USA Amerikan perintö New Yorkista Miamiin

Amerikan perintö matkalla on aikaa nauttia Miamin ja South Beachin vilkkaista huveista tai monista shoppailumahdollisuuksista ja illalla syödä ja tanssia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Amerikan perintö New Yorkista Miamiin

Uusi mantere

Matka alkaa New Yorkista, jossa voit tustua miljoonakaupungin vilinään. Lenkkeile Central Parkissa ja käy katsomassa Vapaudenpatsasta Battery Parkista. Historian oppitunnin, Amerikan perintö, saat Philadelphiassa, jossa voit nähdä Liberty Bellin ja Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen.  Ihaistele Washington D.C:n monumentteja ja muistomerkkejä ja  ota valokuva Valkoisesta Talosta.

Matka alkaa New Yorkista, päättyy Miamiin 16 päivää / 15 yötä

Amerikan perintö

Vaella Skyline Drivella Shenandoah National Parkissa ja  koe upeat maisemat Amerikan suositun reitin Blueridge Parkwayn varrella. Koe Great Smoky Mountains National Parkin sinertävä sumu.  Vaeltele Charlestonin viehättävillä kujilla tai kierrä kaupunkia hevoskärryjen kyydissä.  Vieraile Yhdysvaltojen Sisällissodan aloituspaikalla ja  tutustu Savannahin kauniisti entisöityihin historiallisiin kortteleihin. Matkusta Georgian etelärannikolla ja vieraile St. Augustinessa, maan vanhimmassa pysyvässä eurooppalaissiirtokunnassa.  Juo nuoruudenlähteestä ja kuule legenda sen takana.

Sukella Orlandon maailmankuulujen huvipuistojen hulinaan. Tutustu Tampa Bayn alueen merenkulun historiaan. Koe Sarasotan aurinko, hiekka ja meri ja karkaa Floridan villiin luontoon Tamiami Trail Scenic Bywayllä. Tutustu Evergladesin alueen ainutlaatuiseen subtrooppiseen luontoon ja näe South Beach, Miamin kuumin huvialue.

Amerikan perintö

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

 

Hintaesimerkkimme: 2690 € / henkilö

Pyydä tarjous matkastasi, räätälöimme matkat toiveidesi mukaan.

 

Päivä 1: New York

Saapuminen New Yorkiin ja sisäänkirjautuminen hotelliin.

Päivä 2: New York

Tutustu tähän vilkkaaseen suurkaupunkiin, jonka kadut ovat täynnä ihmisiä, kuuluisia nähtävyyksiä ja pilvenpiirtäjiä. Näe Vapaudenpatsas, Fifth Avenue, Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, YK:n päämaja ja paljon muuta.

Päivä 3: New York-Washington D.C.

Nouda vuokra-autosi ja aloita matka kohti Philadelphiaa, Independence Hallin, Liberty Bellin ja Ben Franklinin kotikaupunkia. Aja illaksi pääkaupunkiin Washingtoniin.

Päivä 4: Washington D.C.

Pääkaupungin leveät kadut korostavat Washingtonin kuuluisien monumenttien tuomaa dramaattista vaikutelmaa: käy ainakin katsomassa Lincoln Memorial, Jefferson Memorial ja Valkoinen Talo. Smithsonianin museokompleksista löydät maan historiallisimpia aarteita.

Päivä 5: Washington D.C.  – Shenandoah National Park
Tutustu Virginian siirtomaa- ja sisällissodan perintöön. Vieraile strategisen Bull Runin taistelupaikalla, jossa Amerikan perustajien historiallinen vaikutus näkyy sen instituutioissa ja arkkitehtuurissa. Ohita Thomas Jeffersonin koti Monticellossa ennen kuin nouset Shenandoahin kansallispuiston ylängöille yöksi.

Päivä 6: Shenandoah National Park-Blueridge Parkway-Roanoke

Tänään aja pitkin Blue Ridge Mountainsia, jotka kesällä näyttävät sinertäviltä. Jatka halki vehreän Shenandoahin laakson kohti tämän illan majapaikkaasi, Roanokea Virginiassa.

Päivä 7: Roanoke – Gatlinburg

Tämän päivän kohde on Gatlinburg. Great Smoky Mountainsin kansallispuiston sisäänkäynnin vieressä sijaitseva Gatlinburg toivottaa vieraat tervetulleiksi tarjoamalla Appalakkien vieraanvaraisuutta parhaimmillaan.

Päivä 8: Great Smoky Mountains-Cherokee Indian Reservation-Cherokee-Charleston

Pääset nauttimaan vuoristomaisemista koko päivän, kun ajat Blue Ridge Mountainsin halki kohti North Carolinan osavaltiota. Iltapäivällä vierailet Great Smoky Mountainsilla ja kuljet halki Cherokee-intiaanien muinaisten kotiseutujen. Nauti maisemista ajaessasi läpi Great Smoky Mountains -vuorten, jotka ovat kuuluisia vuoria peittävästä sinisestä sumustaan. Kulje Cherokee-intiaanien esi-isänmaan läpi matkalla historialliseen Charlestoniin, joka on rakennettu kävelykaupungiksi. Lähde rauhassa kävelylle historiallisen alueen läpi ja ihaile sen vertaansa vailla olevaa Antebellum-arkkitehtuuria. Charlestonissa ammuttiin laukauksia, jotka aloittivat neljä vuotta kestäneen sisällissodan, joka päättyi Konfederaation tappioon ja Yhdysvaltojen palautumiseen yhdeksi kansakunnaksi.

Päivä 9: Charleston-Savannah

Tänään tutustut historialliseen Charlestonin kaupunkiin, vaeltaa sen historiallisessa keskustassa ja tutustua sen Sisällissotaa edeltävään arkkitehtuuriin. Historiallinen Old Savannah –kaupunginosa on kauniisti entisöity ja siellä voitkin kokea Etelän hienostuneen tunnelman. Lähdettyänne historiallisesta Charlestonista haluatte vierailla Magnolia-istutuksilla ja -puutarhoissa. Aja etelään Savannahin satamakaupunkiin. Vanhan Savannahin historiallinen alue on entisöity kauniisti, mikä luo uudelleen Antebellum Southin armollisen tunnelman.

Päivä 10: Savannah-St.Augustin

Seuraa Georgian vehreää, puolitrooppista rannikkoa ja näe 1700-luvun englantilaisten uudisasukkaiden vaikutus Brunswickin viehättävässä arkkitehtuurissa. Ohita Jacksonville matkalla kohti St. Augustinea, joka on Yhdysvaltojen vanhin kaupunki. Tänä iltana on aika vaeltaa St. Augustinen kaduilla ja nauttia rentouttavasta illallisesta.

Päivä 11: St.Augustine-Orlando

Etsiessään nuoruudenlähdettä, Ponce de Leon rantautui tälle alueelle 1513 ja vielä nykyisinkin auringonpalvojat jatkavat ikuisen nuoruuden etsimistä Floridan rannoilla. Voit joko liittyä heidän seuraansa tai tutustu alueen espanjalaisperintöön ennen kuin jatkat kohti etelää ja Orlandoa.

Päivä 12: Orlando

Nauti koko päivä tutustuen Walt Disney World Resortin viihdekompleksiin, jossa sijaitsevat Magic Kingdom Park, Epcot ja Disney-MGM Studios, tai koe Disneyn tähän mennessä villein seikkailu, Disneyn Animal Kingdom -teemapuisto. (pääsymaksut eivät sisälly hintaan). Tee lyhyt ajomatka Floridan ja Tampa Bayn länsirannoille, jotka suojelivat menneen aikakauden merirosvoja ja merirosvoja. Sarasotan upeaa luonnonkauneutta korostavat merellä sijaitsevat saaret, jotka tunnetaan nimellä ”Keys”.

Päivä 13: Orlando-Sarasota

Tee lyhyt retki Floridan länsirannikolle ja Tampa Bayhin, jossa merirosvot piilottelivat muinoin. Ihastele Sarasotan luonnonkauneutta ja rannikolla olevia Keys-saaria.

Päivä 14: Sarasota-Venice-Everglades National Park-Miami
Seuraa Tamiami Trailia ja aja Yhdysvaltojen suurimman subtrooppisen erämaan, Evergladesin halki. River of Grasses on täynnä eläimistöä ja erilaisia kasveja. Evergladesin itäpuolella Etelä-Floridan hiekkarannat odottavat jo sinua!

Päivä 15: Miami

Koko päivä aikaa nauttia Miamin ja South Beachin huveista tai monista shoppailumahdollisuuksista. Illalla kannattaa lähteä syömään ja tanssimaan vilkkaalle South Beachille.

Päivä 16: Miami

Palauta vuokra-auto lentokentälle ennen kotimatkaasi.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

* Lennot Helsinki – New York/Miami – Helsinki
* Majoitus kahden hengen huoneessa 15 yötä, 3* hotelleissa
* Autonvuokraus Toyota RAV4 tai vastaava
* Autonvuokraus: nouto New Yorkin kaupunkitoimisto, palautus Miamin lentokenttä

Autonvuokraus hinta sisältää verot, vakuutuksen, 2. kuljettajan, GPS -navigaattorin ja tankillisen polttoainetta. Nouto New Yorkin kaupunkitoimistosta, palautus Miamin lentokentälle. Vuokrahintaan lisätään yhden suuntainen vuokrausmaksu, joka maksetaan paikan päällä asiakkaan luottokortilla.

Lisämaksusta:
*Deluxe –hotellipaketti (huomioikaa, että osassa kohteita ei ole saatavilla kuin kahden tähden hotelleja)

Hotellit:
The Watson Hotel ***
Capitol Skyline Hotel **
Quality Inn **
Holiday Inn Roanoke – Tanglewood – Route 419&I581 ***
Econo Lodge Inn&Suites at the Convention Center **
Holiday Inn Charleson – Riverview ***
Best Western Savannah Historic Ditrict **
Days Inn St. Augustine/Historic Downtown ***
Champions World Resort **
Hilton Garden Inn Sarasota – Brandenton Airport ***
Seagull Hotel Miami *

Mikäli hotellissa ei ole saatavuutta, pidätämme oikeuden varata vastaava majoitus.

 

 

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555