Japani ryhmämatka

Hanami keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Japani ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Japani ryhmämatka

Japanin kirsikankukkamatka

Hanami on Japania ja tarkoittaa kukkien katselemista ja Sakura tarkoittaa kirsikankukkia. Juhla keskittyy kirsikkapuiden kukinta-aikaan, joka on yleensä maalis-huhtikuussa ja vaihtelee hiukan sääolojen ja paikan mukaan. Pääsaarten etelä-osissa kukinta-aika on yleensä maaliskuun viimeisinä päivinä. Tokiossa Hanami on parhaimmillaan viimeinen päivä maaliskuuta. Teemme Japaniin erilaisia teemamatkoja, pyydä tarjous toimistoltamme – Japani ryhmämatka.

Japani ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

1.  Päivä TOKIO

Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa englanninkielinen opas vastaanottaa ryhmän. Ajamme Tokioon, jonne on lentokentältä noin tunnin ajomatka. Tokion kaupunkikierroksella näemme Chidorigafuchi puiston, joka on kuuluisa kirsikkakukkapuisto lähellä Tokion Imperial palatsia. Tämä puisto on suosituimpia puistoja kirsikkakukkien loiston katselua varten.
Imperial Palace aukio – Tokyo Imperial Palace – on Japanin keisarin pääasuinpaikka. Se on laaja, puistomainen alue Chiyoda alueella Tokiossa ja koostuu useasta rakennuksesta; Keisariperheen palatsin ja yksityiset asuinsijat, museon ja hallinnollisia rakennuksia sekä Tokio Metropolin hallintorakennuksen. Kierroksen jälkeen lähdemme hotellille ja saamme huoneet.

2. Päivä TOKIO  

Aamiainen nautitaan hotellilla ennen Tokion kierrokselle lähtöä. Opas tulee noutamaan ryhmän hotellilta ja kierros tehdään kävellen ja Tokiossa liikumme maanalaisella. Tokion nähtävyydet kierroksella vieraillaan mm Meiji Shrine pyhätössä, joka on yksi Japanin suosituimmista pyhäköistä, v.1920 valmistunut keisari Meijin ja hänen puolisonsa keisarinna Shokenin hengille rakennettu pyhäkkö.

Vierailemme myös Asakusa Kannon temppelissä, joka sijaitsee Asakusan alueella Taitossa, alue on hyvin kuuluisa Senso-ji temppelistään (Kannon temppeli), sekä alueen muista temppeleistä ja juhlista, joita siellä vietetään.

Ginza on Tokion kuuluisin ostos, ravintola ja viihdealue, josta löytyvät lukuisat tavaratalot, putiikit, taidegalleriat, ravintolat, kahvilat ja yökerhot. Nautimme Sushi lounaan paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä Palaamme hotellille, jonka jälkeen iltapäivä ja ilta omatoimista aikaa.

3. Päivä TOKIO

Aamiainen hotellilla. Omatoiminen päivä, kaupunkiin tutustumista ja ostoksia varten.

4. Päivä TOKIO –  FUJI – HAKONE – IZU

Nautimme aamiaisen hotellilla. Ryhmän matkalaukut kuljetetaan hotellilta erikseen Kiotoon. Opas noutaa ryhmän hotellilta ja menemme Till Mishima asemalle, josta lähdemme Fuji tulivuorelle ja Hakoneen tilausajolla. Tutustumme Fujin vierailijoiden keskukseen, jonka jälkeen ajamme Fuji vuoren juurelle.

Fuji retken jälkeen lähdemme Hakonen Owakudani Valleyn vulkaaniseen laaksoon, jossa on aktiivisia rikkipurkauksia ja kuumia lähteitä. Laakso on suosittu turistinähtävyys aktiivisen tulivuoren ja henkeäsalpaavien maisemiensa vuoksi, sekä lisäksi paikallisen erikoisuuden, Kuro-tamagon vuoksi. Kuro-tamago on kuumissa lähteissä valmistettuja munia, joiden sanotaan lisäävän elinikää.

Iltapäivällä meillä on kuljetus Izuun Ryokanille, jossa majoitumme omaan Ryokaniin, perinteiseen japanilaiseen asumismuotoon,  jossa huoneissa on japanilainen sisustus ja  liukuovet erottavat huoneet toisistaan.

5. Päivä IZU – KYOTO – NARA – KYOTO

Aamiainen Ryokanissa. Aamiaisen jälkeen meillä on oppaan johdolla kuljetus Mishima asemalle tilausajolla. Mishimalta lähdemme kohtio Kiotoa Shinkansen junalla. Kiotoon saavuttuamme lähdemme Naran kierrokselle tilausajolla englanninkielisen oppaan kanssa. Lounastamme paikallisessa ravintolassa. Narassa, Japanin entisessä pääkaupungissa vierailemme Todaiji temppelissä ja Great Buddha Nara Deer puistossa. Retken jälkeen ajamme takaisin Kiotoon ja majoitummme hotelliimme.

Päivä 6. KIOTO

Aamiaisen nautimme hotellilla ja sen jälkeen lähdemme Kioton kaupunkikierrokselle englanninkielisen oppaan johdolla.

Kierroksen aikana vierailemme kultaisen paviljongin temppeli, Kinkakuji Temppelissä. Kultainen paviljonki on kolmikerroksinen rakennnus temppelin alueella, sen kaksi ylintä kerrosta on päällystetty puhtaalla lehtikullalla. Paviljongissa säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Paviljongin ulkopuolella on hieno japanilainen puutarha.

Seuraava kohteemme on Nijo linna, joka on yksi Kioton merkittävimpiä historiallisia muistomerkkejä. Nijo koostuu kahdesta palatsista ja upeasta puutarhasta. Linnan erikoisuus on ns. ” satakielilattia”, joka laulaa kuin satakielet siinä kävellessä. Näemme myös kirsikkapuiden kukinnoistaan kuuluisan Heian Shrine shintopyhäkön, jonka ympärillä on yli 20 vuotta rakennettu kaunis japanilainen puutarha.

Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa.

Kierroksemme jatkuu puhtaan veden temppeli Kiyomizu Temppelissä, joka on buddhalainen temppeli Kiotossa. Temppelin sisäpuolella on vesiputous, jonka vesi tulee läheisiltä vuorilta. Retkemme päättyy Gioniin, joka on historiallisesti merkittävä kaupunginosa Kiotossa. Se tunnetaan varsinkin teattereistaan, perinteisistä ravintoloistaan, teehuoneistaan ja geishoistaan. Gionista löytyvät maailman tunnetuimmat geishakorttelit.

Näemme Miyako Odori Dance ohjelman, joka on 50 minuuttia kestävä Geishojen tanssi Gionin.

Päivä 7. KIOTO – OSAKA Kansain lentokenttä

Aamiaisen jälkeen meillä on kuljetus englanninkielisen oppaan johdolla Kansain lentokentälle Osakaan tilausajolla, jonne on 2 tunnin ajomatka.

Lento Japanista Helsinkiin lähtee Kansain kentältä Osakasta.


Japani Tokio tekemistä ja käyntikohteita

* Tokyo Skytree  maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Rakennus on Japanin korkein sekä maailman toiseksi korkein heti Burj Khalifan jälkeen. Nauti uskomattomista maisemista Tokion yli tornin näköalatasanteilta. Kannattaa vierailla myös muissa pilvenpiirtäjissä, kuten Tokio-tornissa, joista monissa on omat näköalatasanteensa.

* Keisarillinen palatsi – ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeine puutarhoineen. Palatsin lähellä sijaitsee myös kuuluisa Yasukuni-pyhättö.

* Sensōji-temppeli – Asakusassa sijaitseva vanha buddhalainen temppeli on Tokion vanhin ja ehdottomasti yksi merkittävimmistä temppeleistä.

* Shinjuku Gyoen – yksi Tokion suosituimmista puistoista.

* Tokyo Disney Resort (johon kuuluu Tokio Disneyland ja Tokio DisneySea) on koko perheelle suunnattu valtava teemapuisto. Kohtuullisen matkan päässä Tokion keskustasta sijaitsevat myös Tokyo Dome City Attractions ja Sanrio Puroland -teemapuistot.

* Animenystäville animaatiostudio Ghibli on oikea unelmien täyttymys. Paikka on hyvin suosittu, joten liput kannattaa varata jo ennakkoon.

* Yoyogi-puisto – näe japanilaiset Elvikset ihka elävinä Yoyogi-puistossa lähellä Harajukua.

* Ryōgoku ja siellä sijaitseva Kokugikan-halli ovat Japanin sumopainin keskuksia. Tammi-, touko- ja syyskuussa järjestettävien sumopainiturnausten lisäksi alueella on sumopainimuseo – ja saattaapa siellä bongata oikeita sumopainijoitakin!

Japani Tokio City Hotel Lonestar Shinjuku

City Hotel Lonestar Shinjuku hotelli sijaitsee Tokion keskustassa, lähellä Shinjuku Gyoen puutarhaa ja Meiji Jingu temppeliä.

Lue lisää

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
*
Suorat lennot Helsinki – Tokio // Osaka – Helsinki , sekä lentolippuun tulevat lentokenttäverot
* Majoitukset jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Tokio ( 3 yötä ) Citadines Tokyo Shinjuku
* Izu ( 1 yö ) New Hakkieien
* Kyoto ( 2 yötä ) Hearton Hotel Kyoto
* Aamiaiset
* Lounaat: 3 kertaa
* Illalliset: 1 kerran ( Izussa )
* Ohjelman mukaisesti ilmastoitu bussi sis. parkkimaksut.
* Juna: Mishima-Tokio välille 2.lk junalippu.
* 1 päivän maanalaiskortti 2.päivänä tehtävälle Tokio Tourille
* Englanninkielinen opas 6 päiväksi
* Ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut. Junamatkalla 2.luokan istumapaikkavaraus.
*Erillinen matkalaukkujen vienti Tokiosta Kiotoon

Hinta edellyttää minimi 10 henkilön ryhmää.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.