Arabiemiirikunnat Abu Dhabi tekemistä ja käyntikohteita

Empty Quarter -aavikko, arabiaksi Rub’ al-Khal
Aavikkosafari on ikimuistoinen retki, jossa ajetaan jeepeillä aavikolle ja nähdään silmänkantamattomiin hiekkadyynejä. Auringon laskiessa horisontin taakse nautitaan upeasta auringonlaskusta.

Ferrari World
Moottoriurheilulle omistettu huvikeskus on maailman suurin sisähuvipuisto, jossa pääsee ajamaan maailman nopeimmalla vuoristoradalla.

Formula Rossa on maailman nopein vuoristorata, joka sijaitsee Ferrari Worldissä. Formula Rossan huippunopeus on 240 km/h ja se kiihtyy 0-240 n. 5 sekunnissa/ 0-100km/h n. 2 sekunnissa.

Emirates Palace luksushotelli sijaitsee Persianlahden rannalla ja on myös suosittu nähtävyys. Hotellilla on yksityinen ranta ja hotelli tarjoaa kauniin merinäköalan. Emirates Palacen sisustuksessa on käytetty hopean ja kullan sävyjä sekä lasimosaiikkeja, jotka heijastelevat perinteistä arabialaista vieraanvaraisuutta. Tässä ylellisessä hotellissa yhdistyvät uusi teknologia ja vanhan maailman tyyli.

Louvre Abu Dhabi on Arabian niemimaan suurin museo Museossa on esillä niin itämaisia kuin länsimaisia taideteoksia. Esillä on muun muassa Vincent van Goghin, Andy Warholin, Claude Monet’n ja Henri Matissen teoksia.

Etihad Towers Emirates Palacen edustalla kohoavat Etihad Towersin viisi pilvenpiirtäjää. Pilvenpiirtäjät ovat kaikki saman näköisiä mutta aseteltu eri asentoihin, mikä saa ne näyttämään modernilta veistokselta.
Hotelli Conrad Abu Dhabi Etihad Towersista avautuu näköala Arabianlahdelle ja Cornicheen. Hotelli on osa Abu Dhabin ikonista viiden tornirakennuksen kokonaisuutta. Maisemoitujen uima-altaiden ja puutarhan lisäksi hotelliin kuuluu oma ranta ja spa.

YAS Waterworld
Vesipuistossa on noin 40 erilaista laitetta, kuten vesiliukumäkiä ja lazy rivereitä. Voit muun muassa surffata maailman suurimmassa surffialtaassa, kokeilla maailman ensimmäistä ja suurinta tornadoliukumäkeä tai kokeilla looppaavaa vesiliukumäkeä. Perheen pienimpiä varten on viihtyisä perhealue, josta löytyy kaikenikäisille sopivia altaita. Altaiden, vesiliukumäkien ja laitteiden lisäksi alueelta löytyy paljon ravintoloita ja kauppoja.

Sheikh Zayed Grand Mosque
on maan suurin moskeija

Sea World Abu Dhabi
Miekkavalas ja huvipuisto