Viro Tallinna pikkujoulu ryhmämatka

Joulutorin lisäksi Tallinnassa on muitakin kokemisen arvoisia joulunajan tapahtumia. Kauttamme voit varata edullisen matkan Tallinnaan, jolloin pääset tutustumaan Tallinnan joulumarkkinoihin. Voit samalla tehdä edulliset tax free -ostokset joulunajan juhliin ja pukinkonttiin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tallinna pikkujoulu ryhmämatka

Tule ryhmäsi kanssa nauttimaan mukavasta tunnelmasta, antoisista keskustelutuokioista, hyvästä ruoasta ja jouluisesta tunnelmasta!

Tallinnassa meille on varattu kuljetus suoraan satamasta hotellille ja majoitumme keskustan hotelliin. Tulopäivänä on mahdollisuus osallistua viininmaistajaisiin tai viettää vapaata aikaa. Lauantai-iltana meille on varattu ravintola Peppersackin iloisessa seurassa maittava illallinen.

Joulutorien antimista saamme nauttia marraskuun puolesta välistä Loppiaiseen asti päivittäin klo 10-19. Tarjolla on virolaisia käsitöitä huopatossuja, pipoja, punottuja koreja ja tietysti perinneherkkuja. Käsintehdyillä kynttilöillä ja kransseilla voi muistaa ystävää jouluna tai luoda kotiin joulun tunnelmaa.

Torin itälaidan tapahtumalavan jouluisesta ohjelmasta voit nauttia perjantaisin klo 17–19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 12–14. Ohjelmaa voi seurata maistellen vaikka mukavasti lämmittävää jouluglögiä tai eksoottisempaa appelsiinipunssia.

Joulutorille Tallinnassa tuodaan myös monia mukavia eläimiä, joita on mukava katsella. Jouluiloa tuo myös joulupukki, jota pienet matkaajat voivat käydä tapaamassa. Raatihuoneen torille on tuodaan perinteisesti jouluvaloin koristeltu joulupuu. Kerrotaan, että ensimmäisen joulukuusen torille toivat Mustapäiden veljeskunnan miehet jo vuonna 1441.

Vanhan kaupungin pikkuliikkeissä on tarjolla monenlaista ainutlaatuista ostettavaa. Tietenkin on myös hauskaa vain käyskennellä vanhan kaupungin kujilla talvisesta tunnelmasta nauttien.

Joulutorin lisäksi Tallinnassa on muitakin kokemisen arvoisia joulunajan tapahtumia. Kauttamme voit varata edullisen matkan Tallinnaan, jolloin pääset tutustumaan Tallinnan joulumarkkinoihin. Voit samalla tehdä edulliset tax free -ostokset  joulunajan juhliin ja pukinkonttiin.

Tietenkin on myös hauskaa vain käyskennellä vanhan kaupungin kujilla talvisesta tunnelmasta nauttien.

Hintaesimerkkimme 2 pv: 149 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 179 €/hlö
Hinta edellyttää min 10 hengen ryhmää

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan
* Bussikuljetus satama-hotelli
* Majoitus kahdenhengen standard huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Matkatavarahytti mennen tullen laivalla
* Bussikuljetus hotelli-satama
* Laivamatkat Tallinnasta Helsinkiin
* Matkanjohtajan palvelut

* Joulumarkkinoilla voi käydä itsenäisesti joko la tai su

Varaa etukäteen ruokailu ja iltaohjelma:
* Viininmaistajaiset Luscher& Matiesen
* Peppersack yhteinen illallinen
* Bistro Joulubuffee laivalla paluumatkalla

Lauantai
Kokoonnumme terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
noin 11:30-14:00 matkustamme Helsingistä Tallinnaan
Tavarat voi viedä yhteiseen hyttiimme.
noin 14:00 Laivan saavuttua satamaan, kokoonnumme välittömästi bussillemme, jolla siirrymme hotelliimme.
Majoittuminen hotelliin.

Vapaata aikaa tai
16:00 Viinitilavierailu
Lähdemme hotellilta viininmaistajaisiin Luscher& Matiesen viinitilalle, jossa maistelemme 4 erilaista viiniä, kuulemme tarinoita viinin valmistuksesta ja tutustumme museoon, kesto 2 tuntia.

19:00 Illallinen
Lähdemme hotellilta/suoraan viininmaistajaisista ravintola Peppersackiin, jossa nautimme iloisessa seurassa maittavan illallisen ja vietämme iltaa yhdessä.  Ravintolasta voi jokainen palata itselleen sopivaan aikaan takaisin hotellille.
Kuljetus ravintolaan bussilla, paluu omatoimisesti.

Sunnuntai
Nautimme aamiaisen hotellissa
Vapaata aikaa
15:00 Bussikuljetus hotelli-satama
16:30-19:00 paluumatka  Tallinnasta Helsinkiin.
Joulubuffee laivalla.
Tavarat voi viedä yhteiseen hyttiimme.
Toivotamme kaikille hyvää kotimatkaa!

Luscher& Matiesen viinitehdas sijaitsee Toompealla, vanhassa kaupungissa.

Historia tarjoaa meille paljon yllätyksiä. Kuka olisikaan osannut odottaa, että kylmän ilmanalan pohjoismaisesta Eestistä voi jo 1930-luvulla puhua kuin edistyneestä viinimaasta – paikasta, missä luotiin ja kehitettiin paikallista viinikulttuuria sekä tarjottiin runsaita makuelämyksiä myös vaativammalle asiakkaalle. Useimmille on sekin yllätys, että Toompeanmäellä toimi tuolloin yksi Eestin suurimmista viinitehtaista, jonka merkitystä paikallisen juomakulttuurin eteenpäin viejänä on mahdoton aliarvioida.

Tämä tarina kertoo Lüscherista ja Matiesenista – legendaarisista viinikauppiaista ja yrittäjistä, joiden esimerkki on innostanut meitä lähes vuosisata myöhemmin herättämään henkiin ja esittelemään teille Luscher&Matiesen ja Matiesen tuotemerkit.

Viro Tallinna Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Tyylikäs ja moderni Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee 400 metrin päässä Tallinnan keskustasta, aivan Toompean linnan ja puiston lähellä. Hotellissa on myös ylellinen spa, jossa on myös poreallas. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

Lue lisää

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.