Praha_Lesser Bridge Tower of Charles Bridge400x300
Tsekki Praha

Praha on monipuolinen kohde, jossa nähtävää riittää niin kaupungin sisällä kuin hieman kaupungin rajojen ulkopuolellakin. Vain vajaan tunnin päässä keskustasta on kolme historiallista linnaa, jotka tarjoavat historiannälkäiselle oivan katsauksen menneeseen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Tsekki Praha

Tsekin pääkaupunki Praha on monipuolinen kohde, jossa nähtävää riittää niin kaupungin sisällä kuin hieman kaupungin rajojen ulkopuolellakin.  Vain vajaan tunnin päässä keskustasta on kolme historiallista linnaa, jotka tarjoavat historiannälkäiselle oivan katsauksen menneeseen.  Toisaalta itse kaupungissakin on runsaasti museoita, gallerioita ja nähtävyyksiä, joita puistot ja kaunis arkkitehtuuri korostavat.

Shoppailijan on hyvä suunnata askeleensa Havelskan markkinoille tai Tesco-tavarataloon, josta löytyy ostettavaa monipuolisesti. Erityisen suositeltavia ostoksia Prahasta ovat Bohemian Glass –tuotteet, tsekkiläiset liköörit ja kansantaide.

Ruokailijalle Praha tarjoaa monenlaista syötävää. Itse tsekkiläinen perinneruoka on raskasta, liha- ja perunavoittoista, ja tulee suurina annoksina. Prahan kävijän täytyy myös muistaa maistaa maailmankuulua tsekkiläistä olutta.

Hintaesimerkkimme 3 pv: 255 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Hotelliaamiainen


Tsekki Praha retkimahdollisuuksia

* Hop on Hop off (sisältäen 1 tunnin jokiristeilyn)
Ainutlaatuinen tapa tutustua kaupungin katuihin.
3 erilaista reittiä ja 48 tuntia aikaa kierrellä kaupunkia ristiin rastiin.
Bussin kyytiin voi hypätä miltä tahansa 24 pysäkiltä. Lopuksi voit ihailla
kaupunkia toisenlaisesta näkökulmasta, sillä lippu sisältää  myös 1 tunnin jokiristeilyn.

* Suuri kaupunkikierros
Tällä kierroksella saat yleisvaikutelman kaupungin historiasta.
Matkaamme mm. Lesserin kaupunkiin, teemme kävelykierroksen Prahan linnassa, Pyhän Vituksen katedraalissa ja vierailemme Vanhan kaupungin juutalaiskorttelissa.

* Vltava -jokiristeily
Koe Prahan kaupunki toisenlaisesta näkökulmasta. Risteilyä siivittävät
upeat panoraama näkymät mm. Prahan linnasta, Pyhän Vituksen katedraalista ja
Petrin Hill:n näköalatornista. Risteilyyn sisältyy kahvi ja kakku tarjoilu.

*Illallinen Vltava -jokiristeilyllä

*Kutná Horan -retki
Tutustu Kutná Horan keskiaikaiseen kaupunkiin, joka oli Bohemian hopeateollisuuden keskus. Vieraile goottilaisessa St. Barbaran katedraalissa ja Sedlecin ainutlaatuisessa luukirkossa, joka on koristeltu ihmisen luilla.

Hotelli Ibis Wenceslass Square 3*

Hyvä keskitason hotelli aivan Prahan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotellin vieressä I. P. Pavlovan metroasema ja Veneslauksen aukiolle ja Kansallismuseolle vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellissa on 181 huonetta, joissa perusmukavuuksien lisäksi puhelin, TV, radio. Hotellissa on ravintola ja baari.

Osoite: Kateřinská 36 120 00 Praha 2

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.