Tšekki Praha ryhmämatka

Praha ryhmille – Euroopan kaupunkikohteiden klassikon, Prahan yli tuhatvuotisen historian voit aistia kaikkialla kaupungin katukuvassa. Varaa Prahan ryhmämatka>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Tšekki Praha ryhmämatka

Tsekkiläistä kulttuuria parhaimmillaan!

Prahan yli tuhatvuotisen historian voit aistia kaikkialla kaupungin katukuvassa. Ihastut kaupungin monipuolisuuteen ja rentoon elämäntapaan. Viehättävät keskiaikaiset korttelit, Vltava-joen sillat ja tasokas kulttuuritarjonta lumoavat aina uudestaan, joten Prahaan voit palata aina uudelleen.

Historiaa, arkkitehtuuria ja kulttuuria

Tšekin pääkaupunki on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, on lumoava sekoitus historiaa, arkkitehtuuria ja kulttuuria. Sen keskiaikaiset kadut, goottilaiset kirkot, barokkityyliset rakennukset ja kauniit sillat luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Prahan linna, joka on yksi suurimmista muinaisista linnoituksista maailmassa. Linna-alueella vierailevat voivat ihailla upeita näkymiä kaupunkiin, tutustua Pyhän Vituksen katedraaliin ja kierrellä vanhojen kuninkaallisten palatsien ja hovin halki. Toinen merkittävä nähtävyys on Kaarlensilta, joka ylittää Vltava-joen ja yhdistää Vanhan kaupungin ja Prahan linnan. Sillan varrella on runsaasti katutaiteilijoita, käsityöläisiä ja kahviloita, jotka luovat vilkkaan ja värikkään ilmapiirin. Vanha kaupunki (Staré Město) on Prahan sydän, jossa sijaitsee kuuluisa Astronomisen kellon torni ja Vanhan kaupungin aukio. Aukiolla järjestetään usein markkinoita ja tapahtumia, ja sen ympärillä on historiallisia rakennuksia ja kahviloita, joissa voi istua ja nauttia kaupungin tunnelmasta.

Tšekki Praha ryhmille

Ajamme bussilla laajemmalla alueella Prahan keskustassa ja sen lähituntumassa ja sen jälkeen tutustumme Prahan Vanhaan kaupunkiin. Teemme kierroksia sekä bussilla että kävellen. Linnakukkulan näköalapaikalta avautuu upea näkymä yli Prahan kauniin keskustan ja Vltava-joen laakson. Matkan varrella ohitamme Prahan kauneimmat palatsit mm. Černínin palatsi, Loretan ja Schwarzenbergien palatsit sekä mahtavan Pyhän Vituksen katedraalin.

Tsekkiläistä kulttuuria

Praha on myös kuuluisa kulttuuritarjonnastaan, johon kuuluvat maailmankuulut ooppera- ja balettiesitykset, klassisen musiikin konsertit sekä lukuisat taidegalleriat ja museot. Ruokakulttuurinsa puolesta Praha tarjoaa monipuolisia herkkuja, kuten perinteisiä tšekkiläisiä ruokia, olutta ja makeisia. Kaupungin tunnelmalliset ravintolat, oluttuvat ja kahvilat ovat oivia paikkoja tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin ja nauttia herkullisista aterioista. Kaiken kaikkiaan Praha on kaupunki, joka lumoaa vierailijansa kauneudellaan, historiallaan ja kulttuurillaan. Se tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia jokaiselle matkailijalle.

Prahan joulumarkkinat

Joulutorimatkaajille tiedoksi, että Prahan kaupungissa on useita joulumarkkinoita, mutta suosituimmat järjestetään vanhassakaupungissa ja Venceslauksen aukiolla. Muita Joulutoreja pystytetään myös muun muassa Prahan linnan edustalle ja Havelská Market -aukiolle. Joulumarkkinat ovat avoinna joka päivä.

Tšekki Praha ryhmille

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 635 € / hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu 155,- per henkilö

1pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Prahaa.
Opas ja bussi ovat ryhmäämme vastassa Prahan kentällä, lähdemme Prahan kohti hotellillamme ja majoitumme hotelliimme.

Paikallisoppaamme kertoo paljon tietoa Prahan värikkäästä menneisyydestä ja  tämän päivän tilanteesta. Ajelemme ensin noin tunnin verran bussilla laajemmalla alueella Prahan keskustassa ja sen lähituntumassa ja sen jälkeen tutustumme Prahan Linnan kaupunginosaan.

Kävelykierroksemme alkaa kuuluisan Strahovin munkkiluostarin pihalta. Tämä edelleenkin toiminnassa oleva premonstratenssiluostari perustettiin jo 1100-luvulla. Linnakukkulan näköalapaikalta avautuu upea näkymä yli Prahan kauniin keskustan ja Vltava-joen laakson. Matkan varrella ohitamme Prahan kauneimmat palatsit mm. Černínin palatsi, Loretan ja Schwarzenbergien palatsit sekä mahtavan Pyhän Vituksen katedraalin. Lounas Linnan alueella.

2 pv

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaamme johdolla kävelyretkelle vanhaan kaupunkiin. Kierros alkaa 1300-luvulla perustetusta Uudesta kaupungista. Václavin aukiolla sanotaan monista värikkäistä tapahtumista, joiden näyttämönä se on ollut eri aikoina. Sinne ovat vyöryneet aikoinaan venäläisten tankit.

Matkalla tutustumme upeaan Kunnantaloon ja jatkamme matkaa Unescon suojelemalla alueella Vanhankaupungin aukiolle. Siellä sijaitsee Prahan kuuluisa raatihuoneen torni luurankoineen ja pienine symbolisoivine nukkeineen, Jan Hussin patsas, Tynin kirkko ja muut komeat rakennukset.  Läheisessä juutalaiskorttelissa tutustutaan myös alueen menneisyyteen ja eri arkkitehtuurityyleihin. Kävely jatkuu Vltava-joen rannalle ja kuuluisalle Kaarlen sillalle, jonka läheisyydestä lähtee jokiristeily.

3 pv

Aamiainen hotellissa. Lähdemme oppaamme mukana bussilla matkaan kohti Kutná Horaa.

Kutná Hora (saks. Kuttenberg) on kuulunut vuodesta 1995 lähtien UNESCON maailmanperintöluetteloon. Kohteeseen kuuluvat mm. gotiikkaa edustava viisilaivainen Pyhän Barbaran katedraali ja Neitsyt Marian katedraali Sedlecissä. Kutná Hora perustettiin hopeakaivosten ympärille.  Kutná Horasta löytyy myös erikoinen luukirkko, jota restauroi kuuluisa italialainen arkkitehti Giovanni Santini.  Mielenkiintoinen on esim. kattokruunu tai ruhtinas Schwarzenbergin vaakuna. Lounas retken aikana.

4 pv

Aamiainen hotellissa
Päivä on vapaata aikaa
Lähdemme lentokentälle hyvissä ajoin, ennen koneen lähtöä.
Saapuminen Helsinkiin.


Tsekki Praha retkimahdollisuuksia

* Hop on Hop off (sisältäen 1 tunnin jokiristeilyn)
Ainutlaatuinen tapa tutustua kaupungin katuihin.
3 erilaista reittiä ja 48 tuntia aikaa kierrellä kaupunkia ristiin rastiin.
Bussin kyytiin voi hypätä miltä tahansa 24 pysäkiltä. Lopuksi voit ihailla
kaupunkia toisenlaisesta näkökulmasta, sillä lippu sisältää  myös 1 tunnin jokiristeilyn.

* Suuri kaupunkikierros
Tällä kierroksella saat yleisvaikutelman kaupungin historiasta.
Matkaamme mm. Lesserin kaupunkiin, teemme kävelykierroksen Prahan linnassa, Pyhän Vituksen katedraalissa ja vierailemme Vanhan kaupungin juutalaiskorttelissa.

* Vltava -jokiristeily
Koe Prahan kaupunki toisenlaisesta näkökulmasta. Risteilyä siivittävät
upeat panoraama näkymät mm. Prahan linnasta, Pyhän Vituksen katedraalista ja
Petrin Hill:n näköalatornista. Risteilyyn sisältyy kahvi ja kakku tarjoilu.

*Illallinen Vltava -jokiristeilyllä

*Kutná Horan -retki
Tutustu Kutná Horan keskiaikaiseen kaupunkiin, joka oli Bohemian hopeateollisuuden keskus. Vieraile goottilaisessa St. Barbaran katedraalissa ja Sedlecin ainutlaatuisessa luukirkossa, joka on koristeltu ihmisen luilla.

Hotelli Antik City****

Tunnelmallinen hotelli Prahan keskustassa, noin 5 minuuttia kävellen Vaclavin aukiolle. Hotellissa kaikkiaan 30 huonetta, joissa mukavuuksien lisäksi suihku/kylpy, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, SAT-TV, lisämaksullinen minibaari, safe box. Hotellissa on aamiaishuone, baari, vastaanotto 24t/vuorokaudessa.

Tsekki

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot Finnairilla Helsinki – Praha – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa suomenkielisen oppaan johdolla
* Majoitus kahden hengen huoneissa, aamiaisella
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä
* Opastettu Vanhankaupungin kävelykierros
* Kutna Horan retki (sis. lounaan)
* Lentokenttäverot ja maksut

Ryhmäminimi 20 hlöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>