Tsekki Praha Uusivuosi

Praha uusivuosi tarjoaa viihdettä klassisista konserteista joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin, sekä tunnelmaa eurooppalaiseen tapaan. Matka Prahaan >

Tsekki Praha Uusivuosi

Euroopan kauneinta lumovoimaa

Tunnelmallisten valojen valaistessa Prahan iltataivaan Euroopan kauneimpiin lukeutuvan pääkaupungin lumovoima on parhaimmillaan.  Vuoden vaihtuessa ihaillaan kaupungin ilotulitusta Prahan Linnakaupungissa, Vanhankaupungin tunnelmallisilla  aukioilla. Praha Uusivuosi tarjoaa yhteistä iloittelua kaupungin sydämessä. Matkat Prahaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Tsekki Praha Uusivuosi

Prahan uuden vuoden juhlista nauttivat kaikki nuoret ja vanhat, pariskunnat ja ryhmät. Viihdevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun klassisista konserteista, Vltava-joen risteilyyn, joulumarkkinoihin ja tanssiklubeihin. Prahalaiset nauttivat uuden vuoden tunnelmasta perinteiseen eurooppalaiseen tapaan, kokoonnutaan yhteen, syödään ja juodaan hyvin ravintolassa samppanjaa kilistellen.

Tsekki Praha Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 849 €/hlö

 

Esimerkkiohjelma lisämaksusta

Lento Helsingistä Prahaan. Kuljetus lentokentältä Prahan linnakaupunkiin. Pieni kävelykierros vie keskelle upeaa historiallista Prahan linnakaupunkia, oppaan kertoessa tarinoita linnan alueen rakennuksista ja historiasta.  Linnakaupungista jatketaan matkaa Vltava-joen toiselle puolelle, jossa tehdään lyhyen panoraamakierroks ennen majoittumista hotelliin.

2 pv  
Aamiainen. Aamupäivällä kannattaa tehdä Vanhankaupungin kävelykierros.  Kierroksen aikana näet  ihastuttavan Kaarlen sillan, Vanhankaupungin aukion ja kuuluisan astronomisen kellon. Samalla voi vierailla vielä avoinna olevilla joulumarkkinoilla, jossa voi nauttia vaikkapa kuuman juoman.

3 pv
Aamiainen. Tšekki on yksi maailman kuuluisimmista olutmaista, täällä kannattaakin tehdä pieni kierros ja maistella erilaisia oluita tai osallistua outretkelle, jonka aikana kuulet oluen valmistuksen historiaa tšekkiläisessä olutpanimossa.  Tutustumiskierroksen aikana näet oluen valmistuksen eri vaiheita. Olutmaistiaisten ohella voi nauttia kevyen lounaan.

4 pv
Aamiainen. Huoneiden luovutus puolilta päivin. Hyvä tilaisuus tehdä tuliaisostoksia alennusmyyntien juuri alkaessa. Kuljetus Prahan lentokentälle, josta  lento Helsinkiin.

Tsekki Praha Uusivuosi

Tsekki Praha Prague Centre Plaza ***

Hotel Prague Centre Plaza on elegantti historiallinen rakennus upeilla lounaaseen suuntautuvilla näkymillä, mukaan lukien Petřín-näköalatorni. Hotelli sijaitsee aivan Prahan sydämessä.

Lue lisää
Tsekki Praha retkimahdollisuuksia

* Hop on Hop off (sisältäen 1 tunnin jokiristeilyn)
Ainutlaatuinen tapa tutustua kaupungin katuihin.
3 erilaista reittiä ja 48 tuntia aikaa kierrellä kaupunkia ristiin rastiin.
Bussin kyytiin voi hypätä miltä tahansa 24 pysäkiltä. Lopuksi voit ihailla
kaupunkia toisenlaisesta näkökulmasta, sillä lippu sisältää  myös 1 tunnin jokiristeilyn.

* Suuri kaupunkikierros
Tällä kierroksella saat yleisvaikutelman kaupungin historiasta.
Matkaamme mm. Lesserin kaupunkiin, teemme kävelykierroksen Prahan linnassa, Pyhän Vituksen katedraalissa ja vierailemme Vanhan kaupungin juutalaiskorttelissa.

* Vltava -jokiristeily
Koe Prahan kaupunki toisenlaisesta näkökulmasta. Risteilyä siivittävät
upeat panoraama näkymät mm. Prahan linnasta, Pyhän Vituksen katedraalista ja
Petrin Hill:n näköalatornista. Risteilyyn sisältyy kahvi ja kakku tarjoilu.

*Illallinen Vltava -jokiristeilyllä

*Kutná Horan -retki
Tutustu Kutná Horan keskiaikaiseen kaupunkiin, joka oli Bohemian hopeateollisuuden keskus. Vieraile goottilaisessa St. Barbaran katedraalissa ja Sedlecin ainutlaatuisessa luukirkossa, joka on koristeltu ihmisen luilla.

Tsekki

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Praha – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomen/englanninkieliset opastukset
* Uuden vuoden kierrokset opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.