Saksa München joulutorit ryhmämatka

München Joulutorit hehkuvat tunnelmaa ja ovat pullollaan erilaisia makuelämyksiä. Voit tehdä hyviä lahjaostoja ja viettää hauskaa pikkujoulua ystävien kera.

Saksa München joulutorit ryhmämatka

Joulun tunnelmaa ja lämmintä glögiä!

Hae lähtö tämänvuotisen joulun valmisteluun tunnelmallisilta Münchenin joulutori matkalta. Joulutorit avautuvat 24.11. ja kestävät aina jouluaattoon saakka. Yhdistyksen, seuran, työpaikan henkilökunnan kesken, München joulutorit matka sopii myös pikkujoulumatkaksi!

Saksa München joulutorit ryhmille

Perinteiset joulutorit hehkuvat tunnelmaa ja ovat pullollaan erilaisia makuelämyksiä. Voit tehdä hyviä lahjaostoja, viettää hauskaa pikkujoulua ystävien kanssa ja nauttia joulun odotuksesta.

 

Saksa München joulutorit ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 695 € / hlö
Yhden hengen huoneessa805 € / hlö

1 pv

Lähtö Helsingistä, suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentällä.

Saapuminen Münchenin lentokentälle, kuljetus hotelliin sisältäen 2 tunnin kaupunkikierroksen kaupungin merkittävimmillä kohteilla kuten Marienplatz-aukio raatihuoneineen, päärautatieasema, Odeonsplatz (Odeonaukio), ooppera, Maximiliankatu, kauppatori, Stachus, Pinakoteekki, Nymphenburgin linna, Neuhausen, Olympiapuisto, Schwabing ja Englantilainen puutarha.

2 pv

Aamiainen hotellilla

Lähtö joulutorikierrokselle. Münchenin kuuluisimmat joulumarkkinat eli Christkindlmarkt järjestetään Marienplatz-aukiolla, jota koristaa mahtava lähes kolmimetrinen joulukuusi oksillaan 2500 kynttilää. Tämän lisäksi melkein jokaisessa kaupunginosassa on omat markkinansa, esim. Sendlinger Torissa, Haidhausenissa ja Schwabingissa. Tutustumme suomenkielisen oppaan johdolla jalan Münchenin keskustan toreihin ja joulun väriloistoon sekä nautimme joulutorien suosikkijuomaa glühweinia.

3 pv 

Aamiainen hotellilla ja koko päivä vapaata aikaa

4 pv

Aamiainen hotellilla ja aamupäivä vapaata aikaa

Lähtö Münchenistä Helsinkiin.


Saksa München tekemistä ja käyntikohteita

Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München, joka on aina ollut merkittävä paikka ja joka nykyäänkin on Euroopan tunnetuimpia ja vauraimpia miljoonakaupunkeja. Turistit matkustavat Müncheniin ympäri vuoden maistelemaan hyviä oluita perinteisiin olutkellareihin ja kesäisin olutterasseille. Myös kaupungin museot hakevat vertaisiaan ja taidegalleriat edustavat alansa ehdotonta huippua.

Nämä näet Münchenissä:
BMW Museo, Oktoberfest, Neuschwanstein, Nymphenburgin linna, Marieplatz, Hellabrunn zoo,

* Neuschwanstein
Neuschwansteinin linna on 1800-luvun loppupuoliskolla rakennettu palatsi Baijerissa. Linna sijaitsee Etelä-Saksassa, linnan rakennutti kuningas Ludvig toinen ja linna oli hänen omaan käyttöön. Neuschwansteinin linna aukesi yleisölle jo vuonna 1886 kuninkaan kuoltua.

* BMW Museo
Münchenissä sijaitsee autoilijan todellinen matkailu-unelma. Samalta alueelta löytyy nimittäin todellinen kolmen kirjaimen BMW-maailma. BMW Welt, museo sekä autotehdas. BMW merkkisten autojen lisäksi museosta löytyy myös häikäisevä Rolls-Royce erikoisnäyttely.

* Oktoberfest
Oktoberfest on kahden viikon pituinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810.

* Nymphenburgin linna
Nymphenburgin linna on barokin tyylisuuntaa edustava palatsi Münchenissä.
Linna oli aikoinaan Baijerin hallitsijoiden kesäresidenssi. Linna valmistui vuonna 1675 mutta sitä laajennettiin vuonna 1701.

* Marienplatz
Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, joka on kaupungin elämän keskipiste. Paikalle on helppo tulla metrolla mistäpäin kaupunkia tahansa, ja vuoden ympäri aukiolla ja sen liepeillä on eläväinen tunnelma.

* Hellabrunn Zoo
Tierpark-puistossa sijaitseva Hellabrunn Zoo perustettiin vuonna 1911.
Nykyisin siellä voi tavata 450 eri eläinlajia, ja eläimet on jaettu niiden kotimaanosien mukaan. Eläintarhassa on myös alue jossa pääsee silittämään ja ratsastamaan poneilla. Tarha on avoinna ympäri vuoden.

Hotel Europa ****
Dachauer Str. 115, 80335 München

Tämä savuton hotelli tarjoaa Wi-Fi:n, tilavia huoneita ja baijerilaisen ravintolan, johon kuuluu puutarhaterassi.

Hotelli on 6 minuutin raitiovaunumatkan päässä kuuluisalta Karlsplatz-aukiolta Münchenin keskustassa. Sandstraße-raitiovaunupysäkki, jolta kulkee raitiovaunuja keskustaan, on 100 metrin päässä hotellista.

Runsas buffetaamiainen on tarjolla asiakkaille joka aamu. Clevinci-ravintolan lisäksi saatavilla on baari, jossa tarjoillaan baijerilaista olutta ja eksoottisia cocktaileja.

Kaikissa huoneissa on minibaari ja oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Hotellihuoneita: 170

 

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Helsinki – München – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä suomenkielisen oppaan kanssa
* Majoitus 4* hotellissa buffet aamiaisin
* Joulutorikierros suomenkielisen oppaan kanssa sis. mukillinen glühweinia

Hinta edellyttää minimi 20 henkilön ryhmää.

Räätälöimme ryhmämatkat toiveidenne mukaan!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>