkkimme 8 pv: Täysihoito 2215 € /hlö
                                                    All inclusive 2680 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Qatarin lennot Helsinki – Malediivit – Helsinki
* Pikavenekuljetus Malen kentältä Meeru Islandille meno-paluu
* Majoitus Meeru Island Resortissa 4****
* Täysihoidon tai All Inclusiven hotellissa (all inclusive sisältää kaikki ruoat ja paikalliset juomat)
* Häämatkalaisten edut: Pullollinen kuohuviiniä, hedelmäkori ja kukkia huoneeseen


Malediivit tekemistä ja käyntikohteita

Malé on rauhallinen pääkaupunki, jossa vietetään aikaa kiireettömästi. Maléssa voi käydä markkinoilla ja rantaelämän lisäksi tutustua malediivilaisiin ruokiin.

Bandos Island on yksityinen saari, joka on kaikinpuolin tyylikäs ja idyllinen saari, jonka koralliriutta tarjoaa monipuolista snorklaamista myös matalammassa rantavedessä.

Ari Atoll on häämatkalaisten keskuudessa suosittu kohde, koska saarella on runsaasti tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja. Saarella saa ajan kulumaan myös snorklaamalla koralliriutoilla.

Addu Atoll on seitsemän saaren muodostama atolli, joka tarjoaa matkailijalle eniten aktiviteetteja. Addu Atollilla voi lähteä pyöräretkelle, harrastaa lukuisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta ja surffausta. Malén lisäksi eniten asukkaita on Addu Atollilla.

Raa Atoll on oikea rauhan ja rentoutumisen saari. Siellä ei ole kuin yksi hotelli, joten sinne kannattaa matkustaa, kun kaipaat omaa rauhaa ja haluat nauttia elämästäsi valkeiden hiekkarantojen ja kristallinsinisen meren syleilyssä. Palveluita ei tältäkään saarelta puutu, sillä hotellimajoitukseen sisältyy ateriat ja virvokkeet.

Majataloja on monilla saarilla. Erinomainen valinta saareksi on esimerkiksi Ukulhas, jolla on pitkä ja kaunis ranta. Lähettyvillä on matalikko, jolla pääsee takuuvarmasti snorklaamaan paholaisrauskujen kanssa.

Malediivit Bandos Island Resort

Bandos Resort sijaitsee ihanteellisella paikalla Pohjois-Malén atolleilla 8 km:n päässä pääsaari Malésta. Bandos Island on yksityinen saari, jonne matkataan pääsaarelta pikaveneellä vain n 15 minuutissa.

Lue lisää

Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediivit tunnetaan kauniista luonnostaan ja upeista hiekkarannoistaan.
Pääkaupunki: Malé
Virallinen kieli: Divehin kieli
Valuutta: Malediivien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset saavat viisumin Malen lentokentällä maahan saapuessaan.
Aikaero Suomeen: +3 ja kesäajalla + 2
Ilmasto: Malediiveillä on trooppinen ilmasto, jossa lämpötila on korkea ja ilma kosteaa ympäri vuoden. Lämpötila pysyttelee noin 30 asteen tienoilla. Yöt ovat lämpimiä. Sadekausi on touko-marraskuussa, joulukuusta maaliskuuhun on kuiva sesonki. Sateet ovat kuuroluonteisia. Sadekuukausien aikana aurinko paistaa noin 4 tuntia päivässä ja kuivempaan aikaan 8-9 tuntia päivässä.

Tiedot sitoumuksetta.

Lisämaksusta:
Puolihoito 7 yötä 256 €
Täysihoito 7 yöta 421 €
All Inclusive 7 yötä 650 €
(min. 6 yötä all inclusive)

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1670 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Male-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Vastaanotto Malen kentällä
* Pikavenekuljetus Malen kenttä – hotelli menopaluu
* Majoitus Bandos Island Resort**** kahden hengen huoneessa aamiaisin

Lisämaksusta:
Puolihoito 7 yötä 256 €
Täysihoito 7 yötä 421 €
All Inclusive 7 yötä 650 €
(min. 6 yötä all inclusive)

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555