Espanja Benalmadena

Retkimahdollisuuksia Benalmadenassa

Harrastusmahdollisuuksia  on monia: mm. yli 60 golfkenttää, ratsastus andalucialaisittain joko vuorilla tai meren äärellä, pyöräily, vesiurheilumahdollisuudet, veneretket delffiinien pariin, laskettelu Sierra Nevadan vuoristossa, kalliokiipeily, sekä vaellukset vuorilla.

Etelä-Espanjan matkaan voi liittää myös vaikka päivän retken Marokon puolelle Tangeriin tai Ison-Britannian puolelle upealle Gibraltarille. Benalmadena Costan lähiympäristössä on monia upeita historiallisia kaupunkeja, kuten esim. Ronda ja Granada, tai tippukiviluolistaan tunnettu Nerja; näihin pääsee tutustumaan tarjoamallamme retkivalikoimalla tai vaikka vuokraamalla auton käyttöön loman ajaksi.

Lapsiperheitä ilahduttavat Benalmadenan lähellä sijaitseva Tivoli World, euroopan parhaimmaksi eläintarhaksi luokiteltu Bioparc Fuengirolassa, useat vesipuistot, Sealife Aquarium, Crocodile Park, Selwo Marina, sekä useat alueille sijoittuvat juhlavat ja tapahtumarikkaat feriat. Ehdoton nähtävyys on myös Benalmadenan rantabulevardilla sijaitseva kuuluisa huvipursisatama Puerto Marina. Rantabulevardille kannattaa suunnata lukuisiin pieniin kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin,  vaihtuvia taidenäyttelyitä unohtamatta!