Viking Line risteilyt

Viking Line vie mukavasti risteilylle Helsingistä ja Turusta. Kesä 2021 ohjelmassa on myös uusia kohteita. Varaa risteily, joka on hintansa arvoisin Itämerellä

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viking Line risteilyt

Kesän uutuusristeilyt!

Varaa kesän Viking Line uutuusristeilysi meiltä, lähtöjä ja paikkoja rajoitetusti!

Tutustu kesän Viking Line uutuusristeilyihin!

Kesän utuuskohteita ovat romanttinen Riika, viehättävä Visby ja merellinen Maarianhamina.

Laivalla Helsingistä Turkuun 4.7. 

Miksi kiirehtiä moottoritietä, kun pääset laivan kyydissä Helsingistä viihtyisään Turkuun! Tänä kesänä Viking Line vie sinut pääkaupungista Suomen Turkuun rennosti herkutellen.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Hangon Regatta -risteily Helsingistä 8.7.

​Lähde Viking Linen matkassa Hankoniemen hiekoille! Perinteikkään Hangon Regatan aikaan koet idyllisen kylpyläkaupungin vilkkaimmillaan.
Viking Line Club esim. 133 €/hlö.
Norm. hinta esim. 147 €/hlö

Kotkan risteily Helsingistä 28.7.

Kotka on laivojen ja puistojen kaupunki, joka tunnetaan myös puutalokortteleistaan. Museoista tunnetuin on Merikeskus Vellamo, joka esittelee monipuolisesti suomalaista merenkulkua. Kymenlaakson luontoon voi tutustua ulkoillen ja retkeillen.
Viking Line Club esim. 133 €/hlö
Norm. hinta esim. 147 €/hlö

Ahvenanmaan pitkät risteilyt Helsingistä 22.7. ja 26.7., koko päivä maissa

Nämä erikoispitkät Ahvenanmaan-risteilyt ovat musiikin ja merenkulun juhlaa! Nauti keikkahumusta Rockoff-festivaalilla tai koe Maarianhaminassa vierailevat Tall Ships Race -purjelaivat.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Ahvenanmaan risteily Helsingistä

Risteile upeiden saaristomaisemien halki Ahvenanmaalle. Perillä sinulla on kokonaista 8 tuntia aikaa maissa. Ehdit hyvin kiertää saaren nähtävyyksiä, ja sympaattisessa saaristolais-kaupungissakin riittää paljon nähtävää.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Helsinki-Riika -risteily 28.6./2.7./3.8.

Latvian pääkaupunki on kiistatta yksi Euroopan kauneimmista. Viking Linen matkassa sinulla on koko päivä aikaa Riiassa, jonka arkkitehtuurissa hansa-aika kohtaa jugendin ja gotiikan. Puistot, aukiot ja katukahvilat tuovat mieleen Pariisin.
Viking Line Club esim. 97 €/hlö
Norm. esim. 105 €/hlö

Helsinki-Visby -risteily 18.6./16.7.

Kiehtova Gotlanti on vuosisatojen varrella houkutellut niin hansakauppiaita, valloittajia kuin taiteilijoita. Viking Line vie sinut saaren hurmaavaan pääkaupunkiin Visbyhyn. Seikkaile omin päin tai osallistu opastetuille retkille.
Viking Line Club esim. 184 €/hlö
Norm. esim. 207 €/hlö

HUOM. Hintaan sisältyy ateriapaketti (1 illallinen ja 1 meriaamiainen per/henkilö) joko meno- tai paluumatkalla. Risteilyille vaaditaan mukaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti, koskee myös lapsia. Passin/henkilökortin numero tulee ilmoittaa varaukselle viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Hinnat alkaen-hintoja, palvelumaksu 15 €/varaus. Varaukset puh. 05 211 1600 (ma-ke klo 9-13) tai sähköpostitse kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Viking Line uutuusristeilyt

.
.
.
.