Ahvenanmaa leirikoulu

Ahvenanmaa kutsuu sinut tutustumaan ainutlaatuiseen saaristoluontoon, rikkaaseen kulttuuriin ja ystävälliseen ilmapiiriin. Ahvenanmaa leirikoulu >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ahvenanmaa leirikoulu

Ahvenanmaan luonnonkaunis saaristomiljöö

Tervetuloa Ahvenanmaalle, luonnonkauniiseen saaristomiljööseen, jossa odottavat unohtumattomat hetket ja uudet ystävyyssuhteet. Ahvenanmaan leirikoulu tarjoaa nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää oppiminen, seikkailu ja hauskanpito inspiroivassa ympäristössä. Täällä pääset kokemaan saariston kauneuden ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta.

Ahvenanmaa – Saariston Helmeen!

Ahvenanmaa leirikoulu – miten ihana paikka nuorisoryhmälle. Tulkaa tutustumaan ainutlaatuiseen saaristoluontoon, rikkaaseen kulttuuriin ja ystävälliseen ilmapiiriin. Ahvenanmaa sijaitsee Itämerellä, lähellä Ruotsin ja Suomen välistä laivareittiä, tarjoten vierailijoilleen ikimuistoisia kokemuksia ja mahdollisuuden paeta arjen kiireitä. Ahvenanmaa on rikas historiastaan ja kulttuuristaan. Saariston asutus juontaa juurensa aina viikinkiajalle saakka. Maakunnan pääkaupunki, Maarianhamina, kätkee sisäänsä historiallisia aarteita, kuten linnoituksia, museoita ja viehättäviä katuja. Ahvenanmaan merellinen sijainti on vaikuttanut paitsi sen historiaan myös kieleen; saaristossa puhutaan ruotsia, ja Ahvenanmaa nauttii autonomiastaan, mikä antaa sille omaleimaisen identiteetin.

Saariston Kauneus ja Luonto

Ahvenanmaa leirikoulumatka sopii myös vähän varttuneemmillekin opiskelijoille. Ahvenanmaan ainutlaatuinen saaristoluonto on kuin satu. Lukuisat saaret, kalliorannat, metsäiset alueet ja vihreät niityt luovat kuvan, joka tuntuu suoraan postikortista. Maisemien monimuotoisuus houkuttelee luontoharrastajia, valokuvaajia ja rauhaa etsiviä matkailijoita.  Ahvenanmaan merellinen ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet vesielämään tutustumiseen. Kokeile purjehdusta tai kalastusta, ja ihastele samalla saariston kauneutta mereltä käsin. Ahvenanmaan vesillä liikkuminen tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä hylkeitä ja muita merieläimiä.

Ahvenanmaa leirikoulu

Ahvenanmaa on suosittu leirikoulu -kohde, jossa voit koko luokan voimin nähdä, kokea ja tehdä. Vaihtoehtoja tutkimusmatkalle on monia; kierrä Ahvenanmaata pyöräillen, meloen, bussin kyydissä tai vaikka vaeltaen. Museot, meri ja luontokohteet odottavat teitä! Suunnittelemme leirikouluohjelman kanssanne, toiveidenne mukaan.

Aktiviteetit ja Vapaa-aika

Ahvenanmaa on täydellinen kohde aktiivisille matkailijoille. Vuokraa pyörä ja tutustu saariin pyöräilyreiteillä tai lähde patikoimaan jylhiin metsiin. Golfareille Ahvenanmaa tarjoaa upeat kentät, joilla voi nauttia pelistä merellisissä maisemissa. Talvisin Ahvenanmaa tarjoaa lumisia maisemia ja mahdollisuuden hiihtoon sekä luisteluun jäällä.

Majoitus ja Palvelut

Ahvenanmaalla on monipuolinen majoitusvalikoima, aina viihtyisistä maatiloista merenrantahotelleihin. Voit valita majapaikan, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Maarianhaminan keskusta tarjoaa ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kulttuuritapahtumia, joten kaupunkilomailijallekin riittää nähtävää ja koettavaa.

Tule Tutustumaan Ahvenanmaahan!

Ahvenanmaa on paikka, jossa luonto ja kulttuuri kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Olitpa sitten seikkailunhaluinen retkeilijä, kulttuurin ystävä tai rentoutumista kaipaava matkailija, Ahvenanmaa tarjoaa jokaiselle jotakin. Tule kokemaan saariston kauneus ja nauti rauhasta sekä yhteisöllisyydestä, joka tekee Ahvenanmaasta unohtumattoman kohteen kaikille matkailijoille. Tervetuloa Ahvenanmaalle – Saariston Helmeen!

 

Ahvenanmaa leirikoulu

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv:

359 €/ koululainen, 3-hengen huoneissa (H2 + lisävuode)
370 €/ koululainen, 2-hengen huoneissa
396 €/ aikuinen, 2-hengen huoneissa
489 €/ aikuinen, 1-hengen huoneissa

 

Päivä 1.

Tilausajokuljetus alkaen Kotkan-Lahden seudulta (kysy tarjousta lähdöstä omalta paikkakunnaltasi)

Lautta Turku-Maarianhamina, saapuminen klo 14.15.
Buffet aamiainen laivalla
Saavuttaessa majoittuminen, puolihoito kaksi yötä.
Ilta-aktiviteetti Äventyrsgolfen, minigolf (ei voida maksaa ennakkoon)

 

Päivä 2.

Päivä täynnä aktiviteetteja. Tapaatte oppaan hotellilla ja lähdette Ahvenanmaan kiertoajelulle. Taffel-tehdasvierailu. Tehdasvierailulla pääsette tutustumaan Taffel-snacksien valmistuksen saloihin!

Kastelholman linna on Ahvenanmaan komeimpia nähtävyyksiä. Oppaat ovat hauskoja ja saavat linnan tarinat elämään. Kastelholman linnan vieressä on Ulkoilmamuseo Jan Karlsgården, joka esittelee ahvenanmaalaisen maatilan elämää 1800-luvulla. Lasten – ja osin aikuistenkin – suosikkeja tapaavat olla ulkoilmamuseon vieressä laiduntavat lampaat.

Aivan ulkoilmamuseon vieressä on sympaattinen nähtävyys, vanha kruununvankila Vita Björn.  Vankila on pieni: sellejä oli vain viisi, ja puolet rakennuksesta toimi vanginvartijan perheen asuntona.

Lounas Kastelholmassa. Paluu Maarianhaminaan, vierailu Mariebad-uimalaan (ei voida maksaa ennakkoon)

 

Päivä 3.

Viimeisenä leirikoulupäivänä vieraillaan Käringsund riistasafarilla. Safarivaunun vie sinut unohtumattomalle opastetulle kierrokselle 32 hehtaarin suuruiseen riistaeläinaitaukseen.

Tutustu riistaeläimiin safarilla. Opastetulla kiertoajelulla näet saksanhirviä, kuusipeuroja, villisikoja, strutseja ja laamoja. Kierroksen aikana pysähdymme houkuttelemaan eläimet esille jotta saat mahdollisuuden nähdä ne läheltä. Voit myös ruokkia useita eläimiä. Lounas retkipäivän aikana. Lautta lähtee Maarianhaminasta klo 14:25 Turkuun, jossa perillä 19.50

Tilausajokuljetus päättyy lähtöpaikkakunnallenne.

Hotel Adlon***

Hamngatan 7, 22100 Maarianhamina, Suomi

Adlon-hotelli sijaitsee Maarianhaminan satamassa, 100 metrin päässä lauttaterminaalista. Se

tarjoaa ilmaisen WiFi:n, ilmaisen pysäköintimahdollisuuden ja huoneet, joissa on oleskelualue ja tv.

Adlon-hotellin kaikissa huoneissa on työpöytä ja oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Joistakin huoneista on erinomainen merinäköala, ja niissä on kahvin ja teen valmistusvälineet.

Asiakkaat voivat rentoutua saunassa tai nauttia virkistävästä uinnista sisäuima-altaassa. Lapset voi viedä viihtymään leikkihuoneeseen lelujen ja pelien pariin.

Hotellissa on ravintola, urheilubaari ja ulkoterassi, jolla asiakkaat voivat nauttia auringosta ja katsella saapuvia ja lähteviä laivoja.

Ahvenanmaan merenkulkumuseolle on 5 minuutin kävelymatka. Torggatan-ostoskatu on 1,3 km:n päässä.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Tilausajoskuljetus Kotkan-Lahden alueelta koko matkan ajalle 3päivää
* Laiva- ja lauttamatkat kansipaikoin Turusta
* Matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
* 2 aamiaista, 2 lounasta ja 2 päivällistä, sekä meno laivamatkan buffet aamiainen
* Majoitus 2 yötä 1/2/3-hengen huoneissa aamiaisin
* Sisäänpääsymaksut mainituilla retkillä

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >