Puola Golfmatkat

Puola Golfmatkat Sand Valley Resortiin ovat laatutietoisen golfarin unelma. Suomalaisomisteisella kentällä alkaa pelikausi jo maaliskuussa! Golfmatkat Puolaan >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola Golfmatkat

Golffaa Sand Valley Golf Resortissa

Sand Valley Golf Resort sijaitsee Paslekissa, Pohjois-Puolassa, noin tunnin matkan päässä Gdanskin lentokentältä. Suomalaisomisteinen resort tarjoaa sinulle huippulaadukkaan kentän lisäksi ylelliset majoitusmahdollisuudet luksusvilloissa, erinomaiset lentokenttäkuljetuspalvelut sekä paljon nähtävää myös greenin ulkopuolella – vanhoista linnoista idyllisiin pikkukaupunkeihin. Puola Golfmatkat räätälöidään toiveidenne mukaan!

Suomalaisten Lassi Pekka Tilanderin ja Tony Ristolan suunnittelemassa Sand Valley Golf Resortissa odottavat leveät ja kumpuilevat väylät sekä mielikuvitukselliset greenit. Tänne ovat tervetulleita niin kokeneet pelaajat kuin aloittelevat golfarit, tasoituksesta riippumatta.

Puola Golfmatkat

Kun greeni on kierretty, ehdit nauttia Sand Valley Golf Resortin laadukkaista palveluista. Resortin omasta ravintolasta löydät omat ruokasuosikkisi, burgereista á la carteen. Mahtavat unet saat ylellisessä villassa, jossa voit ensin löylytellä pelipäivän jälkeen omassa saunassa. Suuremmissa villoissa on lisäksi oma, yksityinen uima-allas.

Myös resortin lähistöltä löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää, esimerkiksi Malborkin linna, joka on Euroopan suurin tiilirakennus ja yksi maailman suurimmista linnoista. Elblagin idyllinen, restauroitu vanhakaupunki on myös vierailun arvoinen kohde.

Nimensä mukaisesti hiekkapohjainen Sand Valley Golf Resort avataan useimmiten jo maaliskuun alussa – aloita täällä mukava golfkausi ennen kotimaan mahdollisuuksia!

Puola Golfmatkat

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 605 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus aamiaisella
* Autonvuokraus (Renault Capture tai vastaava)
* 3 päivän Green Fee Sand Valleyn kentällä

Lisämaksusta:
* Golfbagi ruumaan 35 €/suunta.

Kysy lisätiedot toimistoltamme!

 

Puola Gdansk Novotel Centrum

Hotelli sijaitsee Gdanskin keskustassa, 500 metriä Artus Court -museosta ja Długi Targ -torilta. Hotellissa on ravintola, baari, terassi, Business Center, WiFi yleisissä tiloissa, kuntosali, kokoushuone, hissi, ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto ja pysäköintimahdollisuus (lisämaksu).

Lue lisää
Puola

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>