Ecuador

Ecuador on tunnettu Tyynellä valtamerellä sijaitsevista Galápagossaarista, henkeäsalpaavasta luonnosta sekä alkuperäisestä intiaanikulttuuristaan.
Pääkaupunki: Quito
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Ecuadorissa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.  Pakollinen kauttakulku valvontakortti vaaditaan Galapagossaarille, lisätiedot tästä>
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Terveysselvitys: Terveysselvityksen tarpeellisuus kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 8 tuntia Talvisin: – 7 tuntia
Ilmasto: Ecuadorin ilmasto on Sierran vuoristoaluetta lukuun ottamatta kostea ja trooppinen. Orienten alueella sataa tasaisesti ympäri vuoden, mutta rannikolla vuoden alkupuoliskolla on sadekausi ja jälkimmäisellä puoliskolla kuivakausi. Rannikon ilmastoon vaikuttavat pasaatituulten kohtaamisvyöhyke ja kylmä Humboldtin merivirta.

Tiedot sitoumuksetta.