Latvia Riika joulutorit ryhmämatka

Riikan joulumarkkinat järjestetään tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa Doma-aukiolla, Esplanādella ja Līvu-aukiolla. Upeasti koristeltu joulukuusi sijaitsee Dome Squarella. Vanhan Riian joulumarkkinat ovat varma merkki siitä, että joulu on nurkan takana!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Latvia Riika joulutorit ryhmämatka

Riikan ohjelmallinen joulutorimatka

Riikan joulumarkkinat järjestetään tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa Doma-aukiolla, Esplanādella ja Līvu-aukiolla. Upeasti koristeltu joulukuusi sijaitsee Dome Squarella.

Markkinat  houkuttelevat kävijöitä miellyttävällä hehkuviinin, paahdettujen manteleiden ja piparkakkujen tuoksulla sekä latvialaisten käsityöläisten valmistamilla aromaattisilla vahakynttilöillä, villasukilla, hatuilla ja huiveilla, ympäristöystävällisillä puuleluilla ja rakkaudella tehdyillä räsynalleilla sekä meripihkatuotteilla ja hopeakoruilla – kaikella, mitä tarvitset joululahjaksi rakkaimmillesi. Joulutunnelmaan virittävät  iloinen musiikki, kuumat juomat ja jouluherkut.

Vanhan Riian joulumarkkinat ovat varma merkki siitä, että joulu on nurkan takana!

Hintaesimerkkimme 4 pv: 465 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Riika – Helsinki
* Kolmen yön yöpymiset aamiaisineen
* Hotelli sijaitsee 1 km päässä Doma-aukiosta.
* Bussin käyttö ohjelman mukaisesti:
* Päivä 1. kuljetus lentokentältä hotellille,
* Päivä 2. Riga kaupunkikiertoajelu 3 h,
* Päivä 3. Rundale linnaan tutustuminen 6 h,
* Päivä 4. lentokenttäkuljetus
* Suomalaisen oppaan palvelut ohjelman mukaisesti
* Sisäänpääsyt: Dome katedraali, St.Peters kirkko, Rundale Palatsi
* Lisämaksulliset retket ja tutustumiset ohjelman mukaan

Pyydä juuri sinun ryhmällesi räätälöity tarjous.

Lisätietoja: http://www.christmas-markets.org/latvia/riga/location.php

Suunnittelemme matkaohjelman kanssanne juuri teidän ryhmällenne räätälöidysti.

1 pv
Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan.
Opas ja bussi ovat ryhmäämme vastassa lentoasemalla ja kuljettaa meidät omaan hotellimme. Oppaamme hoitaa majoittautumisen hotelliin.
Vierailemme paikallisella Joulutorilla.

2 pv
Aamiaisen jälkeen lähdemme Riikan kaupunkikiertoajelulle. Oppaan johdolla tutustumme kaupunkiin ja sen historialliseen keskustaan. Näemme koristeellisia jugend-rakennuksia, 1800-luvun bulevardeja sekä kauniita kanavan viereisiä puistoja. Vanhassa kaupungissa näemme keskiaikaisia kirkkoja, käsityöläisten ja kauppiaiden taloja sekä kuulemme hansakaupungin elämästä. Vierailemme myös Pyhän Jaakobin katedraalissa. Illalla voi vielä omatoimisesti vaellella glögintuoksuisilla Joulumarkkinoilla.

3 pv
Aamaisen jälkeen lähdemme tustumaan Rundale linnaan.
Rundālen linna on yksi Latvian merkittävimmistä barokki- ja rokokootyylisistä taidemuistomerkeistä. Se on rakennettu 1736 – 1740 Johan Bironin – Venäjän keisarinnan Anna Joanovnan suosikkiherttuan kesäasuinpaikaksi.

4 pv
Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa.
Kuljetus lentokentälle ja saapuminen Hlesinki-Vantaan lentoasemalle.

Latvia Riika Opera Hotel & Spa

Opera Hotel & Spa sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Riian vanhastakaupungista, joka lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotellissa on 2 konferenssihuonetta, pulahdusaltaalla varustettu spa-alue rentoutumista varten ja maksuton WiFi. Tämä 4 tähden hotelli on 200 metrin päässä Latvian kansallisoopperasta.

Lue lisää

Latviasta löytyy paljon historiaa, kulttuuriperinteitä ja nähtävyyksiä. Pääkaupunki Riika on Baltian maiden suurin kaupunki ja erityisesti kaupungin maailmaperintökohteiden listaan lukeutuva vanhakaupunki on hyvin suosittu.
Pääkaupunki: Riika
Virallinen kieli: Latvia
Valuutta: Lati (LVL)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.
Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa