Latvia Riika joulutorit ja pikkujoulut ryhmille

Riika joulutorit ryhmille järjestetään tunnelmallisessa vanhan kaupungin Doma-aukiolla. Upeasti koristeltu joulukuusi sijaitsee Dome Squarella.

Latvia Riika joulutorit ja pikkujoulut ryhmille

Ohjelmalliset joulumarkkinat

Riikan joulumarkkinat järjestetään tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa Doma-aukiolla, Esplanādella ja Līvu-aukiolla. Upeasti koristeltu joulukuusi sijaitsee Dome Squarella. Riika joulutorit ryhmille matka marras-joulukuussa lentäen.

Latvia Riika joulutorit ryhmille

Joulumarkkinat  houkuttelevat kävijöitä miellyttävällä hehkuviinin, paahdettujen manteleiden ja piparkakkujen tuoksulla sekä latvialaisten käsityöläisten valmistamilla aromaattisilla vahakynttilöillä, villasukilla, hatuilla ja huiveilla, ympäristöystävällisillä puuleluilla ja rakkaudella tehdyillä räsynalleilla sekä meripihkatuotteilla ja hopeakoruilla – kaikella, mitä tarvitset joululahjaksi rakkaimmillesi. Joulutunnelmaan virittävät  iloinen musiikki, kuumat juomat ja jouluherkut.

Vanhan Riian joulumarkkinat ovat varma merkki siitä, että joulu on nurkan takana!Latvia Riika joulutorit ryhmille

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkapäivät 23-26.11.2023 ja 3-6.12.2023

Lennot pikkujoulumatka:
23.11. Helsinki-Riika 07:45 – 08:55
26.11. Riika – Helsinki 13:40 -14:55

Lennot joulutorimatka:
08.12. Helsinki-Riika 07:45 – 08:55
11.12. Riika – Helsinki 13:40 -14:55

Hintaesimerkkimme 4 pv: alkaen 495 €/hlö,
kun ryhmässä on minimi 40 henkilöä
10 hengen ryhmille alkaen 600 € / hlö

Huom! Tänä vuonna joulumarkkinat Riikassa avataan 03.12.2023

1 pv
Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan.
Opas ja bussi ovat ryhmäämme vastassa lentoasemalla.

Oppaan johdolla tutustumme kaupunkiin ja sen historialliseen keskustaan. Näemme koristeellisia jugend-rakennuksia, 1800-luvun bulevardeja sekä kauniita kanavan viereisiä puistoja. Vanhassa kaupungissa näemme keskiaikaisia kirkkoja, käsityöläisten ja kauppiaiden taloja sekä kuulemme hansakaupungin elämästä. Vierailemme myös Pyhän Jaakobin katedraalissa. Kierros tehdään osittain kävellen. Kiertoajelun päätteeksi majoittaudumme omaan hotellimme. Oppaamme hoitaa majoittautumisen hotelliin.
Iltapäivällä voimme käydä ostoksilla.

2 pv

Aamiaisen jälkeen vapaata ohjelmaa. Tutustuminen Tuomiokirkkoon ja pienimuotoinen Concertto Piccolo urkukonsertti mahtavassa Riikan Tuomiokirkossa.
Illallinen juomineen, sisältäen 2 kaatoa viiniä lisämaksusta.
Illalla voi omatoimisesti vaellella kaupungilla.

3 pv
Aamaisen jälkeen lähdemme tustumaan Rundalen linnaan.
Rundālen linna on yksi Latvian merkittävimmistä barokki- ja rokokootyylisistä taidemuistomerkeistä. Se on rakennettu 1736 – 1740 Johan Bironin – Venäjän keisarinnan Anna Joanovnan suosikkiherttuan kesäasuinpaikaksi. Lounaan nautimme retken aikana.
Iltaohjelma toivomustenne mukaan.

4 pv
Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa.
Kuljetus lentokentälle ja saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Suunnittelemme matkaohjelman kanssanne juuri teidän ryhmällenne räätälöidysti.

Wellton Riverside SPA Hotel

Superior 4 tähden hotelli sijaitsee Riian historiallisessa keskustassa vanhassakaupungissa. Hotellissa on 265 huonetta, joista on panoraamanäköala Riikaan. Hotellissa on myös Riian vanhankaupungin suurin SPA-Riverside, joka tarjoaa laajan valikoiman SPA- ja kosmetiikkapalveluita. Hotellin 8. kerroksen terassilta on unohtumattomat näkymät ihaniin auringonlaskuihin sekä panoraamanäkymä Riikaan.

Hotellin ravintola tarjoaa eurooppalaista ruokaa ja ravintolasta on maalaukselliset näkymät Daugava-joelle. 

Latvia Riika joulutorit ryhmille


Latvia Riika tekemistä ja käyntikohteita

* Vanha Riika on Riian historiallinen ja maantieteellinen keskus Daugava-joen oikealla rannalla. Vanha Riika on arkkitehtuurin ja vanhojen aikojen mestariteos. Vanhankaupungin vanhanaikaisesta aurasta voi nauttia kapeilla kaduilla. Täällä sijaitsevat ainutlaatuiset asuintalokokonaisuudet ja sakraalirakennukset – Riian Tuomiokirkko, jota alettiin rakentaa 1200-luvulla, goottilainen Pyhän Pietarin kirkko, Pyhän Jaakobin katedraali, jossa sijaitsee Rooman katolilaisen kirkon kardinaalin istuin, Pyhän Georgin kirkko, jota kutsutaan Valkoiseksi kivilinnaksi, kaunis Vanhan Riian synagoga, Pyhän Hengen luostaripiha, Dannensternin talo, ”Kolme veljeä”-asuintalokokonaisuus, Riian linna ym.

* Tuomiokirkko on Riian ja Latvian arkkipiispan katedraali sekä Tuomioseurakunnan kirkko. Riian tuomiokirkko on historiallisesti ollut Liivinmaan keskeinen katedraali, kunnes Liivinmaa sortui v. 1561. Riian tuomiokirkko on keskiajan isoin ja yksi Latvian ja Itämeren vanhimpia kirkkorakennuksia.

* Riian historia- ja merenkulkumuseo on vanhin julkinen museo Latviassa ja Baltiassa sekä yksi vanhimpia Euroopassa. Museo sijaitsee Vanhassa Riiassa, merkittävässä 1200 – 1900-luvun arkkitehtuurin monumentissa – Riian tuomiokirkon kokonaisuudessa.

* Latvian etnografisessa ulkoilmamuseossa on mahdollista lähteä kiireettömälle kävelylle tai hiihtämään, kokeilla muinaislatvialaisten maanviljelijöiden tai kalastajien elämää, löytää taannoin käytettyjä saunoja, osallistua juhlintaan tai tehdä omia koruja!

* Riian moottorimuseo tarjoaa Baltian isoimman ja monipuolisimman vanhojen ajoneuvojen kokoelman sekä tarinoita niistä.  Museon näyttely on kuin tarina ainutlaatuisista ajoneuvoista, tärkeistä henkilöistä sekä automaailman merkittävistä historiallisista tapahtumista. Riian moottorimuseoon on sijoitettu lukemattomia interaktiivisia elementtejä, jotka eivät jätä lapsia välipitämättömiksi.

* Rundalen linna on barokkilinna, jota kutsutaan usein Itämeren Versaillesiksi. Se rakennettiin vuosina 1736–1740 kuurinmaalaisen herttuan ja Venäjän keisarinna Anna Ivanovnan suosikin Ernst Johann von Bironin kesäasunnoksi.  Linnan itäisessä osassa vierailijat pääsevät käymään esittelytiloissa: Kultasalissa, Valkoisessa salissa sekä Isossa galleriassa. Keskiosassa sijaitsee herttuan huoneisto paraatisalonkeineen sekä yksityishuoneiston tilat, länsiosassa taas ovat kokonaan uudistetut herttuattaren huoneiston tilat. Linnan mahtavan puiston  suunnitteli Francesco Bartolomeo Rastrelli yhtä aikaa linnan rakennuksen kanssa.

Latvia Riika Opera Hotel & Spa

Opera Hotel & Spa sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Riian vanhastakaupungista, joka lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotellissa on 2 konferenssihuonetta, pulahdusaltaalla varustettu spa-alue rentoutumista varten ja maksuton WiFi. Tämä 4 tähden hotelli on 200 metrin päässä Latvian kansallisoopperasta.

Lue lisää
Latvia

Latviasta löytyy paljon historiaa, kulttuuriperinteitä ja nähtävyyksiä. Pääkaupunki Riika on Baltian maiden suurin kaupunki ja erityisesti kaupungin maailmaperintökohteiden listaan lukeutuva vanhakaupunki on hyvin suosittu.
Pääkaupunki: Riika
Virallinen kieli: Latvia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Riika-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset opastettuna
* Riikan kaupunkikierros
* Retkiohjelma opastettuna ohjelman mukaan
* Rundale linnaan tutustuminen 6 h
* Lounas Rundalen retkellä

 

Lisämaksusta:

* Illalliset ja juomat
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Pyydä juuri sinun ryhmällesi räätälöity tarjous.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>