USA Amerikan perintö New Yorkista Miamiin Fly&Drive

Amerikan perintö matkalla on aikaa nauttia Miamin ja South Beachin vilkkaista huveista tai monista shoppailumahdollisuuksista ja illalla syödä ja tanssia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Amerikan perintö New Yorkista Miamiin Fly&Drive

Uusi mantere

Matka alkaa New Yorkista, jossa voit tustua miljoonakaupungin vilinään. Lenkkeile Central Parkissa ja käy katsomassa Vapaudenpatsasta Battery Parkista. Historian oppitunnin, Amerikan perintö, saat Philadelphiassa, jossa voit nähdä Liberty Bellin ja Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen.  Ihaistele Washington D.C:n monumentteja ja muistomerkkejä ja  ota valokuva Valkoisesta Talosta.

Amerikan perintö

Vaella Skyline Drivella Shenandoah National Parkissa ja  koe upeat maisemat Amerikan suositun reitin Blueridge Parkwayn varrella. Koe Great Smoky Mountains National Parkin sinertävä sumu.  Vaeltele Charlestonin viehättävillä kujilla tai kierrä kaupunkia hevoskärryjen kyydissä.  Vieraile Yhdysvaltojen Sisällissodan aloituspaikalla ja  tutustu Savannahin kauniisti entisöityihin historiallisiin kortteleihin. Matkusta Georgian etelärannikolla ja vieraile St. Augustinessa, maan vanhimmassa pysyvässä eurooppalaissiirtokunnassa.  Juo nuoruudenlähteestä ja kuule legenda sen takana.

Orlando ja Tampa Bay sekä Miami Beach

Sukella Orlandon maailmankuulujen huvipuistojen hulinaan. Tutustu Tampa Bayn alueen merenkulun historiaan. Koe Sarasotan aurinko, hiekka ja meri ja karkaa Floridan villiin luontoon Tamiami Trail Scenic Bywayllä. Tutustu Evergladesin alueen ainutlaatuiseen subtrooppiseen luontoon ja näe South Beach, Miamin kuumin huvialue.

Amerikan perintö

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

 

Hintaesimerkkimme: 2690 € / henkilö

Matka alkaa New Yorkista, päättyy Miamiin 16 päivää / 15 yötä
Pyydä tarjous matkastasi, räätälöimme matkat toiveidesi mukaan.

Päivä 1: New York

Saapuminen New Yorkiin ja sisäänkirjautuminen hotelliin.

Päivä 2: New York

Tutustu tähän vilkkaaseen suurkaupunkiin, jonka kadut ovat täynnä ihmisiä, kuuluisia nähtävyyksiä ja pilvenpiirtäjiä. Näe Vapaudenpatsas, Fifth Avenue, Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, YK:n päämaja ja paljon muuta.

Päivä 3: New York-Washington D.C.

Nouda vuokra-autosi ja aloita matka kohti Philadelphiaa, Independence Hallin, Liberty Bellin ja Ben Franklinin kotikaupunkia. Aja illaksi pääkaupunkiin Washingtoniin.

Päivä 4: Washington D.C.

Pääkaupungin leveät kadut korostavat Washingtonin kuuluisien monumenttien tuomaa dramaattista vaikutelmaa: käy ainakin katsomassa Lincoln Memorial, Jefferson Memorial ja Valkoinen Talo. Smithsonianin museokompleksista löydät maan historiallisimpia aarteita.

Päivä 5: Washington D.C.  – Shenandoah National Park
Tutustu Virginian siirtomaa- ja sisällissodan perintöön. Vieraile strategisen Bull Runin taistelupaikalla, jossa Amerikan perustajien historiallinen vaikutus näkyy sen instituutioissa ja arkkitehtuurissa. Ohita Thomas Jeffersonin koti Monticellossa ennen kuin nouset Shenandoahin kansallispuiston ylängöille yöksi.

Päivä 6: Shenandoah National Park-Blueridge Parkway-Roanoke

Tänään aja pitkin Blue Ridge Mountainsia, jotka kesällä näyttävät sinertäviltä. Jatka halki vehreän Shenandoahin laakson kohti tämän illan majapaikkaasi, Roanokea Virginiassa.

Päivä 7: Roanoke – Gatlinburg

Tämän päivän kohde on Gatlinburg. Great Smoky Mountainsin kansallispuiston sisäänkäynnin vieressä sijaitseva Gatlinburg toivottaa vieraat tervetulleiksi tarjoamalla Appalakkien vieraanvaraisuutta parhaimmillaan.

Päivä 8: Great Smoky Mountains-Cherokee Indian Reservation-Cherokee-Charleston

Pääset nauttimaan vuoristomaisemista koko päivän, kun ajat Blue Ridge Mountainsin halki kohti North Carolinan osavaltiota. Iltapäivällä vierailet Great Smoky Mountainsilla ja kuljet halki Cherokee-intiaanien muinaisten kotiseutujen. Nauti maisemista ajaessasi läpi Great Smoky Mountains -vuorten, jotka ovat kuuluisia vuoria peittävästä sinisestä sumustaan. Kulje Cherokee-intiaanien esi-isänmaan läpi matkalla historialliseen Charlestoniin, joka on rakennettu kävelykaupungiksi. Lähde rauhassa kävelylle historiallisen alueen läpi ja ihaile sen vertaansa vailla olevaa Antebellum-arkkitehtuuria. Charlestonissa ammuttiin laukauksia, jotka aloittivat neljä vuotta kestäneen sisällissodan, joka päättyi Konfederaation tappioon ja Yhdysvaltojen palautumiseen yhdeksi kansakunnaksi.

Päivä 9: Charleston-Savannah

Tänään tutustut historialliseen Charlestonin kaupunkiin, vaeltaa sen historiallisessa keskustassa ja tutustua sen Sisällissotaa edeltävään arkkitehtuuriin. Historiallinen Old Savannah –kaupunginosa on kauniisti entisöity ja siellä voitkin kokea Etelän hienostuneen tunnelman. Lähdettyänne historiallisesta Charlestonista haluatte vierailla Magnolia-istutuksilla ja -puutarhoissa. Aja etelään Savannahin satamakaupunkiin. Vanhan Savannahin historiallinen alue on entisöity kauniisti, mikä luo uudelleen Antebellum Southin armollisen tunnelman.

Päivä 10: Savannah-St.Augustin

Seuraa Georgian vehreää, puolitrooppista rannikkoa ja näe 1700-luvun englantilaisten uudisasukkaiden vaikutus Brunswickin viehättävässä arkkitehtuurissa. Ohita Jacksonville matkalla kohti St. Augustinea, joka on Yhdysvaltojen vanhin kaupunki. Tänä iltana on aika vaeltaa St. Augustinen kaduilla ja nauttia rentouttavasta illallisesta.

Päivä 11: St.Augustine-Orlando

Etsiessään nuoruudenlähdettä, Ponce de Leon rantautui tälle alueelle 1513 ja vielä nykyisinkin auringonpalvojat jatkavat ikuisen nuoruuden etsimistä Floridan rannoilla. Voit joko liittyä heidän seuraansa tai tutustu alueen espanjalaisperintöön ennen kuin jatkat kohti etelää ja Orlandoa.

Päivä 12: Orlando

Nauti koko päivä tutustuen Walt Disney World Resortin viihdekompleksiin, jossa sijaitsevat Magic Kingdom Park, Epcot ja Disney-MGM Studios, tai koe Disneyn tähän mennessä villein seikkailu, Disneyn Animal Kingdom -teemapuisto. (pääsymaksut eivät sisälly hintaan). Tee lyhyt ajomatka Floridan ja Tampa Bayn länsirannoille, jotka suojelivat menneen aikakauden merirosvoja ja merirosvoja. Sarasotan upeaa luonnonkauneutta korostavat merellä sijaitsevat saaret, jotka tunnetaan nimellä ”Keys”.

Päivä 13: Orlando-Sarasota

Tee lyhyt retki Floridan länsirannikolle ja Tampa Bayhin, jossa merirosvot piilottelivat muinoin. Ihastele Sarasotan luonnonkauneutta ja rannikolla olevia Keys-saaria.

Päivä 14: Sarasota-Venice-Everglades National Park-Miami
Seuraa Tamiami Trailia ja aja Yhdysvaltojen suurimman subtrooppisen erämaan, Evergladesin halki. River of Grasses on täynnä eläimistöä ja erilaisia kasveja. Evergladesin itäpuolella Etelä-Floridan hiekkarannat odottavat jo sinua!

Päivä 15: Miami

Koko päivä aikaa nauttia Miamin ja South Beachin huveista tai monista shoppailumahdollisuuksista. Illalla kannattaa lähteä syömään ja tanssimaan vilkkaalle South Beachille.

Päivä 16: Miami

Palauta vuokra-auto lentokentälle ennen kotimatkaasi.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


USA Florida Kennedy Space Centre

Tervetuloa maailman mahtavimman avaruusseikkailun pariin! Kennedy Space Centre Visitor Complex on ainoa paikka, jossa voit kävellä maailman kaikkien aikojen suurimman raketin alla, koskea aitoa kuun kiveä, tavata NASA:n astronautin ja tutustua Kansainväliseen Avaruusasemaan – kaikki yhden päivän aikana. Sinulla on mahdollisuus nauttia ateria yhdessä oikean astronautin seurassa ja kuunnella tarinoita avaruudesta, kun nautit maukkaan aterian. Voit myös esittää kysymyksiä ja päästä astronautin kanssa valokuvaan.


USA Florida Key West

Jätä arkihuolet taaksesi ja risteile Key Westin trooppisilla vesillä, lempeä merituuli kasvoillasi ja upea auringonlasku taustalla. Nosta malja täydellisen päivän päätteeksi modernin katamaraanialuksen kannella ja katso, kuinka aurinko hitaasti katoaa horisontin taakse. Nauti maksuttomasta oluesta, viinistä, shampanjasta ja virvoitusjuomista ja käperry sen oikean kainaloon nauttimaan auringon viimeisistä säteistä, kun taivas muuttuu sinisestä kultaiseksi ja punaisen oranssiksi. Auringonlasku veden päällä on Key Westin paratiisia aidoimmillaan.


USA Florida Miami Beach tekemistä ja käyntikohteita

Miami Beachin monipuolisiin harrastuksiin kuuluvat sukellus, kalastus, tennis, rullaluistelu, pyöräily ja lenkkeily. Lenkkeilijät suosivat rantaan rakennettua, puista kilometrien pituista kävelytietä.

Rannalla voi surffata, vesihiihtää ja meloa kajakeilla. Lähistöllä sijaitsee kymmeniä golfkenttiä. Vapaamielinen ja latinalaishenkinen Miami Beach on Floridan tunnetuin, ja myös ensimmäinen, rantakohde. Miami Beach oli aikoinaan Yhdysvaltojen kerman suosiossa, mutta nykyään se on suosittu myös tavallisten tallaajien lomailupaikkana.

Virginia Key Trailin patikointialueella n. 20 km:n päässä Miami Beachista on monentasoisia patikkareittejä.  Key Biscaynen puistoalueella, n. 20 km:n päässä, on reittejä myös pyöräilijöille. Pyörävuokraamoja on useita ja myös pyöräretkiä järjestetään.

South Beachin hienohiekkaiset rannat ja kuuluisa Ocean Drive

Miamin Ocean Drivelle ja sitä reunustavalle palmurannalle tullaan nimenomaan näyttäytymään. Miamin aurinkorannat ovat saaneet suorastaan legendaarisen maineen. South Beach hienoine, valkohiekkaisine rantoineen ja turkoosinsinisenä hohtavine merineen on auringonpalvojan unelma.  Vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset etenkin surffauksen ja sukelluksen osalta. Uimassa kannattaa käydä myös 1920-luvulla rakennetussa, korallisessa Venetian Poolissa, jota koristavat kauniit vesiputoukset.

Tutustu merenalaisiin maisemiin, joita normaalisti pääsee katselemaan vain sukeltaen. Retki lasipohjaisella veneellä tutustuttaa sinut Key Westin vesien monen kirjavaan eläimistöön. Retken aikana asiantunteva henkilökunta opastaa sinua alueen eläimistöstä ja ekologiasta ja lasipohjainen alus tarjoaa koko retken ajan loistavat näkymät merenalaiseen luontoon.

Sukeltaa voi Miami Beachilla ja Key Biscaynen alueella Miamissa. Miami Beachistä tehdään sukellusretkiä n. 100 km:n päähän Florida Keysin alueelle, jossa suosittuja sukelluskohteita ovat Key Largo ja ja Key West.

Lumoavat art deco -rakennukset, Coconut Grove ja Little Havana

Pastellinväristen talojen täplittämä South Beachin art deco -alue ei jätä ketään kylmäksi. Kiertele myös aistimassa Coconut Groven taiteilijakaupunginosan boheemia ja Little Havanan kuubalaista, letkeää tunnelmaa. Little Havanassa järjestetään joka vuoden maaliskuussa mittava Calle Ocho Festival -korttelitapahtuma.

Paras paikka ostostentekoon on Collins Avenue ja kävelykatu Lincoln Road, jolla on erityisesti amerikkalaisten merkkien liikkeitä.

Tasokkaita ravintoloita ja sykkivää yöelämää

Ravintolatarjonta on käsittämättömän runsas – erilaisia ruokapaikkoja on yli 6000, ja monet niistä muuntautuvat illan tullen yökerhoiksi. Kaupungin oma ruokakulttuuri yhdistelee pohjois- ja eteläamerikkalaisia sekä karibialaisia makuja, mutta valita voi myös lukuisten eri maiden keittiöiden joukosta. Yöelämä on keskittynyt erityisesti South Beachille ja trendikkäälle Miami Design Districtille. Illanviettopaikaksi voi valita niin perinteisen yökerhon kuin vaikkapa viihtyisän ulkoilmaravintolan tai kiihkeätunnelmaisen salsaklubin.

Evergladesin kansallispuisto
The Eco-Tour on mainio tapa tutustua The Everglades –rämealueeseen. Tällä kierroksella pääset syvälle Evergladesin sydämeen ja näet monia alueen eläinlajeja alligaattoreista kilpikonniin käärmeisiin ja eksoottisiin lintuihin. Kierrokseen kuuluu 30 minuutin ajelu rämeveneellä, jonka aikana asiantuntevat oppaat kertovat rämealueen historiasta, kasveista ja eläimistöstä sekä alueen merkityksestä paikallisille asukkaille. The Alligator Show tutustuttaa sinut alligaattoreihin ja muihin alueen eläimiin ja Jungle Trail johdattaa vierailijat alligaattorifarmille, jossa asustaa yli 400 alligaattoria ja jonka Crocodile Exhibit -näyttely tutustuttaa vierailijat maailman erilaisiin krokotiili ja alligaattorilajeihin.

Floridan Venetsiaksi tituleerattuun Fort Lauderdaleen on taasen vain reilun puolen tunnin ajomatka.

Tekemistä lapsiperheille

Lapsiperheiden suosikkikohteeksi muodostunevat Miami Seaquarium -merimaailma ja Jungle Islandin trooppinen eläintarha. Miamissa liikkumiseen ei tarvitse autoa, sillä välimatkat ovat lyhyitä. Jos haluaa lähteä retkille lähialueiden muihin kiinnostaviin kohteisiin, autonvuokrausta kannattaa harkita. Tiet ovat hyvässä kunnossa, ja reitit on selkeästi merkitty.

NHL-jääkiekko- ja NBA-koripallo-otteluihin sekä konsertti- ja teatterilippuja voit varata kauttamme.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-New York / Miami-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 17 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Autonvuokraus Toyota RAV4 tai vastaava
* Autonvuokraus: nouto New Yorkin kaupunkitoimisto, palautus Miamin lentokenttä

Lisämaksusta:
* Pääsyliput (esim. DisneyWorld, Sea World)
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
*Deluxe –hotellipaketti (huomioikaa, että osassa kohteita ei ole saatavilla kuin kahden tähden hotelleja)

Autonvuokraus hinta sisältää verot, vakuutuksen, 2. kuljettajan, GPS -navigaattorin ja tankillisen polttoainetta. Nouto New Yorkin kaupunkitoimistosta, palautus Miamin lentokentälle. Vuokrahintaan lisätään yhden suuntainen vuokrausmaksu, joka maksetaan paikan päällä asiakkaan luottokortilla.

Hotellit:
The Watson Hotel ***
Capitol Skyline Hotel **
Quality Inn **
Holiday Inn Roanoke – Tanglewood – Route 419&I581 ***
Econo Lodge Inn&Suites at the Convention Center **
Holiday Inn Charleson – Riverview ***
Best Western Savannah Historic Ditrict **
Days Inn St. Augustine/Historic Downtown ***
Champions World Resort **
Hilton Garden Inn Sarasota – Brandenton Airport ***
Seagull Hotel Miami *

Mikäli hotellissa ei ole saatavuutta, pidätämme oikeuden varata vastaava majoitus.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>