Filippiinit

Filippiinit  tunnetaan erityisesti rantalomakohteena, sillä saaristosta löytyy lukuisia paratiisisaaria. Filippiinien pitkät valkohiekkaiset rannat on kuin luotu auringonpalvontaan ja vesiurheiluun. Saariston rannoilla voi harrastaa esimerkiksi purjehdusta, surffausta, purjelautailua ja vesihiihtoa.
Pääkaupunki: Manila
Virallinen kieli: Filipino, Englanti
Valuutta: Filippiinien peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Viisumivapaus 30 päivän matkoille.  Yli 30 päivän matkoille voit hankkia viisumin etukäteen Suomessa konsulaatista.
Aikaero: UTC+8
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Ilmasto on trooppinen, kostea ja lämmin ja huomattavaa, että  yleensä lämpötila on aina yli +25 astetta. Ainoastaan korkealla vuorilla on viileämpää. Kuiva ja viileä kausi kestää joulukuusta helmikuuhun, kuuma ja kuiva maaliskuusta toukokuuhun ja sade- ja  taifuunikausi toukokuusta marraskuuhun.

Tiedot sitoumuksetta.