USA New Yorkista Miamiin opastettu kiertomatka

Tule opastetulle kierrokselle halki Yhdysvaltojen eteläosien, New Yorkista Miamiin. Matkalla näet historiallisen Williamsburgin ja Great Smoky Mountainsin.

USA New Yorkista Miamiin opastettu kiertomatka

Iso Omena joka ei koskaan nuku

New York on alati muuttuva ja kehittyvä kaupunki, jossa aina tapahtuu jotain uutta. Kun olet katsonut jo kaikki tavanomaiset nähtävyydet, kuten Vapaudenpatsaan, Brooklynin sillan, Empire State Buildingin ja Rockefeller Centerin, voit suunnata askeleesi kohti New Yorkin keuhkoja eli vehreää Central Parkia ja levähtää hetki, että jaksat taas painua kaupungin sykkeeseen. Mikä onkaan mukavampaa, kuin lähteä ostoksille luksumerkkien Fifth Avenuelle ja valtaviin tavarataloihin, kuten Macy’s ja Bloomingdale’s. Tämä on alkupiste matkallamme New Yorkista Miamiin.

New Yorkista Miamiin opastettu kiertomatka

Tule mukaan englanniksi opastetulle kierrokselle halki Yhdysvaltojen eteläosien. Matkalla näet suurkaupunkeja, kuten New Yorkin, Washingtonin ja Miamin, historiallisia kohteita, kuten Williamsburgin sekä Great Smoky Mountainsin kansallispuiston.

Lähde tutustumaan rockin, kantrin ja bluesin synnyinseutuihin Memphisissä ja Nashvillessa, sukella keskelle New Orleansin kiehtovaa kreolikulttuuria, tutustu USA:n avaruusohjelmaan Kennedy Space Centerissä ja rentoudu Floridan hiekkarannoilla. Räätälöimme New Yorkin matkat ja Miamin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA New Yorkista Miamiin opastettu kiertomatka

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Lähtöpäivät 2024: 26.4., 24.5., 7.6., 21.6., 5.7., 19.7., 2.8., 16.8., 30.8., 20.9., 27.9.

Hintaesimerkkimme 14 pv: 3199 € / hlö

14 päivää/ 13 yötä + lennot
Päättyen Miamiin

1. päivä New York
Saapuminen New Yorkiin, kuljetus hotellille ja majoittuminen. Vapaata aikaa New Yorkissa ja illalla matkanjohtajan tapaaminen

2. päivä New York-Philadelphia-Washington D.C.
Seikkailu alkaa! Tänään noustaan bussiin ja lähdetään New Yorkista kohti Washingtonia. Matkalla pysähdytään Philadelphiassa, jossa voi nähdä muun muassa Independence Mallin ja Liberty Bellin.

3. päivä Washington D.C.
Kaupunkikierros, jonka aikana nähdään Washingtonin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten US. Capitol Building, Library of Congress, the FBI Building, Washingtonin ja Lincolnin monumentit, Valkoinen Talo ja Arlington National Cemetery. Loppupäivä vapaata aikaa, jolloin kannattaa tutustua esimerkiksi Smithsonianin museokompleksiin tai vain rentoutua Potomac -joen rannalla.

4. päivä Washington D.C.-Williamsburg-Roanoke
Aamupäivällä lähdetään kohti Williamsburgia, siirtomaa-aikaisen Virginian pääkaupunkia. Kaupungissa on monia kauniita rakennuksia, siirtomaa-aikaisia taloja ja esimerkiksi William and Mary College.

5. päivä Roanoke-Blue Ridge Parkway-Great Smoky Mountains-Gatlinburg
Tänään matkustetaan kaunista Blue Ridge Parkwayta pitkin ja vieraillaan Great Smoky Mountainsin kansallispuistossa ennen kuin iltapäivällä saavutaan Gatlinburgin kaupunkiin, joka tunnetaan nimellä ’Heart of the Smokies’. Illalla vapaata aikaa.

6. päivä Gatlinburg-Nashvillle
Matka jatkuu Knoxvillen halki kohti Tennesseen osavaltion pääkaupunkia ja kantrimusiikin kotia, Nashvillea. Kiillota buutsisi, pistä stetsoni vinoon ja liity muiden seuraan Wild Horse saluunassa, jossa pääset halutessasi kokeilemaan vaikkapa perinteistä line dancing –tanssia.

7. päivä Nashville-Memphis
Matka jatkuu maaseudun halki Memphisiin, joka tunnetaan juurevasta bluesista, puuvillasta ja Sun Records –levytysstudiosta. Ja tietysti Elviksestä! Kaupunkikierros tutustuttaa sinut muun muassa Beale Streetiin, bluesin kotiin. Iltapäivällä Rock’n’Rollin kuninkaan faneilla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Gracelandiin, Elvis Presleyn kotiin (Retki lisämaksusta).

8. päivä Memphis-Jackson-New Orleans
Tämän päivän seikkailut tuovat sinut Magnolia State kutsumanimellä tunnettuun Mississippin osavaltioon. Kuljemme osavaltion pääkaupungin Jacksonin kautta kohti Louisianan osavaltiota ja New Orleansia, maailmankuulujen Mardi Gras karnevaalien kotikaupunkia. Illalla voit syventyä lähemmin alueen kreoli-kulttuuriin aidon Mississipin jokilaivan kyydissä nauttien illallisesta ja Dixieland jazzbändin musiikista (lisämaksusta).

9. päivä New Orleans
Koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti New Orleansiin ja ihastella sen mahtavuutta. Käy ihailemassa French Quarterin kauniita, taottuja rautaisia parvekkeita ja mukulakivikatuja, ja ihastele kaupungin kaunista arkkitehtuuria.

10. päivä  New Orleans-Meksikonlahti-Pensacola
Matka jatkuu rannikkoa pitkin, ensin kohti Mobilea, Alabamaa ja lopulta saavutaan Floridaan Pensacolaan. Vieraile yhdessä Amerikan top-10 ruusutarhoista Bellingrath Homessa (sisältyy matkan hintaan). Tallustele Pensacola Beachin hiekkarantoja ja kahlaile Meksikonlahden smaragdinvihreässä vedessä.

11. päivä  Pensacola-Orlando
Matka jatkuu kohti Ocalaa, joka on tunnettu lämminverisiä hevosia kasvattavista rancheista. Matkalla Keski-Floridan halki näet Amerikan sitrusmaatilojen sydämen ja illalla saavutaan Orlandoon.

12. päivä Orlando
Koko päivä aikaa tutustua itsenäisesti Orlandon nähtävyyksiin. Suosittelemme käymään vaikkapa DisneyWorldissa, Sea Worldissa tai Universal Studiosilla tai Kennedy Space Centerissä. (lisämaksusta).

14. päivä  Orlando lähtö
Kuljeyus lentoasemalle ja lento kotiin.


USA New York tekemistä ja käyntikohteita

New Yorkissa näet nämä:

Vapaudenpatsas, Broadway, Empire State Building, Greenwich Village, Metropolitan Museum, Central Park, Times Square, pilvenpiirtäjät, Nykytaiteen museo MoMA, Fifth Avenue, valtavat tavaratalot, Metropolitan-ooppera, jazz, Harlem, Wall Street, keltaiset taksit.

* Risteily Hudsonjoella päivällä kaupunkia katsellen ja illalla valoja ihaillen
* YK:n päämaja
* Radio City Music Hallissa elokuvailta. Väliajalla maailmankuulu show
* Gospel-tilaisuudet Harlemissa.
* Etsi Amerikkaan muuttanutta esi-isää Ellis Islandin maahantuloluetteloista

* Midtown ja Lower Manhattanin loisto. Näe maailman tunnetuin kaupunkisiluetti ja näe Vapaudenpatsas lähietäisyydeltä. Risteily kiertää jokaisen nähtävyyden kahdesti, jotta sinulla on paras mahdollinen tilaisuus napata täydellinen valokuva suosikkinähtävyydestäsi.

* One World Observatory tarjoaa ainutlaatuisen panoraamanäkymän yli New Yorkin, sen kaikkein ikonisimpien näkymien ja kaupunkia ympäröivien vesialueiden. One World Observatory on läntisen pallonpuoliskon korkeimman rakennuksen, 541 metriä korkean One World Trade Centerin huipulla, kerroksissa 100, 101 ja 102. Yksi viidestä hissistä vie sinut korkeuksiin alle minuutissa ja voit vierailla See Forever Theatressa, Discovery tasolla tai katselemassa näkymiä.

* New York TV & Movie Sites –kierros vie sinut tutustumaan New Yorkin parhaimpiin elokuvakohteisiin.Opastettu bussikierros vie sinut tutustumaan yli 60 kohteeseen, jotka olet nähnyt suosikkielokuvissasi ja TV-sarjoissasi. Opas johtaa teidät tämän maailman filmatuimman kaupungin halki ja tutustuttaa teidät eräisiin kaupungin tunnetuimpiin kohteisiin ja jakaa kanssanne elokuvamaailman salaisuuksia. Kierrä suosikkihahmojesi jalanjäljissä ja näe, kuinka elokuvat muuttuvat todeksi New Yorkissa.

* The All Around Town Tour –sisältää kaikki viisi Hop on, hop off –bussilinjaa, joilla näet Manhattanin, Brooklynin ja Bronxin parhaimmat nähtävyydet kaksikerroksisen bussin kyydistä. Käytössäsi on yli 50 pysäkkiä ja vaihtopistettä, joissa voit vaihtaa yhdeltä linjalta toiselle. Näe kaikki mahdollinen Times Squarelta Battery Parkiin ja Empire State Buildingilta Harlemiin. The All Around Town Tour on selostettu englanniksi ja hintaan sisältyy Downtown Tour, Uptown Tour, Bronx Tour, the Night Tour, Hop-on, hop-off Sightseeing Ferry sekä joko New York Historical Society Museum tai Museum of the City of New York sekä Eat&Play –alennuskortti.

* Helikopterikierros
Istu mukavasti helikopterissa ja nauti miellyttävästä satamakierroksesta ja kaukaisuudessa näkyvästä Verrazano sillasta. Lennä pitkin Hudson-jokea ja ihastele niin ihmiskäsien luomaa George Washington siltaa kuin luonnon muovaamia New Jersey palisades –kallioita. Näet nähtävyyksiä, kuten Yankee Stadiumin (ei pelipäivinä), Columbian yliopiston ja Harlemin. Nauti Manhattanista lintuperspektiivistä ja näe kaikki tärkeimmät nähtävyydet: Vapaudenpatsas, Ellis Island, pilvenpiirtäjät ja Central Park.

* Broadwayn show-esitykset
’Broadway’ viittaa 41 ammattilaisteatteriin, jotka sijaitsevan Midtown manhattanin Broadwayn Theatre Districtissä ja Lincoln Centerissä. Teattereissa on ympäri vuoden tarjolla maailmanluokan musikaaleja. Oopperan kummitus, Leijonakuningas, Les Miserables, Cats… Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin!

* Legoland New York
Heinäkuussa 2020 aukeaa New Yorkiin kaikkien lasten ja lastenmielisten taivas: Legoland New York. Kohteessa on yli 50 huvipuistolaitetta, show-esityksiä ja Lego-teemaisia kohteita. Luvassa on ritareita ja prinsessoja, merirosvoja ja tietysti miljoonia Lego-palikoita.


USA Florida Miami Beach tekemistä ja käyntikohteita

Miami Beachin monipuolisiin harrastuksiin kuuluvat sukellus, kalastus, tennis, rullaluistelu, pyöräily ja lenkkeily. Lenkkeilijät suosivat rantaan rakennettua, puista kilometrien pituista kävelytietä.

Rannalla voi surffata, vesihiihtää ja meloa kajakeilla. Lähistöllä sijaitsee kymmeniä golfkenttiä. Vapaamielinen ja latinalaishenkinen Miami Beach on Floridan tunnetuin, ja myös ensimmäinen, rantakohde. Miami Beach oli aikoinaan Yhdysvaltojen kerman suosiossa, mutta nykyään se on suosittu myös tavallisten tallaajien lomailupaikkana.

Virginia Key Trailin patikointialueella n. 20 km:n päässä Miami Beachista on monentasoisia patikkareittejä.  Key Biscaynen puistoalueella, n. 20 km:n päässä, on reittejä myös pyöräilijöille. Pyörävuokraamoja on useita ja myös pyöräretkiä järjestetään.

South Beachin hienohiekkaiset rannat ja kuuluisa Ocean Drive

Miamin Ocean Drivelle ja sitä reunustavalle palmurannalle tullaan nimenomaan näyttäytymään. Miamin aurinkorannat ovat saaneet suorastaan legendaarisen maineen. South Beach hienoine, valkohiekkaisine rantoineen ja turkoosinsinisenä hohtavine merineen on auringonpalvojan unelma.  Vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset etenkin surffauksen ja sukelluksen osalta. Uimassa kannattaa käydä myös 1920-luvulla rakennetussa, korallisessa Venetian Poolissa, jota koristavat kauniit vesiputoukset.

Tutustu merenalaisiin maisemiin, joita normaalisti pääsee katselemaan vain sukeltaen. Retki lasipohjaisella veneellä tutustuttaa sinut Key Westin vesien monen kirjavaan eläimistöön. Retken aikana asiantunteva henkilökunta opastaa sinua alueen eläimistöstä ja ekologiasta ja lasipohjainen alus tarjoaa koko retken ajan loistavat näkymät merenalaiseen luontoon.

Sukeltaa voi Miami Beachilla ja Key Biscaynen alueella Miamissa. Miami Beachistä tehdään sukellusretkiä n. 100 km:n päähän Florida Keysin alueelle, jossa suosittuja sukelluskohteita ovat Key Largo ja ja Key West.

Lumoavat art deco -rakennukset, Coconut Grove ja Little Havana

Pastellinväristen talojen täplittämä South Beachin art deco -alue ei jätä ketään kylmäksi. Kiertele myös aistimassa Coconut Groven taiteilijakaupunginosan boheemia ja Little Havanan kuubalaista, letkeää tunnelmaa. Little Havanassa järjestetään joka vuoden maaliskuussa mittava Calle Ocho Festival -korttelitapahtuma.

Paras paikka ostostentekoon on Collins Avenue ja kävelykatu Lincoln Road, jolla on erityisesti amerikkalaisten merkkien liikkeitä.

Tasokkaita ravintoloita ja sykkivää yöelämää

Ravintolatarjonta on käsittämättömän runsas – erilaisia ruokapaikkoja on yli 6000, ja monet niistä muuntautuvat illan tullen yökerhoiksi. Kaupungin oma ruokakulttuuri yhdistelee pohjois- ja eteläamerikkalaisia sekä karibialaisia makuja, mutta valita voi myös lukuisten eri maiden keittiöiden joukosta. Yöelämä on keskittynyt erityisesti South Beachille ja trendikkäälle Miami Design Districtille. Illanviettopaikaksi voi valita niin perinteisen yökerhon kuin vaikkapa viihtyisän ulkoilmaravintolan tai kiihkeätunnelmaisen salsaklubin.

Evergladesin kansallispuisto
The Eco-Tour on mainio tapa tutustua The Everglades –rämealueeseen. Tällä kierroksella pääset syvälle Evergladesin sydämeen ja näet monia alueen eläinlajeja alligaattoreista kilpikonniin käärmeisiin ja eksoottisiin lintuihin. Kierrokseen kuuluu 30 minuutin ajelu rämeveneellä, jonka aikana asiantuntevat oppaat kertovat rämealueen historiasta, kasveista ja eläimistöstä sekä alueen merkityksestä paikallisille asukkaille. The Alligator Show tutustuttaa sinut alligaattoreihin ja muihin alueen eläimiin ja Jungle Trail johdattaa vierailijat alligaattorifarmille, jossa asustaa yli 400 alligaattoria ja jonka Crocodile Exhibit -näyttely tutustuttaa vierailijat maailman erilaisiin krokotiili ja alligaattorilajeihin.

Floridan Venetsiaksi tituleerattuun Fort Lauderdaleen on taasen vain reilun puolen tunnin ajomatka.

Tekemistä lapsiperheille

Lapsiperheiden suosikkikohteeksi muodostunevat Miami Seaquarium -merimaailma ja Jungle Islandin trooppinen eläintarha. Miamissa liikkumiseen ei tarvitse autoa, sillä välimatkat ovat lyhyitä. Jos haluaa lähteä retkille lähialueiden muihin kiinnostaviin kohteisiin, autonvuokrausta kannattaa harkita. Tiet ovat hyvässä kunnossa, ja reitit on selkeästi merkitty.

NHL-jääkiekko- ja NBA-koripallo-otteluihin sekä konsertti- ja teatterilippuja voit varata kauttamme.


USA Tennessee Memphis tekemistä ja käyntikohteita

Elvis Experience Tour sisältää Gracelandin kierroksen kuulokkeiden opastuksella ja opasfilmin, pääsyn vierailukeskukseen, tutustumisen Elviksen kahteen lentokoneeseen, Elvis Presley Car Museum:iin ja Elvis museoon ja näyttelyyn.


USA Washington DC tekemistä ja käyntikohteita

Big Bus Tour on National Mallin virallinen kiertoajelu.

Kahden päivän delux –lippu sisältää kaikki kolme Washingtonin kiertoajelureittiä. Kaksikerroksinen bussi ja yli 40 pysäkkiä tarjoavat parhaan mahdollisen tavan tutustua Washingtoniin ja sen nähtävyyksiin. Istu katselemassa ikonisia nähtävyyksiä ja monumentteja, jotka tekevät Yhdysvaltojen pääkaupungista niin ainutlaatuisen ja helposti tunnistettavan. Voit poistua kyydistä milloin haluat ja tutustua nähtävyyksiin omaan tahtiisi ja palata bussin kyytiin miltä tahansa reitin pysäkeistä. Matkalla nauhoitettu opastus kertoo sinulle kaupungin nähtävyyksistä ja historiasta. Lippu on voimassa kaksi päivää.


USA Florida Kennedy Space Centre

Tervetuloa maailman mahtavimman avaruusseikkailun pariin! Kennedy Space Centre Visitor Complex on ainoa paikka, jossa voit kävellä maailman kaikkien aikojen suurimman raketin alla, koskea aitoa kuun kiveä, tavata NASA:n astronautin ja tutustua Kansainväliseen Avaruusasemaan – kaikki yhden päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus nauttia ateria yhdessä oikean astronautin seurassa ja kuunnella tarinoita avaruudesta, kun nautit maukkaan aterian. Voit myös esittää kysymyksiä ja päästä astronautin kanssa valokuvaan.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-New York / Miami-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 14 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetus New Yorkissa ja Miamissa
* Englanninkielinen opastus
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset, retki ruusutarhaan ja Kennedy Space Centeriin

Lisämaksusta:

* Pääsyliput (esim. DisneyWorld, Sea World ja Graceland)
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>