Kotka Varissaari

Varissaari on yksi Kotkan edustan vanhoista linnoitussaarista, sijaiten vain 10 minuutin merimatkan päässä Sapokasta. Saarella on kesäravintola, jonka ikkunoista avautuu mahtavat näkymät Ruotsinsalmen v. 1789-90 meritaistelujen vesialueille.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Varissaari

Varissaari on yksi Kotkan edustan vanhoista linnoitussaarista, vain 10 minuutin merimatkan päässä Sapokasta. Saarella on kesäravintola, jonka ikkunoista avautuu mahtavat näkymät Ruotsinsalmen v. 1789-90 meritaistelujen vesialueille. Muistona ajasta ovat nähtävillä uponneesta fregatti St. Nikolaista nostetut laivanosat ja tykit.
Opastetulla saarikierroksella kierretään vanhat vallit ja kivijalat, jotka muistuttavat ajasta yli 200 vuotta sitten.
Ruokaillaan Varissaaren uudessa ravintolassa. Ravintola Vaakku avautui keväällä 2015 ja on hurmannut kaikki saarivieraat.

Matka-aika: touko-elokuu

Matkan kesto: 4 tuntia

Hinta:
50 € / hlö, kun 20-35 hlöä
45 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: opastus 2 tuntia, lohikeitto ruokailu ja kahvit sekä meno-paluu reittiliput Sapokka-Varissaari-Sapokka
Kotka_varissaari2_400x300

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.