Arabiemiirikunnat Dubai tekemistä ja käyntikohteita

Nähtävää ja tekemistä Dubaissa

Burj Khalifa ibn Zayid on Dubaissa Arabiemiirikunnissa sijaitseva 828 metriä korkea pilvenpiirtäjä, joka on maailman korkein rakennus.

Aavikkosafari
Retkellä ajetaan jeepeillä aavikolle ja nähdään upeat hiekkadyynit. Auringon laskiessa horisontin taakse nautitaan upeasta auringonlaskusta. Retkellä nautitaan illallinen aavikkoleirissä ja katsotaan egyptiläistä napatanssia.

Burj al-arab on vuonna 1999 valmistunut pilvenpiirtäjä ja viiden tähden luksushotelli Dubaissa Yhdistyneissä Arabiemiriikunnissa. Burj al-arab on 60-kerroksinen ja 321 metrin korkuinen, ja Guinnessin ennätysten kirjan mukaan se on maailman korkein hotelli. Burj al-arab on virallisesti viiden tähden hotelli, mutta sitä on kutsuttu ”maailman ainoaksi seitsemän tähden hotelliksi”

The World on keinotekoinen saaristo noin neljän kilometrin päässä Arabiemiirikuntien Dubain emiraatin rannikosta lähellä Jumeirahin palmusaarta, Burj Al Arabin ja Port Rashid of Dubain välissä. Saaret rakentaa Nakheel-konserniin kuuluva Nakheel Properties, joka rakentaa myös Palmusaaria. Joskus The Worldia kutsutaan myös nimellä Globe Islands. Saaristo koostuu noin kolmestasadasta keinotekoisesta saaresta, jotka on rakennettu Maan mantereita muistuttavaan muodostelmaan.