Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini – Makumatka

Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini – Makumatka kuljettaa kotimaisten makujen maailmaan, lähituottajien viinitiloille, pienpanimoihin ja viskitislaamoihin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini – Makumatka

Hyvän ruoan, oluen, viinin ja viskin ystäville

Makumatka kuljettaa kotimaisten makujen maailmaan, lähituottajien viinitiloille, pienpanimoihin ja viskitislaamoihin sekä persoonallisiin lähiruokakohteisiin ympäri vuoden.

Kohteisiimme kuuluu useita, toinen toistaan mielenkiintoisempia ja persoonallisia kohteita ympäri Suomen, mm. Kyrö Distillery Isokyrössä, Hermannin viinitila ja Valamon luostari viskitislaamoineen Heinävedellä.

Makumatka pienpanimo Loviisassa

Tämän makumatkan ensimmäinen kohde on Malmgårdin pienpanimo, jossa nautimme olut-tastingista ja tapaksista olutmestari Markku Pulliaisen perehdyttäessä Malmgårdin oluen saloihin.

Tarjoilun ja esittelyn jälkeen olemme varanneet hetken ostoksille kartanopuodissa, jossa tarjolla pienpanimon olutvalikoiman lisäksi erilaisia leipiä ja leivonnaisia, hilloja, hunajaa, makuöljyjä ja etikoita sekä lukuisia muita Itä-Uudenmaan lähiruokaherkkuja.

Kesäkaudella pääsee tutustumaan myös Malmgårdin linnaan, joka on hurmaava, yhä kreivisuvun isännöimä, uusrenessanssirakennus 1880-luvulta.

Mustilan viinitila Elimäellä

Malmgårdista siirrymme toiseen kohteeseemme, Mustilan viinitilalle Elimäelle. Siellä meidät vastaanottaa Mustilan emäntä, Maria Tigerstedt, jolta saamme kuulla viinitilan tarinasta ja viineistä.

Sielun ravinnon ja emännän lämpimän vastaanoton jälkeen nautimme ”soppaa ja läppää” elimäkeläisen vieraanvaraiseen tapaan. Ruokailun jälkeen vieraille tarjoillaan kolmen viinin tasting, jonka ohessa tarjolla on myös lähituottajien tapaksia.

Myös Mustilassa on aikaa tehdä ostoksia viinipuodista, josta tilaviinien lisäksi maistuvia tuliaisia ovat mm. erilaiset hillot, hyytelöt, mehut ja limut, glögit sekä muut lähituottajien herkut.

Malmgårdin kartano ja Mustilan Viini - Makumatka

Eteläisen Kymenlaakson retket ja nähtävyydet>

Kymenmatkat FB>

 

Makumatkan hinta: 96 €

Hintaan sisältyy:
* Kuljetukset
* Tasting- ja tapastarjoilut
* Ruokailu kohteessa
* Makumatkaevästä kyytien aikana
* Oppaan palvelut matkan aikana.

Matkan kesto on noin 8 tuntia, lähtö klo 10:00 ja paluu klo 18:00 tai erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

Suomi Kotka Jokipuisto hotelli

Siisti Kotka Jokipuisto hotelli sijaitsee E-18 moottoritien varrella, jonka ympäristö on rauhallinen ja ostosmahdollisuudet lähellä.

Lue lisää
Suomi Kotka Kartanohotelli Karhulan Hovi

Kartanohotelli Karhulan Hovi tarjoaa majoitusta, ravintolalapalveluita, juhlapalveluita ja kokouspalveluita Kotkassa Kymijoen rannalla Karhulassa.Tämä tyylikäs ranskalaistyylinen kartano sijaitsee Karhulan alueella 10 minuutin ajomatkan päässä Kotkan keskustasta. Majoituspaikassa on suuri puutarha, ja sen yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Lue lisää
Suomi Kotka Original Sokos Seurahuone

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voit aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella. Ylimmän kerroksen huoneista saatat jopa nähdä pilkahduksen merimaisemasta.

Lue lisää

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.