Uusi-Seelanti Pohjois- ja Eteläsaaret opastettuna

Uusi-Seelanti ennenkokemattomalla tavalla – näet kuuluisat nähtävyydet ja uusia käyntikohteita, jotka täyttävät sinut mykistävällä kauneudellaan >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Uusi-Seelanti Pohjois- ja Eteläsaaret opastettuna

Pohjoisen ja etelän kierros

Tutustu sekä Pohjois- että Eteläsaareen 10 päivässä. Matkustat pienessä ryhmässä kansainvälisessä tunnelmassa. Tämä pienryhmille suunnattu retki yhdistää Uuden-Seelannin kuuluisimmat ja uskomattomimmat nähtävyydet ja täyttää sinut ihmetyksellä Uuden-Seelannin upeista maisemista, perinnöstä ja kulttuurista. Uusi-Seelanti tekee vaikutuksen vaativampaankin matkailijaan. Jälkeenpäin sinulla on paljon muistoja ja tarinoita jaettavaksi tuleville vuosille.

Uusi-Seelanti Pohjois- ja Eteläsaaret

Vietä aikaa geotermisissä altaissa, siemaile viiniä arvostetulla Uuden-Seelannin viinitarhalla ja tutustut Eteläsaaren upeaan huippuun. Uuden-Seelannin Pohjois- ja Eteläsaaret esittelevät sinulle myös maorikulttuuria ja upeita luontokohteita, kuten Whirinakin sademetsän ja Huka Falls -putoukset.

Muut opastetut matkamme Uuteen-Seelantiin

Halutessasi, voimme tarjota sinulla myös vaihtoehtoisia matkoja:
7 päivän Northern Explorer

 9 päivän Sothern Dream
10 päivää Pohjoinen ja etelä kiertomatka
16 päivää Ultimate Uusi-Seelanti

 

Uusi-Seelanti Pohjois- ja Eteläsaaret

Kymenmatkat Instagram>

Teemamatkat>

Matkojen lähtöpäivämäärät: kysy toimistoltamme

Hintaesimerkkimme: 5.750 €/hlö
yhden hengen huoneessa 6.445 €/hlö

Päivä 1: Saapuminen Aucklandiin

Haere Mai ja tervetuloa Tāmaki Makaurauhun (Auckland), Uuden-Seelannin suurimpaan kaupunkiin, jossa asuu yli 2 miljoonaa ihmistä. Aucklandin taika on sen monimuotoisuudessa aina kulttuurista ympäristöön. Alueella on yli 44 tulivuorta ja 2 satamaa. Auckland tunnetaankin paikallisesti ”purjeiden kaupunkina”.

Käytä iltapäivä tai alkuilta kaupunkiin tutustumiseen, kun olemme päässeet Aucklandin keskustassa sijaitsevaan Neusto-hotelliin ja majoittuneet.

Majoitus: Nesuto Hotelli tai vastaava

Päivä 2: Aucklandista Rotoruaan

Tänä aamuna lähdemme Tāmaki Makaurausta (Auckland) ja suuntaamme Rotoruan alueelle. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme tänään on Okere Falls. Putoukset sijaitsevat Kaituna-joella, jolla on kulttuurinen merkitys alueen paikallisille iwi-heimoille. Tällä hetkellä jokea käytetään matkailussa, erityisesti koskenlaskussa ja kelkkailussa. Pysähdymme putouksille katsomaan, näkyykö vedessä urheita koskenlaskijoita.

Jatkamme seuraavaksi Rotorua-järven reunaa kiertämällä näköalapaikalle, josta on näkymät surullisen kuuluisalle Tarawera-vuorelle, joka oli kuuluisien vaaleanpunaisten ja valkoisen terassien koti, ennen kuin väkivaltainen purkaus tuhosi ne vuonna 1886. Tänä iltana saavumme Rotoruan kylään ja majoitumme hotelliimme, nautimme yhdessä herkullisen illallisen ja asetumme sitten ylelliseen yöuneen Distinction Rotoruassa.

Majoitus: Distinction Rotorua tai vastaava
Sisältää aamiaisen ja illallisen

Päivä 3: Vapaa päivä Rotoruassa

Rotorua, joka tunnetaan Pohjoissaaren geotermisenä hot spottina ja kaikkien parhaiden seikkailuaktiviteettien keskuksena, on ehdottomasti yksi parhaista paikoista tutkimiseen! Täällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, ja sinulla on täysi vapaa päivä seikkailla niin paljon kuin haluat.

Jos haluat nähdä geotermistä toimintaa ilmaiseksi, suosittelemme kävelemään Kuiraun puistossa nähdäksesi kiehuvia muta-altaita ja höyryäviä järviä.

Voit myös varata lukuisia retkiä matkaoppaasi kautta. Vaihtoehtoja on aina koskenlaskusta, köysiratoihin ja rentoutumiseen Polynesian Spassa. Voit myös lähteä gondolilla ylös nähdäksesi upean Rotoruan taivaanrannan. Valinnanvaraa kyllä riittää!

Vierailu: Rotorua
Majoitus: Distinction Rotorua tai vastaava
Sisältää aamiaisen

 

Päivä 4: Rotoruasta Aniwhenua-järvelle ja Taupoon

Tänä aamuna lähdemme Aniwhenua-järven rannoille Muruparaan. Kohutapu Lodgen omistaa paikallinen maoriperhe, joka on intohimoinen, ei vain maoriheimoperintönsä esittelyssä, vaan myös paikallisen alueen kehittämisestä.

Murupara on köyhtynyt yhteisö, joka on muuttunut parempaan suuntaan matkailun ja kaupallisen kehityksen myötä. Yhteisövetoisilla aloitteilla ja selkeällä visiolla tarjota lisää mahdollisuuksia paikallisille nuorille, Kohutapu Lodge on tasoittanut tietä alueen muutokselle.

Aloita kokemus opastetulla kierroksella pyhien maorikivikaiverrusten luo ennen kuin saavut Lodgelle todistamaan perinteisen hangi-ruoan valmistusta ja maistelemista itse!

Lounaan jälkeen lähdemme vehreään Whirinakin sademetsään opastetulle kierrokselle Rongoa-reittiä pitkin. Näe kotoperäisiä uhanalaisia ​​lintuja ja muinaisia ​​lääkekasveja ja opi lisää metsän historiasta, mukaan lukien myyteistä ja legendoista, jonka jälkeen nautit kuumasta kawakawa-teetä metsässä ja karakiasta.

Tänä iltana määränpäämme on Taupo. Ensin pysähdymme upeilla Huka Falls -putouksilla nähdäksemme, kuinka yli 22 000 litraa vettä sekunnissa jylisee Waikato-jokeen. Sitten jatkamme hotelliimme, upeaan 1800-luvun Hilton Taupoon, jossa yhdistyvät viktoriaaninen viehätys ja moderni sisustus. Lomakeskustyylisessä hotellissa on tenniskenttä, kuntokeskus ja uima-altaita.

Vierailu: Murupara, Whirinaki, Taupo
Majoitus: Hilton Taupo tai vastaava
Sisältää aamiaisen ja Hangi-lounaan + jälkiruoan
Aktiviteetit: Kohutapu Lodge Tribal Tour, Whirinaki Rainforest Tour

Päivä 5: Tauposta Napieriin

Herkullisen aamiaisen jälkeen on aika lähteä Tauposta ja matkustaa Napier-Taupo-valtatietä pitkin paikkaan, jota kutsutaan eteläisen Tyynenmeren Toscanaksi.

Upealla Hawke’s Bayn alueella on eräät parhaista viinitiloista, ja retki täällä ei olisi täydellinen ilman vierailua Mission Estate -viinitilalle. Uuden-Seelannin vanhin viinitila ja New Zealand Winen syntymäpaikka. Istuudu lounaalle ja nautit iltapäivällä herkullista ruokaa ja poikkeuksellisia viinejä samalla kun nautit tämän historiallisen rakennuksen tunnelmasta ja perinnöstä. Myöhemmin jatkamme ajoa kauniiseen Napierin rannikkokaupunkiin.

Napieria kutsutaan usein 1930-luvun elokuvakulssiksi, joka tunnetaan täydellisesti säilyneestä art deco -julkisivuistaan. Tänä iltana sinulla on mahdollisuus kävellä puiden reunustamalla kävelykadulla ja maistella tuoreita meren antimia yhdestä monista ravintoloista.

Majoitus: Scenic Hotel Te Pania tai vastaava
Sisältää aamiaisen ja lounaan
Vierailu: Mission Estate -viinitila

Päivä 6: Napierista Wellingtoniin

Tänään on aika lähteä Art Deco -pääkaupungista ja matkustaa Wellingtoniin, kimaltelevaan pääkaupunkiimme, jossa moderni bisnestyyli sekoittuu sivistyneeseen, boheemiin henkeen.

Matkalla pysähdymme Greytowniin, Wairarapan vanhimpaan kaupunkiin, lounaalle. Greytown on viehättävä kylä, jossa on kunnostettuja viktoriaanisia rakennuksia. Se on viehättävä paikka pysähtyä, tankata ja katsella paikallisia pikkuputiikkeja ennen kuin jatkamme matkaamme Wellingtoniin.

Alle 200 000 asukkaan pääkaupunki Wellington on rennompi ja hienostuneemmin kuin mikään muu kaupunki maan päällä. Iltapäivä on vapaasti vietettävissäsi, mutta suosittelemme vierailua kansallismuseoomme Te Papaan, jonka sisäänpääsymaksusi sisältyy hintaan. Illan voit viettää tutustuen Wellingtoniin haluamallasi tavalla.

Vierailu: Wairarapa, Wellington
Majoitus: Novotel Wellington tai vastaava
Sisältää aamiaisen
Aktiviteetit: Te Papa

Päivä 7: Wellingtonista Nelsoniin

Aamiaisen jälkeen matkustamme lautalla Eteläsaarelle. Ei kannata ohittaa upeita näkymiä laaksoista ja merestä, jotka muodostavat Marlborough Soundsin.

Sitten suuntaamme Nelsoniin, jonne saavumme iltapäivällä, kun bussi vie sinut luonnonkauniille ajomatkalle merenrantaa pitkin. Tänä iltana on runsaasti aikaa rentoutumiseen, alueeseen tutustumiseen ja mahdollisuus maistaa joitain Nelsonin hienoista paikallisista juomista.

Vierailu: Picton, Nelson
Majoitus: Rutherford Nelson tai vastaava
Sisältää aamiaisen
Valinnaiset aktiviteetit: Vaellus Uuden-Seelannin keskustaan, käsityöoluen maistelua, viininmaistelua

Päivä 8: Abel Tasmanin kansallispuisto

Matkusta merenrantalomakaupunkiin Kaiteriteriin ja vietä aamu risteillen upeassa Abel Tasmanin kansallispuistossa – rannikkoparatiisissa, joka tunnetaan kultaisista hiekkarannoistaan.

Näe ikoninen Split Apple Rock ja koe rannikon suosituimmat rannat purjehtiessasi Totaranuille ja takaisin. Iltapäivällä kuljemme maisemareittiä ja palaamme Nelsoniin iltapäivällä.

Vierailut: Kaiteriteri, Abel Tasmanin kansallispuisto, Totaranui Beach
Majoitus: Rutherford Nelson tai vastaava
Sisältää aamiaisen ja lounaan
Aktiviteetit: Abel Tasman National Park Vista Cruise

 

Päivä 9: Nelsonilta Christchurchiin

Tänä aamuna matkustamme takaisin Pictoniin, jossa hyppäät upeaan Coastal Pacific -junaan ja matkustat Eteläsaaren pääkaupunkiin nauttien ylellisyydestä ja upeista maisemista matkan varrella.

Koe Kaikouran karu rannikko, kauniit vuoret ja pyörivä viljelysmaa Canterburyssa ennen kuin saavut myöhään iltapäivällä South Islandin pääkaupunkiin Christchurchiin. Illalla nautimme ryhmäillallisen hotellissa.

Vierailut: Picton, Kaikoura, Canterbury, Christchurch
Majoitus: Rydges Latimer tai vastaava
Sisältää aamiaisen ja illallisen
Aktiviteetit: Coastal Pacific Train

Päivä 10: Lähtö Christchurchista

Viimeinen päivä on tänään ja matkasi päättyy, nauti runsas aamiainen ja sano näkemiin ryhmällesi.

Päätätpä sitten suunnata kotiin tänään tai jäädä Christchurchiin muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi, toivomme, että lähdet matkaltasi monien onnellisten muistojen kera.

Tähän päivään sisältyy aamiainen.

Uusi-Seelanti,  on Tyynen valtameren lounaisosassa sijaitseva saarivaltio, joka koostuu kahdesta pääsaaresta – Etelä- ja Pohjoissaaresta – sekä lukuisista pienemmistä saarista.
Pääkaupunki: Wellington
Virallinen kieli: englannin kieli, maorin kieli, uusiseelantilainen viittomakieli
Valuutta: Uuden-Seelannin dollari
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Uuteen-Seelantiin, jos matka kestää alle 90 pv. Passin on oltava voimassa, suositus 6 kk matkan jälkeen. Uuteen Seelantiin anotaan sähköinen NZeTA- matkustuslupa, joka anotaan  viimeistään 10 päivää ennen matkaa: https://nzeta.immigration.govt.nz/
Tulosta hyväksytty NZeTA-matkustuslupa mukaan matkalle. Vaaditaan myös  paluulentolippu. Matkustusluvan hinta on noin 58 NZD (n. 33€) ja lupa on voimassa 2 vuotta. Matkustuslupaa voit hakea myös sovelluksen kautta (App Store tai Google Play). Matkustusluvan hinta on tällöin n. 52 NZD (n. 30€).
Matkustusselvitys täytetään täällä: https://www.travellerdeclaration.govt.nz
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen +9 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: vaihtelee trooppisesta vuoriston pakkaseen. Meren vaikutus sekä suuret korkeuserot ovat syynä tähän. Länsirannikko on sateisinta aluetta ja vain 100 kilometriä itään vuoristojen takana on Uuden-Seelannin kuivinta aluetta. Keskilämpötila on maassa +10 ja +16 asteen välillä, ja vuodenaikaisvaihtelut ovat suhteellisen vähäisiä. Lämmin aika on tammi-helmikuussa ja kylmintä on heinäkuussa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Matkaopas englanninkielinen
* Pienryhmäretki – enintään 24 hlö
* Luksusbussikuljetukset
* 9 yön majoitus
* 9 aamiaista, 3 lounasta, 2 illallista
* Aniwhenua-järven kulttuurikokemus
* Whirinaki Rainforest retki
* Huka-putoukset
* Lounas Church Roadin viinitilalla
* Coastal Pacific Train Experience
* Abel Tasmanin kansallispuiston Vista-risteily

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Auton vuokra

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555