USA Kalifornia Los Angeles tekemistä ja käyntikohteita

’Warnes Bros. Studio Tour Hollywood’ vie sinut lähemmäs rakastamaasi viihdettä. Et koskaan enää näe Hollywoodia samoin kuin aiemmin, sen jälkeen kun olet päässyt tutustumaan aitoihin lavasteisiin ja äänitysstudioihin, joissa eräät historian suurimmista viihdealan nimistä ovat työskennelleet. ’Warner Bros. Studios Tour Hollywood’ vie sinut kulissien taakse ja opastaa sinut Hollywoodin taianomaiseen maailmaan. Asiantuntevat oppaat johdattavat sinut lavasteiden halki ja pääset myös tutustumaan ’Stage 24: Script to Screen’ –näyttelyyn – uuteen interaktiiviseen näyttelyyn, joka kertoo elokuvan tai TV-ohjelman valmistusprosessista. Pääset istumaan Central Perkin sohvalla alkuperäisessä Frendit -sarjan lavasteessa, sinut pienennetään Hobittin kokoiseksi erikoistehostepöydällä, pääsen lentämään luudalla korkealla Hogwartsin yllä ja paljon muuta. Vierailet The Archivessa, jossa on kahden kerroksen verran esineistöä, kuten asuja ja rekvisiittaa Harry Potter –elokuvista ja tutustut Picture Car Vaultiin, jossa tällä hetkellä on kaikki rakastetuissa elokuvissa esiintyneet Batmobilet.

Kierros on auki päivittäin kl.9-15, ja kierroksia alkaa 15 minuutin välein. Huomioikaa, että ennakkovaraukset ovat pakollisia ja paikkoja on rajoitetusti. Varaustilanteessa täytyy valita kierroksen aloitusaika.

Tervetuloa maailman viihdepääkaupunkiin L.A:han. Universal Studios Hollywoodissa vietät koko päivän vauhdikkaissa seikkailuissa. Päätähuimaavia huvipuistoajeluita, upeita show-esityksiä, toiminnassa oleva elokuvastudio ja Los Angelesin parhaita kauppoja ja ravintoloita sekä CityWalkin upouudet elokuvateatterit takaavat, että Universal Studios Hollywood on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus koko perheelle.