Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini – Makumatka

Makumatkat hyvän ruoan, oluen, viinin ja viskin ystäville. Makumatkat kuljettavat kotimaisten makujen maailmaan, lähituottajien viinitiloille, pienpanimoihin ja viskitislaamoihin sekä persoonallisiin lähiruokakohteisiin ympäri vuoden.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini – Makumatka

Makumatkat hyvän ruoan, oluen, viinin ja viskin ystäville

Makumatkat kuljettavat kotimaisten makujen maailmaan, lähituottajien viinitiloille, pienpanimoihin ja viskitislaamoihin sekä persoonallisiin lähiruokakohteisiin ympäri vuoden.

Kohteisiimme kuuluu useita, toinen toistaan mielenkiintoisempia ja persoonallisia kohteita ympäri Suomen, mm. Kyrö Distillery Isokyrössä, Hermannin viinitila ja Valamon luostari viskitislaamoineen Heinävedellä.

Olutta, viiniä, soppaa ja läppää –

Malmgårdin pienpanimo Loviisassa ja Mustilan viinitila Elimäellä

Tämän makumatkan ensimmäinen kohde on Malmgårdin pienpanimo, jossa nautimme olut-tastingista ja tapaksista olutmestari Markku Pulliaisen perehdyttäessä Malmgårdin oluen saloihin.

Tarjoilun ja esittelyn jälkeen olemme varanneet hetken ostoksille kartanopuodissa, jossa tarjolla pienpanimon olutvalikoiman lisäksi erilaisia leipiä ja leivonnaisia, hilloja, hunajaa, makuöljyjä ja etikoita sekä lukuisia muita Itä-Uudenmaan lähiruokaherkkuja.

Kesäkaudella pääsee tutustumaan myös Malmgårdin linnaan, joka on hurmaava, yhä kreivisuvun isännöimä, uusrenessanssirakennus 1880-luvulta.

Malmgårdista siirrymme toiseen kohteeseemme, Mustilan viinitilalle Elimäelle. Siellä meidät vastaanottaa Mustilan emäntä, Maria Tigerstedt, jolta saamme kuulla viinitilan tarinasta ja viineistä.

Sielun ravinnon ja emännän lämpimän vastaanoton jälkeen nautimme ”soppaa ja läppää” elimäkeläisen vieraanvaraiseen tapaan. Ruokailun jälkeen vieraille tarjoillaan kolmen viinin tasting, jonka ohessa tarjolla on myös lähituottajien tapaksia.

Myös Mustilassa on aikaa tehdä ostoksia viinipuodista, josta tilaviinien lisäksi maistuvia tuliaisia ovat mm. erilaiset hillot, hyytelöt, mehut ja limut, glögit sekä muut lähituottajien herkut.

Makumatkan hinta: 96 €

Hintaan sisältyy:
* Kuljetukset
* Tasting- ja tapastarjoilut
* Ruokailu kohteessa
* Makumatkaevästä kyytien aikana
* Oppaan palvelut matkan aikana.

Matkan kesto on noin 8 tuntia, lähtö klo 10:00 ja paluu klo 18:00 tai erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.