Viro Pärnu kylpyläloma ryhmille Estonia Spa

Pärnu kylpyläloma ryhmille tarjoaa ihania ja rentouttavia kylpylähoitoja sekä upean kylpähotellin ravintolatarjonnan. Varaa ryhmällesi paikat>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Pärnu kylpyläloma ryhmille Estonia Spa

Kylpylämatka Pärnuun

Ihania kylpylähoitoja, maukasta ruokaa, hierontaa ja  saunomista tarjoaa teille Pärny kylpyläloma ryhmille.  Neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

Viro Pärnu kylpyläloma ryhmille Estonia Spa

Tule ryhmäsi kanssa hemmoteltavaksi tänne uuteen, upeaan kylpylään. Meillä on sopimusyhteistyötä liikennöitsijöiden kanssa ympäri Suomea – joten pyydä tarjous myös kuljetuksesta omalta paikkakunnaltasi.

 Kylpylä Resort Hotel & Spa Estonia ****

Latvia Pärnu kylpyläloma ryhmille Estonia Spa

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 650 / hlö puolihoidolla

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Kokoontuminen Viking Linen terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
Klo 11:30 lähdemme laivalla kohti Tallinnaa, jonne saavumme 14:00. Satamassa ryhmäämme odottaa bussi, jolla lähdemme Pärnua kohti. Perillä majoittuminen ESTONIA Resort Hotel & Spa hotelliin. Hotellissa voi tutustua erilaisiin palveluihin, joita on tarjolla runsain määrin.  Illallinen hotellissa.

2 – 7 pv
Hotellissa on joka päivä aamiainen sekä lounas/illallinen.
Hotelli tarjoaa monenlaisia hyvänolon palveluita, kuten Hyvänolon keskuksen kylpylähoitoja, Spa- ja Saunakeskuksen allasosaston ja Active Span.

8 pv
Aamiaisen jälkeen lähtö kohti Tallinnaa bussilla, Lähtö klo 16:30-19:00 paluumatkalle  m/s Viking XPRS:llä Helsinkiin.
Bistro buffee laivalla  25 €/hlö.

Suunnittelemme matkaohjelman kanssanne juuri teidän ryhmällenne räätälöidysti.


Viro Pärnu tekemistä ja käyntikohteita

Tutustumiskohteita:
Rannapark (Rantapuisto) & Vallikäär
Osoite: Õhtu tänav 1a, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus:
Pärnun Vallikäär lumoaa rannalla kulkijan valaistulla promenadilla, yli vallihaudan kaartuvalla romanttisella jalankulkusilla ja vallihaudan keskelle rakennetulla Viron korkeimmalla suihkulähteellä. Vallin päälle rakennettu amfiteatterimainen konserttilava odottaa osallistumaan kulttuurinautintoihin. Venuksen Bastionin luona on sepän paja, jossa voi katsella seppää työssään. Avoinna on multalinnoitusten välinen käytävä ja entisöitynä on entisen postitien alkua merkinnyt Tallinnan portti.

Tallinnan portti
Osoite: Vana-Tallinna tänav 1 – 1, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus: Tallinnan portti on ainut Baltiassa säilynyt 1600-luvun valliportti, jota vuoteen 1710 kutsuttiin Carl Gustavin (Kuninkaan) portiksi. Portilta johti silta vallihaudan yli ja sieltä lähti postitie Tallinnaan. Portin suunnittelija on todennäköisesti Erik Dahlberg, joka rakensi samantapaisia kuninkaanportteja ja linnakkeita myös Narvaan ja Riikaan. Suojarakenteiden poistamisen aikaan 1800-luvulla säilytettiin vain Tallinnan portti, vallit sekä vallihauta portilta Venuksen linnakkeelle joen rannalla – nykyinen Vallikäär. Nyt voit kulkea tämän näyttävän barokkityylisen portin kautta tutustumaan Pärnun kauniiseen ranta-alueeseen. Kesäisin on avoinna terassikahvila.

Tervise Paradiisin vesipuisto
Osoite: Side tänav 14, Pärnu linn, Pärnu
Kotisivu: http://www.terviseparadiis.ee/vesipuisto_ja_liikuntafi
Kuvaus: Tervise Paradiis on rentouttava paikka ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa! Hauskan piristysruiskeen saavat kaikki vesiliukumäistä laskijat. 11 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtötasanteelta saa alkunsa neljä erilaista liukuputkea, joista pisin on 85 metrin pituinen. Nopean ja hauskan liu’un jälkeen laskeudut turvallisesti turvakanavaan. Rohkeimmille on vesipuistossa lisäksi neljän metrin korkeudessa oleva hyppytasanne ja koskiset vuoristojoet. Vesipuistossa on lisäksi erilaisia altaita, mm. lämmitetty ulkoallas (avoinna myös talvella!), porealtaita, saunoja, Aqua-baari ja kesäterassi.

Valgerannan seikkailupuisto
Osoite: Valgeranna allee Valgeranna, Valgeranna küla, Pärnu
Kotisivu: http://valgerannaseikluspark.ee/fi/
Kuvaus: Etsitkö jännitystä ja uusia haasteita, aktiivista lomaa perheen ja ystävien kanssa? Valgerannan seikkailupuisto on oikea valinta! Puiden latvoissa ylöspäin liikkuessasi ja esteitä ylittäessäsi viihdyt ja opit tuntemaan seuralaisiasi ja omaa rohkeuttasi paremmin. Seikkailupuistossa on yhteensä 6 korkeaa seikkailurataa. Varaa kaikkien ratojen suorittamiseen 3 tuntia. Kiipeämisen taustana voi nauttia kauniista merimaisemasta. 2-7 -vuotiaita lapsia odottaa matalalle rakennettu lasten seikkailurata riippusiltoineen, -keinuineen ja laskeutuvine köysiratoineen. Puiden latvoissa seikkailemisen jälkeen voi syödä valmiilla piknik-paikalla ja polttaa nuotiota!

Sähkörullalautasafarit
Osoite: Aeru tänav 4, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus: Sähkörullalautasafari on hauska ja urheilullinen mahdollisuus viettää aikaa ystävien, kollegoiden tai perheen kanssa. Off-road-sähkörullalauta on maastoon tarkoitettu sähköinen rullalauta, jossa kaasua ja jarrua ohjataan kädessä kannettavalla kaukosäätimellä. Ota mukava seurue mukaan ja nauti adrenaliinista rullien päällä tai vain Viron kauniista maisemista ennen kokemattomalla tavalla – kulkien sähkörullalaudalla kanssamme. Kuljemme männiköissä, hiekkarannalla, kaupungin kaduilla ja rullalautailupuistoissa. Sähkörullalautailuun ei tarvita erikoistaitoja, jokainen, joka haluaa ja uskaltaa, onnistuu! Ota meihin yhteyttä ja jaamme yhdessä rullalautailun riemua!

Elisabetin kirkko rakennettiin vuonna 1747 ja on nykyään suosittu konserttien pitopaikka. Sen uruissa on ainutlaatuisen kaunis sointi.

Jekateriinan kirkko on yksi Viron kauneimmista apostolisista barokkikirkoista.

Tallinnan portit, jotka tunnetaan myös nimellä Kuningavärav (Kuninkaan portit) olivat kerran osa keskiaikaista linnoitusjärjestelmää: ennen tämä kaunis barokkiportti merkitsi postitien alkua, nyt se johtaa vieraat Pärnun ranta-alueelle

Punainen torni (Punane Torn) oli Pärnun keskiaikaisen puolustusmuurin kulmatorni. Käsiteollisuuden pesänä se on suosittu taidenäyttelyiden pitopaikka.

Viro Pärnu Kylpylähotelli Estonia Resort Hotel & Spa ****

Pärnun kaupungin rauhallisella alueella, Rantapuiston läheisyydessä sijaitsee neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa.

Lue lisää
Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, Viking XPRS
* Bussin lauttaus sekä kuljettajanlippu meno-paluu
* Kuljettajan majoitus hotellissa yhden hengen huoneessa
* Majoitus 7 yön ajan Resort Hotel & Spa Estoniassa kahden hengen huoneessa puolihoidolla
(sis. buffet aamiaisen sekä buffet illallisen NOOT- ravintolassa.)
* Rajoittamaton uima-allasalueen käyttö, alkaen klo 07:00 aamu-uinnista ja klo 10:00 alkaen kaikki saunat ja altaat ovat käytössä
* Kylpytakit ja tossut huoneissa
* Lääkärin konsultaatio
* Henkilökohtainen hoitopaketti, sisältäen 3 eri hoitoa/kokonainen perillä olo päivä

Valitse hoitopakettisi tästä valikoimasta:
* Opastettu vesijumppa
* Joogatunti
* Kuolleen meren kellunta
* Saunahoito Spa & Sauna osastolla, 60min.
* Perinteinen hieronta 20min
* Niskahieronta lämmitetyllä kauratyynyllä 30min
* Käsihoito 20min
* Jalkahoito 20min
* Suolasänkyhoito 20min
* Vedenalainen suihkuhieronta 10min
* Hoitava kylpy magnesiumilla tai yrteillä 20min

Ryhmän minimikoko 45 henkilöä. Kysy tarkemmat tiedot toimistostamme!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>