Bahrain Sakhir retkimahdollisuuksia

Bahrainin eteläosassa sijaitseva Sakhir tarjoaa vaikuttavan valikoiman nähtävyyksiä ja kokemuksia.
.
Koko päivän kiertoajelu Bahrainissa
.
Uppoudu Bahrainin moniin herkkuihin tällä koko päivän retkellä. Tutustu pakollisiin kulttuurikohteisiin ja paikkoihin. Opas on varustettu tiedolla ja kokemuksella esitelläksesi kaikkia näitä paikkoja ja kaikkea, mitä heillä on tarjota. Aamulla vierailet Al Fatehin moskeijassa ja Bahrainin kansallismuseossa, jota seuraa Muharraq Souq, josta voit ostaa kauniita esineitä, kuten Bahrainin maailmankuuluja helmiä, arvostettua kultaa ja kirkkaanvärisiä kankaita. Tämä jännittävä kulttuurin ja historian aamu päättyy vierailuun Bahrainin linnakkeessa – Qal’at Al Bahrainissa, joka rannikolla sijaitsevalla paikalla tarjoaa kaksi kaunista taustaa – kimaltelevat siniset vedet ja kaupungin horisonttiin. Pysähtyään perinteisellä bahrainilaisella lounaalla yhdessä saaren parhaista paikallisen keittiön ravintoloista, nähtävyyksien katselu jatkuu iltapäivällä Camel Farmilla, Bahrainin kansainvälisellä radalla, öljykentillä ja elämän puulla.
.
Puolen päivän autiomaakierros
.
Hyppää Premium Visit Bahrain -bussimme ja suuntaa suoraan Sakhirin autiomaahan. Aloitamme täydellä vauhdilla legendaarisella Bahrain Grand Prix Circuitilla, jossa vierailemme matkamuistomyymälässä ja katsomme radan, jossa jännitys ja jännitys valtaavat. Takaamme, että sydämesi alkaa lyödä!
.
Öljymuseo ja ensimmäinen öljykaivo
Osoite: Jebel Dukhan, Manama, Bahrain
.
AlAreen Wildlife Park & Reserve
Osoite: Bahrain International Circuit, Zallaq, Bahrain
.
Opastettu kierros Bahrainissa
.
Vierailemme Al Fatehin suuressa moskeijassa. Al Fatehin moskeijassa, saat paljon tietoa moskeijaoppaasta, voit kokeilla bahrainin perinteisiä vaatteita, jotka sijaitsevat sovitushuoneessa. Sisäänpääsylippu sisältyy hintaan.
Opastettu kierros Bahrainin kansallismuseossa Bahrainin kansallismuseo on paikka, jossa havainnollistetaan Bahrainin perinnettä, kulttuuria, historiaa, käsitöitä ja elämää yli 3000 vuotta eKr., kunnes löysimme öljyn Bahrainista. Sisäänpääsylippu sisältyy hintaan
Valakovaustauot: Bahrain Financial Harbor ja Moda Mall – Bahrain
World Trade Center.
Opastettu kierros ja kävellen Qal’at al-Bahrainin linnoituksen ympäri. Bahrainin linnoitus on arkeologinen kohde, jossa on vuodesta 1954 lähtien suoritettu arkeologisia kaivauksia, josta on löydetty useita muinaismuistoja  Dilmun-sivilisaation pääkaupungista. Kohde on merkitty Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2005.