Ahvenanmaa ryhmämatka

Ahvenanmaan luonto on upea ja monipuolinen, ja saariston maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniita. Varaa matkasi Ahvenanmaa >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ahvenanmaa ryhmämatka

Saaristojen ja luotojen helmi

Ahvenanmaa koostuu noin 6 700 saaresta ja luodosta, joista vain noin 60 on asuttuja. Saari on tunnettu kauniista luonnostaan, historiallisista nähtävyyksistään ja merellisestä tunnelmastaan. Pääsaari, Maarianhamina, on maakunnan keskus ja suurin kaupunki. Maarianhamina tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia nähtävyyksiä, kuten Ahvenanmaan merenkulkumuseon ja museolaiva Pommernin, jotka kertovat alueen merellisestä historiasta. Lisäksi kaupungissa on viehättäviä katuja, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

Luonnollinen kauneus ja rauha

Ahvenanmaan luonto on upea ja monipuolinen, ja saariston maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniita. Saariston luonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luontoharrastuksiin, kuten patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja veneilyyn. Ahvenanmaalla on myös rikas kulttuuriperintö, joka näkyy esimerkiksi historiallisissa linnoituksissa, perinteisissä maatiloissa ja viehättävissä kalastajakyliässä. Saariston idylliset maisemat ja kulttuurillinen rikkaus tekevät saaresta ainutlaatuisen matkakohteen, joka tarjoaa luonnonläheisiä ja uljaita elämyksiä ja kokemuksia

Merimatka saaristossa

Tämä matkaelämys voi alkaa rentouttavalla merimatkalla halki kauniiden saarten tai voit siirtyä saarelta toiselle saaristolautoilla. Itse matka Ahvenanmaalle on osa elämyskokemusta, ja saari on lähempänä kuin arvaatkaan. Voit hypätä laivaan Turussa, mistä pääset matkaan sekä aamu- että iltalaivalla. Myös Helsingistä lähtevät Ruotsin-laivat pysähtyvät Maarianhaminassa. Laivalla voit helposti rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta, viihteestä ja kauniista maisemista.

Maarianhaminan viehättävä miljöö

Maarianhaminassa voit kokea monia mielenkiintoisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Yksi vierailun arvoinen kohde on Itäsataman Merikortteli, jossa voit tutustua paikalliseen merelliseen kulttuuriin ja nauttia kauniista merinäkymistä. Alueella on myös lukuisia kauppoja, joista voit ostaa käsitöitä ja muita paikallisia tuotteita kotiin vietäväksi.

Ahvenanmaa ryhmämatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme: 290 €/hlö

1 päivä

Lähdemme autolautalla kohti Maarianhaminaa.
Saapuminen Maarianhaminaan,josta lähdemme oppaan kanssa kohti kastelholman linnaa. Kastelholman linna sijaitsee Sundissa. Linna rakennettiin alun perin puolustuslinnakkeeksi 1300-luvun loppupuolella. Se on historiallinen symboli, joka tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin ja tutustua Ahvenanmaan menneisyyteen. Linna edustaa vankkaa keskiaikaista arkkitehtuuria ja tarjoaa näkymiä alueen historiallisista tapahtumista.
Vierailemme myös vankilamuseo Vita Björnissä ja Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseossa, joka sijaitsee aivan linnan vieressä. Täällä vierailijat voivat tutustua ahvenanmaalaisiin rakennuksiin ja perinteisiin 1700- ja 1800-luvuilta. Ulkoilmamuseo tarjoaa elämyksellisen kuvan siitä, millaista elämä oli Ahvenanmaalla menneinä vuosisatoina, ja tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää alueen kulttuurista ja historiasta.

2 päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa tutustumaan Ahvenanmaan Merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin, jotka tarjoavat mukavaa ajanvietettä kaikenikäisille. Merenkulkumuseo kertoo alueen rikkaasta merenkulkuhistoriasta ja tarjoaa mielenkiintoisia näyttelyitä ja aktiviteetteja. Museolaiva Pommern, joka sijaitsee Länsisatamassa, on entinen purjelaiva, joka toimii nyt museona. Siellä voit tutustua laivan historiaan ja elämään merellä.

Lisämaksusta:

Mariebadin kylpylä tarjoaa rentouttavan ja hauskan kokemuksen koko perheelle. Voit nauttia erilaisista altaista, vesiliukumäistä ja saunoista sekä rentoutua kylpylän mukavissa tiloissa. Mariebad on suosittu vierailukohde sekä paikallisille että matkailijoille, ja se tarjoaa virkistävän tauon kiireisestä päivästä.

Sundissa sijaitsee Bomarsundin linnoitus, jonka Venäjän armeija rakensi 1800-luvulla. Linnoituksen rauniot ovat mielenkiintoinen kohde tutustua alueen sotahistoriaan. Coastal Past -sovellus tarjoaa syvällisemmän historiallisen esittelyn, ja vierailijat voivat ladata sen saadakseen lisätietoa linnoituksen historiasta. Notvikstornet-tornista avautuu kaunis näköala ympäröivälle alueelle, joten vierailu Bomarsundin linnoituksessa tarjoaa sekä historiallisia että visuaalisia elämyksiä.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Laiva- ja lauttamatkat kansipaikoin Turusta
* Matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
* Majoitus 2 yötä jaetuissa 2-hengen huoneissa aamiaisin
* Sisäänpääsymaksut mainituilla retkillä

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>