Aruba häämatka Karibialla

Aruban ylellinen rantaloma luo hyvät puitteet onnistuneelle häämatkalle. Karibian valkoisilta hiekkarannoilta löytyy suojaisia poukamia teille kahdelle. Aruba häämatka >

Aruba häämatka Karibialla

Valkeat hiekkarannat ja unelmaloma

Karibian eteläinen saari Aruba kylpee lämpimässä auringonpaisteessa Venezuelan rannikon suojissa ja hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella. Tämä erityinen häämatkakohde on saanut syntymälahjanaan täydelliset valkoiset hiekkarannat, joista löytyy vielä rauhallisia ja suojaisia poukamia vain teille kahdelle. Halusitte sitten häämatkaltanne täydellistä rentoutumista tai toiminnallisuutta, Aruba häämatka -saaren useat viiden tähden hotelliresortit ja boutique hotellit tarjoavat upeat puitteet lomallenne valkopuuterisilla rannoillaan.

Aruba häämatka

Turkoosinvärinen vesi kimaltelee kilpaa auringon kanssa ja suotuisat tuulet mahdollistavat maailmanluokan lainelautailun saarella. Aruba onkin kuuluisa upeista vesiurheilumahdollisuuksistaan; purjelautailusta, liitolainelautailusta, vesihiihdosta, snorklauksesta ja sukelluksesta. Aruba on myös luokiteltu yhdeksi maailman parhaimmista golfkohteista ja ratsastusta harrastaville saari tarjoaa monimuotoiset ratsastusmaastot. Arikokin kansallispuistossa valkoiset hiekkarannat vaihtuvat kalkkikiven muodostamiin kalliojyrkänteisiin ja luonnon muodostamiin laguuneihin. Saari on myös tunnettu merikilpikonnien pesimän suojelemisesta. Suosittelemmekin vuokraaman auton ja kiertämään saarta omin neuvoin.

Häämatkallanne Aruballa voitte toteuttaa unelmienne tandem laskuvarjohypyn kokeneen ammattihyppääjän kanssa. Tämä kannattaa kokea vaikka kerran elämässä! Laskuvarjohypyssä paratiisisaari Aruballe, avautuvat näkymät niin viereiselle Curacaon saarella kuin Venezuelaankin saakka! Huikea kokemus puolison kanssa jää videolle, joka säilyy kuvien kera muistona häämatkastanne.

Kysykää häämatkasta lisää toimistoltamme!

Aruban saari on yksi monimuotoisimmista saarista Karibialla. Viettäessänne häämatkaanne Aruballa voitte kokea sekä karumman luonnon kaktuspensaineen, kuohuavan meren muovaamassa rosoisia kalkkikivikallioita, että iloisen elämänmenon omaavan pääkaupungin Oranjestadin asukkaineen ja valkoiset hienohiekkaiset rannat upeine hotelleineen ja harrastusmahdollisuuksineen.

Rentoudu ja nauti elämästä – Bon Bini! Lämpimästi Tervetuloa!

Aruba häämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2535 € / hlö

.
Aruban häämatkanne Divi & Tamarijn Arubassa alkaa huoneesta aivan veden äärellä. Rentoudu ja nauti ensimmäisistä päivistäsi avioparina yhdessä yhdellä Aruban kauneimmista rannoista. Turmeltumaton valkoinen hiekkaranta ulottuu meren rannalla yli mailin päässä. Se on täydellinen paikka romanttiselle häämatkalle.

Matkaohjelma esimerkki

Romanttinen Häämatka Aruballe – 8 Päivää

Päivä 1: Saapuminen Paratiisiin

Lähtekää Helsingistä ja saapukaa Reina Beatrixin kansainväliselle lentokentälle Aruballe. Lentokentältä otatte kuljetuksen suoraan Divi Aruba Beach Resort -hotelliin, joka sijaitsee upealla rannalla ja tarjoaa täydellisen ympäristön romanttiselle häämatkalle. Kirjaudutte sisään ja vietätte ensimmäisen iltapäivän rentoutuen hotellin rannalla, nauttien lämpimästä merituulesta ja toistenne seurasta.

Illallisella suosittelemme Elements-ravintolaa, joka tarjoaa upeat merinäköalat ja romanttisen ilmapiirin. Tämä on täydellinen paikka aloittaa häämatkanne.

Päivä 2: Tutustuminen Arubaan ja Rakkauden Rannat

Aamiaisella hotellissa voitte nauttia tuoreista hedelmistä ja herkullisista leivonnaisista. Päivä alkaa rentouttavalla kävelyllä Eagle Beachillä, joka on tunnettu kauniista valkoisesta hiekastaan ja rauhallisesta ilmapiiristään. Tämä on täydellinen paikka viettää aamupäivä yhdessä.

Iltapäivällä suuntaatte Palm Beachille, joka on vilkkaampi ja tarjoaa monia vesiurheilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Voitte kokeilla vesiskootteria tai nauttia purjelautailusta.

Illalla suosittelemme romanttista illallista Passions on the Beach -ravintolassa, joka sijaitsee suoraan rannalla. Illallinen kynttilänvalossa, jalat hiekassa ja aaltojen kohina taustalla luovat unohtumattoman tunnelman.

Päivä 3: Seikkailuja ja Kulttuuria

Aamiaisen jälkeen on aika lähteä tutkimaan saaren historiallisia kohteita. Aloittakaa Alto Viston majakalla, josta avautuvat upeat näkymät saaren yli. Seuraavaksi voitte vierailla California-luolissa, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia kivimuodostelmia ja tarinoita.

Iltapäivällä suuntaatte Arikokin kansallispuistoon, jossa voitte vaeltaa upeissa maisemissa ja vierailla Conchi-laguunilla.

Illallisella suosittelemme The Flying Fishbone -ravintolaa, jossa voitte nauttia upeasta ateriasta suoraan veden äärellä. Tämä ravintola tarjoaa unohtumattoman ruokailukokemuksen jalat vedessä.

Päivä 4: Rakkautta ja Rentoutumista

Aamulla voitte nauttia rauhallisesta aamiaisesta hotellin ravintolassa. Päivä on täydellinen rentoutumiselle hotellin rannalla tai spa-hoidoille. Divi Aruba Beach Resortin spa tarjoaa monia pariskuntahoitoja, jotka rentouttavat ja virkistävät.

Iltapäivällä voitte käydä kävelyllä Oranjestadin keskustassa, jossa on värikkäitä rakennuksia ja viehättäviä putiikkeja. Käykää myös Fort Zoutmanissa ja tutustukaa Aruban historiaan.

Illallisella suosittelemme Barefoot-ravintolaa, joka tarjoaa rennon ja romanttisen ilmapiirin aivan rannalla. Tämä on täydellinen paikka nauttia herkullisesta ruoasta ja kauniista auringonlaskusta.

Päivä 5: Vedenalaiset Seikkailut ja Romanttinen Risteily

Aamiaisen jälkeen on aika sukeltaa Aruban vedenalaiseen maailmaan. Lähtekää De Palm Islandille, jossa voitte snorklata, uida ja nauttia saaren monista aktiviteeteista. Tutustukaa värikkäisiin koralliriuttoihin ja trooppisiin kaloihin.

Iltapäivällä palatkaa hotellille rentoutumaan ja valmistautukaa romanttiseen illalliseen. Suosittelemme illallista The Old Man and The Sea -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia karibialaisia makuja ja upeita merinäköaloja.

Päivä 6: Romantiikkaa ja Auringonlaskuja

Aamiaisella voitte nauttia hotellin rauhallisesta ilmapiiristä. Päivä on täydellinen rennolle yhdessäololle hotellin alueella tai rannalla. Voitte myös osallistua pariskuntajoogatunnille tai kokeilla SUP-lautailua.

Illalla suosittelemme romanttista auringonlaskuristeilyä katamaraanilla. Tämä on unohtumaton kokemus, jossa voitte ihailla upeita maisemia ja nauttia toisistanne.

Illallisella suosittelemme Papiamento-ravintolaa, joka sijaitsee historiallisessa kartanossa ja tarjoaa uskomattomia makuelämyksiä kauniissa ympäristössä.

Päivä 7: Auringon Laskuja ja Muistojen Luomista

Aamiaisen jälkeen on aika tehdä viimeisiä ostoksia ja tutustua vielä muutamaan nähtävyyteen. Käykää Butterfly Farmilla, joka tarjoaa rauhallisen ja kauniin ympäristön täynnä värikkäitä perhosia.

Iltapäivällä rentoutukaa hotellilla ja nauttikaa vielä viimeisistä hetkistä paratiisissa. Illalla suosittelemme romanttista illallista Amuse Bistro -ravintolassa, joka tarjoaa upeita fuusiomakuja ja intiimin ilmapiirin.

Päivä 8: Viimeinen Päivä Paratiisissa

Nauttikaa viimeisestä aamiaisesta hotellilla ja viettäkää aamupäivä rentoutuen hotellin alueella tai rannalla. Tehkää viime hetken ostoksia ja kävelykierros Oranjestadissa.

Iltapäivällä teitä odottaa kuljetus lentokentälle. Hyvästelkää Aruba ja suunnatkaa kotiinpäin, muistellen ihania hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia.


Aruba tekemistä ja käyntikohteita

* Arikok Park-kansallispuistoon voi tutustua joko omatoimisesti lukuisia kävelyreittejä seuraamalla tai osallistumalla opastetulle kierrokselle.

* Perhospuisto on trooppinen puutarha täynnä perhosia kaikkialta maailmasta. Puiso hurmaa kaikenikäiset kävijät kauneudellaan.

* Kuuluisan laivanhylyn mukaan nimetty kivinen California-majakka on eräs saaren tärkeimmistä maamerkeistä. Saaren länsikärjessä sijaitsevalta majakalta avautuvat upeat näkymät läntiselle rannikolle.

* Merirosvotarinat tekevät Aruban kaakkoisosassa sijaitsevista luolista suosittuja retkikohteita. Guadirikiri Caven kerrotaan olleen merirosvojen piilopaikka, Fontein Caven seiniä koristavat Arawak-intiaanien piirrokset ja Huliba Cave tunnetaan ”Tunnel of Lovena”.

* California-majakan läheisyydessä sijaitsevat massiiviset hiekkadyynit, joihin on mahdollista tutustua jalkaisin.

* Bushiribanan hylätyt kultakaivokset olivat Aruban kultakuumeen keskipiste 1800-luvulla. Saarelta löydettiin kultaa vuonna 1824 ja ennen sulkemistaan kaivokset ehtivät tuottaa yli 1,3 miljoonaa kiloa kultaa.

Aruba Bucuti & Tara Beach Resort

Pariskunnille suunnattu hotelli sijaitsee Aruban länsirannikolla, rannalla ja lähellä Alhambran kasinoa, sekä ravintoloita, ostoksia ja iltaelämää.

Lue lisää
Aruba Divi Aruba All Inclusive Beach Resort

Divi Aruba on aktiviteettejä pursuava hyvätasoinen all-inclusive-hotelli, joka sijaitsee erinomaisella rantapaikalla rennolla Aruballa. Noin 10 min. ajomatkan päässä Oranjestadin keskustasta ja 30 min. lentokentältä. Hotellissa on ilmastoidut huoneet, joissa on terassi tai parveke. Alueella on kolme uima-allasta. Täällä on myös monipuoliset urheilumahdollisuudet kuten kajakkimelonta, surffaus, purjehdus, pyöräily- ja snorklausretkiä.

Lue lisää
Aruba Tamarijn Aruba All Inclusive

Tamarinj Aruban merenrantahuoneet sijaitsevat upealla hiekkarannalla. Tämä loistavalla paikalla sijaitseva vilkas lomakeskus on erinomainen valinta sekä häämatkalaisille, että lomailijoille.

Lue lisää
Aruba tekemistä ja käyntikohteita

* Arikok Park-kansallispuistoon voi tutustua joko omatoimisesti lukuisia kävelyreittejä seuraamalla tai osallistumalla opastetulle kierrokselle.

* Perhospuisto on trooppinen puutarha täynnä perhosia kaikkialta maailmasta. Puiso hurmaa kaikenikäiset kävijät kauneudellaan.

* Kuuluisan laivanhylyn mukaan nimetty kivinen California-majakka on eräs saaren tärkeimmistä maamerkeistä. Saaren länsikärjessä sijaitsevalta majakalta avautuvat upeat näkymät läntiselle rannikolle.

* Merirosvotarinat tekevät Aruban kaakkoisosassa sijaitsevista luolista suosittuja retkikohteita. Guadirikiri Caven kerrotaan olleen merirosvojen piilopaikka, Fontein Caven seiniä koristavat Arawak-intiaanien piirrokset ja Huliba Cave tunnetaan ”Tunnel of Lovena”.

* California-majakan läheisyydessä sijaitsevat massiiviset hiekkadyynit, joihin on mahdollista tutustua jalkaisin.

* Bushiribanan hylätyt kultakaivokset olivat Aruban kultakuumeen keskipiste 1800-luvulla. Saarelta löydettiin kultaa vuonna 1824 ja ennen sulkemistaan kaivokset ehtivät tuottaa yli 1,3 miljoonaa kiloa kultaa.

Aruba

Aruba on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva saari Karibianmerellä Venezuelan edustalla.
Pääkaupunki: Oranjestad
Virallinen kieli: Papiamentu, Hollannin kieli
Valuutta: Aruban guldeni
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina Aruballa viisumitta enintään 30 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan. Tiedot sitoumuksetta.
Matkustajilta edellytetyt asiakirjat:
Embarkation and Disembarkation card = ED card (saat tämä täytettyäsi netissä maahantuloselvityksen)
Aruban matkustajavakuutus
Puhelimelle ladattu Aruba Health App
Voimassa oleva lentolippu Arubalta takaisin kotiin tai kolmanteen kohteeseen
Matkustajan asuinmaan vaatimat asiakirjat (matkalla tulee seurata Suomeen paluuseen liittyviä määräyksiä koronatilanteen aiheuttamien muutosten varalta)
Voimassa oleva majoitusvaraus
Rokotukset tietyistä Latinalaisen Amerikan ja Afrikan maista saapuvilla matkustajilla
Tarkat tiedot vaatimuksista löytyy VisitAruban sivustolta.
Aikaero Suomeen: -6, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto:
Aruba on Karibian aurinkovarmimpia lomakohteita. Aruban ilmasto on lämmin +28 astetta ja yleensä aurinkoinen ympäri vuoden, keskimääräisesti kuuminta Aruballa on toukokuusta lokakuuhun. Mereltä tulevat viilentävät tuulet pitävät ilmaston miellyttävänä. Saari sijaitsee myös hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella, joten sinne on turvallista matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Hurrikaaneja Karibialla esiintyy kesä-marraskuussa.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2535 € / hlö

.
Aruban häämatkanne Divi & Tamarijn Arubassa alkaa huoneesta aivan veden äärellä. Rentoudu ja nauti ensimmäisistä päivistäsi avioparina yhdessä yhdellä Aruban kauneimmista rannoista. Turmeltumaton valkoinen hiekkaranta ulottuu meren rannalla yli mailin päässä. Se on täydellinen paikka romanttiselle häämatkalle.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Aruba-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Divi & Tamarijn Aruba*** hotelli

Pakettiin sisältyy:
* Pullo samppanjaa
* Ainutlaatuinen muistolahja
* 15 %:n alennukset Fusion Restaurant Wine and Piano Barissa
* Kaikki ateriat ja välipalat koko päivän ajan 10 ruokailuvaihtoehdosta
* Rajoittamaton määrä juomia 8 eri baarissa
* Huoneet vain muutaman askeleen päässä hiekalta tai uima-altailta, joissa on patio tai parveke ja mukavuudet, kuten jääkaappi, Nespresso-kahvinkeitin ja digitaalinen tallelokero
* 4 makean veden allasta; kahluuallas
* Valikoituja vesiurheilulajeja, kuten snorklausta, katamaraaneja, kellukkeita, kajakkeja ja purjelautailua
* Uusi merenrannalla sijaitseva kunto- ja urheilukeskus, jossa on  kalliokiipeilyseinä rannalla
* Tennis, polkupyörät, rantalentopallo
* Teemailtoja, viihdettä iltaisin
* Ilmainen Wi-Fi koko kiinteistön alueella

 

***

Divi Aruba All Inclusive Beach Resort***

Valitkaa all-inclusive-hotelli, joka tekee lomastanne vaivattoman ja sujuvan. Valkohiekkaisella rannalla sijaitsevan,  hyvätasoisen  hotelli Divi Aruban All Inclusive sisältää myös viereisen Tamarijn hotellin ravintolat, kahvilat ja baarit –  yhteensä kymmenen eri ruokailupaikkaa!

All Inclusive pakettiin sisältyy:

Kaikki ruokailut ja välipalat Divi Aruban ja Tamarijn hotellien ruokailupaikoissa, valitse klassisesta Italialaisesta aina Aasialaiseen ja Argentiinalaiseen keittiöön! Rajoittamattoman määrän juomia kahdeksassa eri baarissa. Vesiurheilumahdollisuudet ( ei-motorisoidut) sisältäen snorklaus ja purjelautavälineet, katamaraanit ja merikajakit. Urheilu-ja kuntosalikeskus, sekä vuorikiipeilyseinä!

Häämatkalaisten edut:
Huonetason nosto Gardenview huoneesta uima-allas tai merinäköalalliseen huoneeseen ilman lisämaksua. King-tai Queen-kokoinen vuode, pullollinen shampanjaa ja lahja, kynttiläillallinen (edellyttää etukäteisvarausta, sisältäen valmiin menun ja lasillisen viiniä.) Yhden yön ilmainen yöpyminen
palatessa juhlistamaan 1.vuosipäivää.
Häämatkan tulee toteutua 6 kk:n sisällä vihkimisestä.

***

Hintaesimerkkimme  8 pv: 2650 €
deluxe huone, merinäköalalla

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba*****
Eurooppalaistyylinen trendikäs vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee Karibian parhaimmaksi mainitulla rannalla, Eagle Beachillä. Herätkää henkeäsalpaaviin näkymiin ja viettäkää iltaa rannalla auringonlaskua ihaillen  teille kahdelle katetulla illallisella. Deluxe huoneista on upeat näkymät merelle. Tämä Aruban ainoa Boutique-tyylinen hotelli on omaa rauhaa toivoville upea häämatkakohde.

Häämatkalaisten edut:
* Pullollinen shampanjaa, suklaata, juustoja. Yhden yön ilmainen yöpyminen
palatessa juhlistamaan 1.vuosipäivää.

Lisämaksusta: Romanttinen Illallinen rannalla yksityisessä ” Palapassa”.
Varaukset etukäteen.

***

Kysy lisää toimistoltamme.  Laskemme eduksenne ennakkovaraajien edut ja hotellin sopimushinnat – Suunnitellaan matkaanne yhdessä!  

***

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.