Viro Tallinna pikkujoulumatka ryhmille

Tallinna pikkujoulumatka on iloinen sekoitus joulumarkkinoita, illallinen Peppersackissa, riehakasta naurua viininmaistajaisissa ja paljon muuta. Varaa tästä>

Viro Tallinna pikkujoulumatka ryhmille

Joulutorit ja iloinen illanvietto

Tule ryhmäsi kanssa nauttimaan mukavasta tunnelmasta, antoisista keskustelutuokioista, hyvästä ruoasta ja jouluisesta tunnelmasta! Tallinna pikkujoulumatka sopii ryhmille, perheille tai työporukoille. Tallinnassa meille on varattu kuljetus suoraan satamasta hotellille ja majoitumme keskustan hotelliin. Tulopäivänä on mahdollisuus osallistua viininmaistajaisiin tai viettää vapaata aikaa. Lauantai-iltana meille on varattu ravintola Peppersackin iloisessa seurassa maittava illallinen.

Tallinna pikkujoulumatka ryhmille

Joulutorien antimista saamme nauttia marraskuun puolesta välistä Loppiaiseen asti päivittäin klo 10-19. Tarjolla on virolaisia käsitöitä huopatossuja, pipoja, punottuja koreja ja tietysti perinneherkkuja. Käsintehdyillä kynttilöillä ja kransseilla voi muistaa ystävää jouluna tai luoda kotiin joulun tunnelmaa. Torin itälaidan tapahtumalavan jouluisesta ohjelmasta voit nauttia perjantaisin klo 17–19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 12–14. Ohjelmaa voi seurata maistellen vaikka mukavasti lämmittävää jouluglögiä tai eksoottisempaa appelsiinipunssia.

Tallinnan joulumarkkinat

Joulutorille Tallinnassa tuodaan myös monia mukavia eläimiä, joita on mukava katsella. Jouluiloa tuo myös joulupukki, jota pienet matkaajat voivat käydä tapaamassa. Raatihuoneen torille on tuodaan perinteisesti jouluvaloin koristeltu joulupuu. Kerrotaan, että ensimmäisen joulukuusen torille toivat Mustapäiden veljeskunnan miehet jo vuonna 1441. Vanhan kaupungin pikkuliikkeissä on tarjolla monenlaista ainutlaatuista ostettavaa. Tietenkin on myös hauskaa vain käyskennellä vanhan kaupungin kujilla talvisesta tunnelmasta nauttien.

Tallinnan joulutorien lisäksi

Joulutorien lisäksi Tallinnassa on muitakin kokemisen arvoisia joulunajan tapahtumia. Kauttamme voit varata edullisen matkan Tallinnaan, jolloin pääset tutustumaan Tallinnan joulumarkkinoihin. Voit samalla tehdä edulliset tax free -ostokset  joulunajan juhliin ja pukinkonttiin. Tietenkin on myös hauskaa vain käyskennellä vanhan kaupungin kujilla talvisesta tunnelmasta nauttien.

Viro Tallinna pikkujoulumatka ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 2 pv: 159 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 189 €/hlö
Hinta edellyttää min 10 hengen ryhmää

Lauantai
Kokoonnumme terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
noin 11:30-14:00 matkustamme Helsingistä Tallinnaan
Tavarat voi viedä yhteiseen hyttiimme.
noin 14:00 Laivan saavuttua satamaan, kokoonnumme välittömästi bussillemme, jolla siirrymme hotelliimme.
Majoittuminen hotelliin.

Vapaata aikaa tai
16:00 Viinitilavierailu
Lähdemme hotellilta viininmaistajaisiin Luscher& Matiesen viinitilalle, jossa maistelemme 4 erilaista viiniä, kuulemme tarinoita viinin valmistuksesta ja tutustumme museoon, kesto 2 tuntia.

19:00 Illallinen
Lähdemme suoraan viininmaistajaisista ravintola Peppersackiin, jossa vietämme iltaa yhdessä iloisessa seurassa ja nautimme maittavan illallisen.  Ravintolasta voi jokainen palata itselleen sopivaan aikaan takaisin hotellille.

Sunnuntai
Nautimme aamiaisen hotellissa
Vapaata aikaa
15:00 Bussikuljetus hotelli-satama
16:30-19:00 paluumatka  Tallinnasta Helsinkiin.
Joulubuffee laivalla.
Tavarat voi viedä yhteiseen hyttiimme.
Toivotamme kaikille hyvää kotimatkaa!

Luscher& Matiesen viinitehdas sijaitsee Toompealla, vanhassa kaupungissa.

Historia tarjoaa meille paljon yllätyksiä. Kuka olisikaan osannut odottaa, että kylmän ilmanalan pohjoismaisesta Eestistä voi jo 1930-luvulla puhua kuin edistyneestä viinimaasta – paikasta, missä luotiin ja kehitettiin paikallista viinikulttuuria sekä tarjottiin runsaita makuelämyksiä myös vaativammalle asiakkaalle. Useimmille on sekin yllätys, että Toompeanmäellä toimi tuolloin yksi Eestin suurimmista viinitehtaista, jonka merkitystä paikallisen juomakulttuurin eteenpäin viejänä on mahdoton aliarvioida.

Tämä tarina kertoo Lüscherista ja Matiesenista – legendaarisista viinikauppiaista ja yrittäjistä, joiden esimerkki on innostanut meitä lähes vuosisata myöhemmin herättämään henkiin ja esittelemään teille Luscher&Matiesen ja Matiesen tuotemerkit.


Viro Tallinna tekemistä ja käyntikohteita

Matkaohjelmaehdotuksia

Kiinnostaisiko ryhmäänne marsipaanin teko ja maalaus Kalevin suklaapuodissa vai kaipaatteko vauhdikasta ohjelmaa karting-autojen ratissa? Upea historiallinen kartanokierros Lahemaalla tai viinikoulu kokeneen sommelierin johdolla? Ryhmämyyntimme tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja Tallinnassa ja muualla Virossa. Tutustu ohjelmiin ja ota yhteyttä!

Perinteinen kaupunkinkierros

Yhdistetyllä bussi– ja kävelykierroksella koette kattavan läpileikkauksen Tallinnasta mm. monien tarinoiden avulla. Tunnin kiertoajelun jälkeen kävelemme Vanhassakaupungissa oppaan johdolla.

Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin.

Kadriorgin palatsi

Pietari I:n vuonna 1718 rakennuttamaa palatsia ja sen puistoa pidetään pohjolan barokkiarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Vuonna 2012 restauroidussa palatsissa toimii ulkomaisen taiteen museo. Museossa on kahvila ja myymälä. Kesäisin vierailijoille avoinna oleva palatsin puisto on entisöity 1700-luvun tyyliin.

Kartanokierros Lahemaalla

Tämä retki vie Lahemaan upealle historialliselle kartanokierrokselle. Tallinnasta itään suuntautuvalla retkellä vieraillaan kolmessa kauniissa kartanossa.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitseva Palmsen kartano ja ulkomuseo on ensimmäinen täysin kunnostettu kartanokokonaisuus puistoineen, puutarhoineen ja historiallisine rakennuksineen. Vierailijat voivat tutustua näyttelyihin, työpajoihin, koulutuskeskukseen, palmutaloon, viinikellariin, romanttiseen kahvilaan ja kansanomaiseen kapakkaan.

Sagadin kartanokokonaisuus
sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa. Sagadi on nykyään kuuluisa luonto-opetus-, kulttuuri- ja matkailukeskus. Sagadin kartano on harvinainen kokonaisuus: sivurakennuksia on paljon, ja tiet, puistokäytävät, puisto ja lammet on kunnostettu. Kartano kunnostettiin metsätalousjärjestelmän avulla, ja kartano on tälläkin hetkellä valtion metsähallituksen (Riigimetsa Majandamise Keskus, RMK) omistuksessa. Sagadin metsäkeskuksessa toimivat metsämuseo ja kartanomuseo, luontokoulu, hotelli, ravintola ja hostelli.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitsevan Vihulan kartanon rakennuttivat von Schubertit vuosina 1820–1880. Entistetyssä kartanossa toimivat nyt upea ravintola ja loistava kylpylähotelli. Kartanossa pidetään konsertteja ja kokouksia ja järjestetään vastaanottoja ja häitä.

Kalev suklaapuoti

Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalev suklaapuodissa on mahdollisuus kääriä hihat, pukea essu päälle ja osallistua itse marsipaanin tekoon ja maalaukseen tai suklaan valmistuskurssille.

KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita.

Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää.

Kumu Taidemuseo

Kumu Art Museum sisältää laajan valikoiman virolaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museorakennus Kadriorgin puistossa on jo itsessään vaikuttava nähtävyys.

Luscher & Matiesenin viininmaistajaiset

Luscher & Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo Toompealla esittelee Toompean viinintuotannon historiaa aidoimmalla tavalla ja esittelee 100 vuotta vanhan viinitehtaan tarinan.  sis. viininmaistajaiset. Paikanpäältä voi ostaa talon viiniä. Korttimaksu käy ja tarvittaessa juomat toimitetaan hotelliin. Avoinna klo 10-18. Opastus paikanpäällä suomeksi. Ryhmän koko voi olla max. 60 henkilöä. Retken kesto 1,5 tuntia. Huom! Kohteeseen ei pääse perille bussilla, lähin pysäkki kirkon vieressä josta n. 10 min kävelymatka

Merikeskus Lennusadam (Lentosatama)

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Museossa liikutaan kolmella tasolla: meren pohjassa, veden pinnalla ja ilmassa. Museon vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. Museossa pääsee kokeilemaan sukellusveneen ja lentokoneen ohjaamista simulaattoreissa.

Nigulisten kirkko ja museo

1200-luvin alkupuolella rakennettu Nigulisten kirkko on Viron kauneimpia myöhäisgootilaisia rakennuksia. Pysyvässä näyttelyssä Pohjois-Euroopan paras uskonnollisen taiteen kokoelma 1400-luvulta.

Nõmmen seikkailupuisto

Seikkailupuisto herättää leikkimielisyyden. Koet onnistumisen iloa jännittävällä puiden latvassa kiipeilyllä, köysissä riippumisella ja verkkoihin hyppäämisellä liikkuessasi puissa tasanteelta toiselle.

Nõmmen paikallistori ja kauppahalli

Nõmmeen on matkaa noin 10 kilometriä ja se on auki 09.00-16.00. Suosittu tori, jossa ruokaa ja kauden tuotteita sekä mukava kahvila ja muutamia kauppoja.

Purjehdus Old City Marinassa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Tallinnan lahdella. Upea purjevene odottaa teitä Tallinnan keskustassa, Old City Marinassa. 1,5h purjehduksen aikana tarjoillaan kuohuviiniä, merimatka päättyy Noblessnerin satamaan jossa teitä odottaa kolmen ruokalajin illallinen satamaravintola Cafe Noblen viihtyisällä terassilla. Paketin voi liittää kaikkiin Tallinnan ryhmiimme. Kysy lisää toimistoltamme.

Triobet Kartingkeskus

Järjestä Grand Prix ryhmällesi! Triobet Kartingkeskus on ympärivuotisesti elämyksiä tarjoava moderni sisäkartingkeskus vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.

TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni Piritan sataman läheisyydessä on jälleen avattu yleisölle. Koe huikeat näkymät 170 metrin korkeudesta näköalatasanteelta.

Viinikoulu Sokos Hotel Viru

Viinikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää makuaisteja sekä viettää mielenkiintoinen ja antoisa tunti viinimaailmassa kokeneen ja tunnustetun sommelierin johdolla.

Viron maut

Lähiruoka ja virolaiset ruokaperinteet puhuttavat Virossakin.
Viron maut – retkellä kuulet, miten eri maiden ruokakulttuurit ovat vaikuttaneet virolaiseen ruokaperinteeseen.

 

 

Viro Tallinna Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Tyylikäs ja moderni Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee 400 metrin päässä Tallinnan keskustasta, aivan Toompean linnan ja puiston lähellä. Hotellissa on myös ylellinen spa, jossa on myös poreallas. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

Lue lisää
Viro Tallinna Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn tarjoaa trendikästä ja viihtyisää majoitusta, joka sopii sekä turisteille että liikemiehille.

Lue lisää
Viro Tallinna Von Stackelberg Hotel

Tyylikäs Von Stackelberg Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Toompean mäen juurella, vanhan ja uuden kaupungin rajalla.

Lue lisää
Viro Tallinna Hestia Hotel Barons

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä. Ehdottoman tyylikäs ja samalla kuitenkin kodikas boutique-hotelli sopii hyvin ikimuistoisten hetkien viettämiseen.

Lue lisää
Viro Tallinna Metropol hotelli

Kylpylähotelli Metropol sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhasta kaupungista.

Lue lisää
Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan
* Bussikuljetus satama-hotelli
* Majoitus kahdenhengen standard huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Matkatavarahytti mennen tullen laivalla
* Bussikuljetus hotelli-satama
* Laivamatkat Tallinnasta Helsinkiin
* Joulumarkkinoilla voi käydä itsenäisesti joko la tai su

Varaa kauttamme ruokailu ja iltaohjelma:
* Viininmaistajaiset Luscher& Matiesen
* Peppersack yhteinen illallinen
* Bistro Joulubuffee laivalla paluumatkalla

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>