Australia Melbourne retkimahdollisuuksia

Yarra Valleyn gourmetkierros lounaalla

Vietä päivä Yarran laaksossa vierailemalla sen maailmankuuluissa viinitiloissa ja gourmet-ruoan tuottajissa. Sinulla on mahdollisuus maistaa hienoimpia viinejä sekä laakson parhaita gourmettuotteita koko päivän kiertueella Melbournessa.

Bilffin ja Healesvillen pyhäkön luonnonkaunis kiertue

Nouda Melbournen keskustasta ja aja Puffing Billy -höyryjunalla, nauti aamuteetä Emerald Lakella ja kävele rauhassa puistossa. Vieraile Healesville Sanctuaryssa ja maistele suklaata Yarra Valley Chocolateriessa.

Yarra Valleyn kuumailmapallolento ja samppanjaaamiainen

Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista. Aja vain yksi tunti Melbournesta tähän luonnolliseen amfiteatteriin: täydellinen paikka kuumailmapallokierrokseen. Anna tuulen tuoda sinut yli Yarra-joen ja upeiden maaseutujen. Löydä yksi Viktorian upeimmista viinialueista.

Peninsula Hot Springs & Bathing Boxes -kierros

Rentoudu päivällä Morningtonin niemimaan omissa kuumissa lähteissä. Ihaile panoraamanäkymiä kallion laella Arthurs Seat Lookoutista ennen kuin pysähdyt värikkäisiin Peninsula Bathing Boxes -kylpylöihin.

Great Ocean Road ja Wildlife Tour

Koe Great Ocean Road ja sen uskomattomat maisemat. Katso koaloja ja lintuja, kävele sademetsässä, tutustu 12 apostoliin ja Loch Ardin rotkoon ja nauti aamuteetä Torquayn surffausrannalla.

Phillip Island Penguin Parade Eco Tour

Koe Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Parkin taika bussimatkalla Melbournessa. Nauti näkymistä Cape Woolamaissa ennen kuin vierailet Phillip Islandin maailmankuulussa Penguin Paradessa.