Saksa Legoland Berliini ja Trooppinen vesipuisto

Legoland Berliini, elokuvamaailma Babelsberg ja trooppinen vesipuisto Tropical Islands ovat suositut perhelomakohteet Berliinin lähellä. Legoland matkat >

Saksa Legoland Berliini ja Trooppinen vesipuisto

Legovillitystä ja seikkailua

Oletko valmis seikkailuun, joka vie sinut LEGO®-maailman jännittävään ja värikkääseen universumiin? Legoland Berliini – Legoland Discovery Centre Berlin sijaitsee Berliinin keskustassa ja tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kaikenikäisille LEGO-faneille.

Saksa Legoland Berliini

Astu sisään ja anna mielikuvituksen lentää vapaasti!  Tutustu LEGO®-näyttelyihin, jotka tarjoavat upeita rakennelmia ja elämyksiä. Astu sisään LEGO® Star WarsTM -maailmaan tai Marvel Super Heroes -seikkailuihin ja löydä suosikkikaraktäärisi LEGO®-muodossa. Ihastele Minilandin pienoismalleja, jotka esittelevät tunnettuja maamerkkejä ja kaupunkeja LEGO®-palikoista rakennettuina. Täällä voit tutustua Legoland Berliinin, Saksan ja muiden maailman kohteiden LEGO-versioihin. Anna luovuutesi ja mielikuvituksesi päästä valloilleen rakentelualueilla, joissa voit luoda omia mestariteoksiasi LEGO®-palikoista. Koe hauskuus ja jännitys interaktiivisilla atraktioilla, kuten LEGO® City Builderillä, 4D-elokuvateatterilla ja paljon muilla.

Elokuvamaailma Babelsbergissä

Filmpark Babelsberg  Babelsbergin elokuvamaailma kuuluu Berliinin ympäristön suosituimpiin vierailukohteisiin. Puistossa vierailla on mahdollisuus tutustua elokuvien ja sarjojen sekä niiden tähtien kiehtovaan maailmaan. Lisäksi puistossa voi osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa voi esimerkiksi nähdä lavastajia tai maskeeraajia työssään, tai eläytyä ohjaajan ja elokuvatähden rooliin. Yhdistä lomaanne Legoland Berliini, elokuvamaailma ja trooppinen vesipuisto.

Berliini Trooppinen vesipuisto

Tropical Islands  Euroopan suurin trooppinen vesipuisto ja lomamaailma Tropical Islands sijaitsee noin 60 km Berliinistä etelään. Vesipuisto jakautuu kahteen osaan: elämyspuistoon sekä kattavaan saunaosastoon. Altaiden lisäksi vesipuisto sisältää muun muassa maailman suurimman sisätiloissa sijaitsevan sademetsän, laguunin sekä hiekkarannan. Saunaosastolla voi rentoutua mitä erilaisimmissa eksoottisissa saunoissa tai hemmotteluhoidoissa. Toisin kuin useimmissa vesipuistoissa Tropical Islandsissa voi myös yöpyä.

Saksa Legoland Berliini ja Trooppinen vesipuisto

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  490
Lapsihinta lisävuoteessa 420 €

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen Berliiniin ja Legoland Discovery Centre

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lento kohti Berliiniä. Saapuessa Berliiniin, siirtyminen suoraan Legoland Discovery Centreen, joka tarjoaa unohtumattomia seikkailuja LEGO®-maailmassa. Tutustuminen näyttelyihin, Minilandin pienoismalleihin ja interaktiivisiin atraktioihin. Majoittuminen hotelliin Berliinin keskustassa.

Päivä 2: Lisää seikkailuja Legolandissa ja Berliinissä

Toinen päivä vietetään lisää Legoland Discovery Centressä, nauttien rakentelualueista, 4D-elokuvista ja interaktiivisista näyttelyistä. Iltapäivällä voit tutustua Berliinin nähtävyyksiin, kuten Brandenburgin porttiin, Berliinin muuriin ja Checkpoint Charlie -museoon.

Päivä 3: Päiväretki Tropical Islandille

Kolmantena päivänä suosittelemme päiväretkeä Tropical Island -trooppiseen lomakeskukseen, joka tarjoaa hiekkarantoja, laguuneja ja vesiliukumäkiä trooppisessa ilmastossa. Illalla paluu Berliiniin ja mahdollisuus nauttia illallisesta paikallisessa ravintolassa.

Päivä 4: Paluu Helsinkiin

Viimeisenä päivänä varhainen aamiainen hotellissa ja lähtö kohti Berliinin lentokenttää. Paluu lennolla Helsinkiin ja saapuminen takaisin kotiin Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Ohjattu syyslomamatka Berliiniin
minimi 10 hengen pienryhmille

Matkan esimerkkihinta:
895€/aikuinen
675€/lapsi 2-15v. lisävuoteessa

Lähde mukaan viettämään unohtumatonta syyslomaa Berliinissä!

Matkan aikana nähdään Berliinin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Brandenburgin portti, Checkpoint Charlie, Berliinin tuomiokirkko ja käydään ihailemassa maisemia myös historiallisesta TV-tornista käsin. TV-torni on tuttu ainakin kaikille Nukkumatin ystäville!

Sunnuntaina lähdetään päiväretkelle Euroopan suurimpaan trooppiseen vesipuistoon ja lomamaailmaan Tropical Islandiin. Tropical Island on 66 000 neliömetrin kokoinen katettu elämyspuisto, jossa perinteiset vesiliukumäet, uimaaltaat, maailman suurin sisätiloissa sijaitseva sademetsä, laguuni, hiekkaranta sekä saunaosasto. Tropical Island sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä Berliinin keskustasta ja siellä niin lapset kuin aikuisetkin viettävät varmasti unohtumattoman päivän!

Lauantaipäivän ohjelman jokainen voi suunnitella itse! Voimme hankkia liput etukäteen Berliinin eläintarhaan tai vaikka Lego Discovery Centeriin, joka on varmasti jokaisen legoystävän paratiisi!

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Berliini – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset Berliinissä
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Hotelliaamiaisen
* Kiertoajelun saapumispäivänä
* Sisäänpääsyn TV-torniin kiertoajelun aikana
* Kuljetukset ja sisäänpääsyn Tropical Islandille
* Suomenkielisen oppaan palvelut retkien aikaan

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huone
* Pääsyliput Berliinin eläintarhaan, Legoland Discovery Centeriin tai AquaDom & Sealife -Akvaarioon
* Muu ohjelma Berliinissä
* Matkavakuutus

Matkaohjelmaesimerkki:

1. päivä
Suora reittilento Berliiniin.
Bussi ja suomenkielinen opas vastassa lentokentällä, josta aloitetaan kiertoajelu. Kiertoajelun aikana nähdään Berliinin tärkeimmät nähtävyydet ja saadaan yleiskuva kaupungista. Opas kertoo kierroksen aikana paljon kaupungin historiasta ja nykypäivästä ja matkan varrella pidetään sopivasti valokuvaustaukoja, jotta kaupungin kohokohdat voi myös ikuistaa.

Kaupunkikierros huipentuu entisen Itä-Berliinin puolella sijaitsevaan TV-torniin, jonka huipulle kiivetään (hissillä toki) katsomaan huikeita näkymiä.
Kaupunkikierros päättyy hotellille noin kello 13.00. Jos hotellihuoneet eivät ole vielä valmiina, tavarat voi jättää hotellin matkatavarahuoneeseen ja lähteä lounaalle johonkin lähikatujen lukuisista ravintoloista. Hotellihuoneet ovat valmiit viimeistään kello 15.00.

2. päivä
Aamiainen hotellissa
Päivä vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen.
Lisämaksusta voimme jo etukäteen varata liput Berliinin elokuvamaailmaan, eläintarhaan, Lego Discovery Centeriin tai vaikka AquaDom & Sealife -akvaarioon. Vai haluatteko ehkä lähteä kiertämään kaupunkia aidoilla Trabanteilla? Tämänkin voimme hoitaa etukäteen.

Babelsbergin elokuvamaailma kuuluu Berliinin ympäristön suosituimpiin vierailukohteisiin. Puistossa vierailla on mahdollisuus tutustua elokuvien ja sarjojen sekä niiden tähtien kiehtovaan maailmaan. Lisäksi puistossa voi osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa voi esimerkiksi nähdä lavastajia tai maskeeraajia työssään, tai eläytyä ohjaajan ja elokuvatähden rooliin.

Berliinin eläintarha sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja se on yksi maailman suurimmista eläintarhoista. Eläintarha on avattu jo 1800-luvun puolivälissä ja eläinlajeja on näytillä noin 1500 ja eläimiä yli 10 000, mm. isopandat, joita Berliinin lisäksi vain harvoissa eläntarhoissa koko maailmassa.

Legoland Discovery Center sijaitsee Sony Centerissä, Potzdameplatzilla, johon on hotellilta vain muutaman minuutin metro- tai bussimatka. Täällä legofanit pääsevät itse rakentelemaan, katsomaan huikeita rekennelmia ja tutustumaan legopalikoisen syntyyn sekä näkemään 4D filmejä. Legopalikoita on yhteensä yli 5 miljoonaa!

3. päivä
Aamiainen hotellissa
10.00 bussi ja opas noutaa hotellilta ja noin tunnin matka Tropical Island -vesipuistoon ja elämysmaailmaan.
Koko päivä aikaa nauttia puiston uima-altaista, vesiliukumäistä, saunoista ja muusta tarjonnasta. Saunoja on tarjolla puolen kymmentä erilaista, mm. viidakkosauna. Tarjolla (lisämaksusta) myös erilaisia hemmotteluhoitoja.  Tropical Islandissa on myös ravintoloita ja kahviloita, joten paikassa viihtyy varmasti koko päivän niin lapset kuin aikuisetkin. Pienemmille lapsille on myös omat altaansa sekä leikkipaikka, minigolfrata,

4. päivä
Aamiainen hotellissa kello 06.30 alkaen.
09.30 huoneenluovutus ja bussikuljetus Berliinin lentokentälle.
Paluulento Helsinkiin

Berliini Holiday Inn Express City Centre

Tämä 3 tähden hotelli tarjoaa ilmastoidut huoneet ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle Berliiniin. Potsdamer Platzin viihdealue ja Checkpoint Charlie ovat vain 12 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Saksa Berliini Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg

Hotelli Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg sijaitsee Berliinin vilkkaalla Prenzlauer Bergin alueella ja tarjoaa asiakkailleen 24h-baarin ja tilavan kuntosalin.

Lue lisää
Saksa Berliini Mercure Berlin City

Moderni Merure Berlin City hotelli sijaitsee Berliinin keskustassa, vain 100 metrin päässä tunnetulta Friedrichstrassen ostoskadulta. Hotellissa on ravintola ja ilmastoituja huoneita, joissa on taulu-TV.

Lue lisää
Saksa Berliini Mercure Hotel Chateau Berlin am Kurfürstendamm

Hotelli sijaitsee Berliinin tyylikkäässä Charlottenburgin kaupunginosassa monien baarien ja ravintoloiden läheisyydessä. Kurfürstendammin ostoskatu on 1 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin kaupunkijuna-asema (S-Bahn) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Europa City Hotelli ***
Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Berliini – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitukset perhehuoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Legoland perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta (4-16 vuotta)
* Tropical Island sisäänpääsymaksu
* Babelberg elokuvamaailma liput
* Suosittelemme vuokra-auton varaamista kauttamme
* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.