Ranska Pariisi Uusivuosi

Juhlista Pariisi uusivuosi kuuluisalla Champs Elyseella! Katsele ilotulitusta Seine -joen yli kulkevilta silloilta tai suuntaa kulkusi vaikkapa Tour Eiffelille.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi Uusivuosi

Uudenvuoden ilotulitus Eiffelillä

Vietä unohtumaton uusivuosi romanttisessa Pariisissa!  Juhlista vuoden vaihtumista tuhansien muiden kanssa kuuluisalla Champs Elyseella ja näe upea Pariisi uusivuosi!  Juhlijoita riittää aina Concorde aukiolle ja Riemukaarelle saakka. Varaa matka Pariisin uudenvuoden juhliin!

Ranska Pariisi Uusivuosi

Uuden vuoden vastaanottojuhla alkaa lähellä puolta yötä, uudenvuoden lähtölaskennalla, joka huipentuu lopuksi upeaan ilotulitukseen. Pariisissa riittää nähtävää ja koettavaa! Täällä romanttisen ranskalaisuuden sydämessä voit nauttia tyylikkäistä ostosmahdollisuuksista, hienostuneista ravintoloista ja kulinaarisista nautinnoista. Upeat museot sopivat eritoten kulttuurin ystäville, mutta myös muille taiteista kiinnostuneille. Matkat Pariisiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Ranska Pariisi Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 475 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Suorat Lennot turistiluokassa m/p
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Esimerkkiohjelma lisämaksusta:

1 pv
Finnairin aamulento Helsingistä Pariisiin. Kuljetus lentokentältä kaupunkiin ja samalla tutustumista kaupunkiin opastetun kiertoajelun aikana. Kiertoajelulla nähdään useat kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä ja maamerkeistä. Majoittuminen hotelliin. Päivä aikaa tutustua aitojen pariisilaisten intohimoiseen elämänasenteeseen katselemalla kaupungin vilinää pienessä katukahvilassa.

2 pv
Aamiainen hotellissa. Omatoimista tutustumista romanttiseen Pariisiin ja sen tarjoamiin monipuolisiin upeisiin ostosmahdollisuuksiin. Pariisin nähtävyyksien joukkoon kuuluva Champs-Elysées-puistokatu on myös kuuluisa ostoskatu. Toinen tunnettu ostoskatu on Boulevard Haussmann, missä sijaitsee mm. Ranskan suurin tavaratalo Galeries Lafaytte. Saint Honorén muotialueella sijaitsevat mm. Versacen, Hermèsin ja Yves Saint Laurentin klassikkoliikkeet.

3 pv
Aamiainen hotellissa. Omatoimista tutustumista Pariisin keskustan nähtävyyksiin. Jokiristeilyllä näet Seinen sillat ja saaret, Champs Elyséen sekä näyttävät aukiot. Voit kiivetä Eiffel-torniin katsomaan Pariisia lintuperspektiivistä ja poiketa La Citén saarella ihailemassa goottilaista Notre Damen katedraalia lähempää. Toki Pariisin bulevardeilla on nautinto kulkea päämäärättömästikin ja iloisen puheensorinan täyttämässä kahvilassa voi herkutella hetken café au lait´n ja maittavan croissantin parissa.

4 pv
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Aamupäivällä on vielä aikaa tehdä omatoimisesti vaikkapa viime hetken tuliaisostoksia. Päivällä kuljetus oppaan johdolla lentokentälle ja Finnairin iltapäivälento Helsinkiin.


Ranska Pariisi tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Pariisissa

* Eiffel-torni on varmasti kaikille tuttu Pariisissa sijaitseva torni, joka valmistui Pariisin maailmannäyttelyä varten vuonna 1889. Rakentajansa Gustave Eiffelin mukaan nimetty torni on Pariisin kaupungin symboli, Euroopan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja koko Ranskan suosituin matkailukohde. Tornin huipulle vie 1665 porrasta, mutta onneksi tornissa on myös hissit!

* Notre-Damen katedraali sijaitsee Pariisin keskustassa, Seine-joen Citén saarella. Goottilaistyylisen katedraalin rakentaminen aloitettiin 1163, ja se valmistui 1345. Notre Damen patsaiden ja symbolisten aiheiden lisäksi kirkkoa koristavat monet kohokuvat ja gottilaiseen tyyliin tyypilliset lasimaalaukset ja oviin taotut kuvat.

* Riemukaari eli Arc de Triomphe, on yksi Pariisin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Napoléon Bonaparte aloitti sen rakentamisen vuonna 1806. Napoléonin Waterloon jälkeen rakennelma valmistui kuitenkin vasta 1836.

* Louvren taidemuseo on suurin Pariisin museoista ja kaiketi maailman tunnetuin museo. Täällä sijaitsee myös yksi tunnetuimmista maalauksista, Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa, joka saattaa yllättää katsojan pienuudellaan. Louvre on pinta-alaltaan yli 160 000 neliömetriä, josta 58 470 neliömetriä on omistettu museon näyttelyille.

* Avenue des Champs-Élysées on yksi maailman tunnetuimmista kaduista. Pariisissa kannattaa käydä astelemassa pitkin tätä kaksi kilometriä pitkää katua ja nauttia aidon Pariisilaisesta ilmapiiristä kahviloineen ja kauppoineen.

* Montmartre, ”marttyyrien vuori”, on Pariisin pohjoisosassa, XVIII kaupunginosassa sijaitseva kaupungin korkein kukkula. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana.

* Sacré-Cœurin basilika on Montmartrella sijaitseva katolinen kirkko ja kaupungin suosituimpia turistikohteita. Basilikan suunnitteli arkkitehti Paul Abadie.

* Pompidou-keskus on taiteen monitoimitalo. Se sijaitsee Beaubourgin aukiolla. Vuonna 1977 yleisölle avattu keskus perustettiin Georges Pompidoun aloitteesta.

* Panthéon on alkujaan Pyhän Genevièven kirkoksi vuonna 1789 valmistunut rakennus Pariisin Latinalaiskorttelissa. Tyyliltään uusklassismia edustavan kirkon suunnitteli arkkitehti Jacques Germain Soufflot.

* Opéra Bastille eli Bastillen ooppera on Place de la Bastille -aukion luona sijaitseva moderni oopperatalo. Siellä toimii Opéra National de Paris, joka toimii myös vanhassa oopperatalossa Palais Garnierissa.

Hotelli Atlanta Frochot 3*

Hotelli sijaitsee aivan Pariisin keskustassa Montmarten ja Operan välissä lähellä Sacre Coeuria. Lähin metroasema on Pigalle, josta on helppo pääsy kaupungin muihin osiin.  Hotellissa on vastaanotto ja aamiaishuone. Hotelli on täysin savuton.  Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, tallelokero, puhelin ja satelliitti TV.

Osoite: 9 Rue Frochot 750 09 Paris.

Pariisi_hotel_Atlanta Frochot_400x300 Pariisi_hotel_Atlanta Frochot_dbl_400x300

Ranska

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Lisämaksusta:
* Kuljetus lentokentältä hotellille 77€/suunta/henkilöautolla

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>