Kotka Puistosta puistoon

Kotka Puistosta puistoon on hurmaavia puistoja. Tunnetuin niistä on Suomen palkituin Sapokan Vesipuisto. Kaunis ja harmoninen Sibeliuksen puisto on aivan Kotkan keskustassa. Sen vierellä voi ihastella Veistospromenadiin sijoitettuja veistoksia. Yrtti- ja rohdoskasvien puutarha on sijoitettu pieneen linnoitusrakenteeseen. Katariinan Meripuistossa voidaan nauttia luonnon helmassa merellisestä tunnelmasta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Puistosta puistoon

Kotkassa on hurmaavia puistoja. Tunnetuin niistä on Suomen palkituin Sapokan Vesipuisto. Merellinen Sapokan Vesipuisto on kaupunkilaisille ja matkailijoille tärkeä paikka, jossa viihdytään ympäri vuoden.

Kaunis ja harmoninen Sibeliuksenpuisto on kuntalaisten ja matkailijoiden ”vihreä olohuone” ja taamispaikka keskellä Kotkansaarta.

Veistospromenadi on upea ulkoilmagalleria keskellä kaupunkia. Veistospromenadin sydän on Lehmusesplanadi.  Merikeskus Vellamon valmistuttua on promenadi laajentunut myös kantasatamaan eli tulevaan kulttuurisatamaan, jossa sijaitsee myös Suomen puuvenekeskus. Kaupungin keskustaan on muodostunut yli kahden kilometrin pituinen reitti, joka johdattelee kaupungilla liikkuvat tutustumaan veistostaiteeseen.

Yrtti- ja rohdoskasvien puutarha on sijoitettu pieneen linnoitusrakenteeseen. Yrttipuutarhassa voi tutustua noin sataan erilaiseen yrtti- ja lääkekasviin. Yrttien vaihtelevat muodot, viettelevät värit sekä maukkaat aromit tarjoavat nautintoja kaikille aisteille.

Katariinan Meripuistossa, joka onnellisesti muuttui öljysatamasta merelliseksi kansanpuistoksi, voidaan nauttia luonnon helmassa merellisestä tunnelmasta. Kumpareen korkeimmalla kohdalla sijaitsee Ruotsinsalmen linnoituskaupungin keskuslinnoitus Fort Katariina, josta sai alkunsa Kotkan kaupunki.

Ankkuriluodolle sijoitettu ankkuri on peräisin 1800-luvulta olevasta purjelaivasta.  Meripuistossa on esillä pienoismalleja Itäisen Suomenlahden majakoista Porkkalanniemeltä Seiskarin saareen.

Matka-aika: touko-elokuu

Kesto: 5 tuntia

Hintaesimerkki:
49 €/hlö, kun 10-19 hlöä
39 €/hlö, kun 20 -35 hlöä
37 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: Opastus 5 tuntia, ruokailu ja kahvit

Vinkki: Tilaa puistokierrokselle piknik!

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.