Japani ryhmämatka

Japanin rikas historia, kiehtova kulttuuri ja upea luonto houkuttelevat vuosittain miljoonia matkailijoita ympäri maailman. Japani ryhmämatka >

Japani ryhmämatka

Nousevan auringon maa

Japanin symbolinen lempinimi korostaa maan historiallista ja kulttuurillista merkitystä, vaikkakin alkuperältään merkitys on tullut maan nimen muodostavista kirjoitusmerkeistä, jotka tarkoittavat auringon lähdettä. Saarivaltion rikas historia, kiehtova kulttuuri ja upea luonto houkuttelevat vuosittain miljoonia matkailijoita ympäri maailmaa. Maa on myös tunnettu  herkullisesta ruoastaan, kuten sushista ja ramenista, rikkaasta kulttuuristaan, johon kuuluu perinteinen taide, musiikki ja teekulttuuri, sekä modernista tekniikastaan ja populaarikulttuuristaan, kuten animesta ja mangasta.

Historiallinen Japani

Japani tarjoaa vierailijoille monipuolisia kohteita, kuten historiallisia temppeleitä ja linnoja, kauniita puutarhoja ja vuoristoisia maisemia, vilkkaita kaupunkeja ja rauhallisia kyliä. Maan eri alueet tarjoavat erilaisia elämyksiä, olipa sitten kyse suurkaupunkien sykkeestä Tokiossa ja Osakassa, perinteisestä tunnelmasta Kiotossa ja Narassa tai luonnonkauniista maisemista Hokkaidon ja Okinawan saarilla. Japani on myös tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja kohteliaisuudestaan, mikä tekee matkailusta miellyttävää ja mieleenpainuvaa. Matkailijat voivat nauttia Japanin monipuolisesta ruokakulttuurista, kokea perinteisiä tapahtumia ja festivaaleja, tutustua ainutlaatuiseen käsityötaiteeseen ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kylpylöihin ja teeseremonioihin.

Japanin kirsikankukkamatka

Hanami on Japania ja tarkoittaa kukkien katselemista ja Sakura tarkoittaa kirsikankukkia. Juhla keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Ensimmäisenä kirsikkapuut kukkivat etelässä Okinawan saarella noin viikon verran maaliskuun alkupuolella. Huhtikuussa kukintoaika siirtyy pohjoisemmaksi Tokioon ja Kiotoon ja Hokkaidon saarella kukinta on toukokuussa. Hanami on yksi keskeisimmistä japanilaisista perinteistä, jolloin japanilaiset valtaavat puistot,  istuvat kirsikkapuiden alla piknikillä ja ihailevat vaaleanpunaisia kukintoja. Kirsikankukkien kauneus ja nopea kuihtuminen kuvaavat elämän väliaikaisuutta. Teemme Japaniin erilaisia teemamatkoja, pyydä tarjous toimistoltamme – Japanin ryhmämatka.

Matka Japaniin

Tulkaa ohjelmalliselle Japanin kiertomatkalle tai kaupunkilomalle, matkalla teistä huolehtii asiantunteva englanninkielinen opas.

Japani ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme: 2998 € + ryhmälentoliput

Lyhyt aikataulu:
Päivä 1 Saapuminen Tokioon

Päivä 2 Tokio
Päivä 3 Fuji-vuori – Hakone – Bullet Train Ride
Päivä 4 Koka – Kioto
Päivä 5 Kioto
Päivä 6 Kioto – Nara – Osaka
Päivä 7 Kierros päättyy

Päivä 1

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Japania.

Tervetuloa Tokioon Naritan lentoasemalle, jossa englanninkielinen opas vastaanottaa ryhmän. Ajamme Tokioon, jonne on lentokentältä noin tunnin ajomatka. Tokion kaupunkikierroksella näemme Chidorigafuchi puiston, joka on kuuluisa kirsikkakukkapuisto lähellä Tokion Imperial palatsia. Tämä puisto on suosituimpia puistoja kirsikkakukkien loiston katselua varten.
Imperial Palace aukio – Tokyo Imperial Palace – on Japanin keisarin pääasuinpaikka. Se on laaja, puistomainen alue Chiyoda alueella Tokiossa ja koostuu useasta rakennuksesta; Keisariperheen palatsin ja yksityiset asuinsijat, museon ja hallinnollisia rakennuksia sekä Tokio Metropolin hallintorakennuksen. Kierroksen jälkeen lähdemme hotellille ja saamme huoneet.

Päivä 2

Tokio (Tsukijin ulkomarkkinat / Ajomatka keisarillisen palatsin ohi / Sushinvalmistuskokemus / Asakusan Sensoji-temppeli / Tokyo Skytree)
Aamiainen/Lounas

Aamiainen nautitaan hotellilla ennen Tokion kierrokselle lähtöä. Opas tulee noutamaan ryhmän hotellilta Tänään vierailemme Tsukijin ulkomarkkinoilla, nämä vilkkaat ulkoilmamarkkinat on tunnettu tuoreista ja herkullisista merenelävistä, ruoista ja keittiötarvikkeista.

Jatkamme ajomatkaa keisarillisen palatsin ohi, joka tarjoaa upeat näkymät huolellisesti hoidetulle etupihalle ja puutarha-alueille, vallihautoihin ja vanhoihin kivimuuriin. Seuraavaksi meillä on ohjelmassa hauska ja yksinkertainen Sushinvalmistuskokemus, jossa ryhmä voi kokata omat sushit jotka tietysti nautitaan itse! Vaihtoehtoisesti nautimme Sushi lounaan paikallisessa ravintolassa.

Vierailemme Tokion vanhimmassa temppelikompleksissa – Asakusan Sensoji-temppelissä, , joka sijaitsee Asakusan alueella Taitossa, alue on hyvin kuuluisa Senso-ji temppelistään (Kannon temppeli), sekä alueen muista temppeleistä ja juhlista, joita siellä vietetään.

Näemme myös Kaminarimon-portista roikkuvan valtavan punaisen lyhdyn. Temppelille johtaa Nakamise-katu, joka on täynnä japanilaisia matkamuistoja myyviä kauppoja. Päivän päätteeksi kiipeämme Tokyo Skytreen näköalatasanteelle, josta avautuu panoraamanäkymä 360 astetta Tokion kaupunkiin. Majoittuminen hotelliin.

Päivä 3

Mt. Fuji, Hakone (Hakone Ropeway / Owakudani), Shinkansen-nopealla junalla.
Aamiainen / Lounas / Päivällinen

Nautimme aamiaisen hotellilla. Opas noutaa ryhmän hotellilta ja lähdemme Fuji tulivuorelle ja Hakoneen tilausajolla. Tutustumme Fujin vierailijoiden keskukseen, jonka jälkeen ajamme Fuji vuoren juurelle.

Fuji retken jälkeen lähdemme Hakonen Owakudani Valleyn vulkaaniseen laaksoon, jossa on aktiivisia rikkipurkauksia ja kuumia lähteitä. Laakso on suosittu turistinähtävyys aktiivisen tulivuoren ja henkeäsalpaavien maisemiensa vuoksi, sekä lisäksi paikallisen erikoisuuden, Kuro-tamagon vuoksi. Kuro-tamago on kuumissa lähteissä valmistettuja munia, joiden sanotaan lisäävän elinikää. Otamme 20 minuutin köysirata-ajelun Togendaista Owakundaniin. Suurin osa Owakundanin ympäristöstä on aktiivista tulivuorivyöhykettä, sillä se syntyi noin 3000 vuotta sitten tapahtuneesta Mount Hakonen purkauksesta. Owakundanilta on myös upeat näkymät Mt. Fujille hyvällä säällä. Seuraavaksi otamme Shinkansen luotijunan, joka voi saavuttaa jopa 300 km/h nopeuden. Majoitumme Onsen-hotellissa Hamanako Kanzaiji Onsenissa, jossa voit rentoutua kylpyläkylpyjen terapeuttisissa vesissä ja nauttia perinteisestä japanilaisesta Kaiseki-illallisesta.

Päivä 4

Koka (Miho-museo), Kyoto (Kiyomizun temppeli)
Aamiainen

Hotellilla nautitun aamiaisen jälkeen ryhmämme vierailee Miho-museossa, upeassa arkkitehtuurissa, joka korostaa ympäröivää luontoa ja esittelee esineitä muinaisilta sivilisaatioilta. Museon suunnitteli kuuluisa arkkitehti I. M. Pei, ja se on nimetty Koyama Mihokon mukaan, joka oli yksi Japanin rikkaimmista naisista ja museon perustaja. Lisäksi museo on listattu yhdeksi ”1000 paikasta, jotka on nähtävä ennen kuolemaa”. Jatkamme matkaamme sitten Kyotoon, historialliseen kaupunkiin, joka säästyi ilmahyökkäyksiltä ja ydinpommeilta toisen maailmansodan aikana sen kulttuurisen ja historiallisen arvon vuoksi. Vierailemme kuuluisassa Kiyomizun temppelissä, joka tunnetaan parhaiten puisesta näyttämöstään, joka työntyy pääsalin yläpuolelle 13 metrin korkeudella kukkulan alla. Näyttämö tarjoaa vierailijoille upean näkymän lukuisiin kirsikka- ja vaahterapuihin, jotka syttyvät väriloistoon keväällä ja syksyllä, sekä etäiseen Kyotoon. Majoitumme kaksi yötä Kyotossa.

*Huomautus: Jos Miho-museo on suljettu, vierailemme vaihtoehtoisesti Kyoto National Museumissa tai Sagawa Art Museumissa.*

Päivä 5

Kyoto (Nijo Castle / Kultainen paviljonki / Arashiyama – Tenryuji-temppeli ja zen-puutarha – Sagano Bamboo Forest / Vihreä teen seremonia Maikon kanssa / Gion Geisha District)
Aamiainen / Illallinen

Aamulla tutustumme Nijo-linnaan, Japanin feodaaliajan Unescon maailmanperintökohteeseen, ja entiseen Tokugawa-shogunin asuntoon. Kävellessäsi majesteettisten Edo-kauden rakennusten läpi, kuuntele ”satakielen” lattian ääntä. Kierros jatkuu Kinkakuji-temppeliin (Kultainen paviljonki), joka on yksi Kyoton kuuluisimmista nähtävyyksistä. Kimaltelevat kultalehdet heijastuvat Peililammikossa; katso tarkkaan nähdäksesi hennon feeniks linnun katolla. Seuraavaksi matkustamme Arashiyaman kaupunginosaan Tenryuji-temppeliin. Tenryuji on kuuluisa zen-puutarhastaan, jota on vuosisatojen ajan hoidettu huolellisesti. Jatkamme sieltä Sagano Bamboo -metsään, jossa korkeat bambunrungot luovat tunnelman, että  kävelet toisessa maailmassa. Päivällä meillä on perinteinen vihreän teen seremonia – hienostunut vieraanvaraisuuden rituaali, joka on aikoinaan ollut vain sosiaalisen eliitin etuoikeus. Kokemus tehdään vieläkin erityisemmäksi, kun sitä isännöi elegantti Maiko (harjoittelija Geisha). Päivämme päättyy Gion Geisha -alueelle, perintöalueelle, jossa kivikivillä reunustetut kadut ovat täynnään ochayata teehuoneita. Onnekas vierailija voi ihaillessaan vanhanaikaisia rakennuksia bongata Geishan tai Maikon kävelemässä kauppojen välillä.

Päivä 6

Kyoto (Fushimi Inari -temppeli), Nara (Todaiji-temppeli / Hirvenpuisto), Osaka (Dotonbori – Shinsaibashi)
Aamiainen / Lounas

Aamiaisen jälkeen matkaamme Fushimi Inari -temppeliin, joka on tuhansien temppelien päätemppeli. Nämä temppelit on omistettu Inarille, Shinto-jumalalle, joka liittyy taloudelliseen vaurauteen. Seuraavaksi matkustamme muinaiseen Naran kaupunkiin, jossa vierailemme yhdessä Japanin kuuluisimmista temppeleistä ja kaupungin ikonista: Todaiji-temppelistä, jossa asuu Naran suuri Buddha – massiivinen, istuva kuva Butsu Rushanasta, joka tunnetaan nimellä ”kosminen Buddha”. Temppelin ulkopuolella vietämme aikaa ystävällisten villien hirvien kanssa Naran Hirvipuistossa. Nämä suloiset olennot ovat suurelta osin tottuneet vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, ja jotkut ovat jopa oppineet kumartamaan pyytäessään erityisiä hirvenkeksejä, jotka voi ostaa puiston ympäristöstä. Sieltä lähdemme Osakaan vierailemaan Dotonborin värikkäiden neonkylttien viihdealueella. Tämä alue tunnetaan kansan keskuudessa Osakan ruokakulttuurin sydämenä. Dotonbori on täynnään lukuisia ruokapaikkoja. Lopuksi matkaamme Shinsaibashiin, Osakan suurimmalle ostosalueelle. Tämä historiallinen alue perustettiin alun perin Edo aikana, ja nyt se on varustettu useilla moderneilla jälleenmyyjillä, mukaan lukien jalokiviliikkeet, trendikkäät putiikit, länsimaiset vaate- ja jalkineliikkeet ja jopa perinteiset kimono-räätälit.

Päivä 7

Kotiinpaluu
Aamiainen

Aamiaisen jälkeen riippuen lennon lähtöajasta, meillöä on vapaata aikaa, jonka jälkeen lähdemme kohti Osakan kansainvälistä lentoasemaa.

 

Japani Tokio City Hotel Lonestar Shinjuku

City Hotel Lonestar Shinjuku hotelli sijaitsee Tokion keskustassa, lähellä Shinjuku Gyoen puutarhaa ja Meiji Jingu temppeliä.

Lue lisää
Japani

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: on yleensä leuto ja miellyttävä, talvet on viileitä ja kesällä on kuuman kosteat ilma. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan. Taifuuniaika ajoittuu kesäkuun – syyskuun välille.

Tiedot sitoumuksetta.

Japani Tokio tekemistä ja käyntikohteita

* Tokyo Skytree  maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Rakennus on Japanin korkein sekä maailman toiseksi korkein heti Burj Khalifan jälkeen. Nauti uskomattomista maisemista Tokion yli tornin näköalatasanteilta. Kannattaa vierailla myös muissa pilvenpiirtäjissä, kuten Tokio-tornissa, joista monissa on omat näköalatasanteensa.

* Keisarillinen palatsi – ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeine puutarhoineen. Palatsin lähellä sijaitsee myös kuuluisa Yasukuni-pyhättö.

* Sensōji-temppeli – Asakusassa sijaitseva vanha buddhalainen temppeli on Tokion vanhin ja ehdottomasti yksi merkittävimmistä temppeleistä.

* Shinjuku Gyoen – yksi Tokion suosituimmista puistoista.

* Tokyo Disney Resort (johon kuuluu Tokio Disneyland ja Tokio DisneySea) on koko perheelle suunnattu valtava teemapuisto. Kohtuullisen matkan päässä Tokion keskustasta sijaitsevat myös Tokyo Dome City Attractions ja Sanrio Puroland -teemapuistot.

* Animenystäville animaatiostudio Ghibli on oikea unelmien täyttymys. Paikka on hyvin suosittu, joten liput kannattaa varata jo ennakkoon.

* Yoyogi-puisto – näe japanilaiset Elvikset ihka elävinä Yoyogi-puistossa lähellä Harajukua.

* Ryōgoku ja siellä sijaitseva Kokugikan-halli ovat Japanin sumopainin keskuksia. Tammi-, touko- ja syyskuussa järjestettävien sumopainiturnausten lisäksi alueella on sumopainimuseo – ja saattaapa siellä bongata oikeita sumopainijoitakin!

Japani Osaka tekemistä ja käyntikohteita

Umeda Sky -rakennus – henkeäsalpaava kokemus ja mahtavat maisemat. Tässä uskomattomassa kaksiosaisessa rakennuksessa on niin sanottu “leijuva puutarhaobservatorio” sekä uskomattomat liukuportaat, jotka yhdistävät rakennukset. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Osakan linna – jälleenrakennettu majesteettinen 1600-luvun linna, jota ympäröi runsas kirsikankukkien loisto. Muita historiallisia rakennuksia ja kukoistavia puistoja, joissa kannattaa vierailla, ovat Sumiyoshi taisha -pyhättö, Nakanoshiman saari ja Old Japanese Farmhouses -ulkoilmamuseo.

Kansallinen Bunraku-teatteri – perinteinen japanilainen Bunraku-nukketeatteri.

Spa World – nauti perinteisestä japanilaisesta kylvystä kuumassa lähteessä. Avoinna ympäri vuorokauden. Huomioithan, että tatuoinnit eivät ole sallittuja. Mikäli sinulla on tatuointi, jota ei saa piiloon, sinua ei välttämättä päästetä sisälle.

Tsūtenkaku – kauniisti jälleenrakennettu torni Shinsekain alueella. (Vierailijan on hyvä pitää mielessä, että tätä kaupunginosaa pidetään hieman levottomana, mutta päiväsaikaan alue on yleensä turvallinen.) Lähellä on myös Tennojin eläintarha.

Osakan satama Kaiyukan – satamasta löytyy yksi maailman suurimmista akvaariomaailmoista ja maailman suurin maailmanpyörä.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Tokio // Osaka – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset meno/paluu
* Majoitukset 5 yötä länsimainen ja 1 yö japanilaistyylinen, jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Aamiainen päivittäin, 3 lounasta ja 2 illallista
* Ohjelman mukaisesti tilausajokuljetukset bussilla/junalla
* Englanninkielinen asiantunteva opas 6 päiväksi
* Ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut ja aktiviteetit

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.