Tanska Kööpenhamina ryhmämatka

Kööpenhamina on täydellinen matkakohde, lue lisää Kööpenhaminan matkailuvinkeistä ja suunnittele unelmiesi loma! Varaa Kööpenhaminan matka >

Tanska Kööpenhamina ryhmämatka

Nuorekas ja Innostava Matkakohde

Kööpenhamina, Tanskan pääkaupunki, tarjoaa upeat puitteet niin kulttuurin, kulinaaristen nautintojen kuin urbaanin seikkailunkin ystäville. Koe Kööpenhaminan parhaat nähtävyydet, kuten historiallinen Nyhavn ja Amalienborgin linna, sekä modernit kaupunginosat, kuten trendikäs Vesterbro.

Värikkäät talot ja vilkas satama

Kööpenhaminan sydämessä sijaitsee Nyhavn, värikkäiden talojen ja vilkkaan sataman keidas. Tämä ikoninen paikka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja herkullisten ravintoloiden tutkimiseen. Nyhavn on erityisen taianomainen iltaisin, kun valot heijastuvat veden pintaan ja kaupunki täyttyy iloisista äänistä. Älä unohda kokeilla kuuluisaa smørrebrødiä, joka on yksi Kööpenhaminan tunnetuimmista kulinaarisista elämyksistä.

Kööpenhaminan nähtävyydet ja Tivoli

Historialliset nähtävyydet, kuten Amalienborgin linna ja Christiansborgin linna, tarjoavat upean katsauksen Tanskan kuninkaalliseen historiaan. Amalienborgin linnassa voit todistaa päivittäisen vahdinvaihdon, kun taas Christiansborgin linna tarjoaa upeita näkymiä kaupungin ylle. Kaupungin kulttuurielämä kukoistaa myös lukuisissa museoissa ja gallerioissa, kuten Kansallismuseossa, joka on ehdoton käyntikohde kaikille historiasta kiinnostuneille. Vieraile myös Tivolissa, maailman toiseksi vanhimmassa huvipuistossa, joka tarjoaa maagisen tunnelman ja hurmaavia laitteita kaikenikäisille.

Kööpenhaminan rikas kulttuurielämä näkyy sen lukuisissa tapahtumissa ja festivaaleissa. Esimerkiksi Copenhagen Jazz Festival ja Distortion-musiikkifestivaali tuovat kaupunkiin säkenöivää energiaa ja musiikkia. Teatterista kiinnostuneet löytävät iloa esimerkiksi Kuninkaallisesta Teatterista tai pienemmistä vaihtoehtoisista esityspaikoista ympäri kaupunkia. Kaupungin kulttuurikalenteri on täynnä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joten aina löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista koettavaa.

Tanska Kööpenhamina ryhmämatka

Hintaesimerkkimme 4 pv: 860 € /hlö

Matkaohjelma Esimerkki:

Päivä 1: Saapuminen ja Kaupunkikiertoajelu

Lennämme Helsingistä suoraan Kööpenhaminaan, jossa opas ja bussi odottavat ryhmäämme. Heti saavuttuamme lähdemme opastetulle kaupunkikiertoajelulle. Asiantunteva oppaamme johdattaa meidät kaupungin tunnetuimmille nähtävyyksille, kuten Pienen merenneidon patsaalle, kuninkaalliselle Amalienborgin linnalle sekä vilkkaalle Strøget-kävelykadulle. Matkan varrella ihaillemme värikkäitä taloja ja vilkasta elämää Nyhavnin satama-alueella. Kiertoajelun päätteeksi saavumme majoituspaikkaamme keskustahotelliin, jossa voimme rentoutua ja valmistautua illan seikkailuihin. Ilta on vapaa, mutta suosittelemme tutustumaan hotellin lähialueen ravintoloihin ja kahviloihin.

Päivä 2: Rosenborgin Linna ja Kanavaristeily

Toisena päivänä aamiaisen jälkeen suuntaamme oppaan johdolla Rosenborgin linnaan, joka on täynnä Tanskan kuninkaallisia aarteita ja historiaa. Oppaamme kertoo meille linnan upeista taidekokoelmista ja kuninkaallisista jalokivistä. Lounas nautitaan linnan läheisyydessä sijaitsevassa viehättävässä ravintolassa. Iltapäivällä jatkamme matkaa kanavaristeilylle, joka tarjoaa upean näkymän Kööpenhaminan kauniille vesireiteille ja arkkitehtuurille. Risteilyn aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet aivan uudesta perspektiivistä. Illallispaikaksi suosittelemme Pate Pate -ravintolaa, joka sijaitsee trendikkäässä Kødbyenin kaupunginosassa ja tarjoaa herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä makuja.

Päivä 3: Vapaapäivä 

Kolmas päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua Kööpenhaminaan omassa tahdissa. Voit viettää päivän ostoksilla Strøgetin ostoskadulla, vierailla Kansallismuseossa tai nauttia kaupungin lukuisista puistoista. Voit myös lähteä oppaan johdolla pyöräretkelle ympäri kaupunkia ja kokea Kööpenhaminan ainutlaatuisen pyöräilykulttuurin. Illalla suosittelemme illalliselle Nørrebro Bryghus -panimoravintolaan, jossa voit nauttia paikallisia oluita ja rentoa tunnelmaa.

Päivä 4: Paluupäivä

Viimeisenä päivänä sinulla on vielä hetki aikaa nauttia Kööpenhaminasta ennen paluukuljetusta lentokentälle. Voit käydä viime hetken ostoksilla tai nauttia aamukahvin Nyhavnin idyllisessä ympäristössä. Kuljetus lentoasemalle sujuu jouhevasti, ja lennämme takaisin Helsinkiin mukanamme unohtumattomia muistoja Kööpenhaminasta.

Kööpenhamina tarjoaa matkailijalle mieleenpainuvia elämyksiä, olitpa sitten historian ystävä, kulinaristi tai urbaanin elämän tutkija, tämä kaupunki hurmaa sinut monipuolisella tarjonnallaan. Tervetuloa kokemaan Kööpenhaminan lumo yhdessä asiantuntevan oppaan johdolla!

Tanska Kööpenhamina Imperial Hotel

Imperial Hotel sijaitsee Kööpenhaminassa, 200 metrin päässä Tivoli-huvipuistosta ja Kööpenhaminan päärautatieasemalta.

Lue lisää
Tanska Kööpenhamina tekemistä ja käyntikohteita

Kööpenhamina on rento, iloinen ja vilkas kaupunki, jossa liikkuminen on helppoa ja nähtävyydet mieleenpainuvia.

* Kaupunkikierroksen aikana vieraillaan mm. Churchillparkenin viheralueella, jossa ihailemme Pieni Merenneito -patsasta. Samalla nähdään myös 1700-luvulta peräisin oleva Amalienborgin palatsi, jossa Tanskan kuningatar asuu.

Kierroksen aikana tutustutaan myös Nyhavnin 300-vuotiaaseen satamaan.  Värikkäät talot ovat tätä nykyä viihtyisien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien valtaamia, niinpä Nyhavn on nykyään yksi Kööpenhaminan miellyttävimmistä viihtymiskeskuksista.

Tivoli (http://www.tivoli.dk/) aloittaa kautensa yleensä ennen pääsiäistä. Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva, perinteikäs Bakken-huvipuisto (http://www.bakken.dk/) aloittaa yleensä myös hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.

* Zoo – Eläintarha 
Kööpenhaminan eläintarha sijaitsee Frederiksbergin kaupunginosassa. Se on yksi Euroopan parhaimmista eläintarhoista, jossa on villieläimiä ympäri maailman. Täällä voit nähdä ihanan virtahevon poikasen, söpöliinin nimeltä Mona. Eläintarha on myös saanut uuden Arktisen osaston, ”Den Arktiske Ring”, jossa voit katsella jääkarhujen temmellyksiä. Katso video, jossa tyttö on vain muutamien senttien päässä suuresta jääkarhusta.
Osoite: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

* Amalienborgin linna 
Tanskan kuninkaallisen perheen koti, Amalienborg Slott, on erittäin suosittu nähtävyys. Linna rakennettiin 1700-luvulla ja se on Tanskan rokokoo-arkkitehtuurin suurin luomus sekä kuningattaren pääasiallinen asuinpaikka. Täällä voit katsella kuinka Tanskan kuninkaallisen pääesikunnan vahdit marssivat päivittäin pitkin Kööpenhaminan katuja Resenborgin linnasta Amalienborgin linnaan. Vahdinvaihto tapahtuu Amalienborgin linnan edessä kello 12.
Osoite: Christian VIII’s Palæ, 1257 Köpenhamn

* Kansallismuseo   
Kansallismuseossa saat hyvän kuvan Tanskan koko historiasta – jääkauden ajoilta, viikinkikaudelta ja kristinuskon kaudelta. Kansallismuseossa on myös maailman suurin etnografinen kokoelma grönlantilaisista esineistä: hylkeennahkoja, kajakkeja ja maagisia amuletteja. Museon sisältävä rakennus rakennettiin 1700-luvulla palatsiksi perintöprinssi Fredrik V:lle  ja kuningatar Louiselle.
Osoite: Prinsens Palæ, Frederiksholms Kanal 12, 1220 Köpenhamn

* Nya Carlsberg Glyptotek – Taidemuseo   
Taidemuseon perusti panimonomistaja Carl Jacobsen. Täällä on kaksi päänäyttelyä – Välimeren antiikin vanhat sivilisaatiot sekä tanskalaista ja ranskalaista taidetta 1800-1900-luvuilta.
Osoite: Dantes Plads 7, 1556 Köpenhamn

* Nyhavn 
Nyhavnin kaupunginosa on yksi Kööpenhaminan parhaimmista turistimagneeteista. Tällä pienellä satama-alueella on kesäisin ulkoterasseja vieri vieressä, mutta ravintolat ja pubit täyttyvät asiakkaista myös talviaikaan. Istu alas, tilaa juotavaa ja nauti, eli kuten tanskaksi sanotaan ”hygge dej”. Nyhavnissa on myös asunut eräs erittäin tunnettu tanskalainen lastenkirjojen kirjailija nimeltä H.C. Andersen.
Osoite: Nyhavn 1-71, 1051 Köpenhamn

* Visit Carlsberg – Vieraile Carlsbergissa 
Pitääkö paikkansa, että Carlsberg olisi maailman paras olut? Visit Carlsbergissa saat ehkä vastauksen kysymykseen. Osallistu klassiselle opastusretkelle panimoon – retki päättyy oluen maistiaisiin. Carlsbergissä voit myös nähdä maailman suurimman olutpullokokoelman. Panimo perustettiin 1847 ja sen uudenaikainen museo on peräti 10 000 neliön suuruinen.
Osoite: Gamle Carlsberg Vej 11, 2500 Valby

* Kronborgs slott  
Kööpenhaminan pohjoispuolella Helsingörissä on yksi Euroopan mahtavin renessanssilinna. Kronborgsin linna rakennettiin 1500-luvulla. Se on tunnettu maailmanlaajuisesti. Selityksenä tähän on, että linnassa esitetään Shakespearen Hamletia. Vuonna 2000 rakennus listattiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.
Osoite: Kronborg 2C, 3000 Helsingør
* Thorvaldsens Museum
Keskeltä Kööpenhaminaa löytyy Thorvaldsens Museum. Täällä on suuri kokoelma Thorvaldsenin omia patsaita ja nykytaidetta. Täällä on myös esineitä antiikin ajan Egyptistä sekä Kreikan, Rooman että Etruskien ajoilta. Voit ihailla myös muiden kuvanveistäjien teoksia sekä Thordvaldsenin omia mitaleja, kirjeitä ja henkilökohtaisia esineitä.  Thorvaldsenin museo aukaistiin vuonna 1848, neljä vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Se on yksi Kööpenhaminan vanhimmista museoista.
Osoite: Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København

* Rosenborgs slott
Tanskan kalleimpia kulttuuriaarteita on nähtävänä mahtavassa Rosenborgin linnassa. Linnan rakennutti 1600-luvulla Christian IV, ja linnan tehtävänä oli toimia ilopalatsina. Kellarissa on nähtävänä kruununjalokiviä ja ansiomerkkejä. Vuoteen 1720 asti linnassa asui kuninkaallinen perhe.  Rosenborgin kiinnostavin nähtävyys on valtaistuin, jossa kuninkaat kruunattiin. Valtaistuinta vartioi kolme hopeista leijonaa.
Osoite: Øster Voldgade 4A, 1350 København K

* Christiansborg 
Kööpenhaminassa Slottsholmenilla sijaitseva Christiansborgin linna oli kuninkaallisen hovin pääasiallinen asuinpaikka 1400-luvulta vuoteen 1794. Kuningas Christian VII, joka syntyi linnassa 1749, oli skitsofreeninen. Hän meni 17-vuotiaana naimisiin 15-vuotiaan englantilaisen serkkunsa kanssa. Heidän avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen. Christian VII viihdytti itseään alkoholin, prostituoitujen ja hurjien juhlien avulla. Tämän vuoksi kuningatar otti itselleen rakastajan nimeltä Johan Friedrich Struensee, joka puolestaan oli kuninkaan lääkäri. Tämä rakkaustarina sai dramaattisen lopun, kun Struensee tuomittiin kuolemaan ja kuningatar maanpakoon. 1700-luvun lopulla linna paloi kahteen otteeseen. Tämän päivän linna on rakennettu 1900-luvun alussa uusbarokkimaisen tyylin mukaisesti. Opastetulla kierroksella voit ihailla tätä jännittävää linnaa ja kuulla tarinoita sen monivaiheisesta historiasta.
Osoite: Prins Jørgens Gård, 1468 København

* Rundetårn – Pyöreä torni 
Christian IV rakennutti tämän historiallisen tornin vuonna 1642. Täältä voit katsella ja ihailla harvinaista arkkitehtuuria ja Kööpenhaminan yli avautuvaa mahtavaa näköalaa. Rundetårn – Pyöreä torni rakennettiin tähtitieteen observatorioksi. Tornin on tehnyt tunnetuksi sen spiraalin muotoinen käytävä, joka johtaa tornin huipulle.
Osoite: Købmagergade 52A, 1150 Köpenhamn

* Tanskan Akvaario – Den Blå Planet 
23. maaliskuuta aukaistiin Tanskan upea akvaario – Den Blå Planet. Täällä voit tutkiskella ja katsella mahtavia meren eläimiä ja kasvistoa. Akvaario sijaitsee kauniilla paikalla aivan meren ääressä Kööpenhaminan lentokentän lähettyvillä. Täällä asustelee yli 3000 meren eläintä – haukia, karppeja, haita, japanilaisia jättirapuja jne. Akvaariossa voit nähdä neljänlaisia erityyppisiä meren eläimiä, joita maapallolla on.
Osoite: Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup

* Frederiksborgs slott 
Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva Frederiksborgin linna on rakennettu Hillerødin järveen kolmen saaren päälle. Palatsi on hollantilaisen renessanssin tyylinen linna, ja sen on rakennuttanut kuningas Christian IV 1600-luvun alkupuoliskolla. Linna paloi 1800-luvulla, mutta silloinen Carlsbergin panimon omistaja JC Jacobsen pystytti linnan uudestaan. Linnan museossa on arvokasta antiikkia sekä modernia taidetta, muun muassa Karel van Manderin, Wilhelm Marstrandin, P.S. Krøyerin ja Niels Strøbækin taideteoksia.
Osoite: Frederiksborg Slott, 3400 Hillerød

* Valtion luonnontieteellinen museo 
Kasvitieteellinen puutarha, kasvitieteellinen kirjasto ja museo, geologian museo ja eläinmuseo muodostavat yhdessä Valtion luonnontieteellisen museon. Täällä voit oppia paljon mielenkiintoisia asioita luonnontieteestä ja historiasta. Museo on osa Kööpenhaminan yliopistoa ja se houkuttelee luokseen monia kansainvälisiä tutkijoita ja opiskelijoita.
Osoite: Østervoldgade 5-7, DK-1350 Copenhagen Ø

* Christiania – boheemi kaupunginosa 
Christianian kaupunginosa on suosittu käyntikohde niin paikallisten kuin matkaijoiden keskuudessa. Niin sanottu ”vapaa kaupunki” sai alkunsa vuonna 1971, kun ryhmä hippejä loi alueelle omat sääntönsä piittaamatta Tanskan lainsäädännöstä. Vaikkakin Tanskan hallituksella on tänä päivänä paljon vaikutusvaltaa alueen sääntöihin, Christiania on edelleen verraten vapaa ja erikoinen kaupunginosa, jossa on paljon ainutlaatuisia kauppoja, pajoja, gallerioita, ravintoloita, konserttitiloja, taloja sekä kaunista luontoa.
Christianshavn i Köpenhamn.
* Valtion taidemuseo
Valtion taidemuseo Kööpenhaminassa pitää sisällään suuren valikoiman tanskalaista ja ulkomaalaista taidetta. Täältä löytyy erittäin laaja ja jännittävä 1600 teoksen taidekokoelma.
Osoite: Sølvgade 48-50, 1307 Köpenhamn

* Arken – Nykytaiteen museo     
Nykytaiteen museo sijaitsee aivan meren äärellä upeassa rakennuksessa, joka muistuttaa laivan keulaa ja purjeita. Täällä voit ihailla niin tanskalaista, pohjoismaalaista kuin kansainvälistäkin taidetta. Suuren kokoelman ajanjakso ulottuu 1940-luvulta tähän päivään.
Osoite: Skovvej 100, 2635 Ishoj

* Bakken – huvipuisto
Kööpenhaminasta löytyy maailman vanhin huvipuisto, vuodelta 1583 lähtöisin oleva Bakken. Bakken on aina ollut kööpenhaminalaisten suosima huvittelukeskus. Alun alkaen tämä huvipuisto oli työväen huvittelupaikka. Bakkenissa on noin 100 eri laitetta ja karusellia sekä yli 40 ravintolaa ja ruokapaikkaa. Täällä voit maistella tanskalaisia herkkuja, kuten paahtopaistivoileipää tai katsoa vaikkapa naisten kabaree-esitystä.
Osoite: Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

* Kansallishistoriallinen museo 
Kansallishistoriallinen museo kuuluu Frederiksborgin linnaan. Se kertoo Tanskan historiasta 500 vuoden ajalta eri muotokuvien, huonekalujen ja taideteoksien muodossa. Täällä voit ihailla linnan kaunista sisustusta ja eri näyttelyitä sekä osallistua sunnuntaisin suosittuun linnakiertueeseen tai museon perhetapahtumiin.
Osoite: Frederiksborg slot, 3400 Hillerød

Tanska

Tanska tunnetaan arkkitehtuuristaan, taiteestaan, elokuvistaan, näyttämötaiteestaan, baletistaan ja oopperastaan.
Pääkaupunki: Kööpenhamina
Virallinen kieli: Tanska
Valuutta: Tanskan kruunu
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetukset
* Kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan kanssa
* Majoitus 4* hotellissa
* Aamiaiset hotellissa
* Retkiohjelman
* Suomenkielisen oppaan palvelut perillä

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntälennot muualta Suomesta

Hinta edellyttää minimi 20 henkilön ryhmää.
Räätälöimme ryhmämatkat toiveidenne mukaan!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.