Munchen_Saint Peter church located in Munich, Germany400x300
Saksa München Uusi vuosi

Saksalaisen olutkulttuurin kehto Munchen. Münchenissä on runsaasti museoita, taidenäyttelyitä, teattereita ja konsertteja sekä paikallisia kohdenähtävyyksiä useammaksikin päiväksi.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa München Uusi vuosi

Saksalaisen olutkulttuurin kehdossa uuden vuoden vastaanotto

Baijerin pääkaupunki, München, kuuluu ehdottomasti Euroopan suurten kaupunkien kärkijoukkoon. Tule mukaan juhlistamaan vuoden vaihtumista kaupungin pääaukiolle, Marienplatzille.

Münchenissä on runsaasti museoita, taidenäyttelyitä, teattereita ja konsertteja sekä paikallisia kohdenähtävyyksiä useammaksikin päiväksi. Tutuksi München on tullut tietysti Oktoberfest-olutjuhlistaan, jalkapallojoukkueestaan ja oluttuvistaan.

Kaupungista löytyy myös uskomattomat shoppailumahdollisuudet. München on kaunis kaupunki ja sen sijainti Alppien juurella, keskellä kauneinta Saksaa, on kerrassaan uskomattoman upea.

Matkan ajankohta 30.12.-2.1.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 415 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Westend Hotel 3*

Hotelli Westend on Bavarialaistyylinen hotelli vain kahden korttelin päässä maailmankuulun Oktoberfestin pitopaikasta. Lisäksi hotelli on lähellä Hellabrunn Zoon eläintarhaa, museoita ja gallerioita. Hotellissa on Internet-piste, kahvia aulassa, baari, concierge sekä kuljetuspalvelu lentokentälle ja messualueille. Hotelli sijaitsee helpon matkan päässä ravintoloista, ostoksista ja viihdemahdollisuuksista. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain ja TV.

Hotellin osoite on: Schwanthaler Strasse 121, 80339 Munich.

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.