Saksa München kaupunkiloma

Tutustu Oktoberfestistä ja jalkapallosta tutun Münchenin historiaan, kulttuuriin ja oluthalleihin. Nauti vilkkaasta yöelämästä. München matkat >

Saksa München kaupunkiloma

Baijerin Helmi ja Saksan Sydän

Tervetuloa Müncheniin, Saksan eteläiseen helmeen, joka hurmaa vierailijat ainutlaatuisella yhdistelmällään perinteitä, kulttuuria ja nykyaikaista elämänmenoa. München tarjoaa unohtumattomia kokemuksia niin historiasta kiinnostuneille, olutmestareille kuin kulttuurinälkäisillekin matkailijoille.

 Anna Münchenin tunnelman viedä mukanaan!

Münchenin vanhakaupunki, Altstadt, on täynnä historiaa ja arkkitehtonisia aarteita. Kävele Marienplatz-aukiolle, jossa näet kaupungintalon ja sen kuuluisan kellopelin. Ei kannata unohtaa Frauenkirche-katedraalia, joka on Münchenin tunnetuin maamerkki. Käy myös Viktualienmarktilla, joka on vilkas tori täynnä paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Kulttuurinälkäisille München tarjoaa laajan valikoiman museoita ja taidegallerioita. Deutsches Museum on yksi maailman suurimmista tiedemuseoista ja tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä kaikenikäisille vierailijoille. Pinakothek-museot esittelevät upeaa taidekokoelmaa eri aikakausilta, aina renessanssista nykypäivään.

Olutta ja Oktoberfest-tunnelmaa

München on tunnettu olutperinteistään ja oluthalleistaan. Älä missaa mahdollisuutta maistaa paikallista olutta ja nauttia perinteisistä baijerilaisista herkuista jossain kaupungin monista oluthalleista. Jos sattuu olemaan kaupungissa syyskuussa, Oktoberfest tarjoaa unohtumattoman kokemuksen olutfestivaalin ja baijerilaisten juhlien parissa.

Luontoa ja Viihtyisyyttä

München on myös luonnonystävän paratiisi. Englischer Garten, yksi maailman suurimmista kaupunkipuistoista, tarjoaa vehreitä kävelyreittejä, lampia ja jopa aallonmurtajalla varustetun surffauspaikan! Ota eväät mukaan ja nauti piknikistä puistossa tai vuokraa polkupyörä ja tutustu kaupungin vihreisiin keitaisiin.

München – Shoppailua ja Elämänmenoa

Kaupungin keskustan ostosalueet, kuten Neuhauser Straße ja Kaufingerstraße, tarjoavat laajan valikoiman putiikkeja, tavarataloja ja muotiliikkeitä. Jos kaipaat vielä enemmän shoppailua, suuntaa kaupungin ulkopuolelle kauppakeskukseen, kuten Olympia-Einkaufszentrumiin.

Illan tullen München herää eloon baarien, ravintoloiden ja klubien myötä. Kokeile paikallisia herkkuja baijerilaisissa ravintoloissa tai lähde tutustumaan kaupungin yöelämään jossain monista baareista ja klubeista.

Saksa München kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 490 € / hlö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja Kaupunkiin Tutustuminen

Saapuminen Müncheniin suoralla lennolla Helsingistä. Lentokentältä voitte helposti ottaa metron (U-Bahn) keskustaan. Ensimmäisenä päivänä suuntaatte Marienplatz-aukiolle, jossa ihastelette kaupungintaloa ja sen kelloa. Kävelette vanhankaupungin kapeilla kujilla ja tutustutte Frauenkirche-katedraaliin. Illalla voitte rentoutua jossain kaupungin perinteisistä oluthalleista ja nauttia baijerilaisista herkuista.

Päivä 2: Kulttuuria ja Historiaa

Toisena päivänä suosittelemme vierailua Deutsches Museumissa, joka on yksi maailman suurimmista tiedemuseoista. Museo tarjoaa mielenkiintoisia näyttelyitä ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Lounaan jälkeen suuntaatte Englischer Garten -puistoon, jossa voitte rentoutua vehreässä ympäristössä ja seurata paikallisten aktiviteetteja, kuten surffausta Eisbach-virrassa. Illalla voitte käydä nauttimassa illallista jossain kaupungin monista ravintoloista.

Päivä 3: Ostoksia ja Kulttuuria

Kolmantena päivänä voitte viettää aikaa shoppaillen kaupungin keskustan ostosalueilla, kuten Neuhauser Straße ja Kaufingerstraße. Tutustukaa myös Viktualienmarkt-toriin, jossa voitte maistella paikallisia herkkuja ja tehdä ostoksia tuoreista raaka-aineista. Iltapäivällä suosittelemme vierailua Pinakothek-museoissa, joissa voi ihailla upeita taidekokoelmia eri aikakausilta.

Päivä 4: Nymphenburgin linna tai BMW Welt ja Kotiinlähtö

Viimeisenä päivänä voitte käydä vielä jossain kaupungin nähtävyyksistä, kuten Nymphenburgin linna tai BMW Welt -museo. Iltapäivällä suuntaatte takaisin lentokentälle ja palaatte Helsinkiin suoralla lennolla.

Saksa München Ibis München City htl

Ibis Hotel München City sijaitsee kätevästi vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Münchenin päärautatieasemalta ja muutaman askeleen päässä Karlstraßen raitiovaunupysäkiltä.

Lue lisää
Saksa München tekemistä ja käyntikohteita

Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München, joka on aina ollut merkittävä paikka ja joka nykyäänkin on Euroopan tunnetuimpia ja vauraimpia miljoonakaupunkeja. Turistit matkustavat Müncheniin ympäri vuoden maistelemaan hyviä oluita perinteisiin olutkellareihin ja kesäisin olutterasseille. Myös kaupungin museot hakevat vertaisiaan ja taidegalleriat edustavat alansa ehdotonta huippua.

Nämä näet Münchenissä:
BMW Museo, Oktoberfest, Neuschwanstein, Nymphenburgin linna, Marieplatz, Hellabrunn zoo,

* Neuschwanstein
Neuschwansteinin linna on 1800-luvun loppupuoliskolla rakennettu palatsi Baijerissa. Linna sijaitsee Etelä-Saksassa, linnan rakennutti kuningas Ludvig toinen ja linna oli hänen omaan käyttöön. Neuschwansteinin linna aukesi yleisölle jo vuonna 1886 kuninkaan kuoltua.

* BMW Museo
Münchenissä sijaitsee autoilijan todellinen matkailu-unelma. Samalta alueelta löytyy nimittäin todellinen kolmen kirjaimen BMW-maailma. BMW Welt, museo sekä autotehdas. BMW merkkisten autojen lisäksi museosta löytyy myös häikäisevä Rolls-Royce erikoisnäyttely.

* Oktoberfest
Oktoberfest on kahden viikon pituinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810.

* Nymphenburgin linna
Nymphenburgin linna on barokin tyylisuuntaa edustava palatsi Münchenissä.
Linna oli aikoinaan Baijerin hallitsijoiden kesäresidenssi. Linna valmistui vuonna 1675 mutta sitä laajennettiin vuonna 1701.

* Marienplatz
Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, joka on kaupungin elämän keskipiste. Paikalle on helppo tulla metrolla mistäpäin kaupunkia tahansa, ja vuoden ympäri aukiolla ja sen liepeillä on eläväinen tunnelma.

* Hellabrunn Zoo
Tierpark-puistossa sijaitseva Hellabrunn Zoo perustettiin vuonna 1911.
Nykyisin siellä voi tavata 450 eri eläinlajia, ja eläimet on jaettu niiden kotimaanosien mukaan. Eläintarhassa on myös alue jossa pääsee silittämään ja ratsastamaan poneilla. Tarha on avoinna ympäri vuoden.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-München-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.