Viro Tallinnan Joulumatka 23-26.12.

Tallinnan Joulumatka on rento matka valmiiseen herkkupöytään Tallinnan vanhaan kaupunkiin ja tunnelmallisille Tallinnan joulumarkkinoille. Tallinna joulutorit >

Viro Tallinnan Joulumatka 23-26.12.

Vietä Joulu Tallinnassa

Tule mukaan viettämään rauhallinen joulu Tallinnan kaupungin sydämeen – vanhaan kaupunkiin. Laivamatkat kulkevat Tallinnaan mukavasti Vikingin punavalkeilla laivoilla ja voit vierailla samalla tunnelmallisilla Tallinnan joulumarkkinoilla. Tallinnan tunnelmallinen joulutori avataan jälleen Raatihuoneen aukiolla, joka muuttuu jouluiseksi satumaaksi 1.12 – 7.1.2024 väliseksi ajaksi. Tunnelmalliset joulumarkkinat ovat auki joka päivä, joten tervetuloa Tallinnan joulumarkkinoille viihtymään koko perheen voimin.
Lähde viettämään mukavan rento joulu valmiiseen herkkupöytään Tallinnan vanhaan kaupunkiin.

Joulumarkkinat Tallinna 2024

Joka vuosi yli puoli miljoonaa ihmistä vierailee Tallinnan joulumarkkinoilla läheltä ja kaukaa. Lapsille viihdettä tarjoavat karusellit ja joulupukki, joka jakaa karkkeja pienessä talossaan. Joulutorilta voit ostaa korkealaatuisia käsitöitä erilaisista nikkaroinneista käytännöllisiin talvitarvikkeisiin, samalla voit täyttää vatsasi piparkakulla ja pikkunaposteltavilla. Tarjolla on perinteisiä jouluruokia, mutta myös uusia jouluruokia, jotka sopivat täydellisesti jouluun. Raatihuoneentorilta leviää mausteinen glögin tuoksu – tämä kuuma joulujuoma tarjoillaan laajalla valikoimalla eri makuja, myös lapsille on tarjolla kuumaa mehua. Joulun henkeä ylläpitää, kuten aina, erityinen kulttuuriohjelma. Viikonloppuisin joulumarkkina lavalle ilmestyy tanssi- ja laulu​​ryhmiä sekä Virosta että ulkomailta. Adventin aikana adventtikynttilä sytytetään joka sunnuntai, kirkon johtajat ja kaupungin johtajat tervehtivät ihmisiä. Tule ja koe joulun taika Tallinnassa!

Viron parhaat joulumarkkinat

Viron suurimmat joulumarkkinat 2024.
1.12.2024. – 7.1.2025 Tallinnan joulutori, Tallinna
1.12.2024. – 5.1.2025 Joulukaupunki Tartto Tarton raatihuoneentorilla, Tartto
6.–8.12.2024 Joulumarkkinat Tarton messukeskuksessa, Tartto
7.12.2024 Tarton joulumarkkinat, Tarton raatihuoneentori ja keskusta
14.–15.12.2024 Pärnun joulumarkkinat, Pärnu
14.–15.12.2024 Viron ulkoilmamuseon joulukylä, Tallinna
23.–26.12.2024 Joulukylä Narvassa, Narva

Markkinoitten keskuspiste on Viron tärkein joulupuu

Joulupuu pystytettiin  Raatihuoneentorille ensi kerran jo vuonna 1441.
Joulupuuta ympäröivät joulumökit,- myyntipaviljonkit jossa kauppiaat tarjoavat ostettavaksi erilaisia käsityöesineitä joita kaupoista näin helposti ei löydy sekä kaikenlaista hyvää suuhun pistettäväksi tai mukaan ostettavaksi.

Saat myös itse keskustella mestarien kanssa ja viedä kotiin mukaan erilaisia joulukoristeita, ihania lahjoja, myös esineitä jokapäivä käyttöön. Tavarat saa mukaan pakattuina lahjapaketteihin. Välipaloiksi tarjotaan virolaista jouluruokaa hapankaalista ja mustamakkarasta piparkakkuihin sekä hehkuviiniin. Joulupukkikin on luvannut olla paikalla. Vaikka talvi-illat ja -yöt ovat pimeitä, saatat huomata että talvella Tallinna on viehättävimmillään.

Tule ja koe joulunajan taika Tallinnassa!

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Viro Tallinnan Joulumatka

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme Kreutzwald hotellissa: 339 €/hlö

Hintaesimerkkimme von Stacelberg hotellissa 385 €/hlö

Joulumatkat matkapäivät: 23 – 26.12.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatka 23.12 Helsinki-Tallinna klo 10:30-13:00
* Laivamatka 26.12 Tallinna-Helsinki klo 17:00-19:30
* 3 vrk majoitus Kreutzwald tai von Stacelberg Hotel Tallinnassa, jaetussa
kahden hengen huoneessa
* Buffet aamiaiset
* Juhlallinen jouluillallinen 24.12 (runsas joulubuffet) tervetuliaisdrinkillä

Raatihuoneen torin joulumarkkinat ovat avoinna päivittäin

Kreutzwald Hotel Tallinn  tarjoaa trendikästä ja viihtyisää majoitusta, joka sopii sekä turisteille että liikemiehille.

Von Stackelberg Hotel  on tyylikäs Hotelli, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Toompean mäen juurella.

Joulumarkkinat Tallinnassa

Tule mukaan viettämään rauhallinen joulu Tallinnan sydämeen vanhaan kaupunkiin.

Perinteiset Tallinnan Raatihuoneentorilla järjestettävät joulumarkkinat on avoinna vanhan kaupungin Raatihuoneentorilla 1.12.–7.1.2024

Täällä historiallisen Raatihuoneen vieressä pidettävillä joulumarkkinoilla tuoksuu ihmeen hyvältä ja tuntuu että tässä satumaisessa ympäristössä kaikki on mahdollista. Raatihuoneen markkinoilla nähdään joka viikonloppu ja juhlapäivinä kulttuuriohjelmaa. (Pe klo 17-19 , La-Su klo 12-14)

Markkinoitten keskuspiste on Viron tärkein joulupuu.
Joulupuu pystytettiin  Raatihuoneentorille ensi kerran jo vuonna 1441.

Joulupuuta ympäröivät joulumökit,- myyntipaviljonkit jossa kauppiaat tarjoavat ostettavaksi erilaisia käsityöesineitä joita kaupoista näin helposti ei löydy sekä kaikenlaista hyvää suuhun pistettäväksi tai mukaan ostettavaksi.

Saa myös itse keskustella mestarien kanssa ja viedä kotiin mukaan erilaisia joulukoristeita, ihania lahjoja, myös esineitä jokapäivä käyttöön. Tavarat saa myös heti pakatuksi lahjapaketteihin.

Välipaloiksi tarjotaan virolaista jouluruokaa hapankaalista ja mustamakkarasta piparkakkuihin sekä hehkuviiniin. Joulupukkikin on luvannut olla paikalla.

Vaikka talvi-illat ja -yöt ovat pimeitä, saatat huomata että talvella Tallinna on viehättävimmillään.

Tule ja koe joulunajan taika Tallinnassa!

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

 

Viro Tallinna Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn tarjoaa trendikästä ja viihtyisää majoitusta, joka sopii sekä turisteille että liikemiehille.

Lue lisää
Viro Tallinna Von Stackelberg Hotel

Tyylikäs Von Stackelberg Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Toompean mäen juurella, vanhan ja uuden kaupungin rajalla.

Lue lisää
Viro Tallinna tekemistä ja käyntikohteita

Matkaohjelmaehdotuksia

Kiinnostaisiko ryhmäänne marsipaanin teko ja maalaus Kalevin suklaapuodissa vai kaipaatteko vauhdikasta ohjelmaa karting-autojen ratissa? Upea historiallinen kartanokierros Lahemaalla tai viinikoulu kokeneen sommelierin johdolla? Ryhmämyyntimme tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja Tallinnassa ja muualla Virossa. Tutustu ohjelmiin ja ota yhteyttä!

Perinteinen kaupunkinkierros

Yhdistetyllä bussi– ja kävelykierroksella koette kattavan läpileikkauksen Tallinnasta mm. monien tarinoiden avulla. Tunnin kiertoajelun jälkeen kävelemme Vanhassakaupungissa oppaan johdolla.

Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin.

Kadriorgin palatsi

Pietari I:n vuonna 1718 rakennuttamaa palatsia ja sen puistoa pidetään pohjolan barokkiarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Vuonna 2012 restauroidussa palatsissa toimii ulkomaisen taiteen museo. Museossa on kahvila ja myymälä. Kesäisin vierailijoille avoinna oleva palatsin puisto on entisöity 1700-luvun tyyliin.

Kartanokierros Lahemaalla

Tämä retki vie Lahemaan upealle historialliselle kartanokierrokselle. Tallinnasta itään suuntautuvalla retkellä vieraillaan kolmessa kauniissa kartanossa.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitseva Palmsen kartano ja ulkomuseo on ensimmäinen täysin kunnostettu kartanokokonaisuus puistoineen, puutarhoineen ja historiallisine rakennuksineen. Vierailijat voivat tutustua näyttelyihin, työpajoihin, koulutuskeskukseen, palmutaloon, viinikellariin, romanttiseen kahvilaan ja kansanomaiseen kapakkaan.

Sagadin kartanokokonaisuus
sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa. Sagadi on nykyään kuuluisa luonto-opetus-, kulttuuri- ja matkailukeskus. Sagadin kartano on harvinainen kokonaisuus: sivurakennuksia on paljon, ja tiet, puistokäytävät, puisto ja lammet on kunnostettu. Kartano kunnostettiin metsätalousjärjestelmän avulla, ja kartano on tälläkin hetkellä valtion metsähallituksen (Riigimetsa Majandamise Keskus, RMK) omistuksessa. Sagadin metsäkeskuksessa toimivat metsämuseo ja kartanomuseo, luontokoulu, hotelli, ravintola ja hostelli.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitsevan Vihulan kartanon rakennuttivat von Schubertit vuosina 1820–1880. Entistetyssä kartanossa toimivat nyt upea ravintola ja loistava kylpylähotelli. Kartanossa pidetään konsertteja ja kokouksia ja järjestetään vastaanottoja ja häitä.

Kalev suklaapuoti

Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalev suklaapuodissa on mahdollisuus kääriä hihat, pukea essu päälle ja osallistua itse marsipaanin tekoon ja maalaukseen tai suklaan valmistuskurssille.

KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita.

Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää.

Kumu Taidemuseo

Kumu Art Museum sisältää laajan valikoiman virolaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museorakennus Kadriorgin puistossa on jo itsessään vaikuttava nähtävyys.

Luscher & Matiesenin viininmaistajaiset

Luscher & Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo Toompealla esittelee Toompean viinintuotannon historiaa aidoimmalla tavalla ja esittelee 100 vuotta vanhan viinitehtaan tarinan.  sis. viininmaistajaiset. Paikanpäältä voi ostaa talon viiniä. Korttimaksu käy ja tarvittaessa juomat toimitetaan hotelliin. Avoinna klo 10-18. Opastus paikanpäällä suomeksi. Ryhmän koko voi olla max. 60 henkilöä. Retken kesto 1,5 tuntia. Huom! Kohteeseen ei pääse perille bussilla, lähin pysäkki kirkon vieressä josta n. 10 min kävelymatka

Merikeskus Lennusadam (Lentosatama)

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Museossa liikutaan kolmella tasolla: meren pohjassa, veden pinnalla ja ilmassa. Museon vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. Museossa pääsee kokeilemaan sukellusveneen ja lentokoneen ohjaamista simulaattoreissa.

Nigulisten kirkko ja museo

1200-luvin alkupuolella rakennettu Nigulisten kirkko on Viron kauneimpia myöhäisgootilaisia rakennuksia. Pysyvässä näyttelyssä Pohjois-Euroopan paras uskonnollisen taiteen kokoelma 1400-luvulta.

Nõmmen seikkailupuisto

Seikkailupuisto herättää leikkimielisyyden. Koet onnistumisen iloa jännittävällä puiden latvassa kiipeilyllä, köysissä riippumisella ja verkkoihin hyppäämisellä liikkuessasi puissa tasanteelta toiselle.

Nõmmen paikallistori ja kauppahalli

Nõmmeen on matkaa noin 10 kilometriä ja se on auki 09.00-16.00. Suosittu tori, jossa ruokaa ja kauden tuotteita sekä mukava kahvila ja muutamia kauppoja.

Purjehdus Old City Marinassa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Tallinnan lahdella. Upea purjevene odottaa teitä Tallinnan keskustassa, Old City Marinassa. 1,5h purjehduksen aikana tarjoillaan kuohuviiniä, merimatka päättyy Noblessnerin satamaan jossa teitä odottaa kolmen ruokalajin illallinen satamaravintola Cafe Noblen viihtyisällä terassilla. Paketin voi liittää kaikkiin Tallinnan ryhmiimme. Kysy lisää toimistoltamme.

Triobet Kartingkeskus

Järjestä Grand Prix ryhmällesi! Triobet Kartingkeskus on ympärivuotisesti elämyksiä tarjoava moderni sisäkartingkeskus vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.

TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni Piritan sataman läheisyydessä on jälleen avattu yleisölle. Koe huikeat näkymät 170 metrin korkeudesta näköalatasanteelta.

Viinikoulu Sokos Hotel Viru

Viinikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää makuaisteja sekä viettää mielenkiintoinen ja antoisa tunti viinimaailmassa kokeneen ja tunnustetun sommelierin johdolla.

Viron maut

Lähiruoka ja virolaiset ruokaperinteet puhuttavat Virossakin.
Viron maut – retkellä kuulet, miten eri maiden ruokakulttuurit ovat vaikuttaneet virolaiseen ruokaperinteeseen.

 

 

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.